#JIWAPERMOTORAN ( @jiwapermotoran ) Instagram Profile

jiwapermotoran

#JIWAPERMOTORAN

  • 2.7k posts
  • 267.2k followers
  • 177 following

#JIWAPERMOTORAN Profile Information

@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Selamat pagi guys 😎
.
Cc @mrcarbon_specialist
・・・
isu tgah panas skrg..apa nak jd pon on tetap on!!utk standartkan semula mmg tak lar!!biarkan pguatkuasa buat keje dia..salah tetap salah berani buat berani tangung lar der!!main motor jer kot bkn jual dadah pon!!πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #ysuku #fg510 #brembo #yamahaexciter #kingdrag

Selamat pagi guys 😎
.
Cc @mrcarbon_specialist
・・・
isu tgah panas skrg..apa nak jd pon on tetap on!!utk standartkan semula mmg tak lar!!biarkan pguatkuasa buat keje dia..salah tetap salah berani buat berani tangung lar der!!main motor jer kot bkn jual dadah pon!!πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #ysuku #fg510 #brembo #yamahaexciter #kingdrag
1,168 0 13 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Standard itu indah 😝
.
Cc @cpixswish21
・・・
STANDARD ITU BENAR. RANGGI ITU MASA NAK PERGI EVENT. POLIS DAN JPJ BANYAK. JADI PERLU BERHATI-HATIπŸ‘€
MOOD STANDARD πŸ”›

Standard itu indah 😝
.
Cc @cpixswish21
・・・
STANDARD ITU BENAR. RANGGI ITU MASA NAK PERGI EVENT. POLIS DAN JPJ BANYAK. JADI PERLU BERHATI-HATIπŸ‘€
MOOD STANDARD πŸ”›
1,824 0 12 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Video terbaik utk tontonan umum πŸ€™
.
Cc @akhiratdidepanofficial
・・・
Jahat sgt ke budak2 moto ni? Memang deep betul message dlm video ni 🀭..Sape nak tgk full video boleh click link dekat bio OK.. Yg penting diorg ade pakai baju @akhiratdidepanofficial dgn @jenterakita ❀️ support! πŸ™Œ

#akhiratdidepan
#akhiratdidepanoffical
#ysuku
#budakmoto

Video terbaik utk tontonan umum πŸ€™
.
Cc @akhiratdidepanofficial
・・・
Jahat sgt ke budak2 moto ni? Memang deep betul message dlm video ni 🀭..Sape nak tgk full video boleh click link dekat bio OK.. Yg penting diorg ade pakai baju @akhiratdidepanofficial dgn @jenterakita ❀️ support! πŸ™Œ

#akhiratdidepan
#akhiratdidepanoffical
#ysuku
#budakmoto
3,693 0 11 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Selamat malam team belalang πŸ€™
.
Cc @mdinieee
・・・
Bila bawak MOTOR , kau cakap MAT REMPIT
β†’ Bila aku bawak KERETA , kau ckp
MENUNJUK-NUNJUK β†’ Kau nak aku
tunggang KUDA tengah2 bandar ke ?
β€’
β€’
#jantan❌guna #135bloodline #x1rforever #x1rlover #x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #gengbelalangtempur #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #kronirempitofficial #flyorstayhome #kamimatmotorbukanmatrempit

Selamat malam team belalang πŸ€™
.
Cc @mdinieee
・・・
Bila bawak MOTOR , kau cakap MAT REMPIT
β†’ Bila aku bawak KERETA , kau ckp
MENUNJUK-NUNJUK β†’ Kau nak aku
tunggang KUDA tengah2 bandar ke ?
β€’
β€’
#jantan❌guna #135bloodline #x1rforever #x1rlover #x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #gengbelalangtempur #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #kronirempitofficial #flyorstayhome #kamimatmotorbukanmatrempit
592 0 11 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Adoi.. ni lagi real untuk tontonan umum 😒
.
Pengubahansuaian haram motosikal ysuku katanya😒

#SinarHarian #Ysuku #Y15 #haram #ubahsuai #JPJ

Adoi.. ni lagi real untuk tontonan umum 😒
.
Pengubahansuaian haram motosikal ysuku katanya😒

#SinarHarian #Ysuku #Y15 #haram #ubahsuai #JPJ
1,259 0 11 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Team kacuk LC + Ysuku πŸ˜…
.
Agak2 nama apa yg sesuai... mati la nak😜 .
.
.
Jangan lupa follow IG
@jiwapermotoran & #jiwapermotoran
#Prayb4Ride
#PrayNGo
#ride4ukhuwah
#MuslimRiderUnited
.

Team kacuk LC + Ysuku πŸ˜…
.
Agak2 nama apa yg sesuai... mati la nak😜 .
.
.
Jangan lupa follow IG
@jiwapermotoran & #jiwapermotoran
#Prayb4Ride
#PrayNGo
#ride4ukhuwah 
#MuslimRiderUnited
.
1,378 0 11 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Agak2 bole pasang kt Ysuku x? Xkn kt LC je πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Benda dh panas buat apa nk sejukkanπŸ€™πŸ»
.
#gurauje

Agak2 bole pasang kt Ysuku x? Xkn kt LC je πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Benda dh panas buat apa nk sejukkanπŸ€™πŸ»
.
#gurauje
3,878 0 10 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Ramai ke yg kantoi ni bosskuπŸ˜…
.
Benda bole simpan buat apa nk kena saman 😜
.
.
.
.
Jangan lupa follow IG
@jiwapermotoran & #jiwapermotoran
#Prayb4Ride
#PrayNGo
#ride4ukhuwah
#MuslimRiderUnited

Ramai ke yg kantoi ni bosskuπŸ˜…
.
Benda bole simpan buat apa nk kena saman 😜
.
.
.
.
Jangan lupa follow IG
@jiwapermotoran & #jiwapermotoran
#Prayb4Ride
#PrayNGo
#ride4ukhuwah 
#MuslimRiderUnited
1,942 0 10 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Bukan senang nk jadi senang.. moga dipermudahkan urusan abg @foodpandamy ni.. amiinn

Bukan senang nk jadi senang.. moga dipermudahkan urusan abg @foodpandamy ni.. amiinn
3,002 0 9 September, 2019
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Selamat min naik LC je 😜
.
Cc @kamixramai
・・・
Abang2 Y-Suku Ok Ke?? Rasanya dah boleh selimut dulu jentera kesayangan anda..
-
#kamiXramai
#Operasi
#Y15zr
#Ysuku

Selamat min naik LC je 😜
.
Cc @kamixramai
・・・
Abang2 Y-Suku Ok Ke?? Rasanya dah boleh selimut dulu jentera kesayangan anda..
-
#kamiXramai
#Operasi
#Y15zr
#Ysuku
1,050 0 9 September, 2019