Ijat ( @cm.aizat ) Instagram Profile

cm.aizat

Ijat

  • 33 posts
  • 1.7k followers
  • 818 following

Ijat Profile Information

Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman.
.
.
πŸ“Έ : @mohdnaeem_ .

Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman.
.
.
πŸ“Έ : @mohdnaeem_ .

54 0 1 hour ago
Macam sweet jeπŸ˜‚
@abeyy_momo

Macam sweet jeπŸ˜‚
@abeyy_momo

201 4 19 August, 2019
AcahπŸ˜‚

AcahπŸ˜‚

185 0 18 August, 2019
Moto hot zaman sekarang
πŸ“Έ @ezat.bsy 
Owner moto
@abeyy_momo 
@muhammad_hisyam96
@firdausfitrii .
.
#rxz #y15zr #125zr

Moto hot zaman sekarang
πŸ“Έ @ezat.bsy
Owner moto
@abeyy_momo
@muhammad_hisyam96
@firdausfitrii .
.
#rxz #y15zr #125zr

542 7 14 August, 2019
Bila jatuh jangan mengalah untuk bangkit 😊

Bila jatuh jangan mengalah untuk bangkit 😊

306 16 13 August, 2019
Selamat hari raya aidiladha. 
Sponsor by @jenterapejuang.
πŸ“Έ @ezat.bsy
Jangan lupa video dari kami akan datang.
New design memang gempak gila.Sesiapa yang nak ride takde baju boleh la usha @jenterapejuang kain 100% microfibre sumblimation tak panas dan best bila pakai.

Selamat hari raya aidiladha.
Sponsor by @jenterapejuang .
πŸ“Έ @ezat.bsy
Jangan lupa video dari kami akan datang.
New design memang gempak gila.Sesiapa yang nak ride takde baju boleh la usha @jenterapejuang kain 100% microfibre sumblimation tak panas dan best bila pakai.

365 12 11 August, 2019
Harini hari kelahiran aku ke 22 tahun.terima kasih family, sahabat n kawan yang selalu support aku. Nah belanje sikit video.

Harini hari kelahiran aku ke 22 tahun.terima kasih family, sahabat n kawan yang selalu support aku. Nah belanje sikit video.

302 39 10 July, 2019