D U N I A K A P C A I πŸ‡²πŸ‡Ύ ( @duniakapcai_ ) Instagram Profile

duniakapcai_

D U N I A K A P C A I πŸ‡²πŸ‡Ύ

  • 29 posts
  • 8.1k followers
  • 17 following

D U N I A K A P C A I πŸ‡²πŸ‡Ύ Profile Information

@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Vroom vroom πŸ’¨ selamat petang bossku 😁
-
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_

Vroom vroom πŸ’¨ selamat petang bossku 😁
-
-
Follow @duniakapcai_ 
#duniakapcai_
119 0 8 November, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Mulakan hari anda dengan senyuman 😊
-
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_

Mulakan hari anda dengan senyuman 😊
-
-
Follow @duniakapcai_ 
#duniakapcai_
218 0 6 November, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Idaman setiap rider ke ni? Komen sikit 😍
-
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_

Idaman setiap rider ke ni? Komen sikit 😍
-
-
Follow @duniakapcai_ 
#duniakapcai_
247 0 5 November, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Kebanggaan MALAYSIA! πŸ‡²πŸ‡Ύ | @hafizh_syahrin -
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_

Kebanggaan MALAYSIA! πŸ‡²πŸ‡Ύ | @hafizh_syahrin -
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_
271 0 4 November, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Bermula dari belakang (P23), tamat di Top 10. What A Ride. Congrats bo55ku! You make us proud. πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ˜­ @hafizh_syahrin @monsteryamahatech3

Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_

Bermula dari belakang (P23), tamat di Top 10. What A Ride. Congrats bo55ku! You make us proud. πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ˜­ @hafizh_syahrin @monsteryamahatech3

Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_
182 0 4 November, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Goodluck BO55KU ! πŸ˜†
-
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_

Goodluck BO55KU ! πŸ˜†
-
-
Follow @duniakapcai_
#duniakapcai_
377 0 4 November, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Hmm betul ke ni? 🧐
-
-
Follow @dkxprgadget
#duniakapcai_

Hmm betul ke ni? 🧐
-
-
Follow @dkxprgadget 
#duniakapcai_
138 0 5 hours ago
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Ada yang berminat ke? 😍
-
-
Follow @dkxprgadget
#duniakapcai_

Ada yang berminat ke? 😍
-
-
Follow @dkxprgadget
#duniakapcai_
113 0 9 August, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Sempoi brader ni πŸ˜‚
-
-
Follow @official_dk_clothing

Sempoi brader ni πŸ˜‚
-
-
Follow @official_dk_clothing
273 0 6 February, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Haihhh, apa cerita makcik kepohci ni πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
-
-
Follow @ride_n_racing

Haihhh, apa cerita makcik kepohci ni πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
-
-
Follow @ride_n_racing
77 0 29 January, 2018
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

➑️ @hzsyafiq_ - ini bukan nak kejar gelaran ataupun nak tunjuk hero dan siapa lagi hebat atas jalan, tapi kenangan dan memori akan jadi topik paling hangat berbual dekat kedai kopi bila tua nanti 😁bukan nak bangga dekat anak cucu tapi okaylah dari sembang dekat kedai kopi yang kau dulu boek dancer kat kolumpor πŸ€—
#ride_n_racing
FOLLOW ➑️ @ride_n_racing

➑️ @hzsyafiq_ - ini bukan nak kejar gelaran ataupun nak tunjuk hero dan siapa lagi hebat atas jalan, tapi kenangan dan memori akan jadi topik paling hangat berbual dekat kedai kopi bila tua nanti 😁bukan nak bangga dekat anak cucu tapi okaylah dari sembang dekat kedai kopi yang kau dulu boek dancer kat kolumpor πŸ€— 
#ride_n_racing
FOLLOW ➑️ @ride_n_racing
362 0 18 December, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

#Repost @baemahmad_ (@get_repost)
・・・
setahun perkenalan aku ringkaskan dalam satu minit 😝
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

#Repost @baemahmad_ (@get_repost)
・・・
setahun perkenalan aku ringkaskan dalam satu minit 😝 
#ride_n_racing 
FOLLOW @ride_n_racing
776 0 2 hours ago
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

