Bougas Beauty Nilai Impian ( @beautysiti.nilai ) Instagram Profile

beautysiti.nilai

Bougas Beauty Nilai Impian

  • 432 posts
  • 5.1k followers
  • 462 following

Bougas Beauty Nilai Impian Profile Information

@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Suka sangat new look cleanser ni, senang nak bawak travel or boleh bawak mana2 je kita suka hehe . Wasap me for purchase ok! Free Cod area Nilai Impian!! . #bougasnilaiimpian #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

. Suka sangat new look cleanser ni, senang nak bawak travel or boleh bawak mana2 je kita suka hehe . Wasap me for purchase ok! Free Cod area Nilai Impian!! . #bougasnilaiimpian #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
5 0 2 days ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Hi korang, ada yg masih beraya lagi ke tu☺️ . Ada yang tanya sis still jual bougas ke, sis ada jual bougas ke? Ye syg2 semua jawapannya yes!!! . Tapi semenjak PKP n PKBB ni alhamdullillah sambutan makin hangat ye, sampai sis xmenang tgn nak upload ig, tp yg penting order almost hari2 masuk k, demand pun makin tinggi, bila dh duduk rumah maybe rmai dh start sedar betapa penting nya penjagaan skin kita! . All readystock ye! Stock panas2 lagi, tak sempat nak peram pun terus kita serbu stokis kita restock lg @beautyco.iefa 🙊 . Sis nak ajak sesiapa yg nak cari income sampingan, boleh join team Siti👐🏻 . Nak jadi dropship pon boleh k, alahhh xnk cite panjangla if berminat boleh je wasap Siti kat bio tu ye❤️❤️ . # #bbrichlegacy

. Hi korang, ada yg masih beraya lagi ke tu☺️ . Ada yang tanya sis still jual bougas ke, sis ada jual bougas ke? Ye syg2 semua jawapannya yes!!! . Tapi semenjak PKP n PKBB ni alhamdullillah sambutan makin hangat ye, sampai sis xmenang tgn nak upload ig, tp yg penting order almost hari2 masuk k, demand pun makin tinggi, bila dh duduk rumah maybe rmai dh start sedar betapa penting nya penjagaan skin kita! . All readystock ye! Stock panas2 lagi, tak sempat nak peram pun terus kita serbu stokis kita restock lg @beautyco.iefa 🙊 . Sis nak ajak sesiapa yg nak cari income sampingan, boleh join team Siti👐🏻 . Nak jadi dropship pon boleh k, alahhh xnk cite panjangla if berminat boleh je wasap Siti kat bio tu ye❤️❤️ . ##bbrichlegacy
6 5 6 days ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Salam aidilfitri buat customer @beautysiti.nilai . Raya2 jugak skincare routine jgn lupa k . #bougasbeauty

. Salam aidilfitri buat customer @beautysiti.nilai . Raya2 jugak skincare routine jgn lupa k . #bougasbeauty
8 1 1 week ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Siapa dah ada complete set bougas product🤚🏻 . Haritu baca berita, udara kita dah makin elok sejak PKP dilaksanakan. Tapi takkan udara je yg makin pulih & takda pencemaran, betul tak? Say NO to skin pollution 😉 . #bougasbeauty #misicantiksebelumraya

. Siapa dah ada complete set bougas product🤚🏻 . Haritu baca berita, udara kita dah makin elok sejak PKP dilaksanakan. Tapi takkan udara je yg makin pulih & takda pencemaran, betul tak? Say NO to skin pollution 😉 .  #bougasbeauty #misicantiksebelumraya
5 1 1 month ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Yeah, same goes to me! Harga pun berpatutan! . *Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* . 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel . 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) . 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi . 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit . 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid . 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif

. Yeah, same goes to me! Harga pun berpatutan! . *Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* . 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel . 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) . 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi . 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit . 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid . 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
5 0 1 month ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Stok serum koran dh habis? . Jangan risau boleh wasap sis okay! . Delivery area Nilai, or postage pun boleh . Credit pic hq . #bougasbeauty

. Stok serum koran dh habis? . Jangan risau boleh wasap sis okay! . Delivery area Nilai, or postage pun boleh . Credit pic hq . #bougasbeauty
4 0 1 month ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Texture Cleanser :Milky gel texture. Tak berbuih . Stok cleanser sis ada dalam 6 pcs je lg, grab now ok! . #bbrichlegacy #bougasbeautynilaiimpian

. Texture Cleanser :Milky gel texture. Tak berbuih . Stok cleanser sis ada dalam 6 pcs je lg, grab now ok! . #bbrichlegacy #bougasbeautynilaiimpian
1 0 1 month ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Hi ada yg DM wasap sis untuk COD, maaf ye buat masa sekarang COD untuk area Nilai Impian sahaja . Great news is kita boleh postage untuk anda hanya tambah RM4 sahaja . #staysafe #stayhealthy

