DERMAROLLER ( @dermaroller.iqaa ) Instagram Profile

dermaroller.iqaa

DERMAROLLER

  • 1.1k posts
  • 9.1k followers
  • 219 following

DERMAROLLER Profile Information

KAU NI BENDA SENANG PON TAK FAHAM FAHAM ‼️🤬🤬
.
.
Dah cakap banyak kali dah, 
Kalau banyak collagen jadi apa? .
.
JADI CANTIKLAH KULIT TU,
Sebab tu tengok muka orang pakai D’Heal Dermaroller tu nampak muda jr, ni lah rahsianya ☝🏻😩
.
.
 #bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
2 0 13 hours ago
KAU NI BENDA SENANG PON TAK FAHAM FAHAM ‼️🤬🤬
.
.
Dah cakap banyak kali dah, 
Kalau banyak collagen jadi apa? .
.
JADI CANTIKLAH KULIT TU,
Sebab tu tengok muka orang pakai D’Heal Dermaroller tu nampak muda jr, ni lah rahsianya ☝🏻😩
.
.
 #bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
6 0 15 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
3 0 13 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
4 0 13 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
2 0 12 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
13 0 11 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
5 0 11 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
7 0 11 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

INGINKAN KULIT SIHAT DAN BERSERI?
.
Dah beratus ringgit habis utk dapatkan kulit yang cantik dan sihat?
.
Kami sedia membantu anda yang mempunyai masalah seperti :
. 🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
.
#dhealdermaroller #dermarollermurah #sayajualdermaroller #dermarollerby_nfj #sayajual #bazarpaknil #lafazkankalimahcintamu #parutjerawat #parutberlubang #kulitcantik #kulitkusam #dermarollermalaysia
#bajuraya

INGINKAN KULIT SIHAT DAN BERSERI?
.
Dah beratus ringgit habis utk dapatkan kulit yang cantik dan sihat?
.
Kami sedia membantu anda yang mempunyai masalah seperti :
. 🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
.
#dhealdermaroller#dermarollermurah#sayajualdermaroller#dermarollerby_nfj#sayajual#bazarpaknil#lafazkankalimahcintamu#parutjerawat#parutberlubang#kulitcantik#kulitkusam#dermarollermalaysia
#bajuraya
3 0 24 August, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

INGINKAN KULIT SIHAT DAN BERSERI?
.
Dah beratus ringgit habis utk dapatkan kulit yang cantik dan sihat?
.
Kami sedia membantu anda yang mempunyai masalah seperti :
. 🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
.
#dhealdermaroller #dermarollermurah #sayajualdermaroller #dermarollerby_nfj #sayajual #bazarpaknil #lafazkankalimahcintamu #parutjerawat #parutberlubang #kulitcantik #kulitkusam #dermarollermalaysia
#bajuraya

INGINKAN KULIT SIHAT DAN BERSERI?
.
Dah beratus ringgit habis utk dapatkan kulit yang cantik dan sihat?
.
Kami sedia membantu anda yang mempunyai masalah seperti :
. 🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
.
#dhealdermaroller#dermarollermurah#sayajualdermaroller#dermarollerby_nfj#sayajual#bazarpaknil#lafazkankalimahcintamu#parutjerawat#parutberlubang#kulitcantik#kulitkusam#dermarollermalaysia
#bajuraya
9 0 21 August, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

INGINKAN KULIT SIHAT DAN BERSERI?
.
Dah beratus ringgit habis utk dapatkan kulit yang cantik dan sihat?
.
Kami sedia membantu anda yang mempunyai masalah seperti :
. 🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
.
#dhealdermaroller #dermarollermurah #sayajualdermaroller #dermarollerby_nfj #sayajual #bazarpaknil #lafazkankalimahcintamu #parutjerawat #parutberlubang #kulitcantik #kulitkusam #dermarollermalaysia
#bajuraya

