Ubat Parut ( @jumeascargel_malaysia ) Instagram Profile

jumeascargel_malaysia

Ubat Parut

  • 5.4k posts
  • 16.8k followers
  • 7.4k following

Ubat Parut Profile Information

@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 1 hour ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 1 hour ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau 😃. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau Dan macam2 parut lagi. Boleh tersangat-sangat sangat 😘
Parut di hati je tak boleh 😜
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten 😱 lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke 😆. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan 😆😆😆

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau 😃. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau Dan macam2 parut lagi. Boleh tersangat-sangat sangat 😘
Parut di hati je tak boleh 😜
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten 😱 lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke 😆. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan 😆😆😆
4 0 1 hour ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 5 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja 😘
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Kudis
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp “SEKARANG”‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja 😘
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Kudis
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp “SEKARANG”‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat
1 0 5 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Sawah-sempadan, Tg.Karang, Selangor

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
6 0 7 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 7 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Blok J Sawah Sempadan

Guna tangan ke guna macam ni? 😂😂 . :cc
.
.
Korang ada masalah parut? 😭
Dah guna macam2 produk still tak hilang? 😭
Cuba @jumeascargel_malaysia
Dah ada yg cakap guna produk lain parut tak hilang , tapi bila guna @jumeascargel_malaysia hilang 😱
.
.
FOLLOW sementara tengah ada PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia .
.
.
#video #videolawak #videokreatif
#videomalaysia #lawakmalaysia #ubatparut #krimparut #jumeascargel #alvaprofix #kolejinpens #videoviral

Guna tangan ke guna macam ni? 😂😂 . :cc
.
.
Korang ada masalah parut? 😭
Dah guna macam2 produk still tak hilang? 😭
Cuba @jumeascargel_malaysia 
Dah ada yg cakap guna produk lain parut tak hilang , tapi bila guna @jumeascargel_malaysia hilang 😱
.
.
FOLLOW sementara tengah ada PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia .
.
.
#video #videolawak #videokreatif 
#videomalaysia #lawakmalaysia #ubatparut #krimparut #jumeascargel #alvaprofix #kolejinpens #videoviral
77 0 8 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Salam jumaat semua 🌸

Salam jumaat semua 🌸
52 0 9 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Kuala Lumpur, Malaysia

Masalah parut + kudis Zamir dah pun hilang . InshaAllah kalau konsisten dengan Jumea , parut ni makin lama makin pudar😍😍
.
Extract onion & bunga chamomile dalam #jumeascargel memang bagus untuk masalah parut . Tak percaya boleh google🤪
.
Lagi pun kita ada kelulusan KKM . Dah lebih 1000 unit terjual dalam masa kurang 1 bulan . Alhamdulillah #jumea dipercayai ramai😊
.
Jom gaisss hilangkan masalah parut pada wajah & badan . I bagi free postage tk kira sm atau ss . Best kan🤩 komen PM SEKARANG‼️
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut #gelparut #masalahparut #parutjerawat #parutkemalangan #jumeapakarparut #testimonijumea #testimonijumea

Masalah parut + kudis Zamir dah pun hilang . InshaAllah kalau konsisten dengan Jumea , parut ni makin lama makin pudar😍😍
.
Extract onion & bunga chamomile dalam #jumeascargel memang bagus untuk masalah parut . Tak percaya boleh google🤪
.
Lagi pun kita ada kelulusan KKM . Dah lebih 1000 unit terjual dalam masa kurang 1 bulan . Alhamdulillah #jumea dipercayai ramai😊
.
Jom gaisss hilangkan masalah parut pada wajah & badan . I bagi free postage tk kira sm atau ss . Best kan🤩 komen PM SEKARANG‼️
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut #gelparut #masalahparut #parutjerawat #parutkemalangan #jumeapakarparut #testimonijumea #testimonijumea
6 0 9 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

✅LULUS KKM : NOT180701426K
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

✅LULUS KKM : NOT180701426K
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
8 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Sabah, Malaysia

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut kudis
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram .tahan lama, Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to FREE POSTAGE 💯

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut kudis
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram .tahan lama, Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to FREE POSTAGE 💯
18 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut kudis
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , .tahan lama boleh tahan sehingga 3 bulan 😱, Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from @jumeascargel_malaysia . Click link at my bio now to FREE POSTAGE 💯

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut kudis
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , .tahan lama boleh tahan sehingga 3 bulan 😱, Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from @jumeascargel_malaysia . Click link at my bio now to FREE POSTAGE 💯
2 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Alhamdulillah setelah berbulan bulan dalam kajian untuk produk parut yang paling berkesan, so inilah dia produk terbaru kami iaitu JUMEA SCAR GEL 💎
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

Alhamdulillah setelah berbulan bulan dalam kajian untuk produk parut yang paling berkesan, so inilah dia produk terbaru kami iaitu JUMEA SCAR GEL 💎
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
5 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
14 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
5 0 19 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Ampang, Kuala Lumpur

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeascargel_malaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and  ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan  dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeascargel_malaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel
11 0 19 September, 2019