#Repost @amirool.fariq (@get_repost)
・・・
Okay lagu ni ngam sikit dri mimimimi tu .. so yg lama dh bole padam . hoho
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

#Repost @amirool.fariq (@get_repost)
・・・
Okay lagu ni ngam sikit dri mimimimi tu .. so yg lama dh bole padam . hoho
#ride_n_racing 
FOLLOW @ride_n_racing
466 0 15 December, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Planets of the monkey πŸ’πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

Planets of the monkey πŸ’πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
#ride_n_racing 
FOLLOW @ride_n_racing
699 0 13 December, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

➑️ @muceedz
・・・
buat bangga lg fuck orang , lansung kena tinggal 😭
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

➑️ @muceedz
・・・
buat bangga lg fuck orang , lansung kena tinggal 😭 
#ride_n_racing 
FOLLOW @ride_n_racing
1,772 0 13 December, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

ada gaya bos 🀣
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

ada gaya bos 🀣
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing
284 0 28 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

emm no komen laa boss πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

emm no komen laa boss πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing
546 0 25 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

ni apa kes ni πŸ˜‚πŸ˜“
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

ni apa kes ni πŸ˜‚πŸ˜“
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing
230 0 23 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

tudiaa bakhang 😜
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing

tudiaa bakhang 😜
#ride_n_racing
FOLLOW @ride_n_racing
2,916 0 22 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

➑️ @hzsyafiq_ - #strong
SERLAHKAN KEHEBATAN ULTRAMU DONE πŸ’― thank you geng 🍁 thank you kak @nurulamirahamzah belanja spin 😎
@duniakapcai_ @juwawawa @zulfies @kymiee_foursix @amenshot @uncle_asz @bluerosse_ @xdiywirx
p/s : mana yang tak tag tu sorry yaa tak tahu nama ig korang πŸ˜…
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
#ride_n_racing

➑️ @hzsyafiq_ - #strong
SERLAHKAN KEHEBATAN ULTRAMU DONE πŸ’― thank you geng 🍁 thank you kak @nurulamirahamzah belanja spin 😎
@duniakapcai_ @juwawawa @zulfies @kymiee_foursix @amenshot @uncle_asz @bluerosse_ @xdiywirx 
p/s : mana yang tak tag tu sorry yaa tak tahu nama ig korang πŸ˜…
-
-
FOLLOW @ride_n_racing 
#ride_n_racing
808 0 19 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

mulakan pagi anda dengan aktiviti yang berfaedah πŸ˜‹
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
#ride_n_racing

mulakan pagi anda dengan aktiviti yang berfaedah πŸ˜‹
-
-
FOLLOW @ride_n_racing 
#ride_n_racing
844 0 9 hours ago
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

selamat pagi 🌀 ada yang join sis breakfast tak? πŸ™ˆ
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
#ride_n_racing

selamat pagi 🌀 ada yang join sis breakfast tak? πŸ™ˆ
-
-
FOLLOW @ride_n_racing 
#ride_n_racing
1,555 0 13 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

Mmg giler lh !!! Sempoiiii + buat hal .. HAHAHAHA !!!
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT

Mmg giler lh !!! Sempoiiii + buat hal .. HAHAHAHA !!!
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_ 
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT
1,355 0 11 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

bila kepala dah masuk air 🀣
FOLLOW @ride_n_racing
#ride_n_racing

bila kepala dah masuk air 🀣
FOLLOW @ride_n_racing 
#ride_n_racing
2,787 0 10 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

motor berenang 🀣
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT

motor berenang 🀣
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_ 
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT
385 0 8 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

rem sampai piston pecah πŸ˜‚
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT

rem sampai piston pecah πŸ˜‚
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_ 
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT
1,414 0 6 November, 2017
@duniakapcai_ Profile picture

@duniakapcai_

santai santai pun okay πŸ˜‹
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT

santai santai pun okay πŸ˜‹
-
-
FOLLOW @ride_n_racing
-
#duniakapcai_ 
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai
#ride_n_racing
RIDE β€’ TRUST β€’ RESPECT
725 0 4 November, 2017