🛠E$RM0T0R⚡️E$RGARAGE🛠 ( @esr_motor ) Instagram Profile

esr_motor

🛠E$RM0T0R⚡️E$RGARAGE🛠

  • 116 posts
  • 254k followers
  • 32 following

🛠E$RM0T0R⚡️E$RGARAGE🛠 Profile Information

@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Terima kasih @acheykintangkintung kerana mempercayai kami E$R.. Tiada janji manis yang dapat kami berikan, tetapi insyaa Allah kami akan buat yang terbaik.. 👍🏻👌🏻💪🏻😘

Terima kasih @acheykintangkintung  kerana mempercayai kami E$R.. Tiada janji manis yang dapat kami berikan, tetapi insyaa Allah kami akan buat yang terbaik.. 👍🏻👌🏻💪🏻😘
23,329 0 6 October, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

FUEL INJECTOR E⚡️R ready stock
♦️Y15zr v1 dan v2 sahaja ♦️
⚡️160cc (old,new) RM150
⚡️180cc (new) RM150
⚡️200cc (old,new) RM150
⚡️220cc (new) RM150
⚡️240cc (old,new) RM150
⚡️260cc (new) RM150
Waranty 6bulan
Wasap 0124981897

FUEL INJECTOR E⚡️R ready stock
♦️Y15zr v1 dan v2 sahaja ♦️
⚡️160cc (old,new) RM150
⚡️180cc (new) RM150
⚡️200cc (old,new) RM150
⚡️220cc (new) RM150
⚡️240cc (old,new) RM150
⚡️260cc (new) RM150
Waranty 6bulan
Wasap 0124981897
11,258 0 14 September, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Ok gaiss monoshock RedLeo yang tak ada bottle dah sampai.. tapi barang tak banyak sampai 1 warna 5btg saja gaiss.. sapa cepat dia dapat gaiss.. gaiss tok hiangg gaiss!!!
Ada untuk LC135 dan Y15..
LC135 (200mm) RM250
Y15zr (205mm) RM250
Wasap 0124981897

Ok gaiss monoshock RedLeo yang tak ada bottle dah sampai.. tapi barang tak banyak sampai 1 warna 5btg saja gaiss.. sapa cepat dia dapat gaiss.. gaiss tok hiangg gaiss!!!
Ada untuk LC135 dan Y15..
LC135 (200mm) RM250
Y15zr (205mm) RM250
Wasap 0124981897
15,707 0 12 September, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

REDLEO PLUG COIL FOR Y15zr
Harga hanya rm80 sahaja
Wasap 0124981897

REDLEO PLUG COIL FOR Y15zr
Harga hanya rm80 sahaja
Wasap 0124981897
9,641 0 10 September, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

⚡️ESR TEAM⚡️
Thank you semua yang terlibat menjayakan event hari ni.. Andai ada terlebih kurang kami mohon maaf.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SEMUA TERBAIKKKK 😘😘😘

⚡️ESR TEAM⚡️
Thank you semua yang terlibat menjayakan event hari ni.. Andai ada terlebih kurang kami mohon maaf.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SEMUA TERBAIKKKK 😘😘😘
32,873 0 7 September, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

ECU REDLEO READY STOCK FOR
Y15 V1 RM480
Y15 V2 RM480
RS150 RM480
BENELLI RM480
LAGENDA 115z RM450
WAVE 110i RM450

FREE CABLE TUNING
FREE SOFTWARE
FREE STICKER REDLEO
FREE MAPING STD BIKE
♦️ECU dah siap maping untuk moto full std tak perlu lagi dyno♦️
Wasap 0124981894
Atau boleh dapatkan pada dealer2 berdekatan.. 👌🏻👍🏻😘

ECU REDLEO READY STOCK FOR
Y15 V1 RM480
Y15 V2 RM480
RS150  RM480
BENELLI RM480
LAGENDA 115z RM450
WAVE 110i RM450

FREE CABLE TUNING
FREE SOFTWARE
FREE STICKER REDLEO
FREE MAPING STD BIKE
♦️ECU dah siap maping untuk moto full std tak perlu lagi dyno♦️
Wasap 0124981894
Atau boleh dapatkan pada dealer2 berdekatan.. 👌🏻👍🏻😘
20,769 0 4 September, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Best time 65mm jet4 spec MUSC DRAG pekan pahang 6.8second 201m
⚡️ECU REDLEO V1⚡️
⚡️VALVE SPRING ESR⚡️
⚡️CAMSHAFT ESR3⚡️
⚡️CAMPULLEY REDLEO⚡️
⚡️CLUTCH SPRING ESR⚡️
⚡️HYPERCLASS REDLEO⚡️
⚡️CLUTCH PLATE REDLEO⚡️
⚡️MONOSHOCK REDLEO
⚡️HEAD NASTY PORT FLOW⚡️
Jokie @paktamultra_

