ABOS ( @azarazmi ) Instagram Profile

azarazmi

ABOS

  • 2.4k posts
  • 638k followers
  • 1.4k following

ABOS Profile Information

@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Belum pape lagi dah kena........
Apa masalah korang? Kau nak apa?
Jangan la dengki. Sebab kau xde kan? Sebab tu kau jeles kan? Tau la sebab hot...Sebab barang panas kan? Korang memang menyusahkan aku la... aku xbuat pape pun....
@juitajuices dah takde...
TERPAKSAAAA TUKAR @juitajuice
.
Haters gonna hate TAPI JUITA TETAP SAYANG SEMUA @juitajuice
.
P la contact @tycoon_vape_station
Belum pape lagi dah jadi macam ni.
Pening la otak...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#juitajuice #kautungguakudatang #juita #azarazmi #saltnic #saltnicindonesia #saltnicmalaysia #vapeperak #vapejohorbahru #vapelangkawi #vapeterengganu #vapekelantan #malaysiavape #vapeshahalam #vapeclouds #vapeipoh #vapesociety #vapemelaka #vapejitra #vapemalaysia #flavourborong #vapeperlis #vapejohor #vapekedah #vapekualalumpur #vapeselangor #vapepenang #vapepahang #vapesabah #vapesarawak

Belum pape lagi dah kena........
Apa masalah korang? Kau nak apa?
Jangan la dengki. Sebab kau xde kan? Sebab tu kau jeles kan? Tau la sebab hot...Sebab barang panas kan? Korang memang menyusahkan aku la... aku xbuat pape pun....
@juitajuices dah takde...
TERPAKSAAAA TUKAR @juitajuice
.
Haters gonna hate TAPI JUITA TETAP SAYANG SEMUA @juitajuice
.
P la contact @tycoon_vape_station
Belum pape lagi dah jadi macam ni.
Pening la otak...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#juitajuice #kautungguakudatang #juita #azarazmi #saltnic #saltnicindonesia #saltnicmalaysia #vapeperak #vapejohorbahru #vapelangkawi #vapeterengganu #vapekelantan #malaysiavape #vapeshahalam #vapeclouds #vapeipoh #vapesociety #vapemelaka #vapejitra #vapemalaysia #flavourborong #vapeperlis #vapejohor #vapekedah #vapekualalumpur #vapeselangor #vapepenang #vapepahang #vapesabah #vapesarawak
4,251 0 20 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Hari malas-boleh tak kalau xnak buat pape harini. Nak tidur je pleassss...
Tapi kena Reply Whatsapp next BIG project ni...
Bismillah... tak sabaq weyh...
.
.
.
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove

Hari malas-boleh tak kalau xnak buat pape harini. Nak tidur je pleassss...
Tapi kena Reply Whatsapp next BIG project ni...
Bismillah... tak sabaq weyh...
.
.
.
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove
13,053 0 17 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Langsir kat belakang tu sama dengan baju aku kan?
Bukan setakat cadar. Langsir pun ada... πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚
.
.
.
Khas untuk awak semua yang nak santek... siapa xnak santek duk diam2...
Xnak cakap banyak, now barang baik dah sampai. Get yours now. Esok post out semua order.
πŸ’―Cerah kekal dalam masa 15 minit
πŸ’―Jerawat hilang
πŸ’―Kesan parut jerawat pudar and hilang
πŸ’―Melembapkan kulit
πŸ’―Kulit flawless
πŸ’―Kulit glowing
πŸ’― tak tipu
Tak baikkk fitnah saya.
πŸ’―Awak yang tipu orang
.
.
.
Meh now 0133662616
Nak senang click dekat link bio...
Muaahh chayang semua 😘😍😘
.
πŸ‘§πŸ» @snowyinstantwhite_hq
πŸ“² 0133662616
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi

