π™π˜Όπ™ˆπ™„π™‡π™„π˜Ό π™π™„π˜Ώπ™€π™ π™‚π™π™Šπ™π™‹ ( @familiaridergroup ) Instagram Profile

familiaridergroup

π™π˜Όπ™ˆπ™„π™‡π™„π˜Ό π™π™„π˜Ώπ™€π™ π™‚π™π™Šπ™π™‹

  • 2k posts
  • 547.7k followers
  • 238 following

π™π˜Όπ™ˆπ™„π™‡π™„π˜Ό π™π™„π˜Ώπ™€π™ π™‚π™π™Šπ™π™‹ Profile Information

@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Night is to see dreams and day is to make them true ✍🏻 . πŸ“· @m.muiizz . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #exciter135 #photooftheday

Night is to see dreams and day is to make them true ✍🏻 . πŸ“· @m.muiizz . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #exciter135 #photooftheday
1,000 1 13 hours ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Yaa Rabb, show me what’s right is right. Keep me on it. Strengthen me with it. Bless me with it. Ameen 🀲🏽 . πŸ“· @izztfahmi . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #rxz #rxzmalaysia #photooftheday

Yaa Rabb, show me what’s right is right. Keep me on it. Strengthen me with it. Bless me with it. Ameen 🀲🏽 . πŸ“· @izztfahmi . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #rxz #rxzmalaysia #photooftheday
3,000 3 1 day ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Reposted from @malayabikersoutlet - Cantik pulak Beg Ducati Puma ni kan, huhu Sesuai untuk korang yg kaki ride, Cun cun bosku, Beg pun besar, design fuhhhh ngancam bos, Yg nk usha beg ni boleh follow @malayabikersoutlet , esk pagi boleh pos terus Watsap terus 013 928 0191 #begmotorcycle #Begkonvoi #sk11 #serlahkankehebatan11 -

Reposted from @malayabikersoutlet -  Cantik pulak Beg Ducati Puma ni kan, huhu Sesuai untuk korang yg kaki ride,  Cun cun bosku,  Beg pun besar, design fuhhhh ngancam bos,  Yg nk usha beg ni boleh follow @malayabikersoutlet , esk pagi boleh pos terus  Watsap terus 013 928 0191 #begmotorcycle #Begkonvoi #sk11 #serlahkankehebatan11 -
1,000 2 1 day ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

@malayabikersoutlet - Selamat Hari Raya Bro2 Rider semua :) Ade nak join postage Beg esk?? Meh watsap sy, Esk pagi pos terus :) Watsap sy terus 013 928 0191 :) Follow @malayabikersoutlet

@malayabikersoutlet -  Selamat Hari Raya Bro2 Rider semua :) Ade nak join postage Beg esk?? Meh watsap sy, Esk pagi pos terus :) Watsap sy terus 013 928 0191 :) Follow @malayabikersoutlet
1,000 0 4 days ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Borak-borak racing Malaysian Cubprix.. Nanti kan esok (Selasa) pada 10:00 malam, 2 orang Juara Expert akan berkongsi tips tentang cara memotong ketika perlumbaan... Kami akan kongsikan link FB Live esok... Follow @msiancubprix #KamiNakRace #BorakRacing

Borak-borak racing Malaysian Cubprix.. Nanti kan esok (Selasa) pada 10:00 malam, 2 orang Juara Expert akan berkongsi tips tentang cara memotong ketika perlumbaan... Kami akan kongsikan link FB Live esok... Follow @msiancubprix  #KamiNakRace #BorakRacing
655 0 4 days ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Do not pray for easy lives. Pray to be stronger men. . πŸ“· @mhdalifirfannn . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #lagenda #racingboy #maxxis

Do not pray for easy lives. Pray to be stronger men. . πŸ“· @mhdalifirfannn . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #lagenda #racingboy #maxxis
2,000 11 4 days ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Your vibe attracts your tribe πŸ€œπŸΎπŸ€›πŸΌ . πŸ“· @iskandarhuri . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #squadraya #aidilfitri

Your vibe attracts your tribe πŸ€œπŸΎπŸ€›πŸΌ . πŸ“· @iskandarhuri . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #squadraya #aidilfitri
3,000 5 1 week ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Salam Aidilfitri dari Ant Man 🐜 . πŸ“· @taufiqlazi195 . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #aidilfitri #salamlebaran

Salam Aidilfitri dari Ant Man 🐜 . πŸ“· @taufiqlazi195 . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #aidilfitri #salamlebaran
2,000 2 1 week ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

