π’₯𝑒𝒿𝒢𝓀𝒢 π’«π‘’π“ƒπ“Žπ‘’π‘”π’Άπ“ƒ (JP) ( @jejaka_penyegan ) Instagram Profile

jejaka_penyegan

π’₯𝑒𝒿𝒢𝓀𝒢 π’«π‘’π“ƒπ“Žπ‘’π‘”π’Άπ“ƒ (JP)

  • 2.2k posts
  • 107.6k followers
  • 1.8k following

π’₯𝑒𝒿𝒢𝓀𝒢 π’«π‘’π“ƒπ“Žπ‘’π‘”π’Άπ“ƒ (JP) Profile Information

@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Desaru Beach

-
You Can’t Buy Brotherhood !!πŸ”₯
-
Give Respect Get Respect !!πŸ”₯
-
-
#DesaruInternationalBikeWeek2019
#Johor
#Quotes
#KamiXramai
#RxzStillTheBoss
@kamixramai
@desaruinternationalbikeweek

-
You Can’t Buy Brotherhood !!πŸ”₯
-
Give Respect Get Respect !!πŸ”₯
-
-
#DesaruInternationalBikeWeek2019 
#Johor
#Quotes
#KamiXramai
#RxzStillTheBoss
@kamixramai 
@desaruinternationalbikeweek
2,062 0 18 September, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Desaru Beach

Hadir..πŸ†
Desaru International Bike Week 2019
13 sept Hingga 16 sept πŸ”₯
Satu pengalaman hebat di selatan..πŸ™
-
@desaruinternationalbikeweek
@kamixramai
@jejaka_penyegan
@iman28882
@panigalev4s
#KamiXramai
#desarubikeweek2019
#ducatipanigalev4s

Hadir..πŸ†
Desaru International Bike Week 2019
13 sept Hingga 16 sept πŸ”₯
Satu pengalaman hebat di selatan..πŸ™
-
@desaruinternationalbikeweek 
@kamixramai 
@jejaka_penyegan 
@iman28882 
@panigalev4s 
#KamiXramai
#desarubikeweek2019 
#ducatipanigalev4s
5,231 0 17 September, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Tempat Beradu Sang Pencinta

Lelaki yang suka selfie lepas tu post kat IG ada orang kata dia Gay.
Jadi JP suruh Amoi yang nak balik china tolong tangkap gambar ni..
Ermm not bad la amoi tu.
.
JP nak tanya sikit ni..
soalan dia macam ni..
Kalau korang ada masalah selalunya
korang buat apeπŸ˜†

Lelaki yang suka selfie lepas tu post kat IG ada orang kata dia Gay.
Jadi JP suruh Amoi yang nak balik china tolong tangkap gambar ni..
Ermm not bad la amoi tu.
.
JP nak tanya sikit ni..
soalan dia macam ni..
Kalau korang ada masalah selalunya 
korang buat apeπŸ˜†
2,336 0 9 September, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

MIDTOWN PERDA

Alhamdullilah
JP cuma manusia biasa2
Tapi bila ada sahabat minta JP sign kat helmet kesayangan mereka itu luar biasa.
Tq pada semua hadir di event
@y15zr_festival di penang semalam
Korang memang terbaik dan semoga
@kamixramai terus Utuh atas sokongan anda yang tak pernah putus dari tahun 2016 lagi.
Tak lupa juga pada Isteri tercinta yang sentiasa menjadi β€œPA” buat JP,
Team @kamixramai yang SETIA dan tulang belakang selama JP bergerak.
JP sayang kamuπŸ™Œ
-
#KamiXramai
#kytmerdeka62
#Penang
#y15zrfestival

Alhamdullilah
JP cuma manusia biasa2
Tapi bila ada sahabat minta JP sign kat helmet kesayangan mereka itu luar biasa.
Tq pada semua hadir di event 
@y15zr_festival di penang semalam
Korang memang terbaik dan semoga 
@kamixramai terus Utuh atas sokongan anda yang tak pernah putus dari tahun 2016 lagi.
Tak lupa juga pada Isteri tercinta yang sentiasa menjadi β€œPA” buat JP,
Team @kamixramai yang SETIA dan tulang belakang selama JP bergerak.
JP sayang kamuπŸ™Œ
-
#KamiXramai
#kytmerdeka62 
#Penang
#y15zrfestival
6,986 0 8 September, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Kalau dia tak tegur JP.
Tak tau yang dia ni pelumba basikal.
@sitibadriahh
Emang lagi Syantikkkk....
Maybe JP Emang lagi Thamphan..
Ermm Ok ,Korang lupakan lah..
Tak yah pikir ape2
Just nak sharing je..
Bye..
-
#JpTampan
#SitiBadriahh

