PROFIX RM49 • FREE POSTAGE ( @ayuby_profix ) Instagram Profile

ayuby_profix

PROFIX RM49 • FREE POSTAGE

  • 6k posts
  • 37.2k followers
  • 5.2k following

PROFIX RM49 • FREE POSTAGE Profile Information

@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Follow @ayuby_profix dan komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu masalah kulit muka korang🌹⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘 . P/s: 100 pelanggan pertama dan promo tak masuk akal 🔥

Follow @ayuby_profix dan komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu masalah kulit muka korang🌹⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘 . P/s: 100 pelanggan pertama dan promo tak masuk akal 🔥
39 4 10 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

PROFIX- untuk masalah kulit muka jerawat&parut&parut berlubang⠀ .⠀ CLEANSING GEL -pencuci muka untuk masalah kulit berminyak.⠀ .⠀ Nak check skincare ayuby ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

PROFIX- untuk masalah kulit muka jerawat&parut&parut berlubang⠀ .⠀ CLEANSING GEL -pencuci muka untuk masalah kulit berminyak.⠀ .⠀ Nak check skincare ayuby ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
89 3 11 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Profix ni cream moisturizer.. membantu masalah kulit kering dan terutama skali parut & jerawat 😍😍⠀ .⠀ Nak check profix ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Profix ni cream moisturizer.. membantu masalah kulit kering dan terutama skali parut & jerawat 😍😍⠀ .⠀ Nak check profix ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
114 0 13 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

OBAT PALING POWER UNTUK MUKA BLOBANG⠀ .⠀ Set ini mengandungi Bahan pharmaceutical untuk merawat kulit blobang korang tanpa sakit dan selamat. stock limited tau, cepat order now now now 😍⠀ .⠀ Komen “Nak” dibawah untuk sis bantu atau click link kat bio profile @ayuby_profix skrg👌

OBAT PALING POWER UNTUK MUKA BLOBANG⠀ .⠀ Set ini mengandungi Bahan pharmaceutical untuk merawat kulit blobang korang tanpa sakit dan selamat. stock limited tau, cepat order now now now 😍⠀ .⠀ Komen “Nak” dibawah untuk sis bantu atau click link kat bio profile @ayuby_profix skrg👌
45 0 16 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Textures scrub yang lembut dan halus dapat membantu menghilangkan Blackheads & Whiteheads serta mengurangkan pori-pori diwajah 😍😍 patutla skin halus mulus je 😁⠀ .⠀ P/s : pastikan guna 2/3 hari seminggu ye untuk skin sensitif 😉⠀ .⠀ Komen “nak” kat bawah untuk sis bantu atau click je link kat bio terus 👆🏻⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Textures scrub yang lembut dan halus dapat membantu menghilangkan  Blackheads & Whiteheads serta mengurangkan pori-pori diwajah 😍😍 patutla skin halus mulus je 😁⠀ .⠀ P/s : pastikan guna 2/3 hari seminggu ye untuk skin sensitif 😉⠀ .⠀ Komen “nak” kat bawah untuk sis bantu atau click je link kat bio terus 👆🏻⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
33 0 19 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

99% pengguna ayuby profix berpuas hati dgn perubahan sebelum dan selepas apply profix..⠀ .⠀ Korang boleh rasa sendiri bila sekali pakai je tau..Tak cayer ?? meh dm sis untuk try,sementara masih ada promo weekend ni..😜⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

