Eaisyah Hamzah ( @eaisyah_listra ) Instagram Profile

eaisyah_listra

Eaisyah Hamzah

  • 2k posts
  • 22k followers
  • 1.8k following

Eaisyah Hamzah Profile Information

@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Kta x kn jumpe yg sempurna.. tp kita la yg akan melengkapi kekurang itu utk rse sempurna.. . . . #listra #sihatsuburmenawan #husbandandwife #love #suamiisteri #soulmate #instalove

Kta x kn jumpe yg sempurna.. tp kita la yg akan melengkapi kekurang itu utk rse sempurna.. . . . #listra  #sihatsuburmenawan  #husbandandwife  #love #suamiisteri  #soulmate #instalove
46 3 1 day ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Live arini kite nk bg awk duit raya.. so awk kena la follow rapat Instagram @listramalaysia .. . . Harini kite citer pasal PERIOD YG TAK DTG BERBULAN .. apa kah yg meyebabkan ia nya terjd .. dan kesan nyer pd kite..?? . . Ada yg kata. Ok la tak period jimat duit.. tak yah beli pad.. ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ... . . Kot ye pun nk jimat byk lg benda lain korg leh jimat.. cth kurangkn mkn.. ๐Ÿคช . . #listra #sihatsuburmenawan #periodawareness #periodontime #periodnormal #listraprihatin #pcos #pcosawarness #pcosfighter #Malaysia #covid19

Live arini kite nk bg awk duit raya.. so awk kena la follow rapat Instagram @listramalaysia .. . . Harini kite citer pasal PERIOD YG TAK DTG BERBULAN .. apa kah yg meyebabkan ia nya terjd .. dan kesan nyer pd kite..?? . . Ada yg kata.  Ok la tak period jimat duit.. tak yah beli pad.. ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ... . . Kot ye pun nk jimat byk lg benda lain korg leh jimat.. cth kurangkn mkn.. ๐Ÿคช . . #listra  #sihatsuburmenawan  #periodawareness  #periodontime  #periodnormal  #listraprihatin  #pcos #pcosawarness  #pcosfighter  #Malaysia  #covid19
22 2 3 days ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Pernah kena tegur ngan kwn.. "ko ni gi mana2 mesti bwk listra ni eh.. " . . Of coz.. Listra adalah kebanggaan saya.. kalau nk bandingkan bwk beg DIOR dgn beg Listra .. saya lg bangga bwk beg listra ni.. sbb . . Atas izin Allah Listra byk ubah hidup saya... byk bantu wanita yg ada masalah rahim kembali sihat.. byk bantu pasangan yg susah nk dpt zuriat.. Alhamdulillah amalkn Listra mereka berjaya ada cahayamata sendiri.. . . Alhamdulillah.. terima kasih Allah atas ciptaan Listra ini.. kerana dgn izin Mu asbab listra ramai yg gembira .. . . #listra #sihatsuburmenawan #sunnahmuamalanku #asiapcificsuperhealthbrand #listraprihatin #LISTRACARE #standingintheeyesoftheworld #businesswoman #Malaysia #enterpreneur #love

Pernah kena tegur ngan kwn.. "ko ni gi mana2 mesti bwk listra ni eh.. " . . Of coz.. Listra adalah kebanggaan saya.. kalau nk bandingkan bwk beg DIOR dgn beg Listra .. saya lg bangga bwk beg listra ni.. sbb . . Atas izin Allah Listra byk ubah hidup  saya... byk bantu wanita yg ada masalah rahim kembali sihat.. byk bantu pasangan yg susah nk dpt zuriat.. Alhamdulillah amalkn Listra mereka berjaya ada cahayamata sendiri.. . . Alhamdulillah.. terima kasih Allah atas ciptaan Listra ini.. kerana dgn izin Mu asbab listra ramai yg gembira .. . . #listra  #sihatsuburmenawan  #sunnahmuamalanku  #asiapcificsuperhealthbrand  #listraprihatin  #LISTRACARE  #standingintheeyesoftheworld  #businesswoman  #Malaysia  #enterpreneur  #love
65 9 4 days ago
13 0 6 days ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Bila mana kita buat sesuatu kerana manusia.. kita mungkin akn kecewa.. kerna manusia lemah dan byk khilafnya.. sama spt kita.. . . . Namun jika kita buat kerana Allah.. ingin mencari redha nya Allah.. insya Allah kita tak akn kecewa n putus asa.. . . So ingt la apa pun.. LILLAHITAALAH.. . . #listra #sihatsuburmenawan #sunnahmuamalanku #bestrong #positivevibes #thinkpositive #begoodbekindbegrateful #Instagood #instagram #businesswoman

