FATEHAH ๐Ÿฐ๐Ÿฅ• ( @fatehahsubbrii ) Instagram Profile

fatehahsubbrii

FATEHAH ๐Ÿฐ๐Ÿฅ•

  • 38 posts
  • 46.3k followers
  • 156 following

FATEHAH ๐Ÿฐ๐Ÿฅ• Profile Information

@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

CANTIKKAN SPEC YG FATEHAH PAKAI ? ๐Ÿ˜‹โค SPEC CANDY ALA II JUSTIN BLAZE DARI @byzieyyyusof ๐Ÿคคโค RM10 SAHAJA GUYS , JAUH LEBIH MURAH DARI JUSTIN BLAZE โฃ CANDY BULAT & THUGLIFE PON ADA TAU , HARGA PON SAMA ๐Ÿ˜˜ UNTUK GIRL YG TENGAH CARI SUBANG HIDUNG TANPA TINDIK BOLEH CUCI II MATA KT IG NI SEMUA HARGA MAMPU MILIK โค
@byzieyyyusof
@byzieyyyusof
@byzieyyyusof

CANTIKKAN SPEC YG FATEHAH PAKAI ? ๐Ÿ˜‹โค SPEC CANDY ALA II JUSTIN BLAZE DARI @byzieyyyusof ๐Ÿคคโค RM10 SAHAJA GUYS , JAUH LEBIH MURAH DARI JUSTIN BLAZE โฃ CANDY BULAT & THUGLIFE PON ADA TAU , HARGA PON SAMA ๐Ÿ˜˜ UNTUK GIRL YG TENGAH CARI SUBANG HIDUNG TANPA TINDIK BOLEH CUCI II MATA KT IG NI SEMUA HARGA MAMPU MILIK โค
@byzieyyyusof
@byzieyyyusof
@byzieyyyusof
7,310 0 19 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

JANGAN SAKIT HATI tgok sis ๐Ÿ˜‚!! kena beli baju yg sis pakai nii mmg lawa lah !!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
@strockerkiller kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Macam mana nak order korang boleh follow ig @strokerkiller_ @strokerkiller
@strokerkiller

Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai

JANGAN SAKIT HATI  tgok sis ๐Ÿ˜‚!! kena beli baju yg sis pakai nii mmg lawa lah !!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
@strockerkiller kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Macam mana nak order korang boleh follow ig  @strokerkiller_  @strokerkiller
 @strokerkiller

Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360 
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai
12,117 0 17 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

Hai korang hari ni fatehah pakai baju dari @strokerkiller_ kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Korang mesti beli baju ni sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…HARGA MAMPU BELI
โœ… SHORT SLEEVE / LONG SLEEVE
โœ… 4 DESIGN / COLOUR
โœ… LIMITED โœ… HIGH MATERIAL
โœ… SUBLIMATION โœ… READY STOCK โœ… CUTTING SLIM โœ… SIZE AVAILABLE XS - 3XL
Macam mana nak order korang boleh follow ig @strockerkiller_ @strokerkiller_ @strokerkiller_
Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai

Hai korang hari ni fatehah pakai baju dari @strokerkiller_ kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Korang mesti beli baju ni sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…HARGA MAMPU BELI
โœ… SHORT SLEEVE / LONG SLEEVE
โœ… 4 DESIGN / COLOUR
โœ… LIMITED โœ… HIGH MATERIAL
โœ… SUBLIMATION โœ… READY STOCK โœ… CUTTING SLIM โœ… SIZE AVAILABLE XS - 3XL 
Macam mana nak order korang boleh follow ig  @strockerkiller_  @strokerkiller_  @strokerkiller_ 
Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360 
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai
9,870 0 17 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

tukaq minat kjap layan ATV plk ..seram nk bwk laju ...๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ

tukaq minat kjap layan ATV plk ..seram nk bwk laju ...๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
5,572 0 13 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

Hai korang hari ni fatehah pakai baju dari @jentera_bersatu_malaysia kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Korang mesti beli baju ni sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…HARGA MAMPU BELI
โœ… SHORT SLEEVE / LONG SLEEVE
โœ… 4 DESIGN / COLOUR
โœ… LIMITED โœ… HIGH MATERIAL
โœ… SUBLIMATION โœ… READY STOCK โœ… CUTTING SLIM โœ… SIZE AVAILABLE XS - 3XL
Macam mana nak order korang boleh follow ig
@jentera_bersatu_malaysia
@jentera_bersatu_malaysia
@jentera_bersatu_malaysia
Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai

