Paid / Gift Review Dm πŸ’Ž ( @dekjieyy ) Instagram Profile

dekjieyy

Paid / Gift Review Dm πŸ’Ž

  • 202 posts
  • 80.4k followers
  • 1.3k following

Paid / Gift Review Dm πŸ’Ž Profile Information

@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Biaq p lah , nak cemana pun πŸ˜‚πŸ”«

Biaq p lah , nak cemana pun πŸ˜‚πŸ”«
2,868 0 14 hours ago
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Dulu Bukan Yang Sekarang πŸ˜‚

Dulu Bukan Yang Sekarang πŸ˜‚
6,820 0 23 hours ago
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Goodnight Penghibur Hati ❀️❀️❀️

Goodnight Penghibur Hati ❀️❀️❀️
6,628 0 19 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

SIDE INCOME !!! Part time gaji 4hari RM1000.Boleh bantu family belanja harian😊. 80 orang terawal shj!! Gaji setiap selasa dan jumaat, masa anda yg tentukan sendiri ... Berminat nak join??? Follow cepat
@hidayahrazak2019

Atau wasap terus
πŸ“² 019-2939161
utk fast response

SIDE INCOME !!! Part time gaji 4hari RM1000.Boleh bantu family belanja harian😊. 80 orang terawal shj!! Gaji setiap selasa dan jumaat, masa anda yg tentukan sendiri ... Berminat nak join??? Follow cepat 
@hidayahrazak2019

Atau wasap terus
πŸ“² 019-2939161
utk fast response
635 0 18 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Promotion hebat semperna DEPAVALI tak lama lagi kan . Syarikat kami ada buat promotion hebat . Untuk anda yang nak pakai modal balik kampung sementara tak gaji lagi kan . so boleh lah contact saya . Saya akan terangkan 100% pasal loan ni dan supaya anda tidak salah paham . πŸ”Ή Gaji cash / Berniaga / Berkerja Silakan . πŸ”Ή Dokumen Mudah πŸ”Ή Tiada Wang Pendahuluan πŸ”ΉLulus Segera Dalam masa 1jam ( T&C) πŸ”Ή Blacklist PTPTN , Ccris/Cctos Boleh mohon πŸ”ΉSwasta Dan Kerajaan layak πŸ’―

Bukan ahlongg ❗️❗️
Bukan Scammer ❗️❗️ Syarikat berdaftar dengan KPKT sejak 2004 βœ…

Area KL/SEL sahaja πŸ“±whatsapp http://wasap.my/60167071619/Personalloanmanja_hq
πŸ”Ή IG : @personalloanmanja_hq

Promotion hebat semperna DEPAVALI tak lama lagi kan . Syarikat kami ada buat promotion hebat . Untuk anda yang nak pakai modal balik kampung sementara tak gaji lagi kan . so boleh lah contact saya . Saya akan terangkan 100% pasal loan ni dan supaya anda tidak salah paham . πŸ”Ή Gaji cash / Berniaga / Berkerja Silakan . πŸ”Ή Dokumen Mudah πŸ”Ή Tiada Wang Pendahuluan πŸ”ΉLulus Segera Dalam masa 1jam ( T&C) πŸ”Ή Blacklist PTPTN , Ccris/Cctos Boleh mohon πŸ”ΉSwasta Dan Kerajaan layak πŸ’―

Bukan ahlongg ❗️❗️
Bukan Scammer ❗️❗️ Syarikat berdaftar dengan KPKT sejak 2004 βœ…

Area KL/SEL sahaja πŸ“±whatsapp http://wasap.my/60167071619/Personalloanmanja_hq
πŸ”Ή IG : @personalloanmanja_hq
208 0 18 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

🐊

🐊
9,112 0 18 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Manis Sikit Takpa kan πŸ€ͺ