Kalau dia tak tegur JP.
Tak tau yang dia ni pelumba basikal.
@sitibadriahh 
Emang lagi Syantikkkk....
Maybe JP Emang lagi Thamphan..
Ermm Ok ,Korang lupakan lah..
Tak yah pikir ape2 
Just nak sharing je..
Bye..
-
#JpTampan
#SitiBadriahh
2,321 0 5 September, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

PETRONAS Twin Towers

Sambutan Ambang Merdeka 2019
Tahun ni sambut kat rumah sambil bukak FBπŸ˜†
.
Wife tak larat pregnant -perut dah membulat (7bulan)
.
Anak sulung dalam proses recovery jari kaki kanan yang patah akibat main futsal..
.
Selamat menyambut kemerdekaan Malaysia yang ke 62 Tahun!!!
.
#KamiXramai
#malaysiaindependenceday2019
#Merdeka62
#KLCC

Sambutan Ambang Merdeka 2019
Tahun ni sambut kat rumah sambil bukak FBπŸ˜†
.
Wife tak larat pregnant -perut dah membulat (7bulan)
.
Anak sulung dalam proses recovery jari kaki kanan yang patah akibat main futsal..
.
Selamat menyambut kemerdekaan Malaysia yang ke 62 Tahun!!!
.
#KamiXramai
#malaysiaindependenceday2019 
#Merdeka62
#KLCC
5,040 0 31 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

.
Sannah Helwah Abang kandungku
@iman28882
@iman28882
28/8/1982 - Officially 37 years Old!!!
Semoga hubungan kita sebagai adik beradik
berkekalan till jannah.
Anggap dugaan yang datang cuma
cubitan manja dariNYA..
-
-
Yang penting kita ENJOY!!!
-
#AbangAdik
#iman28882
#BirthdayBoy

.
Sannah Helwah Abang kandungku
@iman28882 
@iman28882 
28/8/1982 - Officially 37 years Old!!!
Semoga hubungan kita sebagai adik beradik 
berkekalan till jannah.
Anggap dugaan yang datang cuma 
cubitan manja dariNYA..
-
-
Yang penting kita ENJOY!!!
-
#AbangAdik
#iman28882 
#BirthdayBoy
4,324 0 27 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Senyuman anda boleh buatkan org lain tersenyum..Banyak2 IG Story yang JP buat kat β€œStranger”,yang ni paling JUJUR senyuman diaπŸ˜†
-
#JejakaPenyegan
#KamiXramai

Senyuman anda boleh buatkan org lain tersenyum..Banyak2 IG Story yang JP buat kat β€œStranger”,yang ni paling JUJUR senyuman diaπŸ˜†
-
#JejakaPenyegan
#KamiXramai
3,810 0 26 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Putrajaya

Ingin dikenali sebagai rider Terulung
Down Hill di alam maya???
Mudah...
Tak perlu gambar lompat2
Tak perlu sakitkan badan tersembam sebab salah tekan brek depan ,walaupun berjuta2 kali ingat brek depan sebelah kiri bukan kanan.!!
Tak perlu!!!!!
Yang perlu hanya seperti dibawah!!
-
-
-
-
-
Cukup hanya Sepersalinan pakaian bersesuaian,Kayuh dalam sejam,lompat satu anak tangga,Bergambar dan pulang semula ke rumah tido bersama isteri dan anak2.
Mudah!!!
Anda berjaya menjadi raja pecut basikal lasak turun bukit terulung di dunia..πŸ˜‚
-Kisah JP-
-
#KamiXramai
#yeticycles
#intensecycles
#pivotfirebird
#pivotcycles
#Putrajaya
@kamixramai
@jejaka_penyegan
@redzuan_g
@papaboy86
@intensecycles
@yeticycles
@pivot_cyclesusa

