JohoTouch ( @johotouch.acc ) Instagram Profile

johotouch.acc

JohoTouch

  • 33 posts
  • 179 followers
  • 285 following

JohoTouch Profile Information

@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Salam, pump nisin import dari thai diniagakan . New item. Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja
.
Braket readystock Lc4s/Ysuku. Rm250 siap braket
.
Cod area jb apa2 boleh ws 01117715828 . ๐Ÿ™
ig: johotouch.acc
#barangpadu #x1rmalaya #x1rlover #wave125allstarthailand #ysuku #jbstyle #johorbahru #murahmeriah #brembo #nisin #yamaha #honda #suzuki

Salam, pump nisin import dari thai diniagakan . New item. Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja
.
Braket readystock Lc4s/Ysuku. Rm250 siap braket
.
Cod area jb apa2 boleh ws 01117715828 . ๐Ÿ™ 
ig: johotouch.acc 
#barangpadu #x1rmalaya #x1rlover #wave125allstarthailand #ysuku #jbstyle #johorbahru #murahmeriah #brembo #nisin #yamaha #honda #suzuki
34 0 17 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Stok tak banyak gengg ๐Ÿ”ฅ pump import dari thai barang baru siap kotak, pump depan pnp untuk Lc4s โœ…โœ…โœ…
.
Jualan promosi gaiss ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ
Rm280
Rm280
Rm280 (Harga siap skru siap braket bossku) .
Cod area jb pasirgudang/permasjaya ๐Ÿ’ฏ

Stok tak banyak gengg ๐Ÿ”ฅ pump import dari thai barang baru siap kotak, pump depan pnp untuk Lc4s โœ…โœ…โœ…
.
Jualan promosi gaiss ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ
Rm280
Rm280
Rm280 (Harga siap skru siap braket bossku) .
Cod area jb pasirgudang/permasjaya ๐Ÿ’ฏ
25 0 17 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Memang merecik hawau nii ๐Ÿ”ฅ memang nampak garing kalau pasang kat motor korang guyss ๐Ÿ’ฏ .
Dahlaa cun murah pula tuu RM280 SAHAJA siap braket ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Memang ngam teroxx ๐Ÿ˜Ž
.
Semua motor boleh sarung cuma kena buat braket sahaja. Apalagi tunggu guyss ws/dm teruss kasi jadi โ€ผ๏ธ
.
01117715828 ws/call
0136260320 ws/call
#JohoTouch #johorbahru #jbstyle #x1rlover #x1rmalaya #ysuku #ysukufamilia #wave125allstarthailand #barangpadu #murahmeriah #sampaijadi

Memang merecik hawau nii ๐Ÿ”ฅ memang nampak garing kalau pasang kat motor korang guyss ๐Ÿ’ฏ .
Dahlaa cun murah pula tuu RM280 SAHAJA siap braket ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Memang ngam teroxx ๐Ÿ˜Ž
.
Semua motor boleh sarung cuma kena buat braket sahaja. Apalagi tunggu guyss ws/dm teruss kasi jadi โ€ผ๏ธ
.
01117715828 ws/call 
0136260320 ws/call 
#JohoTouch #johorbahru #jbstyle #x1rlover #x1rmalaya #ysuku #ysukufamilia #wave125allstarthailand  #barangpadu #murahmeriah #sampaijadi
25 0 12 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang panas teroxx geng ๐Ÿ˜‹ barang baru dalam kotak memang cantik ๐Ÿ”ฅ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja, cepat cargasss gaiss โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Rm250 siap braket lc/ysuku โœ…
Rm250 siap braket lc/ysukuโœ…
Rm250 siap braket lc/ysuku โœ…
.
#yamaha #yamahasemakindidepan #honda #x1rlover #x1rmalaya #wave125allstarthailand #ysuku46 #ysukufamilia #johorbahru #jbstyle

Barang panas teroxx geng ๐Ÿ˜‹ barang baru dalam kotak memang cantik ๐Ÿ”ฅ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja, cepat cargasss gaiss โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Rm250 siap braket lc/ysuku โœ…
Rm250 siap braket lc/ysukuโœ…
Rm250 siap braket lc/ysuku โœ…
. 
#yamaha #yamahasemakindidepan #honda #x1rlover #x1rmalaya #wave125allstarthailand #ysuku46 #ysukufamilia #johorbahru #jbstyle
29 0 12 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Apalagi tunggu boss, angkut bawa balik kasi jadi ๐Ÿ”ฅ
.
Hot item barang baru dalam kotak ๐Ÿ’ฏ semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja .
Readystock braket Lc4s/Ysuku โœ…โœ…โœ…
.
Rm250- Rm280 โ—๏ธ
Rm250- Rm280 โ—๏ธ
Rm250- Rm280 โ—๏ธ
.
Cantikkan motor anda segera ๐Ÿ—ฃ
.
01117715828 ws/call
0136260320 ws/call .
#x1rmalaya #x1rlover #yamaha #honda #racing #teamlc135malaysia #wave125allstarthailand #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah

