Ubat Parut ( @jumeascargel_shop ) Instagram Profile

jumeascargel_shop

Ubat Parut

  • 7.5k posts
  • 17.2k followers
  • 5.5k following

Ubat Parut Profile Information

@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ฏ
.
#Repost @syazwaniarahim
ใƒปใƒปใƒป
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel โค๏ธ.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ˜˜
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ฏ
.
#Repost @syazwaniarahim
ใƒปใƒปใƒป
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel โค๏ธ.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni  dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ˜˜
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
1 0 16 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

What is Onion Extract? .
.
Onion extract is formed by breaking down the flesh of an onion. The resulting substance appears in some types of skin medications and lotions to treat and reduce the appearance of acne and scars.
.
Yes salah satu main ingredient dalam Jumea Scar Gel ialan Onion Extract . Sangat membantu untuk pudarkan parut pada wajah & badan ๐Ÿ˜
.
Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30 untuk HARI INI โ€ผ๏ธ click link di bio ya๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

What is Onion Extract? .
.
Onion extract is formed by breaking down the flesh of an onion. The resulting substance appears in some types of skin medications and lotions to treat and reduce the appearance of acne and scars.
.
Yes salah satu main ingredient dalam Jumea Scar Gel ialan Onion Extract . Sangat membantu untuk pudarkan parut pada wajah & badan ๐Ÿ˜
.
Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30 untuk HARI INI โ€ผ๏ธ click link di bio ya๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
1 0 16 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Alhamdulillah . Customer i . Dia siapkan buat video sekali untuk share dengan korang kebaikan #jumeascargel ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š thanks Teja โค๏ธโค๏ธโค๏ธ jom dapatkan JUMEA dengan harga PROMOSI & FREE POSTAGE โœจ๐Ÿ˜˜
.
#Repost @azranurza
ใƒปใƒปใƒป
Hi everyone! Teja nak share dengan korang apa yang Teja pakai untuk parut. Teja guna, Jumea Scar Gel! I've been using this scar gel almost sebulan lebih dah & Teja suka sangat dengan jumea scar gel ni โค๏ธ Tak melekit langsung & ada cooling effect bila apply. Extract Onion & Chamomile yang kaya dengan Vit E memang bagus untuk merawat masalah parut. Bukan boleh pudarkan parut jerawat je tau, parut chickenpox, parut kemalangan & parut gelap pun boleh juga. Dalam 7 hari je dah boleh nampak kesan dekat parut.
Info lain tentang produk ni boleh didapati di @jumeascargel_malaysia okay โœจ
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Alhamdulillah . Customer i . Dia siapkan buat video sekali untuk share dengan korang kebaikan #jumeascargel ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š thanks Teja โค๏ธโค๏ธโค๏ธ jom dapatkan JUMEA dengan harga PROMOSI & FREE POSTAGE โœจ๐Ÿ˜˜
.
#Repost @azranurza
ใƒปใƒปใƒป
Hi everyone! Teja nak share dengan korang apa yang Teja pakai untuk parut. Teja guna, Jumea Scar Gel! I've been using this scar gel almost sebulan lebih dah & Teja suka sangat dengan jumea scar gel ni โค๏ธ Tak melekit langsung & ada cooling effect bila apply. Extract Onion & Chamomile yang kaya dengan Vit E memang bagus untuk merawat masalah parut. Bukan boleh pudarkan parut jerawat je tau, parut chickenpox, parut kemalangan & parut gelap pun boleh juga. Dalam 7 hari je dah boleh nampak kesan dekat parut. 
Info lain tentang produk ni boleh didapati di @jumeascargel_malaysia okay โœจ
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 19 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Rompin, Negeri Sembilan

โ€œMula mula tak yakin, tapi suami suruh try , hasilnya sangat berkesanโ€๐Ÿ’ฏ
.
Alhamdulillah dapat testimoni drpd customer . Tambahkan lagi confident dengan hilangkan parut parut yang ada pada wajah & tubuh kita ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Produk paling berkesan untuk parut . Dengan 20g , kamu dapat dengan harga yang sangat berpatutan + FREE POSTAGE โ€ผ๏ธ
.
Tapi untuk 100 pelanggan terawal sahaja . Jangan lepaskan peluang. DM kami sekarang๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

โ€œMula mula tak yakin, tapi suami suruh try , hasilnya sangat berkesanโ€๐Ÿ’ฏ
.
Alhamdulillah dapat testimoni drpd customer . Tambahkan lagi confident dengan hilangkan parut parut yang ada pada wajah & tubuh kita ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Produk paling berkesan untuk parut . Dengan 20g , kamu dapat dengan harga yang sangat berpatutan + FREE POSTAGE โ€ผ๏ธ
.
Tapi untuk 100 pelanggan terawal sahaja . Jangan lepaskan peluang. DM kami sekarang๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
1 0 19 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Salam Hi apa khabar semua ๐Ÿ˜€? .
Kadang2 mesti kita pernah terfikir bila lah kulit kita nk cantik macam orang lain . Hmm nk kulit bersih Flawles ๐Ÿค” hmm ๐Ÿ˜ซ.
.
Jangan asyik fikir tapi tak bertindak . memang tak cantik2 lah kulit tu ๐Ÿ˜‚
.
Sekarang dekat negara kita ni dah
Macam2 produk yg ada jual tapi hati2 lah dalam pemilihan product .
Tak semua produk selamat di gunakan tau ๐Ÿ˜ฑ. Cuma admin nak pesan hati2 check betul2 sebelum beli ๐Ÿค—๐Ÿ‘โฃ๏ธโฃ๏ธ.
.
Yg penting Alhamdulillah jumea selamat di gunakan ๐Ÿค— sudah pun diluluskan oleh KKMโค๏ธ
.
.
Nak Harga PROMOSI? Cepat2 tekan link di bio saya untuk whatsapp sebelum promo habis ๐Ÿ˜ญ