MAKLUMAN AWAL KEJADIAN KEJAR MENGEJAR MELEPASKAN TEMBAKAN OLEH ANGGOTA JSPT KL Pada jam lebih kurang 1630 hrs 18.5.2020 semasa Kpl 16XXXX (Anggota point duty) menjalankan tugas kawalan lalulintas di jalan Genting Klang, Setapak telah nampak sebuah kereta jenis Nissan Teana Hitam JPY 2769 dinaiki 2 lelaki bangsa tak pasti dalam keadaan mencurigakan. Dia cuba menahan kereta tersebut untuk pemeriksaan namun suspek memecut kearah Jalan Gombak sehingga melalui jalan bertentangan. Semasa dalam keadaan jalan sesak di situ dia telah turun dan terus menuju ke kereta tersebut untuk menyuruh pemandu turun dan berhenti dengan mengetuk kereta tersebut suspek malah cuba melanggarnya . Anggota tersebut terus melepaskan 2 das tembakan di tayar hadapan sebelah kanan bagi memberhentikan kereta tersebut. Selepas tembakan itu suspek terus memecut hingga ke Duke Highway dan kereta tersebut akhirnya terhenti di tengah besi pembahagi jalan dan suspek telah lari meninggalkan kereta. Pemeriksaan di dalam kereta menemui satu paket dadah disyaki jenis Syabu. . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup

MAKLUMAN AWAL KEJADIAN KEJAR MENGEJAR MELEPASKAN TEMBAKAN OLEH ANGGOTA JSPT KL  Pada jam lebih kurang 1630 hrs 18.5.2020 semasa Kpl 16XXXX (Anggota point duty) menjalankan tugas kawalan  lalulintas di jalan Genting Klang, Setapak telah nampak sebuah kereta  jenis Nissan Teana Hitam JPY 2769 dinaiki 2 lelaki bangsa tak pasti dalam keadaan mencurigakan. Dia cuba menahan kereta tersebut untuk pemeriksaan namun suspek memecut kearah Jalan Gombak sehingga melalui jalan bertentangan. Semasa dalam keadaan jalan sesak di situ dia telah turun dan terus menuju ke kereta tersebut untuk menyuruh pemandu turun dan berhenti dengan mengetuk kereta tersebut suspek malah cuba melanggarnya . Anggota tersebut terus melepaskan 2 das tembakan di tayar hadapan sebelah kanan bagi memberhentikan kereta tersebut. Selepas tembakan itu suspek terus memecut hingga ke Duke Highway dan kereta tersebut akhirnya terhenti di tengah besi  pembahagi  jalan dan suspek telah lari meninggalkan kereta. Pemeriksaan di dalam kereta menemui satu paket dadah disyaki jenis Syabu. . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup
8,000 87 2 weeks ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

What is coming is better than what is gone πŸ’Ž . πŸ“· @angah.fizs . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #exciter150 #doxou

What is coming is better than what is gone πŸ’Ž . πŸ“· @angah.fizs . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #exciter150 #doxou
6,000 28 2 weeks ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Life isnt about finding yourself. Life is about creating yourself. . πŸ“Ή @esr_motor . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #rxz #vforce3 #eatsleeprace

Life isnt about finding yourself. Life is about creating yourself. . πŸ“Ή @esr_motor . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #rxz #vforce3 #eatsleeprace
1,000 0 2 weeks ago
Fall down seven times, get up eight. . πŸ“· @zackkatsini . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #exciter150 #ltd #photooftheday
3,000 7 3 weeks ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Mana nak cari lemang raya πŸ™ƒ . πŸ“· @nxfizz.co_ . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #rxz #2stroke

Mana nak cari lemang raya πŸ™ƒ . πŸ“· @nxfizz.co_ . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #rxz #2stroke
2,000 3 3 weeks ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Addiction begins with the hope that something "out there" can instantly fill up the emptiness inside. . πŸ“· @bobgarage_officiall . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #rxz #quotes #stayhome #staysafe

Addiction begins with the hope that something "out there" can instantly fill up the emptiness inside. . πŸ“· @bobgarage_officiall . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #rxz #quotes #stayhome #staysafe
4,000 1 4 weeks ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. . 🏍 @taufiqlazi195 . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #miniature #antman #yamaha #rxz

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. . 🏍 @taufiqlazi195 . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #miniature #antman #yamaha #rxz
7,000 17 4 weeks ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Lost time is never found again ⏳ . πŸ“· @aimanmuslimen . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #2stroke #suzuki #rgsports

Lost time is never found again ⏳ . πŸ“· @aimanmuslimen . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #2stroke #suzuki #rgsports
4,000 55 1 month ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

Sometimes you dont realize your own strength until you come face to face with your greatest weakness. . πŸ“· @captn.alex . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #135lc #racingboy #4stroke #photooftheday

Sometimes you dont realize your own strength until you come face to face with your greatest weakness. . πŸ“· @captn.alex . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #135lc #racingboy #4stroke #photooftheday
2,000 3 1 month ago
@familiaridergroup Profile picture

@familiaridergroup

A true friend is one who overlooks your failures and tolerates your success! . πŸ“· @acoy46_ . Follow @familiaridergroup #familiaridergroup #yamaha #exciter135 #protaper #brembo #glracing #racingboy

A true friend is one who overlooks your failures and tolerates your success! . πŸ“· @acoy46_ . Follow @familiaridergroup  #familiaridergroup #yamaha #exciter135 #protaper #brembo #glracing #racingboy
5,000 19 1 month ago