TEMYRACLE SKUDAI JOHOR ( @debeautybox.co ) Instagram Profile

debeautybox.co

TEMYRACLE SKUDAI JOHOR

  • 1.8k posts
  • 2.9k followers
  • 6.2k following

TEMYRACLE SKUDAI JOHOR Profile Information

@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

WHITENING BODY SCRUB hanya RM20 sahaja.
.
πŸ‡Menanggalkan sel kulit mati di badan.
πŸ‡ Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
πŸ‡ Mencerahkan kulit yang kusam.
πŸ‡ Menghilangkan kegatalan di badan.
πŸ‡ Meratakan tona kulit.
πŸ‡ Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
πŸ‡Menghilangkan sunburn.
πŸ‡Melembutkan kulit.
πŸ‡ TIDAK mengeringkan kulit.
πŸ‡Menghilangkan bau badan.
.
Ada 3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna purple) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna merah ) :
Berbau segar seperti syampoo.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih ) Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan #WhiteningBodyScrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Nak grab tekan link wasap kat bio ya sayang.❀
.
#agenttemyraclesskudai #temyracleskudai #johorbahru #utmskudai #skudaijohor #temyracle
#temyracleUTM #temyraclejohor
#temyraclejdt
#temyraclejohorbahru
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #fareeda #fizomawar #dramasangat #lelakikirimantuhan

WHITENING BODY SCRUB hanya RM20 sahaja.
.
πŸ‡Menanggalkan sel kulit mati di badan.
πŸ‡ Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
πŸ‡ Mencerahkan kulit yang kusam.
πŸ‡ Menghilangkan kegatalan di badan.
πŸ‡ Meratakan tona kulit.
πŸ‡ Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
πŸ‡Menghilangkan sunburn.
πŸ‡Melembutkan kulit.
πŸ‡ TIDAK mengeringkan kulit.
πŸ‡Menghilangkan bau badan.
.
Ada 3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna purple) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna merah ) :
Berbau segar seperti syampoo.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih ) Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan #WhiteningBodyScrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Nak grab tekan link wasap kat bio ya sayang.❀
.
#agenttemyraclesskudai #temyracleskudai #johorbahru #utmskudai #skudaijohor #temyracle 
#temyracleUTM #temyraclejohor
#temyraclejdt
#temyraclejohorbahru
#temyracle#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #fareeda #fizomawar #dramasangat #lelakikirimantuhan
2 0 9 hours ago
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Siapa peminat bodyscrub??
.
Korang WAJIB tengok video ni sampai habiss dan TRY sendiri bodyscrub temyracle taw. 😘
.
Hanya RM20 sahaj sebekas besar gedabak ni.
.
#temyraclejdt #TemyraceSkudai #temyracleskudai #temyracleskudaijb

Siapa peminat bodyscrub??
.
Korang WAJIB tengok video ni sampai habiss dan TRY sendiri bodyscrub temyracle taw. 😘
.
Hanya RM20 sahaj sebekas besar gedabak ni.
.
#temyraclejdt #TemyraceSkudai #temyracleskudai #temyracleskudaijb
1 0 9 hours ago
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Whitening bodyscrub ni ke yg org cakap magic sampai boleh bertukar jadi sabun tu?
.
Ha yg ni lah! Yg dalam gambar ni flavour milk and yogurt.Ada dua lagi flavour iaitu mixed fruits & tomato, TAPI tiga2 pon best!πŸ₯°πŸ˜
.
kalau nak beli whitening bodyscrub ni:
Kita ada 3 flavour,
.
Milk n yoghurt | mild
Mixed fruit | sweet
Tomato | fresh
.
#temyracleskudai #whiteningbodyscrubtemyracle

Whitening bodyscrub ni ke yg org cakap magic sampai boleh bertukar jadi sabun tu?
.
Ha yg ni lah! Yg dalam gambar ni flavour milk and yogurt.Ada dua lagi flavour iaitu mixed fruits & tomato,  TAPI tiga2 pon best!πŸ₯°πŸ˜
.
kalau nak beli whitening bodyscrub ni:
Kita ada 3 flavour,
.
Milk n yoghurt | mild 
Mixed fruit | sweet
Tomato | fresh
.
#temyracleskudai #whiteningbodyscrubtemyracle
2 0 16 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Dalam banyak-banyak scrub dipasaran dan paling best guna scrub coffee by temyracle, sangat bagus untuk masalah parut.
.
Ada yang nak try hilangkan parut tak, kita story-story tepi.😍
.