Ingin dikenali sebagai rider Terulung 
Down Hill di alam maya???
Mudah...
Tak perlu gambar lompat2
Tak perlu sakitkan badan tersembam sebab salah tekan brek depan ,walaupun berjuta2 kali ingat brek depan sebelah kiri bukan kanan.!!
Tak perlu!!!!!
Yang perlu hanya seperti dibawah!!
-
-
-
-
-
Cukup hanya Sepersalinan pakaian bersesuaian,Kayuh dalam sejam,lompat satu anak tangga,Bergambar dan pulang semula ke rumah tido bersama isteri dan anak2.
Mudah!!!
Anda berjaya menjadi raja pecut basikal lasak turun bukit terulung di dunia..πŸ˜‚
-Kisah JP-
-
#KamiXramai
#yeticycles 
#intensecycles 
#pivotfirebird 
#pivotcycles 
#Putrajaya
@kamixramai 
@jejaka_penyegan 
@redzuan_g 
@papaboy86 
@intensecycles 
@yeticycles 
@pivot_cyclesusa
2,162 0 17 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Putrajaya Challenge Park

Orang kayuh kau pun nak kayuh..
Harap2 Berkekalan la hobi ni.
Selalunya 2 kali atau
3 kali main bersara terusπŸ˜‚
Malam ni sesi mencari durian..
Banyak musang king dah jatuh...
Harap2 tak muntah hijau..πŸ™Œ
11Pm
16/8/2019

#SampaiAmikGambarTerusBalikπŸ˜‚

@redzuan_g
@papaboy86
@jejaka_penyegan
@iman28882
#KamiXramai
#yeticycles
#intensecycles
#pivotcycles
#putrajayachallengepark
#CariDurian

Orang kayuh kau pun nak kayuh..
Harap2 Berkekalan la hobi ni.
Selalunya 2 kali atau 
3 kali main bersara terusπŸ˜‚
Malam ni sesi mencari durian..
Banyak musang king dah jatuh...
Harap2 tak muntah hijau..πŸ™Œ
11Pm
16/8/2019

#SampaiAmikGambarTerusBalikπŸ˜‚

@redzuan_g 
@papaboy86 
@jejaka_penyegan 
@iman28882 
#KamiXramai
#yeticycles 
#intensecycles 
#pivotcycles 
#putrajayachallengepark 
#CariDurian
1,922 0 16 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Resorts World Genting

.
Salam SUBUH sahabat Beroda2 Malaya.
Lama tak membulatkan tayar.
Tetiba terasa cam @andreadovizioso tadi kat
Genting International Circuit .
Tq Gaisss korang yang ride tadi dah rupa mcm
race kat Austrian GP!
Brek pakai niat jeπŸ˜‚
.
Muhasabah diri hari ini.
Apa yang anda fikirkan ia mempengaruhi
minda anda.
KITA SEMUA NAK KAYA DUNIA & AKHIRAT
Fikirkan ,Usaha dan amalkan InshaAllah
-
Ada kisah β€œbrotherhood” negara Jiran.
-
Belum apa2 dah dah ketara β€œtrue colour” sekor2πŸ˜‚
-
JP baca kat buku dongeng kanak2 dulu.
Tetiba teringat balik kisah tuπŸ˜†
-
Moral of story β€œBrotherHood” hanya seperti duit Syiling
Depan lain belakang lain
Sentiasa letakkan.
30% Percaya
70% Berjaga2
Jaga2 dengan siapa anda berkawan & bekerja
-
Jom Subuh....😁
-
#KamiXramai
#motivationalquotes
#VengersApakko
#PesananUntukDiriSendiri
#yamahanvxcamo155cc
#YamahaNvx
#GentingHighland

