TheCikzaCom ( @cikza_com ) Instagram Profile

cikza_com

TheCikzaCom

  • 380 posts
  • 1.8k followers
  • 3.2k following

TheCikzaCom Profile Information

@cikza_com Profile picture

@cikza_com

"Kekecewaan mengajar kita erti kehidupan. Teruskan perjuangan kita walaupun terpaksa menghadapi rintangan demi rintangan dalam hidup...." #cikzacom #marriagelife #ectopicpregnancysurvivor #slefighter #lifestyleblogger #malaysianblogger #bloggerstyle #bloggerlife #bloggermalaysia

"Kekecewaan mengajar kita erti kehidupan. Teruskan perjuangan kita walaupun terpaksa menghadapi rintangan demi rintangan dalam hidup...." #cikzacom #marriagelife #ectopicpregnancysurvivor #slefighter #lifestyleblogger #malaysianblogger #bloggerstyle  #bloggerlife #bloggermalaysia
22 0 13 August, 2019
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Snap & Win Contest From @shokubutsumalaysia. My First Love Body Bath New Shokubutsu Mochi Hada, And Always keep my skin very clean nourishing and softening. I feel in love when i use @shokubutsumalaysia Mochi Hada.
#shokubutsumalaysia #loveyourfaceloveyourbody
#cikzacom

Snap & Win Contest From @shokubutsumalaysia. My First Love Body Bath New Shokubutsu Mochi Hada, And Always keep my skin very clean nourishing and softening. I feel in love when i use @shokubutsumalaysia Mochi Hada. 
#shokubutsumalaysia #loveyourfaceloveyourbody 
#cikzacom
27 0 13 August, 2019
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Malas nak mekap, sebab malas nak cuci kesan mekap kat muka? Eh! Meh baca sebab Cikza ada perkongsian menarik ni.
.
.
Althea Pore Purifying Serum Cleanser bertindak sebagai Dual moisture cell yang teramatlah berkesan membersihkan wajah, melembapkan dan yang paling penting mengimbangi tahap PH kulit dengan betul tau. .
.
Dengan ekstrak daun mint yang sangat bagus menyejukkan kulit, minyak jojoba untuk melembapkan kulit dan ekstrak daun tea untuk mencuci dengan lebih mendalam. Rasanya boleh buat korang puas hati ni. ๐Ÿ“ท by Cikza Mohmad
๐Ÿ’ป www.cikza.com
๐Ÿ’ฐ RM 33/150ml
๐Ÿ’ป https://my.althea.kr/pore-purifying-serum-cleanser
@altheakorea
@althea.official
@hellotammylim
.
.

#AltheaSerumCleanser #AltheaAngels #AltheaKorea
#cikzacom #beauty #lifestyleblogger #koreanbeautyproduct #poreserum #koreanmakeup

Malas nak mekap, sebab malas nak cuci kesan mekap kat muka? Eh! Meh baca sebab Cikza ada perkongsian menarik ni.
.
.
Althea Pore Purifying Serum Cleanser bertindak sebagai Dual moisture cell yang teramatlah  berkesan membersihkan wajah, melembapkan dan yang paling penting mengimbangi tahap PH kulit dengan betul tau. .
.
Dengan ekstrak daun mint yang sangat bagus menyejukkan kulit, minyak jojoba untuk melembapkan kulit dan ekstrak daun tea untuk mencuci dengan lebih mendalam. Rasanya boleh buat korang puas hati ni. ๐Ÿ“ท by Cikza Mohmad
๐Ÿ’ป www.cikza.com
๐Ÿ’ฐ RM 33/150ml
๐Ÿ’ป https://my.althea.kr/pore-purifying-serum-cleanser
@altheakorea
@althea.official
@hellotammylim
.
.

#AltheaSerumCleanser #AltheaAngels #AltheaKorea
#cikzacom #beauty #lifestyleblogger #koreanbeautyproduct #poreserum #koreanmakeup
203 0 16 January, 2019
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Wuuuu! Merah sangat ni, #acernitro5
#cikzacom

Wuuuu! Merah sangat ni, #acernitro5 
#cikzacom
42 0 11 January, 2019
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Korang ingat tak? Tempohari cikza pernah announce yang menang laptop, jadi harini cikza dah redeem ya allah syukur boleh jadi pemangkin semangat
.
.
.
Tahniah atas kejayaan 2018 semoga 2019 semakin bersemangat untuk berblogging.. .
.
.
#cikzacom #malaysianblogger #lifestyleblogger #bloggerkl #reviewfilem #operasixthemovie #dreampictures

Korang ingat tak? Tempohari cikza pernah announce yang menang laptop, jadi harini cikza dah redeem ya allah syukur boleh jadi pemangkin semangat
.
.
.
Tahniah atas kejayaan 2018 semoga 2019 semakin bersemangat untuk berblogging.. .
.
.
#cikzacom #malaysianblogger #lifestyleblogger #bloggerkl #reviewfilem #operasixthemovie #dreampictures
30 0 11 January, 2019
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Bila husband jakun naik bas memalam, dia punya excited tu boleh jadi gelak.. #cikzacom #bloggers #malaysianblogger #lifestyleblogger #travelblogger

Bila husband jakun naik bas memalam, dia punya excited tu boleh jadi gelak.. #cikzacom #bloggers #malaysianblogger #lifestyleblogger #travelblogger
21 0 11 January, 2019
"The only moment that i couldn't missed is always my time having a cup of tea with you everyday.."
.
.
.
#marriage #love #men #family #relationship #fun #women  #wife #happiness #lifestyle #relationships #beautiful #happy #life #husband  #mensfashion #fashion #photography #couple #malaysianblogger #lifestyleblogger #cikzacom
35 0 5 January, 2019
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Johor Bahru