Best time 65mm jet4 spec MUSC DRAG pekan pahang 6.8second 201m
⚡️ECU REDLEO V1⚡️
⚡️VALVE SPRING ESR⚡️
⚡️CAMSHAFT ESR3⚡️
⚡️CAMPULLEY REDLEO⚡️
⚡️CLUTCH SPRING ESR⚡️
⚡️HYPERCLASS REDLEO⚡️
⚡️CLUTCH PLATE REDLEO⚡️
⚡️MONOSHOCK REDLEO
⚡️HEAD NASTY PORT FLOW⚡️
Jokie @paktamultra_
41,725 0 19 August, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Alhamdulilah 6biji moto, 6biji piala...
♦️True street spec 65mm no1 dan no2..
♦️True street open no2 dan no4..
♦️4t open no3 dan no4..
Terima kasih semua yang sentiasa support.. insyaa Allah next event kami cuba yang lebih baik..
Semua muka tak tido 3 hari.. 😭😭
#esrmotor
#esrcrew
#esrperformance
#redleoperformance

Alhamdulilah 6biji moto, 6biji piala...
♦️True street spec 65mm no1 dan no2..
♦️True street open no2 dan no4..
♦️4t open no3 dan no4..
Terima kasih semua yang sentiasa support.. insyaa Allah next event kami cuba yang lebih baik..
Semua muka tak tido 3 hari.. 😭😭
#esrmotor 
#esrcrew
#esrperformance 
#redleoperformance
41,643 0 19 August, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Alhamdulilah sempat siapkan 6biji moto untuk race MUSC PEKAN PAHANG esok..
Jom ramai2 ke sana esok.. 👌🏻
#esrmotor
#esrdragbike
#redleoperformance

Alhamdulilah sempat siapkan 6biji moto untuk race MUSC PEKAN PAHANG esok..
Jom ramai2 ke sana esok.. 👌🏻
#esrmotor
#esrdragbike
#redleoperformance
45,172 0 17 August, 2019
23,144 0 14 August, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI ESR MOTOR..
Hati-hati memandu balik ke kampung halaman.
Bengkel cuti Ahad dan Isnin.. Selasa buka seperti biasa.. 😘😘
#esrteam
#esrcrew
#esrmotor
#esrgarage
#esrperformance

SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI ESR MOTOR..
Hati-hati memandu balik ke kampung halaman.
Bengkel cuti Ahad dan Isnin.. Selasa buka seperti biasa.. 😘😘
#esrteam
#esrcrew
#esrmotor
#esrgarage
#esrperformance
30,428 0 10 August, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

⚡️Baju Pre Order “ESRMOTOR 2019”⚡️
⚡️Order start 7/8 (harini)⚡️
⚡️Close order 14/8 (rabu)⚡️
⚡️Material microfiber⚡️
⚡️Size dari XXS-7XL⚡️
⚡️HARGA BAJU RM40⚡️
⚡️FREE STICKER ESR 2019⚡️
⚡️Postage RM10⚡️ (order 10helai postage masih sama RM10)
Whatsapp sahaja untuk order bagi memudahkan urusan..
WhatsApp ♦️0127779486
WhatsApp ♦️0124981894

⚡️Baju Pre Order “ESRMOTOR 2019”⚡️
⚡️Order start 7/8 (harini)⚡️
⚡️Close order 14/8 (rabu)⚡️
⚡️Material microfiber⚡️
⚡️Size dari XXS-7XL⚡️
⚡️HARGA BAJU RM40⚡️
⚡️FREE STICKER ESR 2019⚡️
⚡️Postage RM10⚡️ (order 10helai postage masih sama RM10)
Whatsapp sahaja untuk order bagi memudahkan urusan..
WhatsApp ♦️0127779486 
WhatsApp ♦️0124981894
18,541 0 7 August, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

3DAY PROJECT 65mm JET4.5mm
JUMAAT▪️PASANG ENGINE
SABTU▪️ DYNO
AHAD ▪️RACE HATYAI DRAG PARTY
First run⚡️ 6.98s⚡️ satu kejayaan bagi kami kerana masa yang singkat 3 hari untuk siapkan sebuah jentera spec yang kami belum pernah buat 65mm jet 4.5
Apa yang best kategori ni lepas habis race no 1,2,3,4 kena buka head check size piston 65mm jadi tak boleh nak tipu main piston besar.
Dalam video ni ada tunjuk barang yang kami pakai,
Apa yang kami jual, itulah yang kami pakai...
♦️ECU REDLEO
♦️CAM ESR3
♦️INJECTOR ESR
♦️PISTON REDLEO
♦️HEAD NASTY PORTFLOW
♦️VALVE SPRING ESR
♦️HYPER CLUTCH REDLEO
♦️CLUTCH PLATE REDLEO
♦️SPRING CLUTCH ESR
Terus terang cakap ECU REDLEO ni power lain macam laa.. kat atas jalan raya dah terbukti, kat dalam track pon terbukti.. sesuai untuk semua spec dari spec 57 hingga ke jetrod bagai. Kalau ada tuner atau pomen bagitau xsesuai untuk jetrod boleh kirim salam jari tgh 🖕🏽 dekat dia..

