Ubat Parut No.1🇲🇾-Sejak 2014 ( @azanismalaysia ) Instagram Profile

azanismalaysia

Ubat Parut No.1🇲🇾-Sejak 2014

  • 5.3k posts
  • 73k followers
  • 6.9k following

Ubat Parut No.1🇲🇾-Sejak 2014 Profile Information

@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wah wah selepas pakai beberapa bulan parut dah makin pudar dengan jayanyaaa. .
.
Paling best selepas pakai boleh terus makeup taw. Hehhe rugi kalau tak cubaa sekarang
.
.
Whatsapp Nina sekarang 011-33522866 untuk dapatkan PROMOSI SEPTEMBER sekarang .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wah wah selepas pakai beberapa bulan parut dah makin pudar dengan jayanyaaa. .
.
Paling best selepas pakai boleh terus makeup taw. Hehhe rugi kalau tak cubaa sekarang
.
.
Whatsapp Nina sekarang 011-33522866 untuk dapatkan PROMOSI SEPTEMBER sekarang .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
8 0 6 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

ANTARA KHASIAT JAMBU AIR ADALAH:

1.Sebagai antioksidan untuk kulit

Kandungan vitamin C dalam buah jambu air berperanan penting untuk memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak khususnya sebagai perawatan kulit, menjadikan kulit tampak lebih segar dan peredaran darah lancar.

Buah jambu air ini mempunyai pelbagai manfaat bagi kesihatan tubuh terutama kandungan airnya yang begitu menyegarkan.

2. Mencantikkan kulit

Di sebabkan jambu air kaya dengan kandungan vitamin C dan A ,dipercayai sebagai sumber zat untuk mencantikkan kulit. Kandungan vitamin C yang didapati dari 100gram jambu air adalah sangat tinggi. Kandungan vitamin A –nya juga lebih tinggi jika dibandingkan dengan buah epal.

3. Melancarkan sistem penghadaman

Kandungan  serat dan air yang banyak dalam jambu air sangat bagus untuk melancarkan sistem penghadaman. Khasiatnya juga dianggap sebagai ‘komponen diuretic’ /merangsang serta melancarkan pembuangan air kecil. Bagi sebahagian orang, jambu air turut bermanfaat untuk meredakan bengkak pada kulit kaki dan tangan.

4. Menjaga kesihatan mata .

Jambu air juga mengandungi vitamin A yang sememangnya diperlukan oleg mata agar dapat berfungsi seiring dengan peningkatan usia kita. Pengambilan jambu air juga baik untuk mengatasi mata kuyu yang disebabkan oleh keletihan mata .
.

#tipsazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia

ANTARA KHASIAT JAMBU AIR ADALAH:

1.Sebagai antioksidan untuk kulit

Kandungan vitamin C dalam buah jambu air berperanan penting untuk memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak khususnya sebagai perawatan kulit, menjadikan kulit tampak lebih segar dan peredaran darah lancar.

Buah jambu air ini mempunyai pelbagai manfaat bagi kesihatan tubuh terutama kandungan airnya yang begitu menyegarkan.

2. Mencantikkan kulit

Di sebabkan jambu air kaya dengan kandungan vitamin C dan A ,dipercayai sebagai sumber zat untuk mencantikkan kulit. Kandungan vitamin C yang didapati dari 100gram jambu air adalah sangat tinggi. Kandungan vitamin A –nya juga lebih tinggi jika dibandingkan dengan buah epal.

3. Melancarkan sistem penghadaman

Kandungan  serat dan air yang banyak dalam jambu air sangat bagus untuk melancarkan sistem penghadaman. Khasiatnya juga dianggap sebagai ‘komponen diuretic’ /merangsang serta melancarkan pembuangan air kecil. Bagi sebahagian orang, jambu air turut bermanfaat untuk meredakan bengkak pada kulit kaki dan tangan.