Sumpah tak tipu, Best gilerr!! soft nau bau Stay Fresh Body Sparkling Mist dari Althea by @titi_kamal (Titi Kamal x Althea).. Fuh..Tak sabar nak kongsi story dengan korang ni! .
.
.
@altheakorea @hellotammylim
@yogisyahira
.
.
.
#titixaltheakorea #altheakorea #stayfreshbodysparklingmist #titikamal #bodymist #AltheaMalaysia #AltheaAngels #beautyblogger #beauty

Sumpah tak tipu, Best gilerr!! soft nau bau Stay Fresh Body Sparkling Mist dari Althea by @titi_kamal (Titi Kamal x Althea).. Fuh..Tak sabar nak kongsi story dengan korang ni! .
.
.
@altheakorea @hellotammylim
@yogisyahira
.
.
.
#titixaltheakorea #altheakorea #stayfreshbodysparklingmist #titikamal #bodymist #AltheaMalaysia #AltheaAngels #beautyblogger  #beauty
22 0 20 December, 2018
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

#ServisReviewProduk
Nak produk korang kebabom? Nak masuk tv tapi takde budget?
Nak tak if testimoni produk korang mendapat di ranking google? .
.
Semuanya dengan harga yang berpatutan. .
.
Berminat terus dm tau! .
.
.
#cikzacom #servisreview #reviewblog #bazarpaknil #reviewbypakazad #malaysianlifestyleblogger #blogger #lifestyleblogger #seriburindu #harimaumalaya

#ServisReviewProduk 
Nak produk korang kebabom? Nak masuk tv tapi takde budget? 
Nak tak if testimoni produk korang mendapat di ranking google? .
.
Semuanya dengan harga yang berpatutan. .
.
Berminat terus dm tau! .
.
.
#cikzacom #servisreview #reviewblog #bazarpaknil #reviewbypakazad #malaysianlifestyleblogger #blogger #lifestyleblogger #seriburindu #harimaumalaya
32 0 11 December, 2018
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

#ServisReviewProduk
Nak produk korang kebabom? Nak masuk tv tapi takde budget?
Nak tak if testimoni produk korang mendapat di ranking google? .
.
Semuanya dengan harga yang berpatutan. .
.
Berminat terus dm tau! .
.
.
#cikzacom #servisreview #reviewblog #bazarpaknil #reviewbypakazad #malaysianlifestyleblogger #blogger #lifestyleblogger #seriburindu #harimaumalaya

#ServisReviewProduk 
Nak produk korang kebabom? Nak masuk tv tapi takde budget? 
Nak tak if testimoni produk korang mendapat di ranking google? .
.
Semuanya dengan harga yang berpatutan. .
.
Berminat terus dm tau! .
.
.
#cikzacom #servisreview #reviewblog #bazarpaknil #reviewbypakazad #malaysianlifestyleblogger #blogger #lifestyleblogger #seriburindu #harimaumalaya
17 0 11 December, 2018
18 0 10 December, 2018
11 0 10 December, 2018
15 0 10 December, 2018
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Trailer The Part Of Journey Avengers: Endgame
.
. .
.

#Avengers #AvengersEndGame #Marvel
#cikzacom #malaysianlifestylebloggers

Trailer The Part Of Journey Avengers: Endgame
.
. .
.

#Avengers #AvengersEndGame #Marvel
#cikzacom #malaysianlifestylebloggers
16 0 8 December, 2018
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

ZEN ROOMS 12.12 SECRET SALE! .
.
.
.
Something BIG is happening on 12 December 2018. This special lasts for only ONE DAY and exclusive for those who registered before December 12! Great savings and we are not joking! Hurry, share this with your friends! Register now to get exclusive access to ZEN Rooms 12.12 secret sale! .
.
.
Sign up link:
https://www.zenrooms.com/deals/1212flashsale?utm_source=MYBloggers&utm_campaign=1212sale
.
.
.
#1212FlashSale #ZENRooms #TravelMore #PayLess #cikzacom #malaysianblogger #malaysiavines #malaysianlifestylebloggers #blogger

ZEN ROOMS 12.12 SECRET SALE! .
.
.
.
Something BIG is happening on 12 December 2018. This special lasts for only ONE DAY and exclusive for those who registered before December 12! Great savings and we are not joking! Hurry, share this with your friends! Register now to get exclusive access to ZEN Rooms 12.12 secret sale! .
.
.
Sign up link:
https://www.zenrooms.com/deals/1212flashsale?utm_source=MYBloggers&utm_campaign=1212sale
.
.
.
#1212FlashSale #ZENRooms #TravelMore #PayLess #cikzacom #malaysianblogger #malaysiavines #malaysianlifestylebloggers #blogger
18 0 6 December, 2018
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

My Skin Care Routine! (SWIPE LEFT : VIDEO) .
Pertama kali guna Milk Peel Cream ni best sangat, soft pulak tu! Siapa tak teruja.. .
.
Thank you @altheakorea for amazing peel milk cream paling cool. .
.
#altheakorea #altheamalaysia #milkpeelcreammask #creammask #mask #koreanskincare #cikzacom
#malaysianblogger #malaysianlifestylebloggers #beautyblogger #bloggermalaysia

My Skin Care Routine! (SWIPE LEFT : VIDEO) .
Pertama kali guna Milk Peel Cream ni best sangat, soft pulak tu! Siapa tak teruja.. .
.
Thank you @altheakorea for amazing peel milk cream paling cool. .
.
#altheakorea #altheamalaysia #milkpeelcreammask #creammask #mask #koreanskincare #cikzacom 
#malaysianblogger #malaysianlifestylebloggers #beautyblogger #bloggermalaysia
31 0 6 December, 2018