πŸƒ ᴘ Ιͺ α΄„ α΄€  πŸƒ ( @fisyarashid ) Instagram Profile

fisyarashid

πŸƒ ᴘ Ιͺ α΄„ α΄€ πŸƒ

  • 47 posts
  • 10.8k followers
  • 810 following

πŸƒ ᴘ Ιͺ α΄„ α΄€ πŸƒ Profile Information

@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Penang Georgetown

Chill ja sayang 😘

Chill ja sayang 😘
1,936 0 11 September, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

By The Sea Penang

How was yr day my dear ? πŸ’•

How was yr day my dear ? πŸ’•
2,057 0 10 September, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Dengan depa ni boleh mental hari hari πŸ˜‚

Dengan depa ni boleh mental hari hari πŸ˜‚
1,806 0 8 September, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Penang

Bukan selalu kan nak tadah muka makeup cantik by @cikpelangisenja ni β™₯️ Dia punya makeup power lahh . Cantik ya ampunnn hehehhe . I takleh move on tengok muka i sendiri πŸ˜‚ sapa2 nak booking makeup kahwin ke apa ke . Boleh direct cepat wei booking @cikpelangisenja @cikpelangisenja @cikpelangisenja @cikpelangisenja β™₯️β™₯️β™₯️ #Akupulakseronoksendiri πŸ˜‚

Bukan selalu kan nak tadah muka makeup cantik by @cikpelangisenja ni β™₯️ Dia punya makeup power lahh . Cantik ya ampunnn hehehhe . I takleh move on tengok muka i sendiri πŸ˜‚ sapa2 nak booking makeup kahwin ke apa ke . Boleh direct cepat wei booking @cikpelangisenja @cikpelangisenja @cikpelangisenja @cikpelangisenja β™₯️β™₯️β™₯️ #Akupulakseronoksendiri πŸ˜‚
968 0 4 August, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Penang

Hai bebi β™₯️

Hai bebi β™₯️
1,380 0 18 July, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Starbucks Coffee, Raja Uda

Mana awak ni ? Janji macam capati lah 😑

Mana awak ni ? Janji macam capati lah 😑
1,545 0 3 July, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Felda Guar Napai

Harini kita cari durian pulak πŸ€ͺ demam oi . Kasut tu abaikan 😬

Harini kita cari durian pulak πŸ€ͺ demam oi . Kasut tu abaikan 😬
1,087 0 22 June, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

St jo, Gurney Paragon

Hm goodnight lah ✨

Hm goodnight lah ✨
1,411 0 9 June, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Penang

Happy weekend πŸ”₯

Happy weekend πŸ”₯
835 0 12 May, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Cameron Valley Tea House

Yellow black today πŸ’›πŸ–€

Yellow black today πŸ’›πŸ–€
1,125 0 28 April, 2019
Hai 😍
1,480 0 7 April, 2019
Weekend πŸ’¦
1,471 0 3 March, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Bukan selalu muka i nak serius macam ginii 😜

Bukan selalu muka i nak serius macam ginii 😜
917 0 26 February, 2019
Im try πŸ˜‚
1,107 0 16 February, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Penang

Acah acah jeee πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ #keretaorangπŸš—

Acah acah jeee πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ #keretaorangπŸš—
1,471 0 13 February, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Untung la adrian . Kecik2 dah ada 4 orang wife πŸ˜‚ aku ja bibik dia πŸ˜‚

Untung la adrian . Kecik2 dah ada 4 orang wife πŸ˜‚ aku ja bibik dia πŸ˜‚
999 0 8 February, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Em em . Tak tau nak letak caption apa dah πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ

Em em . Tak tau nak letak caption apa dah πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ
1,575 0 2 February, 2019
@fisyarashid Profile picture

@fisyarashid

Langkawi

Kejap tengah siapkan rumah kayu ni 😝

Kejap tengah siapkan rumah kayu ni 😝
1,329 0 18 hours ago