Hai korang hari ni fatehah pakai baju dari @jentera_bersatu_malaysia kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Korang mesti beli baju ni sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…HARGA MAMPU BELI
โœ… SHORT SLEEVE / LONG SLEEVE
โœ… 4 DESIGN / COLOUR
โœ… LIMITED โœ… HIGH MATERIAL
โœ… SUBLIMATION โœ… READY STOCK โœ… CUTTING SLIM โœ… SIZE AVAILABLE XS - 3XL 
Macam mana nak order korang boleh follow ig 
@jentera_bersatu_malaysia
@jentera_bersatu_malaysia 
@jentera_bersatu_malaysia 
Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360 
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai
8,781 0 12 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

okey korang yg nak mata mcm matahari ๐ŸŒžboleh try mascara dari @lentiksmascara_official mmg terbaik
_______________________________________________________
โ€ขlong lasting โ€ขfiber mascara โ€ขmesra wudhuk โ€ขeasy to remove ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
follow @lentiksmascara_official @i_kaaaaa

okey korang yg nak mata mcm matahari ๐ŸŒžboleh try  mascara dari @lentiksmascara_official mmg terbaik 
_______________________________________________________
โ€ขlong lasting โ€ขfiber mascara โ€ขmesra wudhuk โ€ขeasy to remove ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
follow @lentiksmascara_official @i_kaaaaa
4,751 0 12 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

korang nak bejalan2 tu mesti nak kena ad duit kan so join๐Ÿค—๐ŸŒน
JOM BELAJAR BUAT BISNESS DENGAN @group_usaha.sendiri๐Ÿ˜
โ€ข
Yang bestnya dorang sediakan 4 cara buat bisness ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ€ข
1-buat bisness dengan menjual
2-buat bisness tanpa menjual
3-buat duit atas angin
4-buat duit lebih senang
โ€ข
Ramai yang dah join dorang ni Artis malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ & social media femes pun dah ramai join ๐Ÿ™Œ๐Ÿป tak percaya tengok sendiri storyhighlight dorang ๐Ÿ‘๐Ÿป
โ€ข
Nak bebankan mak ayah sampai bila bossku โ‰๏ธ Henti bebankan mak ayah ๐Ÿ™๐Ÿป kita harapan mak ayah kita ๐Ÿ”ฅ dorang nak tengok kita berjaya atas usaha kita sendiri ๐Ÿ’ฏ
โ€ข
untuk pengetahuan korang @group_usaha.sendiri dah bantu ramai rakyat malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ korang boleh tengok sendiri testimoni ahli dekat page dorang @group_usaha.sendiri

korang nak bejalan2 tu mesti nak kena ad duit kan so join๐Ÿค—๐ŸŒน
JOM BELAJAR BUAT BISNESS DENGAN @group_usaha.sendiri๐Ÿ˜
โ€ข
Yang bestnya dorang sediakan 4 cara buat bisness ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ€ข
1-buat bisness dengan menjual
2-buat bisness tanpa menjual
3-buat duit atas angin
4-buat duit lebih senang
โ€ข
Ramai yang dah join dorang ni Artis malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ & social media femes pun dah ramai join ๐Ÿ™Œ๐Ÿป tak percaya tengok sendiri storyhighlight dorang ๐Ÿ‘๐Ÿป
โ€ข
Nak bebankan mak ayah sampai bila bossku โ‰๏ธ Henti bebankan mak ayah ๐Ÿ™๐Ÿป kita harapan mak ayah kita ๐Ÿ”ฅ dorang nak tengok kita berjaya atas usaha kita sendiri ๐Ÿ’ฏ
โ€ข
untuk pengetahuan korang @group_usaha.sendiri dah bantu ramai rakyat malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ korang boleh tengok sendiri testimoni ahli dekat page dorang @group_usaha.sendiri
10,429 0 9 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

Please donโ€™t be like the others. Prove to me youโ€™re different. Show me that youโ€™re worth fighting for.