Bila mana kita buat sesuatu kerana manusia.. kita mungkin akn kecewa.. kerna manusia lemah dan byk khilafnya.. sama spt kita.. . . . Namun jika kita buat kerana Allah.. ingin mencari redha nya Allah.. insya Allah kita tak akn kecewa n putus asa.. . . So ingt la apa pun.. LILLAHITAALAH.. . . #listra  #sihatsuburmenawan  #sunnahmuamalanku  #bestrong  #positivevibes  #thinkpositive  #begoodbekindbegrateful  #Instagood  #instagram  #businesswoman
52 0 6 days ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

RAYA PKPB 2020 - Day 1.. . . Raya yg akan jd kenangan yg sgt bermakna.. . . Mengajar aku ttg erti REDHA.. SABAR .. & SYUKUR.. . . #listra #sihatsuburmenawan #rayapkp #raya2020 #mylove #myfamily #roadtojannah #familybonding #love #familypictures

RAYA PKPB 2020 - Day 1.. . . Raya yg akan jd kenangan yg sgt bermakna.. . . Mengajar aku ttg erti REDHA.. SABAR .. & SYUKUR.. . . #listra  #sihatsuburmenawan  #rayapkp #raya2020 #mylove  #myfamily #roadtojannah  #familybonding  #love  #familypictures
40 0 1 week ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Baby LISTRA muncul kan diri anda.. amik gambar ibu + ayah + baby listra di pagi raya.. . . Umi nk bg duit raya tuk 10 baby listra yg bertuah.. . . Cth gambar mcm ni.. ๐Ÿฅฐ.. kalau korg nak tau.. dua2 gadis comel tu.. baby listra tau.. . . . pn aini ni ada masalah fibroid.. 6 kali gugur.. rahim die jd lemah sbb kn fibroid die besar 10cm... . . Sampai die dah give up nk ikhtiar.. Alhamdulillah amalkn listra berjaya hamil kali ke 7 dan kali ni.. atas izin Allah selamat lahirkn anak perempuan yg comel Izzah.. lg best.. fibroid pun dah x da.. . Lepas bersalin izzah.. period jd x betul pulak.. sambung amalkn HABAPLUS.. Alhamdulillah period jd ok . selang berapa bulan.. sangkut lagi.....๐Ÿ˜…. Dpt la iffa pula.. . . Ada byk lg kisah penantian listra lover ni.. nnt saya share ye.. moga kisah mereka buat anda yg lain jd lebih semangat utk trus ikhtiar.. . . Yakin lah selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil . . #listra #sihatsuburmenawan #syukurpadamuyaallah #sunnahmuamalanku #rayapkp #babylistra #familylistra #duitraya