99% pengguna ayuby profix berpuas hati dgn perubahan sebelum dan selepas apply profix..⠀ .⠀ Korang boleh rasa sendiri bila sekali pakai je tau..Tak cayer ?? meh dm sis untuk try,sementara masih ada promo weekend ni..😜⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
114 4 22 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Jalau jerawat selalu keluar tempat yg sama boleh menyebabkan parut berlubang. Ataupun korang jenis suka picit jerawat pon boleh menyebabkan tggal kesan parut berlubang..⠀ .⠀ Parut berlubang pulak ada bnyak jenis. Dah tengok video kat atas ni kan? Sis recommend guna profix + dermaroller 🤝 mana nak dapat? Boleh click link kat bio sis sbb skrg tgh promo🥰⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Jalau jerawat selalu keluar tempat yg sama boleh menyebabkan parut berlubang. Ataupun korang jenis suka picit jerawat pon boleh menyebabkan tggal kesan parut berlubang..⠀ .⠀ Parut berlubang pulak ada bnyak jenis. Dah tengok video kat atas ni kan? Sis recommend guna profix + dermaroller 🤝 mana nak dapat? Boleh click link kat bio sis sbb skrg tgh promo🥰⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
27 2 1 day ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DI DALAM QALISH 7 DAYS FACE SCRUB ⠀ .⠀ .⠀ *(+) EKSTRAK VITAMIN C*⠀ Ekstrak vitamin yg disediakan khas utk menghilangkan parut jerawat, menyingkirkan sel kulit mati serta mengatasi masalah resdung.⠀ .⠀ *(+) AQUA*⠀ Aqua lebih membantu pembersihan pori yang tersumbat dan sentalan sel kulit mati secara lembut pada kulit. Wajah akan menjadi lebih bersih, cerah dan halus secara semulajadi, pori terbuka dibaiki dan kelenjar minyak dapat dikawal.⠀ .⠀ *(+) ALOEVERA*⠀ Aloevera yang bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan yg disediakan khas bgi melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi serta berupaya memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.⠀ .⠀ *(+) ARGAN OIL*⠀ Argan oil yg disediakan khas dapat melewatkan tanda-tanda penuaan. Ia terdiri dari vitamin E dan antioksidant yang melawan kerutan dan perubahan kulit, membuat kulit anda ‘muda berkilau’.⠀ .⠀ *(+) APRICOT*⠀ Ekstrak buah aprikot yg disediakan banyak mengandungi vitamin C, ianya juga berkhasiat untuk mencerahkan kulit dan kekusaman sehingga kulit menjadi lebih putih dan cerah.⠀ .⠀ *(+) AVOCADO*⠀ Avocado yg disediakan khas mmiliki kndungan kalium & mineral yg tggi, brmanfaat sbg nutrisi utk mngmbalikan keanjalan kulit tanpa mnyebabkan kerosakan kulit muka. Kulit wajah akn jdi lmbab dan yg penting pori akn mngecut.⠀ .⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DI DALAM QALISH 7 DAYS FACE SCRUB ⠀ .⠀ .⠀ *(+) EKSTRAK VITAMIN C*⠀ Ekstrak vitamin yg disediakan khas utk menghilangkan parut jerawat, menyingkirkan sel kulit mati serta mengatasi masalah resdung.⠀ .⠀ *(+) AQUA*⠀ Aqua lebih membantu pembersihan pori yang tersumbat dan sentalan sel kulit mati secara lembut pada kulit. Wajah akan menjadi lebih bersih, cerah dan halus secara semulajadi, pori terbuka dibaiki dan kelenjar minyak dapat dikawal.⠀ .⠀ *(+) ALOEVERA*⠀ Aloevera yang bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan yg disediakan khas bgi melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi serta berupaya memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.⠀ .⠀ *(+) ARGAN OIL*⠀ Argan oil yg disediakan khas dapat melewatkan tanda-tanda penuaan. Ia terdiri dari vitamin E dan antioksidant yang melawan kerutan dan perubahan kulit, membuat kulit anda ‘muda berkilau’.⠀ .⠀ *(+) APRICOT*⠀ Ekstrak buah aprikot yg disediakan banyak mengandungi vitamin C, ianya juga berkhasiat untuk mencerahkan kulit dan kekusaman sehingga kulit menjadi lebih putih dan cerah.⠀ .⠀ *(+) AVOCADO*⠀ Avocado yg disediakan khas mmiliki kndungan kalium & mineral yg tggi, brmanfaat sbg nutrisi utk mngmbalikan keanjalan kulit tanpa mnyebabkan kerosakan kulit muka. Kulit wajah akn jdi lmbab dan yg penting pori akn mngecut.⠀ .⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
56 0 1 day ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