Apalagi tunggu boss, angkut bawa balik kasi jadi ๐Ÿ”ฅ
.
Hot item barang baru dalam kotak ๐Ÿ’ฏ semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja .
Readystock braket Lc4s/Ysuku โœ…โœ…โœ…
.
Rm250- Rm280 โ—๏ธ
Rm250- Rm280 โ—๏ธ
Rm250- Rm280 โ—๏ธ
.
Cantikkan motor anda segera ๐Ÿ—ฃ
.
01117715828 ws/call
0136260320 ws/call .
#x1rmalaya #x1rlover #yamaha #honda #racing #teamlc135malaysia #wave125allstarthailand #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah
22 0 11 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Coverset x1r ori biru r stripe gred for sale ๐Ÿ”ฅ. Cod 7/10 (nak tengok lagi gambar boleh dm) .
.
SOLD โŒ
Cod area jb pasirgudang/permas .โœ…โœ…โœ…
.
#x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #teamlc135malaysia #yamaha #yahamasemakindidepan #barangpaduterok

Coverset x1r ori biru r stripe gred for sale ๐Ÿ”ฅ. Cod 7/10 (nak tengok lagi gambar boleh dm) .
.
SOLD โŒ
Cod area jb pasirgudang/permas .โœ…โœ…โœ…
.
#x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #teamlc135malaysia #yamaha #yahamasemakindidepan #barangpaduterok
117 0 10 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

CepatCepat geng barang padu teroxx ๐Ÿ’ฏ Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Rm250 siap braket โ€ผ๏ธ
Rm250 siap braket โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas. Pos pun boleh mana yang jauh โœ…
.
01117715828 ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ๐Ÿ“ฑ
#johorbahru #x1rmalaya #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah

CepatCepat geng barang padu teroxx ๐Ÿ’ฏ Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Rm250 siap braket โ€ผ๏ธ
Rm250 siap braket โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas. Pos pun boleh mana yang jauh โœ…
.
01117715828 ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ๐Ÿ“ฑ
#johorbahru #x1rmalaya #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah
21 0 10 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Cepat cepat siapa cepat dia pasti dapat โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Item laku keras bossku ๐Ÿ”ฅ
.
Braket ready stok ysuku/lc4s/wave125
โœ…โœ…โœ…
.
Rm250 ONLY โ€ผ๏ธ
Rm250 ONLY โ€ผ๏ธ
Rm250 ONLY โ€ผ๏ธ
.
Harga siap tapak ye tuann ๐Ÿ”ฅ
.
01117715828 ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ๐Ÿ“ฑ
#x1rmalaya #johorbahru #barangpanas #ysukufamilia

Cepat cepat siapa cepat dia pasti dapat โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Item laku keras bossku ๐Ÿ”ฅ
.
Braket ready stok ysuku/lc4s/wave125
โœ…โœ…โœ…
.
Rm250 ONLY โ€ผ๏ธ
Rm250 ONLY โ€ผ๏ธ
Rm250 ONLY โ€ผ๏ธ
.
Harga siap tapak ye tuann ๐Ÿ”ฅ
.
01117715828 ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ๐Ÿ“ฑ
#x1rmalaya #johorbahru #barangpanas #ysukufamilia
22 0 9 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

MariMari siapa yang berminat boleh dm/ws ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ€ผ๏ธ
.
Barang cun & baru dalam kotak โœ…
.
01117715828 ws/call ๐Ÿ’ฏ
0136260320 ws/call ๐Ÿ’ฏ

MariMari siapa yang berminat boleh dm/ws ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ€ผ๏ธ
.
Barang cun & baru dalam kotak โœ…
.
01117715828 ws/call ๐Ÿ’ฏ
0136260320 ws/call ๐Ÿ’ฏ
9 0 9 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Item still available bossku โ€ผ๏ธsemua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
Rm280โ—๏ธ
Rm280โ—๏ธ
Rm280 โ—๏ธ
Harga siap tapak gengggg ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Item still available bossku โ€ผ๏ธsemua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
Rm280โ—๏ธ
Rm280โ—๏ธ
Rm280 โ—๏ธ
Harga siap tapak gengggg ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
13 0 9 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Masih readystock bossku โœ… Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja. .
Barang cun dalam kotak memang puashati ๐Ÿ˜Ž
.
Rm250 siap tapak๐Ÿ’ฏ
Rm250 siap tapak๐Ÿ’ฏ
Rm250 siap tapak ๐Ÿ’ฏ