Langsir kat belakang tu sama dengan baju aku kan?
Bukan setakat cadar. Langsir pun ada... πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚
.
.
.
Khas untuk awak semua yang nak santek... siapa xnak santek duk diam2...
Xnak cakap banyak, now barang baik dah sampai. Get yours now. Esok post out semua order.
πŸ’―Cerah kekal dalam masa 15 minit
πŸ’―Jerawat hilang
πŸ’―Kesan parut jerawat pudar and hilang
πŸ’―Melembapkan kulit
πŸ’―Kulit flawless
πŸ’―Kulit glowing
πŸ’― tak tipu
Tak baikkk fitnah saya.
πŸ’―Awak yang tipu orang
.
.
.
Meh now 0133662616
Nak senang click dekat link bio...
Muaahh chayang semua 😘😍😘
.
πŸ‘§πŸ» @snowyinstantwhite_hq
πŸ“² 0133662616
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi
24,015 0 10 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Khas untuk awak semua yang nak santek... siapa xnak santek duk diam2...
Xnak cakap banyak, now barang baik dah sampai. Get yours now. Esok post out semua order.
πŸ’―Cerah kekal dalam masa 15 minit
πŸ’―Jerawat hilang
πŸ’―Kesan parut jerawat pudar and hilang
πŸ’―Melembapkan kulit
πŸ’―Kulit flawless
πŸ’―Kulit glowing
πŸ’― tak tipu
Tak baikkk fitnah saya.
πŸ’―Awak yang tipu orang
Bayaq hutang kami.Ehhh terbawang pulak
.
.
.
Meh now 0133662616
Nak senang click dekat link bio...
Muaahh chayang semua 😘😍😘
.
πŸ‘§πŸ» @snowyinstantwhite_hq
πŸ“² 0133662616
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Khas untuk awak semua yang nak santek... siapa xnak santek duk diam2...
Xnak cakap banyak, now barang baik dah sampai. Get yours now. Esok post out semua order.
πŸ’―Cerah kekal dalam masa 15 minit
πŸ’―Jerawat hilang
πŸ’―Kesan parut jerawat pudar and hilang
πŸ’―Melembapkan kulit
πŸ’―Kulit flawless
πŸ’―Kulit glowing
πŸ’― tak tipu
Tak baikkk fitnah saya.
πŸ’―Awak yang tipu orang
Bayaq hutang kami.Ehhh terbawang pulak
.
.
.
Meh now 0133662616
Nak senang click dekat link bio...
Muaahh chayang semua 😘😍😘
.
πŸ‘§πŸ» @snowyinstantwhite_hq
πŸ“² 0133662616
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
3,198 0 8 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Happy Belated Birthday Ibu, Happy Birthday Ayah...
ALFATIHAH
.
#missyou #hanyarindu #ineedyou #givemealastchancetohugandkissyou

Happy Belated Birthday Ibu, Happy Birthday Ayah...
ALFATIHAH
.
#missyou #hanyarindu #ineedyou #givemealastchancetohugandkissyou
6,083 0 7 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Mana azar beli beg tu. Ramai yang suka and ramai cakap chantiknyer belt beg tu...
Azar pun suka gila beg ni. Chantik yakmatttt... barang pun boleh isi banyak.
.
Yang dok tanya-tanya tu boleh la g tengok ig @greybyortenhill banyak lagi design yang lain..
And guna code ni "AZARAZMI20GREY" and dapatkan 20% discount sah sehingga 31OCT2019 😘😘😘
.
Thank you kak @dela_ahmad hantar all the way from πŸ‡ΈπŸ‡¬

Mana azar beli beg tu. Ramai yang suka and ramai cakap chantiknyer belt beg tu...
Azar pun suka gila beg ni. Chantik yakmatttt... barang pun boleh isi banyak.
.
Yang dok tanya-tanya tu boleh la g tengok ig @greybyortenhill banyak lagi design yang lain..
And guna code ni "AZARAZMI20GREY" and dapatkan 20% discount sah sehingga 31OCT2019 😘😘😘
.
Thank you kak @dela_ahmad hantar all the way from πŸ‡ΈπŸ‡¬
4,673 0 7 October, 2019
KEMUNCULAN JUITA...
Full story in Azar Azmi youtube channel...
.
.
.
#kemunculanjuita #kautungguakudatang #tryme
#donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmi #comingsoon
33,667 0 6 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

I DONT CARE AND SO WHATEVER...
TRY ME... DONT REGRET...
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
COMING SOON #juita .
.
.
πŸ‘œ @greybyortenhill
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#tryme #kautungguakudatang
#donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmi #comingsoon

I DONT CARE AND SO WHATEVER...
TRY ME... DONT REGRET...
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
COMING SOON #juita .
.
.
πŸ‘œ @greybyortenhill
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#tryme #kautungguakudatang
#donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmi #comingsoon
24,448 0 4 October, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

What else? Wait for next nigga...
I come and I go,
When I reach you'll blow...
.
.
.
#tryme #kautungguakudatang
#donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmi #comingsoon

What else? Wait  for next nigga...
I come and I go,
When I reach you'll blow...
.
.
.
#tryme #kautungguakudatang
#donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmi #comingsoon
11,733 0 27 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Gais... Dia tak habis lagi story dia pasal ysuku honey juana dia gaisss... Pulissss helllpp...
Yang penting bang... Minggu ni 499...
Minggu depan 700... πŸ”₯😑πŸ”₯
Korang pening apa dia kan???
.
Silap gais bukan 499 gais tapi 499k gais...
Bukan 700 gais tapi 700k gais...
Main giler gais πŸ˜œπŸ™πŸ˜œ
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Gais... Dia tak habis lagi story dia pasal ysuku honey juana dia gaisss... Pulissss helllpp...
Yang penting bang... Minggu ni 499...
Minggu depan 700... πŸ”₯😑πŸ”₯
Korang pening apa dia kan???
.
Silap gais bukan 499 gais tapi 499k gais...
Bukan 700 gais tapi 700k gais...
Main giler gais πŸ˜œπŸ™πŸ˜œ
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
34,681 0 23 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Meletop Baju dengan mekap ai...
Borderless make up @ummi_kayy
Borderless dress @azuracouture
.
I olss is suke gile babengggg 😍😍😍
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Meletop Baju dengan mekap ai...
Borderless make up @ummi_kayy
Borderless dress @azuracouture
.
I olss is suke gile babengggg 😍😍😍
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
27,110 0 23 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Pulis tangkap @shuibsepahtu
Dia ada lagi ysuku... 3 bijik #duitnow bagi...
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Pulis tangkap  @shuibsepahtu
Dia ada lagi ysuku... 3 bijik #duitnow bagi...
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
13,787 0 22 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Sharing smile with the one you love is the perfect way to start the day. Have an awesome morning babe....
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Sharing smile with the one you love is the perfect way to start the day. Have an awesome morning babe....
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
9,285 0 22 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Kami baru lepas habis show kat bukit binatang tadi. Alhamdulillah kutipan 1.28 juta πŸ€£πŸ™πŸ˜‚ siapa sangka... πŸ˜‚πŸ™πŸ€£ @fendybakry
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32 #batuka