4. Menjaga kesihatan mata .

Jambu air juga mengandungi vitamin A yang sememangnya diperlukan oleg mata agar dapat berfungsi seiring dengan peningkatan usia kita. Pengambilan jambu air juga baik untuk mengatasi mata kuyu yang disebabkan oleh keletihan mata .
.

#tipsazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia
11 0 8 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
23 0 10 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar. Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa? Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE + FREE GIFT + FRE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar.  Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa?  Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE +  FREE GIFT + FRE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
4 0 16 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Moga negara kita terus aman dan harmoni ke jalan yang Allah berkati. Amin!
.
Selamat Hari Malaysia! 🇲🇾
.
(Merindu Malaysia kembali indah tanpa jerebu.)
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Moga negara kita terus aman dan harmoni ke jalan yang Allah berkati. Amin!
.
Selamat Hari Malaysia! 🇲🇾
.
(Merindu Malaysia kembali indah tanpa jerebu.)
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
17 0 16 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Terbaru 2019! Azanis SkinCare! 3in1.

Kelebihan Azanis SkinCare 3in1: ✅ Melembutkan kulit muka.
✅ Mencerahkan kulit
✅ Mengecilkan pori kulit.
✅ Pudarkan parut jerawat.
✅ Menghalang kulit dari kesan penuaan.
✅ Mengawal lebihan minyak pada wajah.
✅ Menanggalkan blackhead & whitehead.
✅ Menghilangkan masalah jerawat.
✅ Menghilangkan masalah jeragat.
✅ Melembabkan kulit yang kering.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
✅ Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Terbaru 2019! Azanis SkinCare! 3in1.

Kelebihan Azanis SkinCare 3in1: ✅ Melembutkan kulit muka.
✅ Mencerahkan kulit
✅ Mengecilkan pori kulit.
✅ Pudarkan parut jerawat.
✅ Menghalang kulit dari kesan penuaan.
✅ Mengawal lebihan minyak pada wajah.
✅ Menanggalkan blackhead & whitehead.
✅ Menghilangkan masalah jerawat.
✅ Menghilangkan masalah jeragat.
✅ Melembabkan kulit yang kering.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
✅ Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
13 0 15 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cubaa korang tengok gambar sebelum pakai Azanis Scar Serum di atas. Memang teruk. Jerawat naik dengan megahnya
.
.
Tapi adanya Azanis Scar Serum memang habislah dia. Hehheh bersih terus kulit. Paling best dengan Azanis. Bukan sahaja hilangkan parut. Tapi jerawat dan masalah lain pun boleh
.
.
Takpercayaa? Whatsapp Nina sekarang 011-33522866 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cubaa korang tengok gambar sebelum pakai Azanis Scar Serum di atas. Memang teruk. Jerawat naik dengan megahnya
.
.
Tapi adanya Azanis Scar Serum memang habislah dia. Hehheh bersih terus kulit. Paling best dengan Azanis. Bukan sahaja hilangkan parut. Tapi jerawat dan masalah lain pun boleh
.
.
Takpercayaa?  Whatsapp Nina sekarang 011-33522866 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 0 15 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Jom ketahui apakah khasiat petai.