Dalam banyak-banyak scrub dipasaran dan paling best guna scrub coffee by temyracle, sangat bagus untuk masalah parut.
.
Ada yang nak try hilangkan parut tak, kita story-story tepi.😍
.
3 0 16 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

🀭 bau Wangi sangat rasa macam nak makan..
.
Memang rugi siapa belum cuba lagii.πŸ˜‹
.
#feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle

🀭 bau Wangi sangat rasa macam nak makan..
.
Memang rugi siapa belum cuba lagii.πŸ˜‹
.
#feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle
2 0 16 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Kalau dulu kulit kusam kasar gelap berdaki tapi bila RAJIN gosok dengan butiran halus #bodyscrub #temyracle ni yg kaya dgn vitamin, day by day kulit akan jadi lembut, halus, tang daki pun tertanggal.
.
Nak haruman yang menyegarkan, badan rasa freshhh. πŸ˜‹ flavour tomato pilihan awak.
.
Dah ada yg ter JATUH CINTA ke?πŸ˜πŸ’“

Kalau dulu kulit kusam kasar gelap berdaki tapi bila RAJIN gosok dengan butiran halus #bodyscrub #temyracle ni yg kaya dgn vitamin, day by day kulit akan jadi lembut, halus, tang daki pun tertanggal.
.
Nak haruman yang menyegarkan, badan rasa freshhh. πŸ˜‹ flavour tomato pilihan awak.
.
Dah ada yg ter JATUH CINTA ke?πŸ˜πŸ’“
1 0 15 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Daki ? Hitam-hitam celahan?? Meh try Whitening Body Scrub. Tinggal rajin gosok je. Ala bukan susah pun pakai je macam pakaii sabun mandi. Gosok-gosok dan nanti Scrub nie berbuih tau. πŸ›€
.
Price:
1 flavour RM20
3 flavour RM60
.
Nak order dm or tekan link dekat bio

#scrub
#temyracle #temyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyracle #Johor #skudai #SkudaiJohor
#temyracleSkudai #temyraclejohorbahru
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #neolofarhijab #utm #lipscrub #bibirgelap #bibirkering #bibirgelupas #kulitkusam

Daki ?  Hitam-hitam celahan?? Meh try Whitening Body Scrub. Tinggal rajin gosok je. Ala bukan susah pun pakai je macam pakaii sabun mandi. Gosok-gosok dan nanti Scrub nie berbuih tau. πŸ›€
.
Price: 
1 flavour RM20
3 flavour RM60
.
Nak order dm or tekan link dekat bio

#scrub
#temyracle #temyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyracle #Johor #skudai #SkudaiJohor
#temyracleSkudai #temyraclejohorbahru
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #neolofarhijab #utm #lipscrub #bibirgelap #bibirkering #bibirgelupas #kulitkusam
8 0 12 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Rm20 je uolss sebekas #whiteningbodyscrubtemyracle ni, murah gilerrr. Isi pun banyak sangat. Seminggu 3 kali je scrub badan. Dan rasai lah kulit badan lembut lepas guna scrub.πŸ˜πŸ˜‹
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3

Rm20 je uolss sebekas #whiteningbodyscrubtemyracle ni, murah gilerrr. Isi pun banyak sangat. Seminggu 3 kali je scrub badan. Dan rasai lah kulit badan lembut lepas guna scrub.πŸ˜πŸ˜‹
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle 
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3
6 0 11 September, 2019
WAH PARUT DAH MAKIN PUDAR... SUNBURN PUN DAH KURANG!!! Konsisten pakai coffee scrub yang RM29 je sebekas uolss.πŸ˜β €
. β €
#feedbackcoffeescrubtemyracle
#temyraclecoffeescrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle 
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #fareedakids
5 0 11 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

TERCARI2 PRODUK HOMEMADE UTK MASALAH PARUT & JERAWAT ?
.
Korang pernah pakai x coffee scrub ? Tau x kebaikan coffee scrub ni utk kulit ?
.
Coffee scrub Temyracle ni sesuai sgt2 utk korang yg ada masalah :
.
- jerawat
- parut
- muka kusam
- selulit
- nak menanggalkan daki dkt badan
- nk glowingkan kulit
- blh pakai sbgai mask & scrub
- blh pakai dkt badan & muka
.
Sis nk uollss tekan hastag ni jap #feedbackcoffeescrubtemyracle .
Semua testimoni tu yg customer bg dkt kami. Semua asli taw ! No edit2 ye.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

TERCARI2 PRODUK HOMEMADE UTK MASALAH PARUT & JERAWAT ?
.
Korang pernah pakai x coffee scrub ? Tau x kebaikan coffee scrub ni utk kulit ?
.
Coffee scrub Temyracle ni sesuai sgt2 utk korang yg ada masalah :
.
- jerawat
- parut
- muka kusam
- selulit
- nak menanggalkan daki dkt badan
- nk glowingkan kulit
- blh pakai sbgai mask & scrub
- blh pakai dkt badan & muka
.
Sis nk uollss tekan hastag ni jap #feedbackcoffeescrubtemyracle .
Semua testimoni tu yg customer bg dkt kami. Semua asli taw ! No edit2 ye.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
5 0 11 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