INGINKAN KULIT SIHAT DAN BERSERI?
.
Dah beratus ringgit habis utk dapatkan kulit yang cantik dan sihat?
.
Kami sedia membantu anda yang mempunyai masalah seperti :
. 🌸 Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam
🌸 Parut jerawat yang berlubang parut kekal
🌸 Kulit berkedut
🌸 Kulit kendur 🌸 Garisan halus pada kulit
🌸 Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi)
🌸 Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal)
🌸 Pori-pori / liang roma yang besar
🌸 Kulit kasar dan keras
🌸 Rekahan kulit (stretch mark)
🌸 Selulit
.
#dhealdermaroller#dermarollermurah#sayajualdermaroller#dermarollerby_nfj#sayajual#bazarpaknil#lafazkankalimahcintamu#parutjerawat#parutberlubang#kulitcantik#kulitkusam#dermarollermalaysia
#bajuraya
6 0 29 July, 2019
10 0 22 July, 2019
10 0 21 July, 2019
24 0 10 hours ago
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

cara dermaroller bekerja.
.
ramai yang tertanya tanya, macam mana dermaroller ni boleh pudarkan parut, kecilkan pori, hapus kan jerawat, hapuskan jeragat kan. jadii ni explanation untuk u guyss.
.
.
dheal dermaroller ni terdiri dari 540 jejarum halus. dimana dermaroller ni akan merangsang kulit untuk mengaktifkan kolagen.
.
bila kolagen baru dah berjaya dibina di dalam lapisan kulit, kolagen tadi akan bergerak ke atas permukaan kulit.
.
jadi kolagen yang berada di atas permukaan kulit tu yang akan repair balik sel kulit yg rosak, parut hitam, tutup semula pori yang terbuka dan pelbagai masalah kulit lain.
.
.
jadi hasil daripada pembentukkan kolagen ni berbeza beza untuk setiap individu. mungkin ade yang lambat ada yang cepat. it depnds. janganlah expect parut yg dah bertahun tahun tu hilang dalam masa 1 kali roll. its takes time. just be patient and consistent okayyy.

cara dermaroller bekerja.
.
ramai yang tertanya tanya,  macam mana dermaroller ni boleh pudarkan parut, kecilkan pori, hapus kan jerawat, hapuskan jeragat kan. jadii ni explanation untuk u guyss.
.
.
dheal dermaroller ni terdiri dari 540 jejarum halus. dimana dermaroller ni akan merangsang kulit untuk mengaktifkan kolagen.
.
bila kolagen baru dah berjaya dibina di dalam lapisan kulit, kolagen tadi akan bergerak ke atas permukaan kulit.
.
jadi kolagen yang berada di atas permukaan kulit tu yang akan repair balik sel kulit yg rosak, parut hitam, tutup semula pori yang terbuka dan pelbagai masalah kulit lain.
.
.
jadi hasil daripada pembentukkan kolagen ni berbeza beza untuk setiap individu. mungkin ade yang lambat ada yang cepat. it depnds. janganlah expect parut yg dah bertahun tahun tu hilang dalam masa 1 kali roll. its takes time. just be patient and consistent okayyy.
12 0 16 July, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

cara dermaroller bekerja.
.
ramai yang tertanya tanya, macam mana dermaroller ni boleh pudarkan parut, kecilkan pori, hapus kan jerawat, hapuskan jeragat kan. jadii ni explanation untuk u guyss.
.
.
dheal dermaroller ni terdiri dari 540 jejarum halus. dimana dermaroller ni akan merangsang kulit untuk mengaktifkan kolagen.
.
bila kolagen baru dah berjaya dibina di dalam lapisan kulit, kolagen tadi akan bergerak ke atas permukaan kulit.
.
jadi kolagen yang berada di atas permukaan kulit tu yang akan repair balik sel kulit yg rosak, parut hitam, tutup semula pori yang terbuka dan pelbagai masalah kulit lain.
.
.
jadi hasil daripada pembentukkan kolagen ni berbeza beza untuk setiap individu. mungkin ade yang lambat ada yang cepat. it depnds. janganlah expect parut yg dah bertahun tahun tu hilang dalam masa 1 kali roll. its takes time. just be patient and consistent okayyy.