1. Mengawal sindrom PMS (sindrom pra-haid)

2. Mengatasi kemurungan

3. Mengatasi anemia

4. Menurunkan tekanan darah tinggi
5. Meningkatkan kecerdasan otak

6. Menghilangkan sembelit

7. Menghilangkan keletihan.

8. Menghilangkan pedih ulu hati.

9. Mengurangkan kegatalan kesan gigitan nyamuk.

10. Menenangkan sistem saraf .

11. Menurunkan berat badan.

12. Menghilangkan ulser.

13. Menurunkan suhu badan.

14. Menghilangkan ketagihan rokok

15. Mengatasi tekanan perasaan (stres)

16. Mengatasi masalah cacing dalam badan

17. Merawat deman kuning

18. Menghilangkan ketuat

19. Mengurang kemabukan

20. Mencegah serangan stroke

21. Melancarkan sistem pencernaan

22. Menghilangkan rasa senak ketika kenyang

23. Awet muda
.
.
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Jom ketahui apakah khasiat petai.

1. Mengawal sindrom PMS (sindrom pra-haid)

2. Mengatasi kemurungan

3. Mengatasi anemia

4. Menurunkan tekanan darah tinggi 
5. Meningkatkan kecerdasan otak

6. Menghilangkan sembelit

7. Menghilangkan keletihan.

8. Menghilangkan pedih ulu hati.

9. Mengurangkan kegatalan kesan gigitan nyamuk.

10. Menenangkan sistem saraf .

11. Menurunkan berat badan.

12. Menghilangkan ulser.

13. Menurunkan suhu badan.

14. Menghilangkan ketagihan rokok

15. Mengatasi tekanan perasaan (stres)

16. Mengatasi masalah cacing dalam badan

17. Merawat deman kuning

18. Menghilangkan ketuat

19. Mengurang kemabukan

20. Mencegah serangan stroke

21. Melancarkan sistem pencernaan

22. Menghilangkan rasa senak ketika kenyang

23. Awet muda
.
.
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
35 0 14 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 2 minggu atau wang anda dikembalikan! .
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa!
.

Beribu-ribu t3stimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Whatsapp 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 2 minggu atau wang anda dikembalikan! .
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa!
.

Beribu-ribu t3stimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Whatsapp 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
9 0 14 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Siapa boleh teka betul bilaa tengok sekali imbas je? Hehehe alhamdulilahh, ini feedback customer kita terkena minyak panas
.
.
Selepas 4 minggu penggunaan, memang terbaik parutnya kian pudar. kulit pun makin glowing gitu
.
.
Whatsapp Nina sekarang untuk Purchase order Hari Malaysia 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
. 
Siapa boleh teka betul bilaa tengok sekali imbas je?  Hehehe alhamdulilahh, ini feedback customer kita terkena minyak panas
.
.
Selepas 4 minggu penggunaan, memang terbaik parutnya kian pudar. kulit pun makin glowing gitu
.
.
Whatsapp Nina sekarang untuk Purchase order Hari Malaysia 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
20 0 13 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Assalamualaikum, tahniah kepada yang sudah memilih Azanis Scar Serum 100% original dari HQ
.
Boleh check tracking number diruangan comment. Dan jangan lupa komen " Hi ini saya punyer! "
.
Thankyou dari @azanismalaysia💕
.
#azanis #azanisscarserum #azanishq #azanisoriginalhq #azanisubatparut #noscarwithazanis @azanismalaysia #poslaju #azanistracking #ubatparut #maderma #hiruscar #scarserum #dermatix #dermablend #dermalpiercing #malaysia #anakmalaysia

Assalamualaikum, tahniah kepada yang sudah memilih Azanis Scar Serum 100% original dari HQ
.
Boleh check tracking number diruangan comment. Dan jangan lupa komen " Hi ini saya punyer! "
.
Thankyou dari @azanismalaysia💕
.
#azanis #azanisscarserum  #azanishq #azanisoriginalhq #azanisubatparut #noscarwithazanis @azanismalaysia #poslaju #azanistracking #ubatparut #maderma #hiruscar #scarserum #dermatix #dermablend #dermalpiercing #malaysia #anakmalaysia
15 0 13 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . .
.

Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpaarut lah. lagi2 paarut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. .

Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
.
.

Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
.
Whatsapp Nina 011-33522866
Whatsapp Nina 011-33522866
Whatsapp Nina 011-33522866
Whatsapp Nina 011-33522866

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . .
.

Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpaarut lah. lagi2 paarut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. .

Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
.
.

Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
.
Whatsapp Nina 011-33522866
Whatsapp Nina 011-33522866
Whatsapp Nina 011-33522866
Whatsapp Nina 011-33522866

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
14 0 12 September, 2019