.
Salam SUBUH sahabat Beroda2 Malaya.
Lama tak membulatkan tayar.
Tetiba terasa cam @andreadovizioso tadi kat
Genting International Circuit .
Tq Gaisss korang yang ride tadi dah rupa mcm 
race kat Austrian GP! 
Brek pakai niat jeπŸ˜‚
.
Muhasabah diri hari ini.
Apa yang anda fikirkan ia mempengaruhi 
minda anda.
KITA SEMUA NAK KAYA DUNIA & AKHIRAT
Fikirkan ,Usaha dan amalkan InshaAllah
-
Ada kisah β€œbrotherhood” negara Jiran.
-
Belum apa2 dah dah ketara β€œtrue colour” sekor2πŸ˜‚
-
JP baca kat buku dongeng kanak2 dulu.
Tetiba teringat balik kisah tuπŸ˜†
-
Moral of story β€œBrotherHood” hanya seperti duit Syiling 
Depan lain belakang lain
Sentiasa letakkan.
30% Percaya
70% Berjaga2 
Jaga2 dengan siapa anda berkawan & bekerja
-
Jom Subuh....😁
-
#KamiXramai
#motivationalquotes 
#VengersApakko
#PesananUntukDiriSendiri
#yamahanvxcamo155cc 
#YamahaNvx
#GentingHighland
3,858 0 12 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Wait and See....
Tak salah sesekali jadi ensem
SALAH kalau ko jadi kaki β€œJILAT”
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
-
#Mirz*vengers acik ko!!
-
JP Ok je kalau nak β€œMaybank” -
#DapatTopRookieNasib2je
#HidupkenaBijak
#Jilat2BukanDapatDuitPun
#SabarItuIndah
#motivationalquotes
#KamiXramai
#takafulconsultant

Wait and See....
Tak salah sesekali jadi ensem
SALAH kalau ko jadi kaki β€œJILAT”
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
-
#Mirz*vengers acik ko!!
-
JP Ok je kalau nak β€œMaybank” -
#DapatTopRookieNasib2je
#HidupkenaBijak
#Jilat2BukanDapatDuitPun
#SabarItuIndah
#motivationalquotes 
#KamiXramai
#takafulconsultant
2,402 0 12 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Lepaking

Alhamdullilah tahun ketiga bekerjasama dengan pihak SHELL MALAYSIA.
JP bersama Team Shell Marketing juga dengan Admin2 tersohor Malaya yang turut sama dari awal hingga kini.
Terima kasihπŸ‘
4/8/2019 -
@kamixramai
@team_y15zr_malaya
@jiwapermotoran
@jenterakita
@kapcaimalaya
@kakilangga
@panigalev4malaysia
@akhiratdidepanofficial
@rs150rmalaysia_official
@teamnvx155malaysia
@lepakings
@azimdaman
@jojoannec_
#kamiXramai #Shell #motoGp
#ShellMalaysia #ShellMotoGP2019 #DuaRodaSatuSemangat

Alhamdullilah tahun ketiga bekerjasama dengan pihak SHELL MALAYSIA.
JP bersama Team Shell Marketing juga dengan Admin2 tersohor Malaya yang turut sama dari awal hingga kini.
Terima kasihπŸ‘
4/8/2019 -
@kamixramai 
@team_y15zr_malaya 
@jiwapermotoran 
@jenterakita 
@kapcaimalaya 
@kakilangga 
@panigalev4malaysia 
@akhiratdidepanofficial 
@rs150rmalaysia_official 
@teamnvx155malaysia 
@lepakings 
@azimdaman 
@jojoannec_ 
#kamiXramai #Shell #motoGp 
#ShellMalaysia #ShellMotoGP2019 #DuaRodaSatuSemangat
1,732 0 5 August, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Kuala Terengganu Drawbridge

27/7/2019
Sekurang2nya JP boleh eksen kat anak2 ngan cucu bila 20 tahun lagi...
Sebelum jambatan ni siap tok dah posing sebelum korang meranggi gi event @rxz_members_official tahun 2059 kat Terengganu.
-
JP bersama β€œmenteri pemakanan Terengganu” iaitu Tuan Besar Panglima @yoyo_marquez yang comel dan chubby orangnyaπŸ˜†
-
We are Family
@kamixramai
@rxz_members_official -
#KamiXramai
#wearerxzmembers
#kualaterengganudrawbridge

27/7/2019
Sekurang2nya JP boleh eksen kat anak2 ngan cucu bila 20 tahun lagi...
Sebelum jambatan ni siap tok dah posing sebelum korang meranggi gi event @rxz_members_official tahun 2059 kat Terengganu.
-
JP bersama β€œmenteri pemakanan Terengganu” iaitu Tuan Besar Panglima @yoyo_marquez yang comel dan chubby orangnyaπŸ˜†
-
We are Family 
@kamixramai 
@rxz_members_official -
#KamiXramai
#wearerxzmembers
#kualaterengganudrawbridge
3,281 0 28 July, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Terengganu International Drag Strip

