ISAPBO55😋™️ ( @isapbo55official ) Instagram Profile

isapbo55official

ISAPBO55😋™️

  • 628 posts
  • 3.5k followers
  • 157 following

ISAPBO55😋™️ Profile Information

@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

#Repost @ug.project with @download_repost
・・・
Kembar seiras isi lain2 🤪 #isapbo55familia

#Repost @ug.project with @download_repost
・・・
Kembar seiras isi lain2 🤪#isapbo55familia
125 0 12 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

#Repost @santai_act with @download_repost
・・・
Saya akur arahan pihak berkuasa tetapi sekiranya motosikal ini disita, saya tidak bersetuju. Jika mahu melarang pengubahsuaian, perlu tahu ia bermula di kedai aksesori, Kita kena adil, jika nak saman pemilik atau penunggang, perlu juga ke atas pemilik kedai. Kes ini sama saja seperti penagih dan pengedar dadah,Biarpun meminati ubahsuai Ysuku, kami patuh undang-undang. Cuma ingin ditegaskan penjualan aksesori punca pendapatan malah penunggang motosikal yang berkonvoi menghasilkan perolehan buat pengusaha kedai makan..(kami patuh undang2,kami sayang pdrm,kami sayang JPJ)dari tahan geng2 moto baik tumpu kepada penjual dadah n penagih dadah terima kasih @yoe_parey bagi pendpat kepada sy 🙈
.
.
.

#santaiACT #destoryer #kasijadi1881 #osmankittymachine #dnsmachines #durexxxmachine #esr #kitaridertiadabeza #rizalbikers #pencintaduaroda #matrempit #pencintakelajuan #y15malaya_official #y15malaysia #yamaha #ggrmachine #ludepanluking #bossku #rob1 #kingdrag #kingdragmalaysia #ludepanluking #deadpool #toyol_selamba #lcgombak #maluapabossku #familiaridergroup #repost #rempit #x1r #opl

#Repost @santai_act with @download_repost
・・・
Saya akur arahan pihak berkuasa tetapi sekiranya motosikal ini disita, saya tidak bersetuju. Jika mahu melarang pengubahsuaian, perlu tahu ia bermula di kedai aksesori, Kita kena adil, jika nak saman pemilik atau penunggang, perlu juga ke atas pemilik kedai. Kes ini sama saja seperti penagih dan pengedar dadah,Biarpun meminati ubahsuai Ysuku, kami patuh undang-undang. Cuma ingin ditegaskan penjualan aksesori punca pendapatan malah penunggang motosikal yang berkonvoi menghasilkan perolehan buat pengusaha kedai makan..(kami patuh undang2,kami sayang pdrm,kami sayang JPJ)dari tahan geng2 moto baik tumpu kepada penjual dadah n penagih dadah terima kasih @yoe_parey bagi pendpat kepada sy 🙈
.
.
.

#santaiACT#destoryer #kasijadi1881 #osmankittymachine #dnsmachines #durexxxmachine #esr #kitaridertiadabeza #rizalbikers #pencintaduaroda #matrempit #pencintakelajuan #y15malaya_official #y15malaysia #yamaha #ggrmachine #ludepanluking #bossku #rob1 #kingdrag #kingdragmalaysia #ludepanluking #deadpool#toyol_selamba #lcgombak #maluapabossku#familiaridergroup #repost #rempit#x1r#opl
160 0 12 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

