Demica Tumpat ( @demica_eida ) Instagram Profile

demica_eida

Demica Tumpat

  • 148 posts
  • 283 followers
  • 462 following

Demica Tumpat Profile Information

@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes
3 0 18 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Cikda nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Cikda nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes
2 0 16 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatumpat #teamcikdagojes

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatumpat #teamcikdagojes
1 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes
3 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Jom join #teamcikdagojes . Cikda pimpin tangan korang sampai korang pandai meniaga online 🌹

Jom join #teamcikdagojes . Cikda pimpin tangan korang sampai korang pandai meniaga online 🌹
4 0 15 October, 2019
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Tq my lovely customer 🌹
.
#teamcikdagojes

Tq my lovely customer 🌹
.
#teamcikdagojes
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Done cod ✅
.
#teamcikdagojes

Done cod ✅
.
#teamcikdagojes
7 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatumpat #teamcikdagojes

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatumpat #teamcikdagojes
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Seputih gadis Korea 🌹

Seputih gadis Korea 🌹
0 0 15 October, 2019
1 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Kandungan dalam Demica Whitening Lotion 🧴

Kandungan dalam Demica Whitening Lotion 🧴
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes
0 0 15 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Done cod. Thank you my lovely customer🌹

Done cod. Thank you my lovely customer🌹
1 0 15 October, 2019