TRACKING NO 5/6/2020 1 MOHAMAD IRFAN BIN SUDER ENB055897976MY 2 NUR HASLIENDA BINTI AB SAMAD ENB055897980MY 3 Nor Husni binti Mohd Hazmi ENB055898000MY 4 KHAIRUL ANWAR BIN MOHAMAD ENB055898013MY 5 Nur syahmi bt akmal ENB055898027MY 6 Linda ENB055898035MY 7 NUR AZLIN BINTI KHOZAIMI ENB055898044MY 8 Muhammad Muizzuddin Bin Ahmad Zamri ENB055898058MY 9 mohamad habibulah bin massador ENB055898061MY 10 IMRAN HAKIM BIN ZOLKIPLE ENB055898075MY 11 fatin nur aqilah ENB055898089MY 12 SYAHRIL RAMADAN BIN ZULKIFLI ENB055898092MY 13 MOHAMAD HATIMI BIN MOHD KHIYAR ENB055898129MY 14 Kamarul Ariffin ENB055898132MY 15 Nazifa Rashiqah ENB055898146MY 16 Izzul Mirwan B. Che Ab Rahim ENB055898150MY 17 Hamizan ishak ENB055898194MY 18 Nurizyan Nazurah binti Abdul Aziz ENB055898203MY 19 MUHAMMAD AIMAN ZAFRI ENB055898217MY 20 Muhammad Asif Bin Sobri ENB055898225MY 21 Muhammad Tolha Takhlieq bin Nordin ENB055898234MY 22 ANIS SALMA BINTI OSMAN ENB055898248MY 23 muhammad hazim ENB055898251MY 24 Mohamad azree bin apandi ENB055898265MY 25 Danish ENB055898279MY 26 nurhafizah binti mat borhan ENB055898282MY 27 Hazreen alia ENB055898296MY 28 nur alya nabilah ENB055898305MY 29 Nur Farah Shakira Mohd Shaudi ENB055898319MY 30 Nur Firzanah Iwani binti Abdul Razak ENB055898322MY 31 shah noraizan bt abu samah ENB055898336MY 32 Aliya Atiqah bt zulkifli ENB055898340MY 33 Muhammad Amirul Syahmi bin Hafizi ENB055898375MY 34 Fathen Jusoh ENB055898384MY 35 SHAIKH MUHAMMAD ZAFRAN BIN MAZLIZAN ENB055898398MY 36 Muhammad hamizi ENB055898407MY 37 Nurul Natasya Binti Asmir ENB055898415MY 38 Nigel Matthew Norim ENB055898424MY 39 Muhammad Ilham Rusyaidi Bin Ahmad Fariz ENB055898438MY 40 Farez Sufi ENB055898441MY 41 :Muhammad Daniel Haiqal ENB055898455MY 42 Nur Ain Qhairunis ENB055898469MY 43 Muhammad Saifullah Bin Zulkiflee ENB055898472MY 44 Mohamad Safiy Syafriza Bin Harumizam ENB055898486MY 45 muhammad fitri bin nasir ENB055898490MY 46 AMYRUL HAFIZ BIN ADAM ENB055898509MY 47 syamil najmi ENB055898512MY 48 Julizah Jamaludin ENB055898526 49 MUHAMMAD DANIAL BIN MOHD SHAMSANI ENB055898530MY