Manis Sikit Takpa kan πŸ€ͺ
4,062 0 17 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Assalamualaikum guys.
Korang tgh menganggur,pokai,takde kerja,duk rumah goyang kaki,susahkan mak ayah n duk mintak duit dgn merekaπŸ‘ŽπŸ‘Ž?
.
Jgn risauβœ‹,jom buat duit dgn @usaha.sendiri_salam.
Kami ajar 3 cara untuk buat duit.Jangan risau,kami akan ajar A-Z smpai korang berjaya.
β€’
Tunggu apa lagi⁉️
β€’
Korang boleh buat 3 cara untuk buat duit πŸ”₯
β€’

1-Buat duit menjual 30 jenis produk
2-Buat duit tanpa menjual
3-Buat duit atas angin(slide di story highlight)
β€’
Join dan buat 3 cara ni πŸ‘‡πŸ»
β€’
Bila join boleh buat ketiga-tiga cara πŸ‘πŸ» lagi cepat kaya dan senang πŸ™ŒπŸ»
β€’
Company usaha.sendiri adalah yang pertama di malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ yang menyediakan pelbagai cara buat duit πŸ™ŒπŸ»
β€’
Ramai dan sudah beratus pun berjaya dengan testimoni luar biasa korang boleh tengok dekat @usaha.sendiri_salam

Assalamualaikum guys.
Korang tgh menganggur,pokai,takde kerja,duk rumah goyang kaki,susahkan mak ayah n duk mintak duit dgn merekaπŸ‘ŽπŸ‘Ž?
.
Jgn risauβœ‹,jom buat duit dgn @usaha.sendiri_salam.
Kami ajar 3 cara untuk buat duit.Jangan risau,kami akan ajar A-Z smpai korang berjaya.
β€’
Tunggu apa lagi⁉️
β€’
Korang boleh buat 3 cara untuk buat duit πŸ”₯
β€’

1-Buat duit menjual 30 jenis produk
2-Buat duit tanpa menjual
3-Buat duit atas angin(slide di story highlight)
β€’
Join dan buat 3 cara ni πŸ‘‡πŸ»
β€’
Bila join boleh buat ketiga-tiga cara πŸ‘πŸ» lagi cepat kaya dan senang πŸ™ŒπŸ»
β€’
Company usaha.sendiri adalah yang pertama di malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ yang menyediakan pelbagai cara buat duit πŸ™ŒπŸ»
β€’
Ramai dan sudah beratus pun berjaya dengan testimoni luar biasa korang boleh tengok dekat @usaha.sendiri_salam
549 0 17 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Hodohnya Muka Tak Senyum πŸ˜‚

Hodohnya Muka Tak Senyum πŸ˜‚
5,999 0 17 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

TAG MEMBER KORANG ❗
Itulah nak tunjuk hebat sgtt , sekali hambek dah terbakar β€œburung” dibuatnya πŸ˜‚. Mcm mna nak melecok kalau β€œburung” dah rentung 🀣. Tapi takpe la , yg mana β€œburung” masih belum rentung boleh follow @lecok_zara @lecok_zara & @founderoflecok @founderoflecok utk dapatkan LECOK PRODUK POWER SUAMI ISTERI πŸ’¦πŸ‘πŸΌ.
#jomlecok

TAG MEMBER KORANG ❗
Itulah nak tunjuk hebat sgtt , sekali hambek dah terbakar β€œburung” dibuatnya πŸ˜‚. Mcm mna nak melecok kalau β€œburung” dah rentung 🀣. Tapi takpe la , yg mana β€œburung” masih belum rentung boleh follow @lecok_zara @lecok_zara & @founderoflecok @founderoflecok utk dapatkan LECOK PRODUK POWER SUAMI ISTERI πŸ’¦πŸ‘πŸΌ.
#jomlecok
1,988 0 16 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Kita repeat nanti yaa πŸ€ͺ

Kita repeat nanti yaa πŸ€ͺ
9,706 0 16 October, 2019
@dekjieyy Profile picture

@dekjieyy

Nak p kedah Ke Melaka Tah , Nanti Cuti πŸ€”

Nak p kedah Ke Melaka Tah , Nanti Cuti πŸ€”
4,064 0 16 October, 2019