Hidup untuk mencipta kenangan..melalui pengalaman disimpan dalam gambar agar bisa ditunjukkan pada anak2 dan cucu..
Event @rxz_members_official meninggalkan seribu satu kenangan terindah buat JP.
-
Merapatkan silaturahim dan berjumpa rakan yang minat sama iaitu dua roda untuk bersalaman dan bergambar buat kenangan
-
Jutaan terima kasih buat Team @kamixramai seluruh Malaysia korang tulang belakang selama ini yang setia!!!!
-
Tiada kata terindah buat SUPPORTERS @kamiXramai yang dari dulu hingga Kini sentiasa menyokong Semoga Allah sahaja dapat membalasnyaπŸ™Œ
-
Terima kasih juga buat pihak penganjur
@rxz_members_official dan Crew
Kalian memang terbaik menganjurkan event perkumpulan Kategori motor RXZ paling banyak dlm sejarah pada JP
terutamanya @hilman_hamzah @jaspark_official serta Crew yang mengaturkan dari mula hingga berakhirnya event!!
Perqh otak berpanas berhujan demi kelangsungan event berjalan lancar.
JP bagi 5 bintang buat kalian!!!!πŸ™ŒπŸ‘
-
Sampai jumpa lagi tahun depan semua.InshaAllah. -
Semua bikers memang HEBAT yang sanggup ride beratus2 KM untuk sampai ke sini , dengan masalah kebiasaan enjin 2 stroke,jammed tak cukup tidur demi satu agenda
We are RXZ Members 3.0πŸ†
TERENGGANU!! 27/7/2019
-
@kamixramai
@rxz_members_official

Hidup untuk mencipta kenangan..melalui pengalaman disimpan dalam gambar agar bisa ditunjukkan pada anak2 dan cucu..
Event @rxz_members_official meninggalkan seribu satu kenangan terindah buat JP.
-
Merapatkan silaturahim dan berjumpa rakan yang minat sama iaitu dua roda untuk bersalaman dan bergambar buat kenangan
-
Jutaan terima kasih buat Team @kamixramai seluruh Malaysia korang tulang belakang selama ini yang setia!!!!
-
Tiada kata terindah buat SUPPORTERS @kamiXramai yang dari dulu hingga Kini sentiasa menyokong Semoga Allah sahaja dapat membalasnyaπŸ™Œ
-
Terima kasih juga buat pihak penganjur 
@rxz_members_official dan Crew
Kalian memang terbaik menganjurkan event perkumpulan Kategori motor RXZ paling banyak dlm sejarah pada JP 
terutamanya @hilman_hamzah @jaspark_official serta Crew yang mengaturkan dari mula hingga berakhirnya event!!
Perqh otak berpanas berhujan demi kelangsungan event berjalan lancar.
JP bagi 5 bintang buat kalian!!!!πŸ™ŒπŸ‘
-
Sampai jumpa lagi tahun depan semua.InshaAllah. -
Semua bikers memang HEBAT yang sanggup ride beratus2 KM untuk sampai ke sini , dengan masalah kebiasaan enjin 2 stroke,jammed tak cukup tidur demi satu agenda 
We are RXZ Members 3.0πŸ†
TERENGGANU!! 27/7/2019
-
@kamixramai 
@rxz_members_official
1,529 0 28 July, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Terengganu International Drag Strip

JP HADIR βœ…
WE ARE RXZ MEMBERS 3.0πŸ˜„
TERENGGANU INTERNATIONAL DRAG STRIP.
-
@kamixramai
@rxz_members_official
#kamiXramai
#wearerxzmembers
#Rxzmembers

JP HADIR βœ…
WE ARE RXZ MEMBERS 3.0πŸ˜„
TERENGGANU INTERNATIONAL DRAG STRIP.
-
@kamixramai 
@rxz_members_official 
#kamiXramai
#wearerxzmembers 
#Rxzmembers
7,871 0 26 July, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Kampung Datuk Keramat