TRACKING NO 5/6/2020  1 MOHAMAD IRFAN BIN SUDER  ENB055897976MY 2 NUR HASLIENDA BINTI AB SAMAD  ENB055897980MY 3 Nor Husni binti Mohd Hazmi  ENB055898000MY 4 KHAIRUL ANWAR BIN MOHAMAD  ENB055898013MY 5 Nur syahmi bt akmal  ENB055898027MY 6  Linda  ENB055898035MY 7 NUR AZLIN BINTI KHOZAIMI  ENB055898044MY 8 Muhammad Muizzuddin Bin Ahmad Zamri  ENB055898058MY 9 mohamad habibulah bin massador  ENB055898061MY 10 IMRAN HAKIM BIN ZOLKIPLE  ENB055898075MY 11 fatin nur aqilah  ENB055898089MY 12 SYAHRIL RAMADAN BIN ZULKIFLI  ENB055898092MY 13 MOHAMAD HATIMI BIN MOHD KHIYAR  ENB055898129MY 14 Kamarul Ariffin  ENB055898132MY 15 Nazifa Rashiqah  ENB055898146MY 16 Izzul Mirwan B. Che Ab Rahim  ENB055898150MY 17 Hamizan ishak  ENB055898194MY 18 Nurizyan Nazurah binti Abdul Aziz  ENB055898203MY 19 MUHAMMAD AIMAN ZAFRI  ENB055898217MY 20 Muhammad Asif Bin Sobri  ENB055898225MY 21 Muhammad Tolha Takhlieq bin Nordin  ENB055898234MY 22 ANIS SALMA BINTI OSMAN  ENB055898248MY 23 muhammad hazim  ENB055898251MY 24 Mohamad azree bin apandi  ENB055898265MY 25 Danish  ENB055898279MY 26 nurhafizah binti mat borhan  ENB055898282MY 27  Hazreen alia  ENB055898296MY 28 nur alya nabilah  ENB055898305MY 29 Nur Farah Shakira Mohd Shaudi  ENB055898319MY 30 Nur Firzanah Iwani binti Abdul Razak  ENB055898322MY 31 shah noraizan bt abu samah  ENB055898336MY 32 Aliya Atiqah bt zulkifli  ENB055898340MY 33 Muhammad  Amirul Syahmi bin Hafizi  ENB055898375MY 34 Fathen Jusoh  ENB055898384MY 35  SHAIKH MUHAMMAD ZAFRAN BIN MAZLIZAN  ENB055898398MY 36 Muhammad hamizi  ENB055898407MY 37 Nurul Natasya Binti Asmir  ENB055898415MY 38 Nigel Matthew Norim  ENB055898424MY 39 Muhammad Ilham Rusyaidi Bin Ahmad Fariz  ENB055898438MY 40 Farez Sufi  ENB055898441MY 41 :Muhammad Daniel Haiqal  ENB055898455MY 42 Nur Ain Qhairunis  ENB055898469MY 43 Muhammad Saifullah Bin Zulkiflee  ENB055898472MY 44 Mohamad Safiy Syafriza Bin Harumizam  ENB055898486MY 45 muhammad fitri bin nasir  ENB055898490MY 46 AMYRUL HAFIZ BIN ADAM  ENB055898509MY 47 syamil najmi  ENB055898512MY 48 Julizah Jamaludin  ENB055898526 49 MUHAMMAD DANIAL BIN MOHD SHAMSANI  ENB055898530MY
49 1 1 day ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Follow @ayuby_profix dan komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu masalah kulit muka korang🌹⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘 . P/s: 100 pelanggan pertama dan promo tak masuk akal 🔥

Follow @ayuby_profix dan komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu masalah kulit muka korang🌹⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘 . P/s: 100 pelanggan pertama dan promo tak masuk akal 🔥
73 0 1 day ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Disebalik sebuah video yang Kebaboom!! , terselit kegigihan di sebalik tabir 💪⠀ .⠀ Min nak share Behind The Scene Trailer New Profix. Nak tengok betapa gigihnya mereka shooting video? Here We Go!!! ⠀ .⠀ .⠀ P/s : contest #newprofixnewnorma still on tau, nak menang cepat cepat follow syarat² yang diberikan !⠀ .⠀ Nak check profix ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Disebalik sebuah video yang Kebaboom!! , terselit kegigihan di sebalik tabir 💪⠀ .⠀ Min nak share Behind The Scene Trailer New Profix.  Nak tengok betapa gigihnya mereka shooting video? Here We Go!!! ⠀ .⠀ .⠀ P/s : contest #newprofixnewnorma still on tau,  nak menang cepat cepat follow syarat² yang diberikan !⠀ .⠀ Nak check profix ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
40 0 1 day ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Penghantaran skrg bukan main laju lagi selepas cuti raya ni.. nak order korang click je link kat bio profile sis yunie okay 👆🏻⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Penghantaran skrg bukan main laju lagi selepas cuti raya ni.. nak order korang click je link kat bio profile sis yunie okay 👆🏻⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
61 1 1 day ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