Please donโ€™t be like the others. Prove to me youโ€™re different. Show me that youโ€™re worth fighting for.
8,815 0 9 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

Hai korang hari ni fatehah pakai baju dari @jentera_bersatu_malaysia kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Korang mesti beli baju ni sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…HARGA MAMPU BELI
โœ… SHORT SLEEVE / LONG SLEEVE
โœ… 4 DESIGN / COLOUR
โœ… LIMITED โœ… HIGH MATERIAL
โœ… SUBLIMATION โœ… READY STOCK โœ… CUTTING SLIM โœ… SIZE AVAILABLE XS - 3XL
Macam mana nak order korang boleh follow ig
@jentera_bersatu_malaysia
@jentera_bersatu_malaysia
@jentera_bersatu_malaysia
Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai

Hai korang hari ni fatehah pakai baju dari @jentera_bersatu_malaysia kain memang selesa Dan tak panas boleh p ride jauh-jauh.. Korang mesti beli baju ni sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…HARGA MAMPU BELI
โœ… SHORT SLEEVE / LONG SLEEVE
โœ… 4 DESIGN / COLOUR
โœ… LIMITED โœ… HIGH MATERIAL
โœ… SUBLIMATION โœ… READY STOCK โœ… CUTTING SLIM โœ… SIZE AVAILABLE XS - 3XL 
Macam mana nak order korang boleh follow ig 
@jentera_bersatu_malaysia 
@jentera_bersatu_malaysia 
@jentera_bersatu_malaysia 
Contact personal ๐Ÿ“ฒ 012-2400360
๐Ÿ“ฒ 017-2700360 ๐Ÿ“ฒ 016-2870360 
#jenterabersatu
#jenteramalaysia
#jenterabersatumalaysia
#jenterasado
#jenterakita
#jenterakita
#jentera125zr
#jenteraspeed_
#jenteraspeed
#jenteradarat
#jenterakapcaikilat
#jenterapadu
#jentera_fly
#jenniferlawrence
#jentera_duaroda
#jenteraidola
#jenterapejuang
#jentera_keriaw
#jenterabobby
#jenterakapcai
12,571 0 7 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

salah apa aq๐Ÿฅดโค๏ธโ“

salah apa aq๐Ÿฅดโค๏ธโ“
10,139 0 6 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

walaupon cuaca mendung n hujan jee ..jgn isau sis tetap cerah dgn smile ๐Ÿ˜Š opss๐Ÿ™ˆ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ“ธ: @azrinyshuku_3932

walaupon cuaca mendung n hujan jee ..jgn isau sis tetap cerah dgn smile ๐Ÿ˜Š opss๐Ÿ™ˆ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ“ธ: @azrinyshuku_3932
14,295 0 6 October, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

ride panas2 x dak hal ..klau kluaq dekat2 rasa malas tula ๐Ÿฅดhello October tuk esok ๐Ÿคญ

ride panas2 x dak hal ..klau kluaq dekat2 rasa malas tula ๐Ÿฅดhello October tuk esok ๐Ÿคญ
9,744 0 30 September, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

pngajaran nye..slagi boleh bkwn bkwn lah n pergi kemana yg korang ingin kan..tak de halangan ye ๐Ÿค—jnji JANGAN KK โ€ผ๏ธ

pngajaran nye..slagi boleh bkwn bkwn lah n pergi kemana yg korang ingin kan..tak de halangan ye ๐Ÿค—jnji JANGAN KK โ€ผ๏ธ
15,646 0 29 September, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

kroni zr gadis utara ๐ŸŒธada nak follow dak?

kroni zr gadis utara ๐ŸŒธada nak follow dak?
7,867 0 28 September, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

x yah amik sis ... tunggu jee blkang smpaiโ‰๏ธ๐Ÿฐ๐Ÿฅ•

x yah amik sis ... tunggu jee blkang smpaiโ‰๏ธ๐Ÿฐ๐Ÿฅ•
10,338 0 28 September, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

RIM TITANIUM LATIVO dengaq bisikan ramai yg minat ops ๐Ÿคญ

RIM TITANIUM LATIVO  dengaq bisikan ramai yg minat ops ๐Ÿคญ
17,957 0 25 September, 2019
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

Akhirnye ๐Ÿค— Thanks mane yang support . Terima kasih @kaptenspec ! Baru selesa nak ride mana2 terbaikk ๐Ÿค™berminat boleh follow @kaptenspec

Akhirnye ๐Ÿค— Thanks mane yang support . Terima kasih @kaptenspec ! Baru selesa nak ride mana2 terbaikk ๐Ÿค™berminat boleh follow @kaptenspec
8,547 0 3 hours ago
@fatehahsubbrii Profile picture

@fatehahsubbrii

Bila dah lama x konvoi jauh2 tu mula la nk atoq ride ...repeat guys

Bila dah lama x konvoi jauh2 tu mula la nk atoq ride ...repeat guys
12,260 0 19 September, 2019