Syukur Alhamdullilah
24/7/2019 Genap umurku
36 Tahun
Jutaan terima kasih sahabat ku!!
Yang wish Birthday kat JP!!
Yang ku kenal tak kira dialam maya (IG/FB)
Juga Sahabat yang pernah duduk bersalam
gelak tawa susah senang bersama..
Semoga kalian semua dalam Lindungan
ALLAH SWT dipermudahkan juga dipermurahkan rezeki dunia akhirat
-
Tiada Hadiah paling hebat iaitu Allah makbulkan Doaku di Multazam Mekah yang JP inginkan anak perempuan dan keluar air mata jantan sebak dan sujud syukur permintaan ku dimakbulkan bila doktor sahkan.
3 Lelaki dah besar
Aliff Aiman 11 Tahun
Aliff Zaffri 9Tahun
Aliff Irfan 4 Tahun
InshaAllah bakal anak ke 4 perempuan.
JP bernazar kalau dapat baby gurl nak namakan nama ni...
(Orked Delailah)
-
TERIMA KASIH ALLAH
TERIMA KASIH SAHABATKU DUNIA AKHIRAT
-
#KamiXramai
#Jaypey6719
#SyukurYaAllah
#24072019

Syukur Alhamdullilah 
24/7/2019 Genap umurku
36 Tahun
Jutaan terima kasih sahabat ku!!
Yang wish Birthday kat JP!!
Yang ku kenal tak kira dialam maya (IG/FB)
Juga Sahabat yang pernah duduk bersalam 
gelak tawa susah senang bersama..
Semoga kalian semua dalam Lindungan 
ALLAH SWT dipermudahkan juga dipermurahkan rezeki dunia akhirat
-
Tiada Hadiah paling hebat iaitu Allah makbulkan Doaku di Multazam Mekah yang JP inginkan anak perempuan dan keluar air mata jantan sebak dan sujud syukur permintaan ku dimakbulkan bila doktor sahkan.
3 Lelaki dah besar
Aliff Aiman 11 Tahun
Aliff Zaffri 9Tahun
Aliff Irfan 4 Tahun
InshaAllah bakal anak ke 4 perempuan.
JP bernazar kalau dapat baby gurl nak namakan nama ni...
(Orked Delailah)
-
TERIMA KASIH ALLAH
TERIMA KASIH SAHABATKU DUNIA AKHIRAT
-
#KamiXramai
#Jaypey6719
#SyukurYaAllah
#24072019
3,839 0 24 July, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

MAKA JP DAN ISTERI HIDUP BAHAGIA SEHINGGA KE NAFAS YANG TERAKHIR
-BACK GROUND MUSIC-
(TITANIC)
THE END
JP
19/7/2019
2AM

MAKA JP DAN ISTERI HIDUP BAHAGIA SEHINGGA KE NAFAS YANG TERAKHIR
-BACK GROUND MUSIC-
(TITANIC)
THE END
JP
19/7/2019
2AM
1,620 0 18 July, 2019
Nike..
1,832 0 15 July, 2019
@jejaka_penyegan Profile picture

@jejaka_penyegan

Johor Bahru

Manusia yang digelar lelaki tak pernah lari dari fitrah Ingin MAJU dan ingin memiliki Keinginan impian masing2.
-
Usha2,Belek2,Jeling2,Lock dalam hati,
Ko terus Beli???
Tak mengapa..
Jika Memang kau dilahirkan Kaya Raya atau kau memang Berusaha kearah tu.
Aku cemburu dari sudut positif
Aku kena buat buat benda yang sama
-
Lead By Example
-
Mungkin mustahil Tapi tiada yang mustahil kat dunia ni.πŸ’
-
Dokan kita antara satu sama lain supaya termakbul semua impian kita.Amin2.
-
#JP6719
#DucatiPanigaleV4
#DucatiPanigaleV4S
#AgvPistaGpr
#SepangWinterTest
Credit pic : @utopia_jb

Manusia yang digelar lelaki tak pernah lari dari fitrah Ingin MAJU dan ingin memiliki Keinginan impian masing2.
-
Usha2,Belek2,Jeling2,Lock dalam hati,
Ko terus Beli???
Tak mengapa..
Jika Memang kau dilahirkan Kaya Raya atau kau memang Berusaha kearah tu.
Aku cemburu dari sudut positif
Aku kena buat buat benda yang sama
-
Lead By Example
-
Mungkin mustahil Tapi tiada yang mustahil kat dunia ni.πŸ’
-
Dokan kita antara satu sama lain supaya termakbul semua impian kita.Amin2.
-
#JP6719
#DucatiPanigaleV4
#DucatiPanigaleV4S
#AgvPistaGpr
#SepangWinterTest
Credit pic : @utopia_jb
2,843 0 8 July, 2019