JAKEL MALL KUALA LUMPUR ( @jakeltextile ) Instagram Profile

jakeltextile

JAKEL MALL KUALA LUMPUR

  • 6.6k posts
  • 189.1k followers
  • 31 following

JAKEL MALL KUALA LUMPUR Profile Information

@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Anda mencari songket untuk majlis-majlis akan datang? Sanding ke majlis rasmi ke? Inilah masanya kalau nak shopping. Mana taknya hanya RM19.90 je semeter! Mana nak jumpa harga macam ni??? Jom #ShoppungGilaGila di #CrazySaleJakel

Anda mencari songket untuk majlis-majlis akan datang? Sanding ke majlis rasmi ke? Inilah masanya kalau nak shopping. Mana taknya hanya RM19.90 je semeter! Mana nak jumpa harga macam ni??? Jom #ShoppungGilaGila di #CrazySaleJakel
87 0 9 hours ago
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Jangan lupa untuk #ShoppingGilaGila sehingga 10 November 2019 ni tau. Anda boleh shopping di semua cawangan Jakel seluruh Malaysia tau. Dan bolehlah #CrazySaleJakel untuk anda yang shopping di Jakel time sale ni! 😆

Jangan lupa untuk #ShoppingGilaGila sehingga 10 November 2019 ni tau. Anda boleh shopping di semua cawangan Jakel seluruh Malaysia tau. Dan bolehlah #CrazySaleJakel untuk anda yang shopping di Jakel time sale ni! 😆
95 0 20 hours ago
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Italian Border ni RM19.90 je untuk 4 meter tau! Memang berbaloi-baloi! Jom singgah Jakel terdekat dengan anda! #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel

Italian Border ni RM19.90 je untuk 4 meter tau! Memang berbaloi-baloi! Jom singgah Jakel terdekat dengan anda! #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel
83 0 20 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Selamat hari Ahad. Jangan lupe datang ramai-ramai ke Jakel terdekat! Kami sajikan harga memang terlampau gila! Jom #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel hari ini!

Selamat hari Ahad. Jangan lupe datang ramai-ramai ke Jakel terdekat! Kami sajikan harga memang terlampau gila! Jom #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel hari ini!
120 0 20 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Kami baru je tutup untuk hari ini. Mana yang tak sempat untuk datang, boleh shopping esok tau. Kami buka jam 10.15AM sampai 8.30PM tau. Jangan lupa untuk tag kami dan #ShoppingGilaGila waktu #CrazySaleJakel ni tau! Happy shopping everyone!

Kami baru je tutup untuk hari ini. Mana yang tak sempat untuk datang, boleh shopping esok tau. Kami buka jam 10.15AM sampai 8.30PM tau. Jangan lupa untuk tag kami dan #ShoppingGilaGila waktu #CrazySaleJakel ni tau! Happy shopping everyone!
172 0 19 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Semua produk kami bagi harga gila! Tinggal #JakeLovers je nak datang atau tak tau. Jomlah singgah Jakel hari ini. Kami tutup jam 8.30PM tau. #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel

Semua produk kami bagi harga gila! Tinggal #JakeLovers je nak datang atau tak tau. Jomlah singgah Jakel hari ini. Kami tutup jam 8.30PM tau. #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel
133 0 19 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Wow! Memang gila! Harga macam ni nak jual? Memang tak patut! Jangan lupa untuk datang ramai-ramai di Jakel berdekatan anda! Jom #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel

Wow! Memang gila! Harga macam ni nak jual? Memang tak patut! Jangan lupa untuk datang ramai-ramai di Jakel berdekatan anda! Jom #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel
140 0 19 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Nak buat kurung boleh, nak buat shawl boleh, nak buat square pun boleh. Janji kenalah dapatkan fabrik ni! Jom ramai-ramai singgah Jakel sebab kami ada #CrazySaleJakel bolehlah #ShoppingGilaGila Memang murah gila!!!

Nak buat kurung boleh, nak buat shawl boleh, nak buat square pun boleh. Janji kenalah dapatkan fabrik ni! Jom ramai-ramai singgah Jakel sebab kami ada #CrazySaleJakel bolehlah #ShoppingGilaGila Memang murah gila!!!
196 0 19 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Ini memang gila!!! Tak pernah songket multicolour ni harga jadi segila ini tau! Dah la cantik, berkualiti pulak. Ada macam-macam design tau. Jangan lupa untuk dapatkan segera tau! Jom #ShoppingGilaGila di Jakel!

Ini memang gila!!! Tak pernah songket multicolour ni harga jadi segila ini tau! Dah la cantik, berkualiti pulak. Ada macam-macam design tau. Jangan lupa untuk dapatkan segera tau! Jom #ShoppingGilaGila di Jakel!
145 0 18 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Pasangan pengantin yang tak jumpa lagi fabrik untuk hari persandingan? Inilah masanya nak #ShoppingGilaGila Mane taknye, RM68 dapat 2 meter lace, 4 meter lining! Murah gila!!! Jom dapatkannya hari ini!

Pasangan pengantin yang tak jumpa lagi fabrik untuk hari persandingan? Inilah masanya nak #ShoppingGilaGila Mane taknye, RM68 dapat 2 meter lace, 4 meter lining! Murah gila!!! Jom dapatkannya hari ini!
207 0 18 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Crazy Sale Jakel bermula hari ini sehingga 10 November 2019! Jangan lupa untuk datang ramai-ramai untuk #ShoppingGilaGila di semua cawangan Jakel seluruh Malaysia!

Crazy Sale Jakel bermula hari ini sehingga 10 November 2019! Jangan lupa untuk datang ramai-ramai untuk #ShoppingGilaGila di semua cawangan Jakel seluruh Malaysia!
201 0 18 October, 2019
@jakeltextile Profile picture

@jakeltextile

Kain untuk buat baju melayu ni, kami panggil Mix Plain. Sebab ade macam-macam jenis! Pelbagai lagi warna dan jenis yang menarik je tau! Kami dah ready nak serve #JakeLovers hari ini! Jangan lambat-lambat tau. Jom #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel hari ini!

Kain untuk buat baju melayu ni, kami panggil Mix Plain. Sebab ade macam-macam jenis! Pelbagai lagi warna dan jenis yang menarik je tau! Kami dah ready nak serve #JakeLovers hari ini! Jangan lambat-lambat tau. Jom #ShoppingGilaGila di #CrazySaleJakel hari ini!
98 0 18 October, 2019