Emy Ayam Motorsport ( @emy_motorsport ) Instagram Profile

emy_motorsport

Emy Ayam Motorsport

  • 30 posts
  • 195 followers
  • 501 following

Emy Ayam Motorsport Profile Information

38 0 3 hours ago
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Alhamdulillah rezki....

Alhamdulillah rezki....
30 0 23 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Owner tuggu nak anta moto,2 bulan puwn sggup tggu,x pew dye kte jnji anta kat emy ktenye..trima kasih percaya kan emy ayam..alhamdulillah...

Owner tuggu nak anta moto,2 bulan puwn sggup tggu,x pew dye kte jnji anta kat emy ktenye..trima kasih percaya kan emy ayam..alhamdulillah...
35 0 20 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Axzoz lamluka pnp ysuku berminat pm...Size 32/35/51
Size 35/38/44/53..

Axzoz lamluka pnp ysuku berminat pm...Size 32/35/51
Size 35/38/44/53..
30 0 17 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Bambo on..

Bambo on..
54 0 17 September, 2019
29 0 14 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Plan2 kayuh,useha tagga kejayaan
..

Plan2 kayuh,useha tagga kejayaan
..
30 0 14 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Alhamdulillah selesai sudah...terima kasih sport sy ya....

Alhamdulillah selesai sudah...terima kasih  sport sy ya....
29 0 14 September, 2019
30 0 12 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Owner hati kental,sebab gransap sahaje turus tukar gransap bossku..alhamdulilah

Owner hati kental,sebab gransap sahaje turus tukar gransap bossku..alhamdulilah
38 0 6 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Bt3 moto untuk lc,ysuku,kriss,125 dan mcm2 g...brminat wsap 01112321436

Bt3 moto untuk lc,ysuku,kriss,125 dan mcm2 g...brminat wsap 01112321436
23 0 4 September, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Plan2 rezki mlm2 puwn cedok je...

Plan2 rezki mlm2 puwn cedok je...
27 0 31 August, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Alhamdulillah rezki,tq sudi sport kgkwan....

Alhamdulillah rezki,tq sudi sport kgkwan....
33 0 31 August, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Pelan2 mengayung dan jgn penah penat meggayuh untuk mencapai kejayaan...insaallah moge dipermudah kan,dan dimurah kan rezki untuku dan untuk semua org....Amin ejanmotorbprrasingjaggutmotoranhmotorsportemyayamshmc

Pelan2 mengayung dan jgn penah penat meggayuh untuk mencapai kejayaan...insaallah moge dipermudah kan,dan dimurah kan rezki untuku dan untuk semua org....Amin ejanmotorbprrasingjaggutmotoranhmotorsportemyayamshmc
24 0 30 August, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Ok barang custem sudah siap,terima kasih pda ejan motor SMHC..tlh bnyk tunjuk ajar...ok brg sedah mendarat pada owner2 boleh dah colex...spec new year ktenye....moge dipermudahkan dan dimurahkan rezki ku.....

Ok barang custem sudah siap,terima kasih pda ejan motor SMHC..tlh bnyk tunjuk ajar...ok brg sedah mendarat pada owner2 boleh dah colex...spec new year ktenye....moge dipermudahkan dan dimurahkan rezki ku.....
22 0 30 August, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Alhamdulillah rezki ovohol,bering enjin satu set,rod ori,dan mcm2 g....moge2 murah kan rezki aq amin...tq pda shabat2 yg sport

Alhamdulillah rezki ovohol,bering enjin satu set,rod ori,dan mcm2 g....moge2 murah kan rezki aq amin...tq pda shabat2 yg sport
46 0 26 August, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Mula2 tukar block fz pisten dome,cam pitstop,cam pitstop,spring valve cms,head std poting,oil pam uma...kli nei repet pulak tukar clas plat uma,plug uma,spring class cms...terima kasih pda abg bank la...hahah x tau nma...kpda sedara yg berminat wsap sy ya....

Mula2 tukar block fz pisten dome,cam pitstop,cam pitstop,spring valve cms,head std poting,oil pam uma...kli nei repet pulak tukar clas plat uma,plug uma,spring class cms...terima kasih pda abg bank la...hahah x tau nma...kpda sedara yg berminat wsap sy ya....
36 0 26 August, 2019
@emy_motorsport Profile picture

@emy_motorsport

Alhamdulillah selehai sudah tukat block fz,grambal siap oil pam,yg penting owner berpuas hati,tq pada yg sapot,yg mne2 nak mody,repay dan mcm2 puwn boleh,brg2 bagsawan puwn ada jugak...wsap jew sy ya...

Alhamdulillah selehai sudah tukat block fz,grambal siap oil pam,yg penting owner berpuas hati,tq pada yg sapot,yg mne2 nak mody,repay dan mcm2 puwn boleh,brg2 bagsawan puwn ada jugak...wsap jew sy ya...
39 0 26 August, 2019