Baby LISTRA muncul kan diri anda.. amik gambar ibu + ayah + baby listra di pagi raya.. . . Umi nk bg duit raya tuk 10 baby listra yg bertuah.. . . Cth gambar mcm ni.. ๐Ÿฅฐ.. kalau korg nak tau.. dua2 gadis comel tu.. baby listra tau.. . . .  pn aini ni ada masalah fibroid.. 6 kali gugur.. rahim die jd lemah sbb kn fibroid die besar 10cm... . . Sampai die dah give up nk ikhtiar.. Alhamdulillah amalkn listra berjaya hamil kali ke 7 dan kali ni.. atas izin Allah selamat lahirkn anak perempuan yg comel Izzah.. lg best.. fibroid pun dah x da.. . Lepas bersalin izzah.. period jd x betul pulak.. sambung amalkn HABAPLUS.. Alhamdulillah period jd ok . selang berapa bulan.. sangkut lagi.....๐Ÿ˜…. Dpt la iffa pula.. . . Ada byk lg kisah penantian listra lover ni.. nnt saya share ye.. moga kisah mereka buat anda yg lain jd lebih semangat utk trus ikhtiar.. . . Yakin lah selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil . . #listra  #sihatsuburmenawan  #syukurpadamuyaallah  #sunnahmuamalanku  #rayapkp  #babylistra #familylistra  #duitraya
21 0 1 week ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Raya Tahun ni tak sama mcm tahun2 sebelum ni.. raya kali ni tanpa suami tersayang @dzulfiqar.joy .. sbb PKP suami kena kerja.. x dpt balik beraya .. . . Semua jd pasti ada hikmah nya.. moga ujian ini mjdkn kita lebih menghargai sesama kita.. dan menjd lebih dekat dgn NYA.. . . Saya ambil kesempatan ini utk ucapakn selamat hari raya aidilfitri pd semua sahabat2 dan kenalan.. Maaf zahir & batin.. . . #listra #sihatsuburmenawan #sunnahmuamalanku #raya2020 #rayapkp #instagram #Instagood #instalove #instaraya #Like4Like

Raya Tahun ni tak sama mcm tahun2 sebelum ni.. raya kali ni tanpa suami tersayang @dzulfiqar.joy .. sbb PKP suami kena kerja.. x dpt balik beraya .. . . Semua jd pasti ada hikmah nya.. moga ujian ini mjdkn kita lebih menghargai sesama kita.. dan menjd lebih dekat dgn NYA.. . . Saya ambil kesempatan ini utk ucapakn selamat hari raya aidilfitri pd semua sahabat2 dan kenalan.. Maaf zahir & batin.. . . #listra  #sihatsuburmenawan  #sunnahmuamalanku  #raya2020 #rayapkp  #instagram  #Instagood  #instalove  #instaraya #Like4Like
54 5 1 week ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Dakapan seorg anak adalah impian semua wanita.. . . Yakin lah selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil .. jgn putus asa !! . . Teruskn usaha dan ikhtiar anda.. . . #listra #sunnahmuamalanku #sunnahmuamalanku #trytoconceive #mudahhamil #inginhamil #Instagood #instagram #instalove #love #momoffour #hamilcarasunnah #hamildalammasa6bulan

Dakapan seorg anak adalah impian semua wanita.. . . Yakin lah selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil .. jgn putus asa !! . . Teruskn usaha dan ikhtiar anda.. . . #listra  #sunnahmuamalanku  #sunnahmuamalanku  #trytoconceive  #mudahhamil  #inginhamil  #Instagood  #instagram  #instalove  #love #momoffour  #hamilcarasunnah  #hamildalammasa6bulan
30 0 2 weeks ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

PROGRAM LISTRA CARE ini byk mengubah diri saya.. sebenar nya saya sgt bersyukur bila dpt jumpe insan2 terpilih ini.. setiap kali jumpa.. saya pasti akan mintk mereka doa kan semua LISTRA LOVER di permudahkn ikhtar nya dan Listra mjd asbab mereka berjaya hamil.. . . Bila di takdirkn dpt jumpe 2 org ahli surga ni.. Allah je yg tau perasaan saya... . . Moga doa insan istimewa ini di angkat Allah swt di bulan Ramadan yg mulia ini.. .. . . kpd semua LISTRA LOVER terima kasih atas sokongan anda.. kerana di setiap pembelian produk listra ada bahagian mereka yg memerlukn.. . . #listra #sunnahmuamalanku #sihatsuburmenawan #LISTRACARE #listraprihatin #Covid19 #kitajagakita #staysave #stayhome #mco #Malaysia #hamilcarasunnah #mudahhamil #infertilityawareness #ttc #trytoconceive #doamustajab #ramadan