3 STEP MUDAH UNTUK BEBAS DARI JERAWAT&PARUT 🔥🔥⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘⠀ .⠀ Berminat?⠀ Follow @ayuby_profix & komen “NAK” dibawah utk kami bantu.

3 STEP MUDAH UNTUK BEBAS DARI JERAWAT&PARUT 🔥🔥⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘⠀ .⠀ Berminat?⠀ Follow @ayuby_profix & komen “NAK” dibawah utk kami bantu.
71 3 2 days ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Min tak akan suggestkan dekat korang kalau produk tu tak bagus. Tapi, profix ni memang bagus tau untuk korang yang ada jerawat tak henti² naik sampaikan tinggal parut yang makan masa nak hilang tu untuk apply profix dua kali sehari dekat tempat berjerawat. Kesan seawal 3-7 hari tau 😋⠀ .⠀ P/s : Morning! Jangan lupa apply krim profix diwajah selepas cuci muka ye. ⠀ .⠀ Nak check profix ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Min tak akan suggestkan dekat korang kalau produk tu tak bagus. Tapi, profix ni memang bagus tau untuk korang yang ada jerawat tak henti² naik sampaikan tinggal parut yang makan masa nak hilang tu untuk apply profix dua kali sehari dekat tempat berjerawat.  Kesan seawal 3-7 hari tau 😋⠀ .⠀ P/s : Morning!  Jangan lupa apply krim profix diwajah selepas cuci muka ye. ⠀ .⠀ Nak check profix ni sesuai ke tak dengan korang boleh click link dibio profile sis terus diatas 👆🏻 atau komen “NAK” kat bawah untuk sis bantu 🤗⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
60 0 2 days ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

TRACKING NO 4/6/2020 1 Azfarziyad Bin Afni ENB055897199MY 2 Johari bin ahmad ENB055897208MY 3 muhammad nur aiman taqiuddin bin norman ENB055897211MY 4 Muhd Haqeemi ENB055897225MY 5 Mohamad fakhrul azham bin ali ENB055897239MY 6 MOHD HAFIZUDDIN BIN ISMAIL ENB055897242MY 7 siti hajar bt ahmad ENB055897256MY 8 ANIS ZUHAILI BINTI ISHAK ENB055897260MY 9 SYAMILA BINTI ISMAIL ENB055897273MY 10 Siti Hawa Binti Liman ENB055897287MY 11 NURATHIRAH BINTI AZAHA ENB055897295MY 12 MUHAMAD SHAZWAN BIN MUHAMAD SHAHRIN ENB055897300MY 13 Nurul Aina Binti Abdullah Shukri ENB055897313MY 14 Haizal haqimi bin nasri ENB055897327 15 MOHD FARIZ BIN EDDY NADZRI ENB055897335MY 16 Mohd Hilman Bin Azdi ENB055897344MY 17 Khairun Nadwa ENB055897358MY 18 Norsuhadah mazlan ENB055897361MY 19 Muhammad Dani Hafiz ENB055897375MY 20 Alif Nabil ENB055897389MY 21 NurNabilla Balqis ENB055897392MY 22 SITI ZAINATUL AIN BINTI MAT SAIT ENB055897401MY 23 Fatin Eizlyn binti Jaini ENB055897415MY 24 Rosmawatie Ismail, ENB055897429MY 25 NURUL SAZWANI BINTI ELIAS ENB055897432MY 26 NUR NABILAH BINTI MOHAMAD NIZAM ENB055897446MY 27 MOHD AIMAN BIN MOHD ALI ENB055897450MY 28 Isliana Syafina Binti Abu Sapian ENB055897463MY 29 Muhammad Afiq Harith ENB055897477MY 30 muhammad husnul iman bin ismadi ENB055897485MY 31 ammar ENB055897494MY 32 nur nadzirah binti muhamad taufek ENB055897503MY 33 Faidah Anis Binti Mohd Nazarudin ENB055897517MY 34 siti nuranies binti rahimi ENB055897525MY 35 Mohd Afiq Naim bin Mohamad ENB055897534MY 36 SOFIA BINTI ABDUL RAHMAN ENB055897548MY 37 SITI FARHAH NADIA BINTI MUHAMAD ENB055897551MY 38 Qurratul Izzati binti Jamill ENB055897565MY 39 Liya Wahid ENB055897579MY 40 Muhammad Iman ENB055897582MY 41 Norsyazwani amyliyana binti aziz ENB055897596MY 42 FAKHIRA FARZANA ENB055897605MY 43 rofzarif ENB055897619MY 44 AHMAD NUR ASYRAF BIN AHMAD ZAMANHURI ENB055897622MY 45 Rokiah bt Mantali ENB055897636MY 46 intan shafiza ENB055897640MY 47 ATIRAH ENB055897653MY 48 NUR FATIN BT MAT ISA ENB055897667MY 49 Idris bin Mohd Abas ENB055897675MY 50 NORASHIKIN BINTI LONG, ENB055897684MY 51 Farah Haidah Abdul Wahab ENB055897698MY

