Jantan Racing Official 🔥 ( @jantanracing ) Instagram Profile

jantanracing

Jantan Racing Official 🔥

  • 1.1k posts
  • 27.6k followers
  • 160 following

Jantan Racing Official 🔥 Profile Information

@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @rifatridzuan_99
• • • • •
mantap editor wlaupon nmpk aku kjap je ok lah😂 papepon ride kalini mmg best semua satu kepala sporting wlaupon ade moto yg rosak 😅 mantap gaiss next ride terengganu onxon?🙈
.
.
.
.

#kapcaimalaya #kroniracing #kakymotor
#jenterapejuang #kapcaijahat #kapcaisado
#duniaduaroda #duniapermotoran #racingperformance #sukanpermotoran #kapcaisado #nonlimit #y15member_official #y15familia
#y15selatan #125zr_squad #125zfamiliar.

#Repost @rifatridzuan_99
• • • • •
mantap editor wlaupon nmpk aku kjap je ok lah😂 papepon ride kalini mmg best semua satu kepala sporting wlaupon ade moto yg rosak 😅 mantap gaiss next ride terengganu onxon?🙈
.
.
.
.

#kapcaimalaya#kroniracing#kakymotor
#jenterapejuang#kapcaijahat#kapcaisado
#duniaduaroda#duniapermotoran#racingperformance#sukanpermotoran#kapcaisado#nonlimit#y15member_official#y15familia
#y15selatan#125zr_squad#125zfamiliar.
279 0 20 hours ago
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @apizrisham
• • • • •
ape guna nye peraturan untuk dilanggar 🔥 alamak😱 abg j ngan p kejar kite laa 😫 gerak dlu 💦 📸 @apizrisham2 .
.
.
@y15zr_members_official @y15zr_festival @y15zrmalaya_0fficial @familiaridergroup @jantanxguna_ @kapcaimalaya @peminatysuku @sukanpermotoran @sukanduaroda

#Repost @apizrisham
• • • • •
ape guna nye peraturan untuk dilanggar 🔥 alamak😱 abg j ngan p kejar kite laa 😫 gerak dlu 💦 📸 @apizrisham2 .
.
.
@y15zr_members_official @y15zr_festival @y15zrmalaya_0fficial @familiaridergroup @jantanxguna_ @kapcaimalaya @peminatysuku @sukanpermotoran @sukanduaroda
1,837 0 14 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @afiqalias77
• • • • •
.
Motor Biar Standard Janji Service, Helmet Biar Murah Janji Ikat.
.
Machine & Helmet Sponsored By
@azifdahari .
.
Baru standard dah loncat mcm gitu, belum buat lagi tu. Silap2 melompat lompat
.
#Y15 #y15malaysia #y15official #y15kuningmalaysia #y15malaya_official #Rempit #y15zr #aidiladha2019

#Repost @afiqalias77
• • • • •
.
Motor Biar Standard Janji Service, Helmet Biar Murah Janji Ikat.
.
Machine & Helmet Sponsored By
@azifdahari .
.
Baru standard dah loncat mcm gitu, belum buat lagi tu. Silap2 melompat lompat
.
#Y15 #y15malaysia #y15official #y15kuningmalaysia #y15malaya_official #Rempit #y15zr #aidiladha2019
2,659 0 14 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

Wahai ysuka bin ysuki 🤣

Tag kawan anda yang boleh tegok video ni @roy_rsm .
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

Wahai ysuka bin ysuki 🤣

Tag kawan anda yang boleh tegok video ni @roy_rsm .
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
1,346 0 14 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @roy_rsm
• • • • •
Karang pilih yang mana Lsuki atau RXZ 🤔

@piduhh @hkim.mdnr .
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

#Repost @roy_rsm
• • • • •
Karang pilih yang mana Lsuki atau RXZ 🤔

@piduhh @hkim.mdnr .
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
268 0 13 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @losolond
• • • • •
kalau takot dilambung ombak..
jgn berumah ditepi pantai...
kalau takot polis dtg menyaman...
jgn beli Y tapi beli BEYBLADE..
kah kah kah...
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

#Repost @losolond
• • • • •
kalau takot dilambung ombak..
jgn berumah ditepi pantai...
kalau takot polis dtg menyaman...
jgn beli Y tapi beli BEYBLADE..
kah kah kah...
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
1,115 0 13 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @roy_rsm
• • • • •
Kecik2 nak jadi gengster
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

#Repost @roy_rsm
• • • • •
Kecik2 nak jadi gengster
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
3,386 0 12 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

Operasi sampai ke kilang n sekolah dah dimulakan. Area xpsti. Dngaq² seluruh negara. King² n idola² mohon selimut moto kalau xmau kena saman... Depa buat reja depa katanya... Berani modi berani tanggung depa kata
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

Operasi sampai ke kilang n sekolah dah dimulakan. Area xpsti. Dngaq² seluruh negara. King² n idola² mohon selimut moto kalau xmau kena saman... Depa buat reja depa katanya... Berani modi berani tanggung depa kata
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
914 0 10 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @amrashrf__
• • • • •
It’s not a hobby
It’s not for everyone.
It is for me ❤️
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

#Repost @amrashrf__
• • • • •
It’s not a hobby 
It’s not for everyone.
It is for me ❤️
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
250 0 10 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

#Repost @kelibat_kapcai
• • • • •
125z Std Mody Vs Y15zr Jet rood💔
@kapcai.jahat @kapcaimalaya @jiwa_y15zr @jentera125offcial @125zjb @edyevandra @nik_khairee @afiqman_46
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

#Repost @kelibat_kapcai
• • • • •
125z Std Mody Vs Y15zr Jet rood💔
 @kapcai.jahat @kapcaimalaya @jiwa_y15zr @jentera125offcial @125zjb @edyevandra @nik_khairee @afiqman_46
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
955 0 10 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

Member ajak solat cakap bahasa korea 😂
.
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

Member ajak solat cakap bahasa korea 😂
.
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
1,415 0 9 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

Korang yang mana Lsuki ke 125z 😈
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki

Korang yang mana Lsuki ke 125z 😈
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing #Lsuki
996 0 7 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

Buat baik dibalas baik buat jahat dibalas bunga 🌹
Cc : @izzatsams7 .
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing

Buat baik dibalas baik buat jahat dibalas bunga 🌹
Cc : @izzatsams7 .
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing
9,067 0 7 September, 2019
@jantanracing Profile picture

@jantanracing

Tag member yang suka berhutang
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing

Tag member yang suka berhutang
.
.
Jangan lupa follow IG @roy_rsm
.
.
Jangan lupa follow dan like IG @rempit.selamanya🔥 untuk kami support gambar dan video anda 😎

#rempitselamanya #jantanracing #GoGojantanracing
1,753 0 7 September, 2019