PROGRAM LISTRA CARE ini byk mengubah diri saya.. sebenar nya saya sgt bersyukur bila dpt jumpe insan2 terpilih ini.. setiap kali jumpa.. saya pasti akan mintk mereka doa kan semua LISTRA LOVER di permudahkn ikhtar nya dan Listra mjd asbab mereka berjaya hamil.. . . Bila di takdirkn dpt jumpe 2 org ahli surga ni.. Allah je yg tau perasaan saya... . . Moga doa insan istimewa ini di angkat Allah swt di bulan Ramadan yg mulia ini.. .. . . kpd semua LISTRA LOVER terima kasih atas sokongan anda.. kerana di setiap pembelian produk listra ada bahagian mereka yg memerlukn.. . . #listra  #sunnahmuamalanku  #sihatsuburmenawan  #LISTRACARE  #listraprihatin  #Covid19  #kitajagakita  #staysave  #stayhome #mco  #Malaysia  #hamilcarasunnah  #mudahhamil  #infertilityawareness  #ttc #trytoconceive  #doamustajab  #ramadan
1 0 2 weeks ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Smlm saya bg bantuan pd anak yatim di Kg Stanggi Jb.. mse tgh turunkn brg.. saya nampak pasangan ni lalu tepi jln raya..di bwh terik matahari . . . Saya tanya nk ke mana.. istri nya jwb dgn nada yg saya langsung x fahm.. ( rupe nya dia oku ) suami nya pun sama juga mcm istri nya... saya rasa mungkin suami nya autism.. . . Saya tanya duduk mana sbb saya nk hntr bantuan.. kalau nk letak atas wheelchair berat kesian dia.. . . Tiba2 muncul sorg perempuan tua dr jauh melambai2 pasangan ni.. berlari la si suami menolak kerusi roda istri dia pergi ke perempuan tua tu.. . . Saya pun kejar la mereka juga..๐Ÿ˜….. rupe nyer perempuan tua itu ibu pasangan ini.. ibu nya suruh letak bantuan di rumah dia shj.. sbb pasangan ini setiap hari mmg akn ke rumah ibu nya utk mkn.. dan bila saya sampai ke rumah ibu nya.. . . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... tunggu ye nnt saya upload video nya.. sbb tak tau nk gambar kn mcm mana.. . . Cuma apa yg saya beljar dr mereka.. BESAR NYA KASIH IBU.. SETIA NYA SEORG SUAMI.. TABAH NYA SEORG ISTRI.. . . . #listra #listraprihatin #LISTRACARE #sihatsuburmenawan #sunnahmuamalanku #sharingiscaring #Like4Like #Instagood #instalove #instagram