Kami baru lepas habis show kat bukit binatang tadi. Alhamdulillah kutipan 1.28 juta πŸ€£πŸ™πŸ˜‚ siapa sangka... πŸ˜‚πŸ™πŸ€£ @fendybakry
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32 #batuka
27,222 0 21 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Good night peeps...
More to come...
Sape teka betul azar bagi hadiah....
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Good night peeps...
More to come...
Sape teka betul azar bagi hadiah....
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
6,445 0 18 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

#nothinglikeyou
Siapa you???
Tag siapa you tu πŸ˜‚πŸ™πŸ€£
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

#nothinglikeyou
Siapa you???
Tag siapa you tu πŸ˜‚πŸ™πŸ€£
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
8,248 0 17 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Jom main teka-teki...
.
Kejap ada kejap xde...
Kejap tenggelam kejap timbul...
Lepas tu xde terus...
Tiba-tiba ada...
Cuba teka apakah dia?
πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Jom main teka-teki...
.
Kejap ada kejap xde...
Kejap tenggelam kejap timbul...
Lepas tu xde terus...
Tiba-tiba ada...
Cuba teka apakah dia?
πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
15,112 0 17 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Cantiieekkk... Jumpa dataran malam ni bro... Jangan lambat... Aku dah habis shooting dah ni... Kau lambat aku blahhh... πŸ€£πŸ™πŸ˜‚
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors #abpbh32

Cantiieekkk... Jumpa dataran malam ni bro... Jangan lambat... Aku dah habis shooting dah ni... Kau lambat aku blahhh... πŸ€£πŸ™πŸ˜‚
.
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ @snowyinstantwhite_hq
πŸ’‹ @azarazmicosmeticshq
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
. .
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #starvendors  #abpbh32
24,386 0 15 September, 2019
@azarazmi Profile picture

@azarazmi

Bukannya mudah untuk menjadi Permaisuri Tishaku. Susah untuk saya sendiri berjumpa dengan Permaisuri Tishaku. Saya sendiri hampir give up untuk meneruskan. Berat bahu yang digalas demi perjuangan MALAYU, saya teruskan. Ilmu yang mama berikan saya gunakan satu persatu ditanam didalam diri. Semangat dari rakan-rakan yang lain juga. Kata-kata "KAU BOLEH" adalah satu cabaran untuk saya mencari dimana Tishaku. Hari-hari kena marah. AKU TAK DENGAR LAGI KAU PUNYA GELAK. APA YANG SUSAH SANGAT KAU NAK GELAK? BILA AKU BOLEH DENGAR GELAK KAU? INI BUKAN MAIN-MAIN YA. Itu semua masih kedengaran ditelinga. Ini teater pertama saya. Setiap hari tidur 3 jam demi #pawanaisabella.Wang ringgit bukan yang utama. Ilmu yang mama @ermafatima berikan lebih besar nilainya. Ilmu yang mama berikan sepanjang latihan akan saya gunakan. TERIMA KASIH MAMA @ermafatima . Jasamu terlalu besar dan ilmu itu tidak ternilai.

Bukannya mudah untuk menjadi Permaisuri Tishaku. Susah untuk saya sendiri berjumpa dengan Permaisuri Tishaku. Saya sendiri hampir give up untuk meneruskan. Berat bahu yang digalas demi perjuangan MALAYU, saya teruskan. Ilmu yang mama berikan saya gunakan satu persatu ditanam didalam diri. Semangat dari rakan-rakan yang lain juga. Kata-kata "KAU BOLEH" adalah satu cabaran untuk saya mencari dimana Tishaku. Hari-hari kena marah. AKU TAK DENGAR LAGI KAU PUNYA GELAK. APA YANG SUSAH SANGAT KAU NAK GELAK? BILA AKU BOLEH DENGAR GELAK KAU? INI BUKAN MAIN-MAIN YA. Itu semua masih kedengaran ditelinga. Ini teater pertama saya. Setiap hari tidur 3 jam demi #pawanaisabella.Wang ringgit bukan yang utama. Ilmu yang mama @ermafatima berikan lebih besar nilainya. Ilmu yang mama berikan sepanjang latihan akan saya gunakan. TERIMA KASIH MAMA @ermafatima . Jasamu terlalu besar dan ilmu itu tidak ternilai.
5,116 0 2 hours ago