#alhamdulilahrezeki
Sedikit pandangan dari saya yang baru dalam bidang motosikal, isu berbangkit ysuku hebat diperkatakan sehari dua ini, ysuku adalah satu fenomena dimana semua lapisan tak mengira umur ingin memilikinya. Kena pula dengan zaman moden penuh viral ini kita semakin terbuka dengan update2 trend masa kini. Lambakan kedai sparepart dan online lagi memudahkan kita untuk memenuhi kemahuan ini. Bagi pendapat saya isu tersebut dah biasa berlaku sebelum ini untuk jentera lain, cuma bezanya kali ini ysuku diviral hebat oleh MEREKA yang nampak untuk kepentingan sendiri. Impak paling terkesan adalah kami yang mana minat dari azali akan motosikal tersebut tapi turut menjadi fokus dari pihak berkuasa. Ada diantara kami yang menggunakan jentera untuk mencari rezeki. Boleh nak di asalkan kepada asal kedai tapi macam mana pula motosikal lain.pihak berkuasa menjalankan tugas kami akur, cuma mohon pertimbangan sahaja untuk motosikal jenis ini😁🙏🙏 Berbeza dengan minat 10tahun lepas, zaman sekarang kos modifikasi ada yang dah sampai berpuluh ribu tapi bukan untuk tujuan perlumbaan, sebaliknya untuk hobi semata- mata. Kami tunjukkan minat kami pada jentera adalah untuk kepuasan diri sendiri, bukan niat untuk perlumbaan haram.

Apa yang saya sampaikan ini adalah luahan hati dari seorang pencinta motosikal sahaja, diharapkan ada pihak yang boleh membela kami, yang kami salah kami tanggung😁🙏🙏bantu kami insan lemah😪😪
#Viral
#CopyPasteTandaSetuju

#alhamdulilahrezeki 
Sedikit pandangan dari saya yang baru dalam bidang motosikal, isu berbangkit  ysuku hebat diperkatakan sehari dua ini, ysuku adalah satu fenomena dimana semua lapisan tak mengira umur ingin memilikinya. Kena pula dengan zaman moden penuh viral ini kita semakin terbuka dengan update2 trend masa kini. Lambakan kedai sparepart dan online lagi memudahkan kita untuk memenuhi kemahuan ini. Bagi pendapat saya isu tersebut dah biasa berlaku sebelum ini untuk jentera lain, cuma bezanya kali ini ysuku diviral hebat oleh MEREKA yang nampak untuk kepentingan sendiri. Impak paling terkesan adalah kami yang mana minat dari azali akan motosikal tersebut tapi turut menjadi fokus dari pihak berkuasa. Ada diantara kami yang menggunakan jentera untuk mencari rezeki. Boleh nak di asalkan kepada asal kedai tapi macam mana pula motosikal lain.pihak berkuasa menjalankan tugas kami akur, cuma mohon pertimbangan sahaja untuk motosikal jenis ini😁🙏🙏 Berbeza dengan minat 10tahun lepas, zaman sekarang kos modifikasi ada yang dah sampai berpuluh ribu tapi bukan untuk tujuan perlumbaan, sebaliknya untuk hobi semata- mata. Kami tunjukkan minat kami pada jentera adalah untuk kepuasan diri sendiri, bukan niat untuk perlumbaan haram.

Apa yang saya sampaikan ini adalah luahan hati dari seorang pencinta motosikal sahaja, diharapkan ada pihak yang boleh membela kami, yang kami salah kami tanggung😁🙏🙏bantu kami insan lemah😪😪
#Viral
#CopyPasteTandaSetuju
311 0 12 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

Pulau Pinang


" SUSAH SENANG SAMPAI MATI "
Zaman yang tak kisah kau sape, dari mana, pakai moto atau helmet apa, susah senang kita setel sama sama ibarat satu keluarga.

Tak macam kau sekarang bang, nak berkawan biar sama level. Barang kena rare, moto kena tiptop, baru boleh ajak lepak.

Leader zaman ni ibarat macam kau adik dan dia abang, takde istilah sape idola, sape king. Sebelum ride macam macam dia pesan. " Ada masa kita speed, ada masa kita kena perlahan, solat dulu, jangan susahkan orang, jangan rem macam orang kena sawan." Sanggup redah oneway semata mata cari kawan yang moto jem kat belakang. Dalam hujan tolak moto kau sampai lenjun habis seluar dalam. " Ada lagi ke kawan macam ni sekarang? " " Yang langsung tak kisah kau sape? "

Kalau ada, dia memang 'special' punya orang.
Zaman akan sentiasa berubah ubah, tapi dimana pun dia sekarang, kawan sejati tetap seperti dulu.
Ini bukan cerita mat moto semata mata bang.
Tapi sebuah kisah persahabatan yang kau genggam erat sampai mati.