TRACKING NO 4/6/2020  1 Azfarziyad Bin Afni  ENB055897199MY 2 Johari bin ahmad  ENB055897208MY 3 muhammad nur aiman taqiuddin bin norman  ENB055897211MY 4 Muhd Haqeemi  ENB055897225MY 5 Mohamad fakhrul azham bin ali  ENB055897239MY 6 MOHD HAFIZUDDIN BIN ISMAIL  ENB055897242MY 7 siti hajar bt ahmad  ENB055897256MY 8 ANIS ZUHAILI BINTI ISHAK  ENB055897260MY 9 SYAMILA BINTI ISMAIL  ENB055897273MY 10 Siti Hawa Binti Liman  ENB055897287MY 11 NURATHIRAH BINTI AZAHA  ENB055897295MY 12 MUHAMAD SHAZWAN BIN MUHAMAD SHAHRIN  ENB055897300MY 13 Nurul Aina Binti Abdullah Shukri  ENB055897313MY 14 Haizal haqimi bin nasri  ENB055897327 15 MOHD FARIZ BIN EDDY NADZRI  ENB055897335MY 16 Mohd Hilman Bin Azdi  ENB055897344MY 17 Khairun Nadwa  ENB055897358MY 18 Norsuhadah mazlan  ENB055897361MY 19 Muhammad Dani Hafiz  ENB055897375MY 20 Alif Nabil  ENB055897389MY 21 NurNabilla Balqis  ENB055897392MY 22 SITI ZAINATUL AIN BINTI MAT SAIT  ENB055897401MY 23  Fatin Eizlyn binti Jaini  ENB055897415MY 24 Rosmawatie Ismail,  ENB055897429MY 25 NURUL SAZWANI BINTI ELIAS  ENB055897432MY 26 NUR NABILAH BINTI MOHAMAD NIZAM  ENB055897446MY 27  MOHD AIMAN BIN MOHD ALI  ENB055897450MY 28 Isliana Syafina Binti Abu Sapian  ENB055897463MY 29 Muhammad Afiq Harith  ENB055897477MY 30 muhammad husnul iman bin ismadi  ENB055897485MY 31  ammar  ENB055897494MY 32 nur nadzirah binti muhamad taufek  ENB055897503MY 33 Faidah Anis Binti Mohd Nazarudin  ENB055897517MY 34 siti nuranies binti rahimi  ENB055897525MY 35 Mohd Afiq Naim bin Mohamad  ENB055897534MY 36 SOFIA BINTI ABDUL RAHMAN  ENB055897548MY 37 SITI FARHAH NADIA BINTI MUHAMAD  ENB055897551MY 38 Qurratul Izzati binti Jamill  ENB055897565MY 39 Liya Wahid  ENB055897579MY 40 Muhammad Iman  ENB055897582MY 41 Norsyazwani amyliyana binti aziz  ENB055897596MY 42 FAKHIRA FARZANA  ENB055897605MY 43 rofzarif  ENB055897619MY 44 AHMAD NUR ASYRAF BIN AHMAD ZAMANHURI  ENB055897622MY 45 Rokiah bt Mantali  ENB055897636MY 46 intan shafiza  ENB055897640MY 47 ATIRAH  ENB055897653MY 48 NUR FATIN BT MAT ISA  ENB055897667MY 49 Idris bin Mohd Abas  ENB055897675MY 50 NORASHIKIN BINTI LONG,  ENB055897684MY 51 Farah Haidah Abdul Wahab  ENB055897698MY
60 1 2 days ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Testimoni panas 🔥Sebelum ni muka breakout dengan jerawat batu dan parut belubang..⠀ .⠀ ✅Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘⠀ .⠀ Berminat?⠀ Follow @ayuby_profix & komen “NAK” dibawah utk kami bantu. Layanan pantas untuk kami bantu.⠀ .⠀ *100 pelanggan pertama akan menerima special OFFER!