Smlm saya bg bantuan pd anak yatim di Kg Stanggi Jb.. mse tgh turunkn brg.. saya nampak pasangan ni lalu tepi jln raya..di bwh terik matahari . . . Saya tanya nk ke mana.. istri nya jwb dgn nada yg saya langsung x fahm.. ( rupe nya dia oku ) suami nya pun sama juga mcm istri nya... saya rasa mungkin suami nya autism.. . . Saya tanya duduk mana sbb saya nk hntr bantuan.. kalau nk letak atas wheelchair berat kesian dia.. . . Tiba2 muncul sorg perempuan tua dr jauh melambai2 pasangan ni.. berlari la si suami menolak kerusi roda istri dia pergi ke perempuan tua tu.. . . Saya pun kejar la mereka juga..๐Ÿ˜….. rupe nyer perempuan tua itu ibu pasangan ini.. ibu nya suruh letak bantuan di rumah dia shj.. sbb pasangan ini setiap hari mmg akn ke rumah ibu nya utk mkn.. dan bila saya sampai ke rumah ibu nya.. . . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... tunggu ye nnt saya upload video nya.. sbb tak tau nk gambar kn mcm mana.. . . Cuma apa yg saya beljar dr mereka.. BESAR NYA KASIH IBU.. SETIA NYA SEORG SUAMI.. TABAH NYA SEORG ISTRI.. . . . #listra  #listraprihatin  #LISTRACARE  #sihatsuburmenawan  #sunnahmuamalanku  #sharingiscaring  #Like4Like  #Instagood  #instalove  #instagram
44 4 2 weeks ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Tiap kali lepas solat.. saya akan tunjuk kan hasanah apa yg saya buat arini.. jika saya keluar bg bantuan.. saya akn tunjuk mcm mana keadaan org lain yg kurang bernasib baik.. . . Saya didik hasanah biar dia tau dia kena bantu ramai org.. jgn terlalu selesa dgn apa yg dia ada.. sbb kat luar sana ramai yg perlukn bantuan kita.. . . Baru ni saya tunjuk kan video yg saya bg bantuan di kg melayu majidee.. . " kenapa bg dia makan je.. bg dia rumah la.. kesian dia.. " kata hasanah.. ๐Ÿ˜… . . Alhamdulillah.. ada sifat yg baik dlm diri hasanah.. . . Doa kn ye.. kami dpt bantu lebih lg.. setakat ni Listra Care hanya mampu bg bantuan dr segi keperluan asas shj.. namun jika di izinkn Allah kami ingin bantu lebih lagi.. . . Mungkin sediakn rumah yg lebih selesa utk mereka.. spt apa yg idola kami laku kan @ebitlew .. . . Terima kasih ustaz kerana mjd cth yg baik utk kami semua.. moga apa yg di lakukn ini mnjd ikutan lebih ramai lg .. amin ya Mujib.. . . #listra #sihatsuburmenawan #listraprihatin #LISTRACARE #instagram #instalove #Instagood #covid19 #mco #malaysia #kitajagakita #kongsirezeki

Tiap kali lepas solat.. saya akan tunjuk kan hasanah apa yg saya buat arini.. jika saya keluar bg bantuan.. saya akn tunjuk mcm mana keadaan org lain yg kurang bernasib baik.. . . Saya didik hasanah biar dia tau dia kena bantu ramai org.. jgn terlalu selesa dgn apa yg dia ada.. sbb kat luar sana ramai yg perlukn bantuan kita.. . . Baru ni saya tunjuk kan video yg saya bg bantuan di kg melayu majidee.. . " kenapa bg dia makan je.. bg dia rumah la.. kesian dia.. " kata hasanah.. ๐Ÿ˜… . . Alhamdulillah.. ada sifat yg baik dlm diri hasanah.. . . Doa kn ye.. kami dpt bantu lebih lg.. setakat ni Listra Care hanya mampu bg bantuan dr segi keperluan asas shj.. namun jika di izinkn Allah kami ingin bantu lebih lagi.. . . Mungkin sediakn rumah yg lebih selesa utk mereka.. spt apa yg idola kami laku kan  @ebitlew .. . . Terima kasih ustaz kerana mjd cth yg baik utk kami semua.. moga apa yg di lakukn ini mnjd ikutan lebih ramai lg .. amin ya Mujib.. . . #listra  #sihatsuburmenawan  #listraprihatin  #LISTRACARE  #instagram  #instalove  #Instagood  #covid19  #mco  #malaysia #kitajagakita  #kongsirezeki
26 0 2 weeks ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Listra utk semua.. bkn utk subur je tau.. utk sihat.. utk tenaga.. utk kuat kn imun dan antibodi bdn.. byk khasiat utk setiap produk listra.. nak tau lebih lanjut DM kami ye.. . . Listra supplement utk seisi keluarga.. . . Support kami kerana di setiap pembelian produk listra ada bahagian mereka yg memerlukn kan.. . . BANTU KAMI AGAR KAMI DPT BANTU LEBIH RAMAI LG.. . . . #listra #sihatsuburmenawan #habasaudakuatkanantibodibadan #habatusauda #covid19 #Like4Like #LISTRACARE #listraprihatin #instagram #Instagood #instalove #supportlocal