3DAY PROJECT 65mm JET4.5mm
JUMAAT▪️PASANG ENGINE
SABTU▪️ DYNO
AHAD ▪️RACE HATYAI DRAG PARTY
First run⚡️ 6.98s⚡️ satu kejayaan bagi kami kerana masa yang singkat 3 hari untuk siapkan sebuah jentera spec yang kami belum pernah buat 65mm jet 4.5
Apa yang best kategori ni lepas habis race no 1,2,3,4 kena buka head check size piston 65mm jadi tak boleh nak tipu main piston besar. 
Dalam video ni ada tunjuk barang yang kami pakai,
Apa yang kami jual, itulah yang kami pakai...
♦️ECU REDLEO
♦️CAM ESR3
♦️INJECTOR ESR
♦️PISTON REDLEO
♦️HEAD NASTY PORTFLOW
♦️VALVE SPRING ESR
♦️HYPER CLUTCH REDLEO
♦️CLUTCH PLATE REDLEO
♦️SPRING CLUTCH ESR
Terus terang cakap ECU REDLEO ni power lain macam laa.. kat atas jalan raya dah terbukti, kat dalam track pon terbukti.. sesuai untuk semua spec dari spec 57 hingga ke jetrod bagai. Kalau ada tuner atau pomen bagitau xsesuai untuk jetrod boleh kirim salam jari tgh 🖕🏽 dekat dia..
38,023 0 5 August, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Clutch plate REDLEO dah masuk stock..
Ready stock untuk motor ⬇️⬇️⬇️
♦️Y15zr
♦️RS150
♦️LC135 4s/5s (clutch tangan sahaja)
Harga hanya rm80
Boleh wasap untuk order 0124981897

Clutch plate REDLEO dah masuk stock..
Ready stock untuk motor ⬇️⬇️⬇️
♦️Y15zr
♦️RS150
♦️LC135 4s/5s (clutch tangan sahaja)
Harga hanya rm80
Boleh wasap untuk order 0124981897
15,677 0 31 July, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

🔴HYPERCLUTCH REDLEO🔴
Hyperclutch + ESR Spring Clutch
⚡️⚡️⚡️WIN COMBO⚡️⚡️⚡️
Ready stock untuk moto Y15
Harga hanya rm120..
Wasap 0124981894

🔴HYPERCLUTCH REDLEO🔴
Hyperclutch + ESR Spring Clutch
⚡️⚡️⚡️WIN COMBO⚡️⚡️⚡️
Ready stock untuk moto Y15
Harga hanya rm120..
Wasap 0124981894
15,339 0 21 July, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

⚡️CARBURETOR RACING REDLE0⚡️
🔷READY STOCK🔷
♦️PWK-28 RM180
♦️PWK-30 RM180
♦️PWK-32 RM200
♦️PWK-34 RM200
Wasap 0124981894

⚡️CARBURETOR RACING REDLE0⚡️
🔷READY STOCK🔷
♦️PWK-28 RM180
♦️PWK-30 RM180
♦️PWK-32 RM200
♦️PWK-34 RM200
Wasap 0124981894
19,330 0 20 July, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

⚡️⚡️ESR VALVE SPRING⚡️⚡️
Ada 3 spec untuk Y15 dan LC135
1~ Y15 (3.0mm) piston 57-65mm
2~ LC135 (2.8mm) piston 57-63mm
3~ LC135 (2.9mm) piston 65-68mm
🔷Harga hanya RM70 sahaja🔷
🔴Wasap 0124981894🔴

⚡️⚡️ESR VALVE SPRING⚡️⚡️
Ada 3 spec untuk Y15 dan LC135
1~ Y15 (3.0mm) piston 57-65mm
2~ LC135 (2.8mm) piston 57-63mm
3~ LC135 (2.9mm) piston 65-68mm
🔷Harga hanya RM70 sahaja🔷
🔴Wasap 0124981894🔴
17,118 0 13 July, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Ok dah jumpa pemenang yang teka 59biji yang lebih awal dari komen2 yang lain.. minta pemenang yang tersenarai
1 hingga 10 wasap kami 0124981894 untuk urusan pos hadiah..
Thank you semua.. nanti ada masa kita main teka2 lagi.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘

Ok dah jumpa pemenang yang teka 59biji yang lebih awal dari komen2 yang lain.. minta pemenang yang tersenarai
 1 hingga 10 wasap kami 0124981894 untuk urusan pos hadiah..
Thank you semua.. nanti ada masa kita main teka2 lagi.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘
12,780 0 9 July, 2019
@esr_motor Profile picture

@esr_motor

Ok hari ni kami dah kira kesemua moto y15 yang ada dalam bengkel..
59 biji kesemuanya..
Mari kita lihat siapa pemenang bertuah sebanyak 10org.
3 org paling awal teka betul 59biji dia lah pemenang ecu redleo.
Dan 7 org lagi akan terima hadiah camshaft ESR..

Ok hari ni kami dah kira kesemua moto y15 yang ada dalam bengkel..
59 biji kesemuanya..
Mari kita lihat siapa pemenang bertuah sebanyak 10org.
3 org paling awal teka betul 59biji dia lah pemenang ecu redleo.
Dan 7 org lagi akan terima hadiah camshaft ESR..
39,321 0 8 July, 2019