.
selain dari pemakaian lipmatte/ lipstick, yg bermacam kaler utk dapatkan bibir cantik, tapi .
.
Seriusly, scrub bibir pon penting jugak. 3 kali seminggu WAJIB scrub bibir.
.
Boleh elakkan bibir jadi kering, kusam, hitam, gelupas je, lagi2 time apply lipmatte nanti smooth je uolss.πŸ’‹
.
Tak tahu nak beli scrub bibir brand apa?
.
Meh ni cuba scrub bibir temyracle ni, best sangat, semua guna bahan natural je, tertelan pun no hal taw. Telan je lah u.πŸ˜‹πŸ˜‹ konfemmm selamat and sedappp.πŸ˜†
.
Nak order cecepat tekan link dekat bio ye sayang.
.
#lipscrub #scrub #lipbrush #lipscrubtemyracle #freelipbrushtemyracle #bibircantik #bibirmenawan #bibirlembut #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirpink #bibirgelap #curicuricinta #dramasangat #slotlestary #dramatv3 #insanterpilih #30pesanansuara #drama #agenttemyracleskudai #agenttemyraclejohor #codutm #codskudaijb #cod #bosskurr #cariakudisyurga

.
selain dari pemakaian lipmatte/ lipstick, yg bermacam kaler utk dapatkan bibir cantik,  tapi .
.
Seriusly, scrub bibir pon penting jugak. 3 kali seminggu WAJIB scrub bibir.
.
Boleh elakkan bibir jadi kering, kusam, hitam, gelupas je, lagi2 time apply lipmatte nanti smooth je uolss.πŸ’‹
.
Tak tahu nak beli scrub bibir brand apa?
.
Meh ni cuba scrub bibir temyracle ni, best sangat, semua guna bahan natural je, tertelan pun no hal taw. Telan je lah u.πŸ˜‹πŸ˜‹ konfemmm selamat and sedappp.πŸ˜†
.
Nak order cecepat tekan link dekat bio ye sayang.
.
#lipscrub #scrub #lipbrush #lipscrubtemyracle #freelipbrushtemyracle #bibircantik #bibirmenawan #bibirlembut #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirpink #bibirgelap #curicuricinta #dramasangat #slotlestary #dramatv3  #insanterpilih #30pesanansuara #drama #agenttemyracleskudai #agenttemyraclejohor #codutm #codskudaijb #cod #bosskurr #cariakudisyurga
9 0 10 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Scrub badan penting tau. Nak kulit gebu gebas wajib ada scrub best nie. Scrub untuk remove sel sel kulit mati. Scrub nak hilangkan kotoran degil pada kulit badan. RM20 aje sebekas besar gedabak✌
.
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #bodyscrub #bodyscrubmurah

Scrub badan penting tau. Nak kulit gebu gebas wajib ada scrub best nie. Scrub untuk remove sel sel kulit mati. Scrub nak hilangkan kotoran degil pada kulit badan. RM20 aje sebekas besar gedabak✌
.
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #bodyscrub #bodyscrubmurah
4 0 9 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Wahh konsisten Pakai detox mask temyracle kulit muka Dah bebas jerawat dan parut jerawat uollss 😱 swipe left baca feedback positive customer kami πŸ’•
.
#feedbackdetoxmasktemyracle

Wahh konsisten Pakai detox mask temyracle kulit muka Dah bebas jerawat dan parut jerawat uollss 😱 swipe left baca feedback positive customer kami πŸ’•
.
#feedbackdetoxmasktemyracle
4 0 8 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Nak tanggalkan Daki degil.. Gatal-gatal pada badan. .
Jangan segan jangan risau lagi meh cuba gosok dgn #bodyscrub nie dekat badan.
.
Dan Cuba tengok day by day week by week ada tak perubahan. I told you ye, tak rugi cubaπŸ˜€
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3

Nak tanggalkan Daki degil.. Gatal-gatal pada badan. .
Jangan segan jangan risau lagi meh cuba gosok dgn #bodyscrub nie dekat badan.
.
Dan Cuba tengok day by day week by week ada tak perubahan. I told you ye, tak rugi cubaπŸ˜€
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle 
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3
5 0 7 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Jom cuba combo 3 ni. Ramai yang tersuka dengan coffee scrub untuk muka glowing, lembut, bebas parut, lipscrub utk bibir merah bak delima and body scrub buang daki dekat badan
.
Rugi lah kalau tak cuba.
.
#temyracleskudaiJohor #utmskudai #skudai #johor #mydinmall #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bodyscrubtemyracle #coffeescrub #lipscrubtemyracle

Jom cuba combo 3 ni. Ramai yang tersuka dengan coffee scrub untuk muka glowing, lembut, bebas parut,  lipscrub  utk bibir merah bak delima and body scrub buang daki dekat badan
.
Rugi lah kalau tak cuba.
.
#temyracleskudaiJohor #utmskudai #skudai #johor #mydinmall #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bodyscrubtemyracle #coffeescrub#lipscrubtemyracle
3 0 7 September, 2019