•
" SUSAH SENANG SAMPAI MATI " 
Zaman yang tak kisah kau sape, dari mana, pakai moto atau helmet apa, susah senang kita setel sama sama ibarat satu keluarga.

Tak macam kau sekarang bang, nak berkawan biar sama level. Barang kena rare, moto kena tiptop, baru boleh ajak lepak.

Leader zaman ni ibarat macam kau adik dan dia abang, takde istilah sape idola, sape king. Sebelum ride macam macam dia pesan. " Ada masa kita speed, ada masa kita kena perlahan, solat dulu, jangan susahkan orang, jangan rem macam orang kena sawan." Sanggup redah oneway semata mata cari kawan yang moto jem kat belakang. Dalam hujan tolak moto kau sampai lenjun habis seluar dalam. " Ada lagi ke kawan macam ni sekarang? " " Yang langsung tak kisah kau sape? "

Kalau ada, dia memang 'special' punya orang. 
Zaman akan sentiasa berubah ubah, tapi dimana pun dia sekarang, kawan sejati tetap seperti dulu. 
Ini bukan cerita mat moto semata mata bang. 
Tapi sebuah kisah persahabatan yang kau genggam erat sampai mati.
187 0 9 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

Bulu rempit

First homestay full house....ready to go event @y15zr_festival ‼️‼️‼️

First homestay full house....ready to go event @y15zr_festival ‼️‼️‼️
234 0 7 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

Kulim Hi-Tech Park, Kedah Darul Aman

SeruSATUHalaTuju🛑🛑🛑🛑🛑

SeruSATUHalaTuju🛑🛑🛑🛑🛑
160 0 7 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

R n R Rawang

My squad ISAPBOSSOFFICIAL💥💥💥

My squad ISAPBOSSOFFICIAL💥💥💥
164 0 6 September, 2019
233 0 6 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

Ready to penang guys..doakan perjalanan geng isapboss selamat pergi dan selamat pulang amin🤲🏽

Ready to penang guys..doakan perjalanan geng isapboss selamat pergi dan selamat pulang amin🤲🏽
237 0 6 September, 2019
@isapbo55official Profile picture

@isapbo55official

#Repost @y15zrmantull_0fficial with @download_repost
・・・
Min fall in love dgn cover Set ni...ada sape sape tk nk swap ngan Min suke same suke tak?...😌😌😌...
.
.
.
📸
Cc: @tagpemilik @tagowner
#y15zrmantull_0fficial
.
.
Follow 👉🏻 : @y15zrmantull_0fficial
.
TERIMA KASIH KEPADA YG FOLLOW, TAG DAN # KAMI 😃✌️
.
.
#kelajuanitukejam
#rideon
#kakilekasplus
#kakikanjo
#jarangtakjadi
#belakangsampai
#racunitusentiasabenar
#instagram
#hobikamim4hal

#Repost @y15zrmantull_0fficial with @download_repost
・・・
Min fall in love dgn cover Set ni...ada sape sape tk nk swap ngan Min suke same suke tak?...😌😌😌...
.
.
.
📸 
Cc: @tagpemilik  @tagowner
#y15zrmantull_0fficial
.
.
Follow 👉🏻 : @y15zrmantull_0fficial
.
TERIMA KASIH KEPADA YG FOLLOW, TAG DAN # KAMI 😃✌️
.
.
#kelajuanitukejam
#rideon
#kakilekasplus
#kakikanjo
#jarangtakjadi
#belakangsampai
#racunitusentiasabenar
#instagram
#hobikamim4hal
206 0 28 August, 2019