Jiwa Kelajuan Malaya Official ( @jiwakelajuanmalaya ) Instagram Profile

jiwakelajuanmalaya

Jiwa Kelajuan Malaya Official

  • 190 posts
  • 2k followers
  • 1k following

Jiwa Kelajuan Malaya Official Profile Information

@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

#repost @comrademalaya.my • • • • • • 🔥 T-SHIRT HARIMAU MALAYA 🔥 -Tempahan Kini dibuka- Ayuh semarakkan semangat ngauman Harimau Malaya dengan T-SHIRT Ekslusif ini. ▶ Premium cotton ▶ Silscreen Printing ▶ Saiz dewasa: XS - 5XL ▶ Saiz budak: 3 - 14Tahun 🔥 Jadi tunggu apa lagi ? 🔥 Harga cun punya order. wasap. : 0193315174(Din) @nurcetakku_99 . #ekorhatimausejati #harimaumalaya #teammalaysia

#repost @comrademalaya.my • • • • • • 🔥 T-SHIRT HARIMAU MALAYA 🔥 -Tempahan Kini dibuka-  Ayuh semarakkan semangat ngauman Harimau Malaya dengan T-SHIRT Ekslusif ini. ▶ Premium cotton ▶ Silscreen Printing ▶ Saiz dewasa: XS - 5XL ▶ Saiz budak: 3 - 14Tahun 🔥 Jadi tunggu apa lagi ? 🔥 Harga cun punya  order.  wasap. : 0193315174(Din)  @nurcetakku_99 .  #ekorhatimausejati #harimaumalaya #teammalaysia
36 0 12 hours ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

apa yang anda ingat tentang dialog beliau.. memang sempoi lakonan beliau bersahaja tapi memberi kesan. tq @sharwani.ns support baju sahabat hamba @nurcetakku_99 #kejoryeopkejor kalau hantu jepun datang.. cakap la yang kita dah merdeka...hahha..

apa yang anda ingat tentang dialog beliau.. memang sempoi lakonan beliau bersahaja tapi memberi kesan.  tq @sharwani.ns  support baju sahabat hamba @nurcetakku_99  #kejoryeopkejor  kalau hantu jepun datang.. cakap la yang kita dah merdeka...hahha..
42 1 3 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

demam final piala FA sudah bermula. sebab min sokong perak.. jadi min tolong promote baju ni. nak order jangan contact min.. contact @nurcetakku_99 k... #kejoryeopkejor #kejoryopkejor

demam final piala FA sudah bermula.  sebab min sokong perak.. jadi min tolong promote baju ni.  nak order jangan contact min.. contact @nurcetakku_99  k... #kejoryeopkejor  #kejoryopkejor
31 0 3 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Hi Gais ! Stok spek justin blaze mendarat 🛬 Siapa yang berminat boleh dm admin ! Cod Area Kl/Selangor #lambathabis

Hi Gais !  Stok spek justin blaze mendarat 🛬 Siapa yang berminat boleh dm admin ! Cod Area Kl/Selangor #lambathabis
51 0 8 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Posted @withrepost@zahid.mirza_ Terpakse senyum untuk menampak kan yang kite bahagia

Posted @withrepost • @zahid.mirza_ Terpakse senyum untuk menampak kan yang kite bahagia
65 0 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Posted @withrepost@aiman_hxziq boleh tara ni? ka mau lagiy!!!

Posted @withrepost • @aiman_hxziq boleh tara ni? ka mau lagiy!!!
68 1 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

good luck @hafizh_syahrin utk season 2019. serius lawa.. buat yang terbaik.. #jiwakelajuanmalaya #motogp2019 #elpescao #bo55ku kalau korang rasa livery ni lawa.. tag member korang.. min rasa lawa sangat

good luck @hafizh_syahrin utk season 2019.  serius lawa.. buat yang terbaik.. #jiwakelajuanmalaya #motogp2019 #elpescao  #bo55ku  kalau korang rasa livery ni lawa.. tag member korang.. min rasa lawa sangat
51 1 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

#repost @bob_yp (@get_repost) ・・・ Tahun ini Retromania Akan lebih meriah.... Nak tahu kenapa??????? Pasal Saya dah konfirm ada buka 1 khemah di sana tahun ini.. jom kasi siapkan jentera retro anda semua... www.youtube.com/mrpbnk

#repost @bob_yp (@get_repost) ・・・ Tahun ini Retromania Akan lebih meriah.... Nak tahu kenapa??????? Pasal Saya dah konfirm ada buka 1 khemah di sana tahun ini.. jom kasi siapkan jentera retro anda semua... www.youtube.com/mrpbnk
63 0 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

#repost @botakk.co (@get_repost) ・・・ Caption?? • Wahhhhhh gempak brader ni pakai rim 18 😎 tu ar80 ke ar125 ? Alamak admin tak pro laa bab bab rim ni 😩 siapa boleh jawabkan ? • • Tag @jiwakelajuanmalaya and we will repost 🔥🔥🔥 Pastikan gambar lu cun bro 😂 #jiwakelajuanmalaya • • Follow backup account @king_on_road_official

