DEMICA WHITENING LOTION ( @demicabeauty_dini ) Instagram Profile

demicabeauty_dini

DEMICA WHITENING LOTION

  • 321 posts
  • 161 followers
  • 108 following

DEMICA WHITENING LOTION Profile Information

@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 3 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 5 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 5 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 6 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Settle sudah postage utk hrini ✌
.
Nk sbar nk tggu parcel ni smpai ke tgn cust. Tq yg sudi beli dgn dini. Jgn lupa tggu abg posman hon dpn umh tu 😜. Kesian nnt dia tggu lama kt luar memekik memanggil. .
So lg yg belum grab #DemicaWhiteningLotion dgn dini? Promosi utk postage msih berjalan sperti biasa tau 😘. Tamat 25 oct. .
Nk order. Orait DM dini no korang nnt dini contact.
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #seputihgadiskorea #sayanaksihat #sayanakgebu #sayanakputih #lotionajaib #teamviey #lotion #lotionputih #s

Settle sudah postage utk hrini ✌
.
Nk sbar nk tggu parcel ni smpai ke tgn cust. Tq yg sudi beli dgn dini. Jgn lupa tggu abg posman hon dpn umh tu 😜. Kesian nnt dia tggu lama kt luar memekik memanggil. .
So lg yg belum grab #DemicaWhiteningLotion dgn dini? Promosi utk postage msih berjalan sperti biasa tau 😘. Tamat 25 oct. .
Nk order. Orait DM dini no korang nnt dini contact. 
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #seputihgadiskorea #sayanaksihat #sayanakgebu #sayanakputih #lotionajaib #teamviey #lotion #lotionputih #s
2 0 7 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 7 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 10 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Kecantikan adalah nilai yg paling besar dalam kehidupan.
.
Kecantikan pada wajah adalah satu bonus tapi kecantikan ini tidak akan kekal. Malah kecantikan yg dilengkapi pakej adalah suatu kelebihan iaitu kecantikan luaran berserta dalaman yg membentuk kpd personaliti diri yg menarik💐
.

Kecantikan adalah nilai yg paling besar dalam kehidupan.
.
Kecantikan pada wajah adalah satu bonus tapi kecantikan ini tidak akan kekal. Malah kecantikan yg dilengkapi pakej adalah suatu kelebihan iaitu kecantikan luaran berserta dalaman yg membentuk kpd personaliti diri yg menarik💐
.
2 0 10 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 10 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 21 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Hai smua selamat ptg 😜
.
Dini nk bg peringatan ni pda yg belum grab tu. Jgn lupa tau grab #DemicaWhiteningLotion dgn promosi postage
.
Ada yg belum tahu lg ke? Okay dini btau. Promosi ni sempena birthday tau. Promosi apa tu dini? Promosi potongan POSTAGE sebanyak RM5. Wow byk tu. So brpa yg uols perlu byr? Hehe RM3 jee 😎
.
Hm rugikan tau klu xgrab😭. Ish jgn tggu lama ii DM je dini terus✌
.
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #teamviey #sayanaksihat #sayanakgebu #sayanakputih #lotion #lotionputih #lotionajaib #Lotionputihgebu #promosi

Hai smua selamat ptg 😜
.
Dini nk bg peringatan ni pda yg belum grab  tu.  Jgn lupa tau grab #DemicaWhiteningLotion dgn promosi postage
.
Ada yg belum tahu lg ke? Okay dini btau. Promosi ni sempena birthday tau. Promosi apa tu dini? Promosi potongan POSTAGE sebanyak RM5. Wow byk tu. So brpa yg uols perlu byr? Hehe RM3 jee 😎
.
Hm rugikan tau klu xgrab😭. Ish jgn tggu lama ii DM je dini terus✌
.
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #teamviey #sayanaksihat #sayanakgebu #sayanakputih #lotion #lotionputih #lotionajaib #Lotionputihgebu #promosi
3 0 21 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 21 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 21 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

APA KEPENTINGAN SERBUK MUTIARA DALAM DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, garis² halus dan kedutan (anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk dapatkan SEKARANG 😍
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEPENTINGAN SERBUK MUTIARA DALAM DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, garis² halus dan kedutan (anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk dapatkan SEKARANG 😍
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 20 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 20 October, 2019