Testimoni panas 🔥Sebelum ni muka breakout dengan jerawat batu dan parut belubang..⠀ .⠀ ✅Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘⠀ .⠀ Berminat?⠀ Follow @ayuby_profix & komen “NAK” dibawah utk kami bantu. Layanan pantas untuk kami bantu.⠀ .⠀ *100 pelanggan pertama akan menerima special OFFER!
122 0 2 days ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Yang ada masalah kulit muka berminyak should try this 👌👌 , sekali bilas je dah dapat rasa perbezaan dia.⠀ .⠀ Komen “nak” kat bawah untuk sis bantu⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Yang ada masalah kulit muka berminyak should try this 👌👌 , sekali bilas je dah dapat rasa perbezaan dia.⠀ .⠀ Komen “nak” kat bawah untuk sis bantu⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
40 1 2 days ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Setiap hari ada postage! Yang nak join postage harini boleh buat order sebelum jam 11pagi ya..click link dibio @ayuby_profix untuk order👆🏻⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘⠀ .⠀ Berminat?⠀ Follow @ayuby_profix & komen “NAK” dibawah utk kami bantu.⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout

Setiap hari ada postage! Yang nak join postage harini boleh buat order sebelum jam 11pagi ya..click link dibio @ayuby_profix untuk order👆🏻⠀ .⠀ Kami sarankan penggunaan CREAM PROFIX VITAMIN FOR FACE untuk merawat kesan parut & jerawat di muka korang dgn jaminan 100% selamat dan semulajadi.⠀ .⠀ ✅Apa yg special profix ni mengandungi ingredients⠀ EXTRACT SNOW ALGA& PHYTOFUSE yg merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Merawat segala jenis jerawat antaranya :⠀ .⠀ 📌Jerawat biasa⠀ 📌Jerawat pasir⠀ 📌Jerawat batu⠀ 📌 Parut Berlubang⠀ 📌 Parut hitam⠀ 📌 Parut jerawat⠀ 📌 Jeragat⠀ 📌 Sunburn⠀ .⠀ kesan seawal 3-7 hari shj.sapu2 boleh terus keluar rumah sambil profix rawat kulit muka tu😘⠀ .⠀ Berminat?⠀ Follow @ayuby_profix & komen “NAK” dibawah utk kami bantu.⠀ .⠀ #ayubyzone #profixmurah #ayubyteam #jgnbagimukasisbreakout
97 1 2 days ago