#repost @botakk.co (@get_repost) ・・・ Caption?? • Wahhhhhh gempak brader ni pakai rim 18 😎 tu ar80 ke ar125 ? Alamak admin tak pro laa bab bab rim ni 😩 siapa boleh jawabkan ? • • Tag @jiwakelajuanmalaya and we will repost 🔥🔥🔥 Pastikan gambar lu cun bro 😂 #jiwakelajuanmalaya • • Follow backup account @king_on_road_official
78 0 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Perempuan boleh wheelie 😵 Tag sikit kawan korang yang main motor tapi tak pandai wheelie tu 😂 biar terbakar sikit 😂 - Tag @jiwakelajuanmalaya and we will repost 🔥 #jiwakelajuanmalaya Follow acc backup @king_on_road_official

Perempuan boleh wheelie 😵  Tag sikit kawan korang yang main motor tapi tak pandai wheelie tu 😂 biar terbakar sikit 😂 - Tag @jiwakelajuanmalaya  and we will repost 🔥 #jiwakelajuanmalaya  Follow acc backup @king_on_road_official
66 0 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

#repost @pisang_46 (@get_repost) ・・・ Jangan Malu Jadi Mat Moto Bro !! @pisang_46 🔰 #maluapebossku 🤷🏼‍♂️ - - Hi korang ! Admin akan start repost balik gambar gambar korang jangan lupa mention tag @jiwakelajuanmalaya okay ? Gambar mesti kena cun bro ! #adaraceker #maluapabossku #jiwakelajuan #peminat2stroke #peminat4stroke #hobi #melayu #lambattinggal

#repost @pisang_46 (@get_repost) ・・・ Jangan Malu Jadi Mat Moto Bro !! @pisang_46 🔰  #maluapebossku 🤷🏼‍♂️ - - Hi korang ! Admin akan start repost balik gambar gambar korang jangan lupa mention tag @jiwakelajuanmalaya okay ? Gambar mesti kena cun bro !  #adaraceker  #maluapabossku  #jiwakelajuan  #peminat2stroke  #peminat4stroke #hobi  #melayu  #lambattinggal
103 0 9 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

seronok kau sembur orang ya.... adik sapa ni cepat ngaku

seronok kau sembur orang ya.... adik sapa ni cepat ngaku
46 0 10 months ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Race yg best... Tahniah @hafizh_syahrin top 10 Alhamdullilah,P10 🖤🔜🔛🔝🇲🇾 This Call Family!!! #tech3team #bismillahfirst #officialfanclubhafizhsyahrin #bo55ku #teamhs #hs55 #jiwakelajuanmalaya

Race yg best... Tahniah @hafizh_syahrin top 10  Alhamdullilah,P10 🖤🔜🔛🔝🇲🇾 This Call Family!!! #tech3team #bismillahfirst #officialfanclubhafizhsyahrin  #bo55ku #teamhs #hs55 #jiwakelajuanmalaya
143 2 1 years ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Smart bergaya bro @zizanrazak869 kita kasi #repost. @yamahay15zrmalaysia Dengan coverset movistar..geram... Sejuk mata memandang.. tetapi panas si tukang bergambar.. #y15zrmalaysia #y15zrbangi43650 #jiwakelajuanmalaya

Smart bergaya bro @zizanrazak869 kita kasi #repost.  @yamahay15zrmalaysia Dengan coverset movistar..geram... Sejuk mata memandang.. tetapi panas si tukang bergambar.. #y15zrmalaysia  #y15zrbangi43650  #jiwakelajuanmalaya
219 3 1 years ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Wow. Alexjek... Kasi #repost @ajim_ishak belanja kepci boleh.. menunggang laju tak salah..yang salah bila pancung member #justfun #rxzstilltheboss #yamahaexciter #yamaharxz #jiwakelajuanmalaya

Wow.  Alexjek... Kasi #repost @ajim_ishak belanja kepci boleh.. menunggang laju tak salah..yang salah bila pancung member #justfun #rxzstilltheboss  #yamahaexciter  #yamaharxz  #jiwakelajuanmalaya
76 0 1 years ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Sau mesti on punya.. Kasi #repost #jiwakelajuanmalaya @mifzal.co Santai anak utara onXon Klcc

Sau mesti on punya.. Kasi #repost  #jiwakelajuanmalaya @mifzal.co  Santai anak utara onXon  Klcc
80 0 1 years ago
@jiwakelajuanmalaya Profile picture

@jiwakelajuanmalaya

Baik punya kabus.. #repost @adlimrn__ Paroi attack.🔥🔥 #hobenjanghoben #jiwakelajuanmalaya

Baik punya kabus.. #repost @adlimrn__  Paroi attack.🔥🔥 #hobenjanghoben  #jiwakelajuanmalaya
63 0 1 years ago