ABE JAA ( @jaasuzuran ) Instagram Profile

jaasuzuran

ABE JAA

  • 5.5k posts
  • 1.4m followers
  • 998 following

ABE JAA Profile Information

@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Madrid, Spain

Yeayyyyyy penutup cerita di Sepanyol , Finally dapat masuk stadium Juventus , Takde rezeki abe jaa nak jumpa Neymar 😭 Nak Kirim apa apa tak ? #Juventus

Yeayyyyyy penutup cerita di Sepanyol , Finally dapat masuk stadium Juventus , Takde rezeki abe jaa nak jumpa Neymar 😭 Nak Kirim apa apa tak ? #Juventus
41,084 0 2 November, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

CΓ³rdoba, Spain

Halkum besar muka terbakaq , Nak lagi ke ? 😟 #BakalMenantuMakAwak

Halkum besar muka terbakaq , Nak lagi ke ? 😟 #BakalMenantuMakAwak
24,724 0 27 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Alcazaba de MΓ‘laga

Aku suruh kejut aku bila dah set up , sekali dengan dia dia tidur πŸ˜‚ , Penat ye bang , Sabar 10 hari lagiii #Spain #SudipPusingDunia

Aku suruh kejut aku bila dah set up , sekali dengan dia dia tidur πŸ˜‚ , Penat ye bang , Sabar 10 hari lagiii #Spain #SudipPusingDunia
24,396 0 26 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Plaza Nueva

Salam jumaat , Mucho Gracias @abdiya.iman & @munira_leather por tratarnos tan bien.
Dua tiga kucing berlari ada jodoh jumpa lagi 😘 #sudippusingdunia

Salam jumaat , Mucho Gracias @abdiya.iman & @munira_leather  por tratarnos tan bien. 
Dua tiga kucing berlari ada jodoh jumpa lagi 😘 #sudippusingdunia
23,102 0 25 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Tak sabar nak post gambar korang wearing abe jaa punya first Urban Streetwear . For girls ada for boys pun ada , For Bakal Menantu mak saya pun also ada . ciaaaaaa πŸ˜‚ @cult_my ❀️

Tak sabar nak post gambar korang wearing abe jaa punya first Urban Streetwear . For girls ada for boys pun ada , For Bakal Menantu mak saya pun also ada . ciaaaaaa πŸ˜‚ @cult_my ❀️
15,837 0 23 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Tired gila dengar statement " Lelaki semua nya sama " pfffttt , How bout perempuan ? Pffttttt , Nanti tengok lah sendiri ending nya tuu , Link kat bio , Bye #JaaTV

Tired gila dengar statement " Lelaki semua nya sama " pfffttt , How bout perempuan ? Pffttttt , Nanti tengok lah sendiri ending nya tuu , Link kat bio , Bye #JaaTV
11,672 0 21 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Granada, Spain

Pergi sungai cari ikan keli
Assalamualaikum semua mintak tolong ready . Balas jangan tak balas πŸ˜‚ Coming soon @cult_my #Cult #ComingSoon

Pergi sungai cari ikan keli 
Assalamualaikum semua mintak tolong ready . Balas jangan tak balas πŸ˜‚ Coming soon @cult_my #Cult #ComingSoon
17,164 0 19 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Embalse De Cubillas

Nak balik Malaysia dah ni . Ta sabar weyyyyy , Ada orang tunggu tak ni ? HAHA Btw thank you @europcar for sediakan kereta yang sangat selesa for Abe Jaa , Untuk followers abe jaa Dapatkan 15% diskaun dengan promo code 53881143 kalau nak sewa kereta mcm abe jaa ❀️ #europcarmalaysia #keretasewaeurope #keretasewamurah
#europcar

Nak balik Malaysia dah ni . Ta sabar weyyyyy , Ada orang tunggu tak ni ? HAHA Btw thank you @europcar for sediakan kereta yang sangat selesa for Abe Jaa , Untuk followers abe jaa Dapatkan 15% diskaun dengan promo code 53881143 kalau nak sewa kereta mcm abe jaa ❀️ #europcarmalaysia #keretasewaeurope #keretasewamurah
#europcar
21,216 0 17 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Royal Alcazar Palace

Cer teka filem apa berlakon kat sini ?
chico guapo de sevilla va a abe jaa, ΒΏde acuerdo? πŸ˜‚ #TuMadreEsVerde

Cer teka filem apa berlakon kat sini ? 
chico guapo de sevilla va a abe jaa, ΒΏde acuerdo? πŸ˜‚ #TuMadreEsVerde
23,084 0 16 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Metropol Parasol

Biasa kan kalau jatuh cinta kena buat apa eh ? Blurr jap sebab dah lama tak jatuh cinta , Haishhh πŸ˜‚ Cepat lah nak buat apa ni ? #TeAmo #PorFavor

Biasa kan kalau jatuh cinta kena buat apa eh ? Blurr jap sebab dah lama tak jatuh cinta , Haishhh πŸ˜‚ Cepat lah nak buat apa ni ? #TeAmo #PorFavor
21,289 0 3 hours ago
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Utrera, Andalucia, Spain

Apa apa pun kita kena U-Huii okay ? HAHA Cuba teka apa ? #Sukyork 🀣

Apa apa pun kita kena U-Huii okay ? HAHA Cuba teka apa ? #Sukyork 🀣
36,585 0 11 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Tower of London

