Ara Johari ( @arajohari ) Instagram Profile

arajohari

Ara Johari

  • 382 posts
  • 654k followers
  • 283 following

Ara Johari Profile Information

@arajohari Profile picture

@arajohari

Separuh Nafasku Serah Padamu Tak Lena Terpejam Tanpa Dirimu . Siapa dah hafal lagu racun hati angkat tangan ? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . #racunhatiaj #penindasxwira @arasquadrasmi @rocketfuelent

Separuh Nafasku Serah Padamu Tak Lena Terpejam Tanpa Dirimu . Siapa dah hafal lagu racun hati angkat tangan ? πŸ™‹πŸ»‍♀️ . #racunhatiaj #penindasxwira @arasquadrasmi @rocketfuelent
620 23 17 minutes ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

If you truly love nature , you will find beauty everywhere . . Selamat Malam Dunia .

If you truly love nature , you will find beauty everywhere . . Selamat Malam Dunia .
8,000 50 20 hours ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Korang jangan lupa untuk menonton filem Wira yang ada dipawagam bermula harini ini! . Dan jangan lupa layan lagu Ost filem Wira yang bertajuk Penindas hasil nyanyian Ara ft. @warisn9. So cepat cepat tengok filem ni di pawagam berdekatan anda!! . Enjoy the movie πŸŽ₯ 🍿 . #penindasxwira #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent @arasquadrasmi

Korang jangan lupa untuk menonton filem Wira yang ada dipawagam bermula harini ini! . Dan jangan lupa layan lagu Ost filem Wira yang bertajuk Penindas hasil nyanyian Ara ft. @warisn9.  So cepat cepat tengok filem ni di pawagam berdekatan anda!! . Enjoy the movie πŸŽ₯ 🍿 . #penindasxwira #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent  @arasquadrasmi
3,000 36 23 hours ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Tengah tunggu goodnight text dari awak πŸ˜‡ . Ada yang nak wish goodnight tak? . #pakuaj #penindasxwira #racunhatiaj

Tengah tunggu goodnight text dari awak πŸ˜‡ . Ada yang nak wish goodnight tak? . #pakuaj #penindasxwira #racunhatiaj
10,000 108 1 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

There may be a million things to smile about, But you’re definitely my fav one ❀️ . Tag orang yg selalu buat kau senyum dan gelak sama sama πŸ™‚πŸ™ƒ . #penindasxwira #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent @arasquadrasmi

There may be a million things to smile about, But you’re definitely my fav one ❀️ . Tag orang yg selalu buat kau senyum dan gelak sama sama πŸ™‚πŸ™ƒ . #penindasxwira #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent  @arasquadrasmi
11,000 98 2 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Selamat Pagi . Tengah dalam jem ke tu ? Jangan stress , jom layan Racun Hati dulu . Mesti terus hilang stress . #racunhatiaj #penindasxwira @rocketfuelent @arasquadrasmi

Selamat Pagi . Tengah dalam jem ke tu ?  Jangan stress , jom layan Racun Hati dulu .  Mesti terus hilang stress . #racunhatiaj #penindasxwira @rocketfuelent  @arasquadrasmi
8,000 104 2 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Ku LenyapKan Walau Bermatian Cuba Ku Hancurkan Semua Kesakitan . Lenyapkan Penindas! . #penindasxwira #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent @arasquadrasmi

Ku LenyapKan Walau Bermatian Cuba Ku Hancurkan Semua Kesakitan . Lenyapkan Penindas! . #penindasxwira #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent @arasquadrasmi
4,000 42 3 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Thankyou yang dah tengok @muzikmuzik_official tadi ❀️🌹 . Amacam? Dah ready nak lenyapkan #penindas ? . #pakuaj #racunhatiaj #penindasxwira @arasquadrasmi @rocketfuelent

Thankyou yang dah tengok @muzikmuzik_official tadi ❀️🌹 . Amacam? Dah ready nak lenyapkan #penindas ? . #pakuaj #racunhatiaj #penindasxwira @arasquadrasmi @rocketfuelent
8,000 41 3 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

OST filem Wira, PENINDAS akan dipersembahkan di @muzikmuzik_official oleh @arajohari & @warisn9 kejap lagi! #wira akan di pawagam mulai 21 November 2019. Hanya di @tv3malaysia. #filemwira @Wira_2019

OST filem Wira, PENINDAS akan dipersembahkan di @muzikmuzik_official oleh @arajohari & @warisn9 kejap lagi! #wira akan di pawagam mulai 21 November 2019. Hanya di @tv3malaysia.  #filemwira @Wira_2019
3,000 16 3 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

1. Bila kau nak ambik gambar proper . . 2. Bila orang lalu ushaa kau atas bawah ambik gambar 😝 . #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent @arasquadrasmi

1. Bila kau nak ambik gambar proper . . 2. Bila orang lalu ushaa kau atas bawah ambik gambar 😝 . #racunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent  @arasquadrasmi
20,000 91 4 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Ada yang jatuh tak tengok performance ara haritu? 😝 . #sfmm34 #pakuaj #racunhatiaj @rocketfuelent @arasquadrasmi

Ada yang jatuh tak tengok performance ara haritu? 😝 . #sfmm34 #pakuaj #racunhatiaj @rocketfuelent  @arasquadrasmi
8,000 155 4 days ago
@arajohari Profile picture

@arajohari

Semi Final Muzik Muzik 34 . Thanks to all my team Baju from @mode.miroljonit Stylist yang dah mencantikkan ara @dean.ishak Make up yang onzzzz hasil karya @officialdanieyjunaedy Tak lupa juga artis terkenal @sevocestudio sebab jaga vocal ara untuk malam tadi @shaffiqerwin . Omaigod thankyou @muzikmuzik_official @tv3malaysia untuk peluang ni For @arasquadrasmi yang turun semalam I LOVE YOU ALL ❀️ . #arcunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent @arasquadrasmi

Semi Final Muzik Muzik 34 . Thanks to all my team  Baju from @mode.miroljonit  Stylist yang dah mencantikkan ara @dean.ishak  Make up yang onzzzz hasil karya @officialdanieyjunaedy  Tak lupa juga artis terkenal @sevocestudio sebab jaga vocal ara untuk malam tadi @shaffiqerwin . Omaigod thankyou @muzikmuzik_official @tv3malaysia untuk peluang ni  For @arasquadrasmi yang turun semalam I LOVE YOU ALL ❀️ . #arcunhatiaj #pakuaj @rocketfuelent  @arasquadrasmi
12,000 65 5 days ago