cara dermaroller bekerja.
.
ramai yang tertanya tanya,  macam mana dermaroller ni boleh pudarkan parut, kecilkan pori, hapus kan jerawat, hapuskan jeragat kan. jadii ni explanation untuk u guyss.
.
.
dheal dermaroller ni terdiri dari 540 jejarum halus. dimana dermaroller ni akan merangsang kulit untuk mengaktifkan kolagen.
.
bila kolagen baru dah berjaya dibina di dalam lapisan kulit, kolagen tadi akan bergerak ke atas permukaan kulit.
.
jadi kolagen yang berada di atas permukaan kulit tu yang akan repair balik sel kulit yg rosak, parut hitam, tutup semula pori yang terbuka dan pelbagai masalah kulit lain.
.
.
jadi hasil daripada pembentukkan kolagen ni berbeza beza untuk setiap individu. mungkin ade yang lambat ada yang cepat. it depnds. janganlah expect parut yg dah bertahun tahun tu hilang dalam masa 1 kali roll. its takes time. just be patient and consistent okayyy.
11 0 14 July, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

cara dermaroller bekerja.
.
ramai yang tertanya tanya, macam mana dermaroller ni boleh pudarkan parut, kecilkan pori, hapus kan jerawat, hapuskan jeragat kan. jadii ni explanation untuk u guyss.
.
.
dheal dermaroller ni terdiri dari 540 jejarum halus. dimana dermaroller ni akan merangsang kulit untuk mengaktifkan kolagen.
.
bila kolagen baru dah berjaya dibina di dalam lapisan kulit, kolagen tadi akan bergerak ke atas permukaan kulit.
.
jadi kolagen yang berada di atas permukaan kulit tu yang akan repair balik sel kulit yg rosak, parut hitam, tutup semula pori yang terbuka dan pelbagai masalah kulit lain.
.
.
jadi hasil daripada pembentukkan kolagen ni berbeza beza untuk setiap individu. mungkin ade yang lambat ada yang cepat. it depnds. janganlah expect parut yg dah bertahun tahun tu hilang dalam masa 1 kali roll. its takes time. just be patient and consistent okayyy.

cara dermaroller bekerja.
.
ramai yang tertanya tanya,  macam mana dermaroller ni boleh pudarkan parut, kecilkan pori, hapus kan jerawat, hapuskan jeragat kan. jadii ni explanation untuk u guyss.
.
.
dheal dermaroller ni terdiri dari 540 jejarum halus. dimana dermaroller ni akan merangsang kulit untuk mengaktifkan kolagen.
.
bila kolagen baru dah berjaya dibina di dalam lapisan kulit, kolagen tadi akan bergerak ke atas permukaan kulit.
.
jadi kolagen yang berada di atas permukaan kulit tu yang akan repair balik sel kulit yg rosak, parut hitam, tutup semula pori yang terbuka dan pelbagai masalah kulit lain.
.
.
jadi hasil daripada pembentukkan kolagen ni berbeza beza untuk setiap individu. mungkin ade yang lambat ada yang cepat. it depnds. janganlah expect parut yg dah bertahun tahun tu hilang dalam masa 1 kali roll. its takes time. just be patient and consistent okayyy.
9 0 7 July, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

walaupun dia kecil tapi dia berapi !
.
Sebab apa? Sebab mampu utk merawat masalah kulit terutama sekali jerawat yg aktif
.
Sesuai utk smua jenis kulit dan TEKSTUR YANG TIDAK BERMINYAK
.
5ML - Rm25
.
30ML - RM95
.
ALL EXC POSTAGE

walaupun dia kecil tapi dia berapi !
.
Sebab apa? Sebab mampu utk merawat masalah kulit terutama sekali jerawat yg aktif
.
Sesuai utk smua jenis kulit dan TEKSTUR YANG TIDAK BERMINYAK
.
5ML - Rm25
.
30ML - RM95
.
ALL EXC POSTAGE
13 0 6 July, 2019