" Sy taktahu kenapa bila dengan awak sy rasa macam selesa gila , Awak tak sama dengan lelaki lain " Ale Uto HAHAAHAHAHA πŸ˜‚ #AyuhKitaDebat #SpamYourQuotes

" Sy taktahu kenapa bila dengan awak sy rasa macam selesa gila , Awak tak sama dengan lelaki lain " Ale Uto HAHAAHAHAHA πŸ˜‚ #AyuhKitaDebat #SpamYourQuotes
18,447 0 9 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Thamesmead West, London

Boleh saya tahu 3 ciri lelaki yang mak awak suka ? #SajaTanya

Boleh saya tahu 3 ciri lelaki yang mak awak suka ? #SajaTanya
20,919 0 8 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

London, United Kingdom

I think abe jaa should let @yasmin_arozax sing alone , If abe jaa also sing it will be #BrokenRhapsody πŸ˜‚ , You did good adik #sudippusingdunia

I think abe jaa should let @yasmin_arozax sing alone , If abe jaa also sing it will be #BrokenRhapsody πŸ˜‚ , You did good adik #sudippusingdunia
7,610 0 8 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

London, United Kingdom

Nice to meet you adik @yasmin_arozax and Ryan , Nak tengok tak Abe Jaa and @yasmin_arozax Cover #BohemianRhapsody ?

Nice to meet you adik @yasmin_arozax and Ryan , Nak tengok tak Abe Jaa and @yasmin_arozax Cover #BohemianRhapsody ?
16,488 0 8 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

" Cuba tengok durian , Semua sama kan berduri je kat luar , Kat dalam kita taktahu kan "
Link kat bio πŸŽ₯ @neonpixelofficial
πŸ§• @jaaurah
.
#JaaTV #JaaSuzuran #Jaaurah #Episod3
#SungaiBesiAkuJatuhCinta

" Cuba tengok durian , Semua sama kan berduri je kat luar , Kat dalam kita taktahu kan " 
Link kat bio πŸŽ₯ @neonpixelofficial
πŸ§• @jaaurah
.
#JaaTV #JaaSuzuran #Jaaurah #Episod3
#SungaiBesiAkuJatuhCinta
30,760 0 8 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Portobello Road Market

Ingat aku taktahu ada besi bengkok bengkok dalam bola tu πŸ˜‚ Membongak aje kojo haa #sudippusingdunia

Ingat aku taktahu ada besi bengkok bengkok dalam bola tu πŸ˜‚ Membongak aje kojo haa #sudippusingdunia
30,988 0 6 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Stow on the Wold

Amboi @jaasuzuran rambut tepek tepek tu nak pergi mana ? πŸ˜‚ Btw Korang nak @jaasuzuran buat hairstyle macam mana untuk next episode ? #SudipPusingDunia

Amboi @jaasuzuran rambut tepek tepek tu nak pergi mana ? πŸ˜‚ Btw Korang nak @jaasuzuran buat hairstyle macam mana untuk next episode ? #SudipPusingDunia
32,012 0 4 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Bristol, United Kingdom

Bukan selalu kena sunquick ni πŸ˜‚

Bukan selalu kena sunquick ni πŸ˜‚
33,093 0 3 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Stow on the Wold

Photo was taken too perfect so filter abe jaa not needed , Pergh english πŸ˜‚ Btw Thank you @europcar sebab sediakan kenderaan yang sangat selesa for me , I love you . Cuba reply mana tahu jodoh 😘 #europcarmalaysia #keretasewaeurope #keretasewamurah
#europcar

Photo was taken too perfect so filter abe jaa not needed , Pergh english πŸ˜‚ Btw Thank you @europcar sebab sediakan kenderaan yang sangat selesa for me , I love you . Cuba reply mana tahu jodoh 😘 #europcarmalaysia #keretasewaeurope #keretasewamurah
#europcar
12,624 0 2 October, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Radcliffe Camera

Nowadays you can get " i love you " everywhere rite ? Setuju ke tak ? πŸ˜‚ #SudipPusingDunia

Nowadays you can get " i love you " everywhere rite ? Setuju ke tak ? πŸ˜‚#SudipPusingDunia
11,086 0 29 September, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

Hai guys ! Jangan lupa nantikan episod 2 filem pendek Abe Jaa @jaasuzuran Sungai Besi Aku Jatuh Cinta isnin ini pada jam 9.00 malam di YouTube Channel Jaa TV. Click link at bio. Stay tuned guys ! . πŸŽ₯ @neonpixelofficial
πŸ§• @jaaurah
.

#JaaTV #JaaSuzuran #Jaaurah #episod2
#SungaiBesiAkuJatuhCinta

Hai guys ! Jangan lupa nantikan episod 2 filem pendek Abe Jaa @jaasuzuran Sungai Besi Aku Jatuh Cinta isnin ini pada jam 9.00 malam di YouTube Channel Jaa TV. Click link at bio. Stay tuned guys ! . πŸŽ₯ @neonpixelofficial
πŸ§• @jaaurah
.

#JaaTV #JaaSuzuran #Jaaurah #episod2
#SungaiBesiAkuJatuhCinta
22,790 0 29 September, 2019
@jaasuzuran Profile picture

@jaasuzuran

William Shakespeare's house

Cer teka ni rumah siapa ? πŸ˜€ Jangan swipe left #SudipPusingDunia

Cer teka ni rumah siapa ? πŸ˜€ Jangan swipe left #SudipPusingDunia
14,411 0 26 September, 2019