. Hi ada yg DM wasap sis untuk COD, maaf ye buat masa sekarang COD untuk area Nilai Impian sahaja . Great news is kita boleh postage untuk anda hanya tambah RM4 sahaja . #staysafe #stayhealthy
1 0 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Kalau korang boleh bawa satu je produk Bougas Beauty untuk travel, mana satu yang korang akan pilih? Remember, your choice will affect your skincare routine 😏🤔 #bougasbeauty

. Kalau korang boleh bawa satu je produk Bougas Beauty untuk travel, mana satu yang korang akan pilih? Remember, your choice will affect your skincare routine 😏🤔 #bougasbeauty
2 4 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

. Macam tak percaya, dulu tashamanshahar pernah breakout. Sebab kalau tgk skin skrg mmg sangat sihat & flawless. Jawapan Tasha, kena pilih produk yg betul & konsisten. & we’re so happy because Bougas Beauty is a part of that journey in helping you to achieve that skin goal 😍 . Korang pun blh juga. Start skrg atau tunggu lagi? #bougasbeauty

. Macam tak percaya, dulu tashamanshahar pernah breakout. Sebab kalau tgk skin skrg mmg sangat sihat & flawless. Jawapan Tasha, kena pilih produk yg betul & konsisten. & we’re so happy because Bougas Beauty is a part of that journey in helping you to achieve that skin goal 😍 . Korang pun blh juga. Start skrg atau tunggu lagi? #bougasbeauty
4 1 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Betul ke kalau pakai moisturizer, kulit akan tambah berminyak? Salah! Sebab tu penting utk tahu jenis kulit kita macam mana. #AllDayMoisturizer ni sesuai utk normal-oily skin, tapi kalau yang kulit kering nak pakai pun takda masalah. The key is to know what your skin needs, okay? . #bougasbeauty

Betul ke kalau pakai moisturizer, kulit akan tambah berminyak? Salah! Sebab tu penting utk tahu jenis kulit kita macam mana. #AllDayMoisturizer ni sesuai utk normal-oily skin, tapi kalau yang kulit kering nak pakai pun takda masalah. The key is to know what your skin needs, okay? . #bougasbeauty
1 0 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Best baca korang punya feedback utk #AllDayMoisturizer ni. Selalunya sehari je stock moisturizer ada dekat HQ, lepas tu terus habis bila stokis/agent restock & customer order 😂 . RM65 saja . #bougasbeauty

Best baca korang punya feedback utk #AllDayMoisturizer ni. Selalunya sehari je stock moisturizer ada dekat HQ, lepas tu terus habis bila stokis/agent restock & customer order 😂 . RM65 saja . #bougasbeauty
1 0 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

You want it, you got it! Kalau nak tengok macam mana ladyboss @ernibougas bersiap (skincare, makeup & shawl tutorial) kena tengok full video dekat YouTube, ok? Jangan lupa subscribe 😘 . #bougasbeauty

You want it, you got it! Kalau nak tengok macam mana ladyboss @ernibougas bersiap (skincare, makeup & shawl tutorial) kena tengok full video dekat YouTube, ok? Jangan lupa subscribe 😘 . #bougasbeauty
0 0 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Sebab ramai yang still confused tak tahu step yang betul untuk guna kan produk Bougas, ni video special untuk korang! - Jangan lupa massage muka dengan lembut setiap kali apply okay. Belai dengan penuh kasih sayang, baru lah kulit sayang korang balik. Betul tak? 😆 . #bougasbeauty

Sebab ramai yang still confused tak tahu step yang betul untuk guna kan produk Bougas, ni video special untuk korang! - Jangan lupa massage muka dengan lembut setiap kali apply okay. Belai dengan penuh kasih sayang, baru lah kulit sayang korang balik. Betul tak? 😆 . #bougasbeauty
1 0 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Double tap gambar ni kalau korang nampak flawless & glowing skin @amiraaothman walaupun baru je balik dari South Africa. Rahsia Amira? #advancedserum la 🥰 #bougasbeauty

Double tap gambar ni kalau korang nampak flawless & glowing skin @amiraaothman walaupun baru je balik dari South Africa. Rahsia Amira? #advancedserum la 🥰  #bougasbeauty
4 0 2 months ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Betul ke kalau pakai moisturizer, kulit akan tambah berminyak? Salah! Sebab tu penting utk tahu jenis kulit kita macam mana. #AllDayMoisturizer ni sesuai utk normal-oily skin, tapi kalau yang kulit kering nak pakai pun takda masalah. The key is to know what your skin needs, okay? . #bougasbeauty

Betul ke kalau pakai moisturizer, kulit akan tambah berminyak? Salah! Sebab tu penting utk tahu jenis kulit kita macam mana. #AllDayMoisturizer ni sesuai utk normal-oily skin, tapi kalau yang kulit kering nak pakai pun takda masalah. The key is to know what your skin needs, okay? . #bougasbeauty
2 0 2 months ago