mohd rohaizad mohamad lazim ( @ezadlazim ) Instagram Profile

ezadlazim

mohd rohaizad mohamad lazim

  • 4k posts
  • 146k followers
  • 981 following

mohd rohaizad mohamad lazim Profile Information

Tahniah @hadymirzaofficial mara ke separuh akhir #gegarvaganza2019 ...buat yang terbaik my bro ....... 👍💪... Kacamata kami yang ohsem ini dari @theeyeshopoptometry ...boleh dapatkan kacamata dengan design yang terbaik dan menarik ..... @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia
790 7 3 hours ago
@ezadlazim Profile picture

@ezadlazim

Wow... hebat penari latar zamani tu yang pakai baju putih tu.... step macam kumpulan 4u2c ....ni mesti penari rtm ni dulu.....😜🤦‍♂️ Yang abang botak tu lupa step tu hehehe ... 🙏🏃‍♂️😁 Jangan lupa malam ni ada persembahan kami @amirukaysofficial @zimeproduction dan @ezadlazim di #gegarvaganza2019 @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia

Wow... hebat penari latar zamani tu yang pakai baju putih tu.... step macam kumpulan 4u2c ....ni mesti penari rtm ni dulu.....😜🤦‍♂️ Yang abang botak tu lupa step tu hehehe ... 🙏🏃‍♂️😁 Jangan lupa malam ni ada persembahan kami @amirukaysofficial @zimeproduction dan @ezadlazim di #gegarvaganza2019  @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia
1,000 51 15 hours ago
@ezadlazim Profile picture

@ezadlazim

Bersama jejaka pujaan malaysia .... @khaibahar94 Dia tak kisah kalau nana ngan abang sebenarnya hahahaha.... 😜🏃‍♂️💨 dia pun tau abg suka bergurau ngusik diaorg.... alah korang ni.....kasilah chance huhuhu... #satukanrasa @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia

Bersama jejaka pujaan malaysia .... @khaibahar94 Dia tak kisah kalau nana ngan abang sebenarnya hahahaha.... 😜🏃‍♂️💨 dia pun tau abg suka bergurau ngusik diaorg.... alah korang ni.....kasilah chance huhuhu... #satukanrasa @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia
2,000 61 17 hours ago
@ezadlazim Profile picture

@ezadlazim

Sapa yang banyak koleksi cd ...kaset .... vhs ... macam saya ni?? Mana anda simpan semua koleksi anda?? Walaupun dah lama anda tak pasang...yelah...sekarang kan dah digital...buka platform media sosial semua ada.........Koleksi ni bukan biasa biasa...banyak yg saya beli original tau... terutama kepada artis ataupun filem yang saya suka.... nanti nak pindah rumah baru ... ada yg suruh buang je... uittt....sayang nyerrrr..... hmmmm.... bila simpan ada orang kata semak pulak... ini semua koleksi peribadi tau...ada sentimental value........... ingat nak buat satu bilik khas la utk semua ni.....tapi macam semak tak rumah??????? #dilemajugakni @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia

Sapa yang banyak koleksi cd ...kaset .... vhs ... macam saya ni?? Mana anda simpan semua koleksi anda?? Walaupun dah lama anda tak pasang...yelah...sekarang kan dah digital...buka platform media sosial semua ada.........Koleksi ni bukan biasa biasa...banyak yg saya beli original tau... terutama kepada artis ataupun filem yang saya suka.... nanti nak pindah rumah baru ... ada yg suruh buang je... uittt....sayang nyerrrr..... hmmmm.... bila simpan ada orang kata semak pulak... ini semua koleksi peribadi tau...ada sentimental value........... ingat nak buat satu bilik khas la utk semua ni.....tapi macam semak tak rumah??????? #dilemajugakni  @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia
334 50 3 days ago