zrii ( @azri_nzrn ) Instagram Profile

azri_nzrn

zrii

  • 23 posts
  • 7k followers
  • 5.7k following

zrii Profile Information

@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

ysuku kena aim lagi ke dengan polis?
shoot by: @myruls
camera:ipX

ysuku kena aim lagi ke dengan polis? 
shoot by: @myruls 
camera:ipX
323 0 13 October, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

sini mari datang dekat ❗️⚠️

sini mari datang dekat ❗️⚠️
277 0 12 October, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

ingat la orang tersayang⚠️biar putus cinta jangan putus angin‼️ysuku😈🔥

ingat la orang tersayang⚠️biar putus cinta jangan putus angin‼️ysuku😈🔥
451 0 25 September, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

so sekarang macam mana geng? takkan simpan kot😆💦

so sekarang macam mana geng? takkan simpan kot😆💦
503 0 11 September, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

jangan slide nanti menyesal😆🔥

jangan slide nanti menyesal😆🔥
699 0 2 September, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

ABANG ADIK

Bersyukur dengan apa yang kita ada,I love both of you❤✅

Bersyukur dengan apa yang kita ada,I love both of you❤✅
780 0 25 August, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

Roti John Paroi Negeri Sembilan

Puas kejar awak,topspeed laju sangat,takpela saya tunggu awak jem,waktu tu awak akan sedar yang saya ada dibelakang awak😆 ndehh
ROTI JOHN PAROI HADIR✅💦

Puas kejar awak,topspeed laju sangat,takpela saya tunggu awak jem,waktu tu awak akan sedar yang saya ada dibelakang awak😆 ndehh 
ROTI JOHN PAROI HADIR✅💦
724 0 4 August, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

bila kau dh tkde benda nak buat 🔥😂
stim rxz lain mcm bossku,3bs padu bak hang💥😈

bila kau dh tkde benda nak buat 🔥😂
stim rxz lain mcm bossku,3bs padu bak hang💥😈
569 0 22 July, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

DAH BANYAK BUNYI NI BAWA TURUN LA LINE TU 💥😈😍💙 Cc video making: @myruls

DAH BANYAK BUNYI NI BAWA TURUN LA LINE TU 💥😈😍💙 Cc video making: @myruls
441 0 16 July, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

Y15zr padu

LOSER MAKE EXCUSE
WINNER MAKE MONEY👑💸
FENOMENA YSUKU😈

LOSER MAKE EXCUSE
WINNER MAKE MONEY👑💸
FENOMENA YSUKU😈
438 0 14 July, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

holla😈🔥

holla😈🔥
507 0 14 July, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

turun dulu⬇🔥

turun dulu⬇🔥
798 0 13 July, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

fenomena🤪😈

fenomena🤪😈
810 0 11 May, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

SUSU KUDA LIAR

Kuda ku lari gagah berani😈💙
ada yang nak timing mcm ni tk🤪

Kuda ku lari gagah berani😈💙
ada yang nak timing mcm ni tk🤪
528 0 3 May, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

Rempit Ke Langit

kenangan tak boleh dibeli dengan duit bro🙌🤙

kenangan tak boleh dibeli dengan duit bro🙌🤙
675 0 31 March, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

KATAKAN TIDAK PADA 3BS😈🔥
#paipon #paiponn🔛💨

KATAKAN TIDAK PADA 3BS😈🔥
#paipon #paiponn🔛💨
720 0 11 February, 2019
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

Upacara Lurus Kaki

mood habiskan duit🔛

mood habiskan duit🔛
580 0 18 November, 2018
@azri_nzrn Profile picture

@azri_nzrn

Melaka International Motorsport Circuit

ada rezeki kita hantar ye🤪💙
set by @a_fqri 🙌💯

ada rezeki kita hantar ye🤪💙
set by @a_fqri 🙌💯
640 0 28 July, 2018