Dayana Roza ( @dayanaroza ) Instagram Profile

dayanaroza

Dayana Roza

  • 1k posts
  • 362k followers
  • 422 following

Dayana Roza Profile Information

@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Disebabkan #rossimalaysia duduk blakang, terus takde idea nak letak caption apa. Tiberrrr 🀣 #motogp #hjchelmets #salmansuku

Disebabkan #rossimalaysia duduk blakang, terus takde idea nak letak caption apa. Tiberrrr 🀣 #motogp #hjchelmets #salmansuku
11,000 40 4 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

When life gives u lemons, they said u can make lemonade but when life gives u oranges, u can only see ME!! πŸ§Ÿβ€β™€οΈπŸ”₯ #seadanyaaku 🎬 #slotakasiatv3

When life gives u lemons, they said u can make lemonade but when life gives u oranges, u can only see ME!! 🧟‍♀️πŸ”₯ #seadanyaaku 🎬 #slotakasiatv3
4,000 23 5 days ago
#bangkitkanderumanmu @petronas_sprintamy !! Thank you for having me!πŸ’— . Pinjam motor @rudy_gengtayarbesar  #comealive #petronassprinta
17,000 101 11 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Salam guys! D nak bagitau yang flavour @sparkvapeofficial memang lain dari yang lain. Kalau korang bdk moto korang kena try flavour @sparkvapeofficial ! . Ada 3 flavour yang ngam buat masa ni. Jgn risau, walaupun tema moto takde flavour minyak 2T, hanya fruity! πŸ˜‚ . . @sirhafizyusoff @zulhuzaimy_m . Retails/Borong : 018-3234038 (Tycoon Vape) . #lubikinwapanas πŸ”₯ #sparkisback #takbudaksparklakalautakisapflavourspark #nottounderage18 πŸ”ž . @sparkmalaysianclub

Salam guys! D nak bagitau yang flavour @sparkvapeofficial memang lain dari yang lain. Kalau korang bdk moto korang kena try flavour @sparkvapeofficial ! .  Ada 3 flavour yang ngam buat masa ni. Jgn risau, walaupun tema moto takde flavour minyak 2T, hanya fruity! πŸ˜‚ . . @sirhafizyusoff  @zulhuzaimy_m . Retails/Borong : 018-3234038 (Tycoon Vape) . #lubikinwapanas πŸ”₯ #sparkisback #takbudaksparklakalautakisapflavourspark #nottounderage18 πŸ”ž . @sparkmalaysianclub
14,000 78 14 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

I really admire zureen’s self-confidence & her don’t care attitude 🌟dia main bedaaal je πŸ˜‚ #seadanyaaku #zureen #slotakasiatv3

I really admire zureen’s self-confidence & her don’t care attitude 🌟dia main bedaaal je πŸ˜‚ #seadanyaaku  #zureen  #slotakasiatv3
5,000 25 17 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Your pineapple 🍍

Your pineapple 🍍
5,000 76 17 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Since 2009 πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘© #sisters #10yearsandgoingstrong

Since 2009 πŸ‘©‍❀️‍πŸ‘© #sisters  #10yearsandgoingstrong
5,000 17 18 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

I really need a beach vacay! 🌊 πŸ–

I really need a beach vacay! 🌊 πŸ–
10,000 77 19 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Hello guys!! Perlumbaan Moto GP dah dekat ni!! Kalau D nak bagi free tiket ke Festival PETRONAS Sprinta jumpa rider MotoGP ada yang nak tak? . D dah excited sangat ni nak pergi! Biasanya jumpa MotoGP dekat screen, tapi susah dapat chance jumpa dorang in person. Lagipun pemenang nanti berpeluang memasuki lorong ekslusif untuk bertemu pelumba PETRONAS MotoGP! . Ini peluang emas yang korang ada untuk dapatkan tiket! Jom ikut cara mudah! Caranya: . 1. Like dan follow Facebook @PETRONASsprintaAsiaPacific dan Instagram @PETRONAS_SprintaMY . 2. Jawab soalan mudah -β€œKenapa korang nak join D dekat festival Petronas Sprinta?” Dan tag kawan korang yang nak join sekali. . 5 pemenang akan bawa pulang sepasang tiket ke Lorong eksklusif pertemuan MotoGP rider di Festival PETRONAS Sprinta nanti. . Contest tamat pada Jumaat ini! So tunggu apa lagi, cepat la grab peluang keemasan ni.... . #bangkitkanderumanmu #comealive #petronassprinta

Hello guys!! Perlumbaan Moto GP dah dekat ni!! Kalau D nak bagi free tiket ke Festival PETRONAS Sprinta jumpa rider MotoGP ada yang nak tak? .  D dah excited sangat ni nak pergi! Biasanya jumpa MotoGP dekat screen, tapi susah dapat chance jumpa dorang in person. Lagipun pemenang nanti berpeluang memasuki lorong ekslusif untuk bertemu pelumba PETRONAS MotoGP! .  Ini peluang emas yang korang ada untuk dapatkan tiket! Jom ikut cara mudah!  Caranya: .  1. Like dan follow Facebook @PETRONASsprintaAsiaPacific dan Instagram @PETRONAS_SprintaMY . 2. Jawab soalan mudah -“Kenapa korang nak join D dekat festival Petronas Sprinta?” Dan tag kawan korang yang nak join sekali. . 5 pemenang akan bawa pulang sepasang tiket ke Lorong eksklusif pertemuan MotoGP rider di Festival PETRONAS Sprinta nanti. . Contest tamat pada Jumaat ini!  So tunggu apa lagi, cepat la grab peluang keemasan ni.... . #bangkitkanderumanmu #comealive #petronassprinta
15,000 101 20 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Hi 🌚

Hi 🌚
6,000 85 20 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

#zureen & #wina nak p pesen week sat. Ada yang nak ikut ka? πŸ€“ . Blouse @poplook #seadanyaaku #slotakasiatv3

#zureen & #wina nak p pesen week sat. Ada yang nak ikut ka? πŸ€“ . Blouse @poplook  #seadanyaaku  #slotakasiatv3
7,000 51 28 days ago
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

L E S S I S M O R E . πŸ‘— @khairisufi

L E S S  I S  M O R E . πŸ‘— @khairisufi
6,000 38 28 days ago