Masih readystock bossku โœ… Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja. .
Barang cun dalam kotak memang puashati ๐Ÿ˜Ž
.
Rm250 siap tapak๐Ÿ’ฏ
Rm250 siap tapak๐Ÿ’ฏ
Rm250 siap tapak ๐Ÿ’ฏ
18 0 6 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang tengah panas gaiss ๐Ÿ”ฅ cepat sambar sebelum terlambat ๐Ÿ˜›
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ€ผ๏ธ
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
.
Cantikkan motor anda sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ

Barang tengah panas gaiss ๐Ÿ”ฅ cepat sambar sebelum terlambat ๐Ÿ˜›
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ€ผ๏ธ
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
.
Cantikkan motor anda sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
20 0 5 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Pump ori thailang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Semua motor boleh pakai bossku cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
.
Takkan nak tengok je ๐Ÿ˜›
Rm250-Rm280โ—๏ธ
Rm250-Rm280โ—๏ธ
Rm250-Rm280 โ—๏ธ
.
Murah Cantik Cun Puashati bossku ๐Ÿ’ฏ

Pump ori thailang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Semua motor boleh pakai bossku cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
.
Takkan nak tengok je ๐Ÿ˜› 
Rm250-Rm280โ—๏ธ
Rm250-Rm280โ—๏ธ
Rm250-Rm280 โ—๏ธ
.
Murah Cantik Cun Puashati bossku ๐Ÿ’ฏ
20 0 4 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Salam guyss pump masih ada โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ. Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
.
MariMariMari
Rm250-Rm280 siap tapak โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280 siap tapak โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280 siap tapakโ€ผ๏ธ

Salam guyss pump masih ada โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ. Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…
.
MariMariMari 
Rm250-Rm280 siap tapak โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280 siap tapak โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280 siap tapakโ€ผ๏ธ
21 0 3 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor

Kemas cuncun boss โœ…๐Ÿ’š
Pump brembo siap tapak wave125 sold โŒ
.
MariMari takkan nak tengok je boss ๐Ÿ˜Ž Promosi masih ada .
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas, pos pun boleh mana yang jauh ๐Ÿ˜Ž
.
01117715828 ws/call๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ

Kemas cuncun boss โœ…๐Ÿ’š
Pump brembo siap tapak wave125 sold โŒ
.
MariMari takkan nak tengok je boss ๐Ÿ˜Ž Promosi masih ada .
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas, pos pun boleh mana yang jauh ๐Ÿ˜Ž
.
01117715828 ws/call๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ
13 0 31 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Paling padu paling murah paling cun cun ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Promosi kawkaw boss ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…โœ…โœ…
.
Rm250-Rm280โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280 โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas . Pos pun boleh mana yang jauh ๐Ÿ’ฏ
.
01117715828 ws/call ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ

Paling padu paling murah paling cun cun ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
. 
Promosi kawkaw boss ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ๐Ÿ”ฅ
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…โœ…โœ…
.
Rm250-Rm280โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280โ€ผ๏ธ
Rm250-Rm280 โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas . Pos pun boleh mana yang jauh ๐Ÿ’ฏ
.
01117715828 ws/call ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ
24 0 29 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang panas bossku ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MurahMurah je promosi Merdeka ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ—๏ธ
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…โœ…
.
Rm250- Rm280 onlyโ€ผ๏ธ
Rm250- Rm280 only โ€ผ๏ธ
Rm250- Rm280 only โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas , pos pun boleh mana yang jauh ๐Ÿ˜Ž
.
01117715828 ws/call๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ
KASI JADI BOSSKU

Barang panas bossku ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MurahMurah je promosi Merdeka ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โ—๏ธ
. 
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 โœ…โœ…
.
Rm250- Rm280 onlyโ€ผ๏ธ
Rm250- Rm280 only โ€ผ๏ธ
Rm250- Rm280 only โ€ผ๏ธ
.
Cod area jb pasirgudang/permas , pos pun boleh mana yang jauh ๐Ÿ˜Ž
.
01117715828 ws/call๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ
KASI JADI BOSSKU
20 0 27 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang jadi, pump bawah Nisin siap braket Lc4s sold โŒ tq boss โœ…โœ…
.
MurahMurah je gaiss PROMOSI MERDEKA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Rm250โ€ผ๏ธ
Rm250โ€ผ๏ธ
Rm250 โ€ผ๏ธ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โœ…
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ
.
Cod area jb pasirgudang/permas .
01117715828 ws/call ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ

Barang jadi, pump bawah Nisin siap braket Lc4s sold โŒ tq boss โœ…โœ…
.
MurahMurah je gaiss PROMOSI MERDEKA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Rm250โ€ผ๏ธ
Rm250โ€ผ๏ธ
Rm250 โ€ผ๏ธ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja โœ…
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ
.
Cod area jb pasirgudang/permas .
01117715828 ws/call ๐Ÿ“ฑ
0136260320 ws/call ๐Ÿ“ฑ
19 0 24 August, 2019