N I S Y A🧜🏻‍♀️ ( @danisyaafifah ) Instagram Profile

danisyaafifah

N I S Y A🧜🏻‍♀️

  • 80 posts
  • 13.5k followers
  • 1k following

N I S Y A🧜🏻‍♀️ Profile Information

@fcukinflava 🤗 
#shedap
1,725 0 7 September, 2019
mai buat ramai kaihh @y15zr_festival @y15zr_festivalmodel
2,777 0 7 September, 2019
@y15zr_festival ✅✅
1,883 0 7 September, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

❤️❤️

❤️❤️
690 0 6 September, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

repost kbye😑

repost kbye😑
1,781 0 11 August, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

peminat babyblue💙😍

peminat babyblue💙😍
567 0 5 August, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

my hobby is my career💄

my hobby is my career💄
1,333 0 2 August, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

jarang2 nak pakai kebayaaa macam ni😂

jarang2 nak pakai kebayaaa macam ni😂
572 0 1 August, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

penangg so hott🔥

penangg so hott🔥
1,051 0 30 July, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

Kita jumpa dekat event 7/9 ni okay moto tu buat apa simpan kat rumah🤪 @y15zr_festival 💙

Kita jumpa dekat event 7/9 ni okay moto tu buat apa simpan kat rumah🤪 @y15zr_festival 💙
2,594 0 28 July, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

makeup look mak tiri cinderella maybe tapi lipstick tak cukupp ang anggg💃🏻

makeup look mak tiri cinderella maybe tapi lipstick tak cukupp ang anggg💃🏻
552 0 20 July, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

💕

💕
408 0 14 July, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

jarang la nak bergambar sekarang👻

jarang la nak bergambar sekarang👻
825 0 14 July, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

@ainsulaiman_makeover ❤️❤️

@ainsulaiman_makeover ❤️❤️
385 0 14 July, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

nak gebus gebas cari i okay😝 #whiteningbleachingomputeh #milkycarescrub

nak gebus gebas cari i okay😝  #whiteningbleachingomputeh  #milkycarescrub
308 0 30 June, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

black kindass

black kindass
863 0 27 June, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

2years ago🍂

2years ago🍂
332 0 21 May, 2019
@danisyaafifah Profile picture

@danisyaafifah

❤️❤️

❤️❤️
401 0 11 May, 2019