Listra utk semua.. bkn utk subur je tau.. utk sihat.. utk tenaga.. utk kuat kn imun dan antibodi bdn.. byk khasiat utk setiap produk listra.. nak tau lebih lanjut DM kami ye.. . . Listra supplement utk seisi keluarga.. . . Support kami kerana di setiap pembelian produk listra ada bahagian mereka yg memerlukn kan.. . . BANTU KAMI AGAR KAMI DPT BANTU LEBIH RAMAI LG.. . . . #listra  #sihatsuburmenawan  #habasaudakuatkanantibodibadan  #habatusauda  #covid19  #Like4Like  #LISTRACARE  #listraprihatin  #instagram  #Instagood  #instalove  #supportlocal
12 0 2 weeks ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Sepjg PKP ni progrm Listra Care byk mengajar aku ttg erti BERKONGSI & BERSYUKUR .. . . terima kasih Allah atas peluang ini. . . kpd semua penyumbang terima kasih sgt2 kerana memberi kepercayaan pd LISTRA CARE dlm menyampaikn amanah ini. . . moga sumbangan sedekah di bulan Ramadan ini mjd amalan terbaik anda di sisi Allah SWT... Allah permudahkn segala urusan anda.. ikhtiar anda.. dan makbulkn semua hajat anda.. amin ya Mujib.. . . . #listra #sihatsuburmenawan #sunnahmuamalanku #listraprihatin #LISTRACARE #kitajagakita #sedekah #ramadan #Like4Like #Malaysia

Sepjg PKP ni progrm Listra Care byk mengajar aku ttg erti BERKONGSI & BERSYUKUR .. . . terima kasih Allah atas peluang ini. . . kpd semua penyumbang terima kasih sgt2 kerana memberi kepercayaan pd LISTRA CARE dlm menyampaikn amanah ini. . . moga sumbangan sedekah di bulan Ramadan ini mjd amalan terbaik anda di sisi Allah SWT... Allah permudahkn segala urusan anda.. ikhtiar anda.. dan makbulkn semua hajat anda.. amin ya Mujib.. . . . #listra  #sihatsuburmenawan  #sunnahmuamalanku  #listraprihatin  #LISTRACARE  #kitajagakita  #sedekah #ramadan  #Like4Like  #Malaysia
9 0 2 weeks ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Selalu org simpan dan collct kotak tudung kan.. lain pulak citer si manis ni.. dia simpan tinggi kotak bee coffee..betul2 peminat tegar bee coffee woooo .. . Dah 2thn jatuh cinta dgn bee coffee.. . . Serius sebak hati bila negok listra lover yg support product listra sampai mcm ni skali.. . . Sebagai tanda menghargai kesetiaan listra lover ni. Saya nk belanja dia bee coffee la.. . . Nak tanya ada tak di kalangan listra lover yg sama mcm sis ni.. simpan box or botol listra.. cer share gambar korg.. saya nk bg hadiah jugak kat anda.. ๐Ÿค— . . Jgn lupe ye dptkn PROMO BEE COFFEE 1 box RM27. 4 Box RM100 shj.. cepat dpt kan segera kopi kegemaran ramai ni... . . . #listra #sihatsuburmenawan #beecoffee #kopi #Coffee #coffeelover #kopiberkhasiat #like4like #instagram

Selalu org simpan dan collct kotak tudung kan.. lain pulak citer si manis ni.. dia simpan tinggi kotak bee coffee..betul2 peminat tegar bee coffee woooo .. . Dah 2thn jatuh cinta dgn bee coffee.. . . Serius sebak hati bila negok listra lover yg support product listra sampai mcm ni skali.. . . Sebagai tanda menghargai kesetiaan listra lover ni.  Saya nk belanja dia bee coffee la.. . . Nak tanya ada tak di kalangan listra lover yg sama mcm sis ni.. simpan box or botol listra.. cer share gambar korg.. saya nk bg hadiah jugak kat anda.. ๐Ÿค— . . Jgn lupe ye dptkn PROMO BEE COFFEE 1 box RM27. 4 Box RM100 shj.. cepat dpt kan segera kopi kegemaran ramai ni... . . . #listra  #sihatsuburmenawan  #beecoffee  #kopi #Coffee  #coffeelover  #kopiberkhasiat #like4like #instagram
14 1 3 weeks ago