Salam Hi apa khabar semua ๐Ÿ˜€? .
Kadang2 mesti kita pernah terfikir bila lah kulit kita nk cantik macam orang lain . Hmm nk kulit bersih Flawles ๐Ÿค” hmm ๐Ÿ˜ซ.
.
Jangan asyik fikir tapi tak bertindak .  memang tak cantik2 lah kulit tu ๐Ÿ˜‚
.
Sekarang dekat negara kita ni dah
Macam2 produk yg ada jual tapi hati2 lah dalam pemilihan product .
Tak semua produk selamat di gunakan tau ๐Ÿ˜ฑ. Cuma admin nak pesan hati2 check betul2 sebelum beli ๐Ÿค—๐Ÿ‘โฃ๏ธโฃ๏ธ.
.
Yg penting Alhamdulillah jumea selamat di gunakan ๐Ÿค— sudah pun diluluskan oleh KKMโค๏ธ
.
.
Nak Harga PROMOSI? Cepat2 tekan link di bio saya untuk whatsapp sebelum promo habis ๐Ÿ˜ญ
3 0 22 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
4 0 22 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Finally kita dah ada testimoni parut chicken pox! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ฏ parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? ๐Ÿ™Š
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Finally kita dah ada testimoni parut chicken pox! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ฏ parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? ๐Ÿ™Š
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 23 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Jalan Alternatif Bankenal

Jumea Scar Gelโค๏ธ
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut kudis
โœ… Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram .tahan lama, Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฏ

Jumea Scar Gelโค๏ธ
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut kudis
โœ… Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram .tahan lama, Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฏ
2 0 23 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Jalan Alternatif Bankenal

Thank you so much โค๏ธ
.
Repost @reinalum
ใƒปใƒปใƒป
I've tried @jumeamalaysia for a few weeks now and it's a #Scargel that's gentle enough to work on your face. It mainly uses onion extract & chamomile to help with the healing of scar tissue. .
-

Honestly, I only have really old acne scars so I'm told that it'll take longer to heal. But what I can say is that it was really pleasant to use on my face. No breakouts. No oiliness. .
-
Lot's of people have been asking what's a good scar gel/cream other than the usual bio oil that's usually too oily to put on your face (especially if you're acne prone). I think this is a good alternative that you can try out. It's also important for you to apply twice a day. .
-
I think my lack of discipline is a factor why my old scars aren't healing as fast too ๐Ÿ˜… It also has a good texture after applying so wearing makeup after is no issue! .
.
#HonestReview #ReinaBeauty #Skincare #jumeamalaysia #jumeascargel #Jumea .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Thank you so much โค๏ธ
.
Repost @reinalum
ใƒปใƒปใƒป
I've tried @jumeamalaysia for a few weeks now and it's a #Scargel that's gentle enough to work on your face. It mainly uses onion extract & chamomile to help with the healing of scar tissue. .
-

Honestly, I only have really old acne scars so I'm told that it'll take longer to heal. But what I can say is that it was really pleasant to use on my face. No breakouts. No oiliness. .
-
Lot's of people have been asking what's a good scar gel/cream other than the usual bio oil that's usually too oily to put on your face (especially if you're acne prone). I think this is a good alternative that you can try out. It's also important for you to apply twice a day. .
-
I think my lack of discipline is a factor why my old scars aren't healing as fast too ๐Ÿ˜… It also has a good texture after applying so wearing makeup after is no issue! .
.
#HonestReview #ReinaBeauty #Skincare #jumeamalaysia #jumeascargel #Jumea .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 23 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger โค๏ธ
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger โค๏ธ
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
4 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Nak Harga promosi? ๐Ÿ˜‰
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu๐Ÿ˜ฑ
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan โ˜บ๏ธ
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . ๐Ÿ˜˜โœจ
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi ๐ŸŒธโœจ
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau ๐Ÿ˜ฑ
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? ๐Ÿ˜‰
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu๐Ÿ˜ฑ
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan โ˜บ๏ธ
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . ๐Ÿ˜˜โœจ
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi ๐ŸŒธโœจ
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau ๐Ÿ˜ฑ
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
10 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau ๐Ÿ˜ƒ. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau Dan macam2 parut lagi. Boleh tersangat-sangat sangat ๐Ÿ˜˜
Parut di hati je tak boleh ๐Ÿ˜œ
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten ๐Ÿ˜ฑ lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke ๐Ÿ˜†. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau ๐Ÿ˜ƒ. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau Dan macam2 parut lagi. Boleh tersangat-sangat sangat ๐Ÿ˜˜
Parut di hati je tak boleh ๐Ÿ˜œ
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten ๐Ÿ˜ฑ lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke ๐Ÿ˜†. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
4 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

๐Ÿ”ฅPUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER๐Ÿ”ฅ
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Chickenpox
โœ… Parut Kemalangan
โœ… Parut Gelap
โœ… Parut kudis
โœ… Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG ๐Ÿ˜โœจ
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

๐Ÿ”ฅPUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER๐Ÿ”ฅ
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Chickenpox
โœ… Parut Kemalangan
โœ… Parut Gelap
โœ… Parut kudis
โœ… Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG ๐Ÿ˜โœจ
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja ๐Ÿ˜˜
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Kudis
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp โ€œSEKARANGโ€โ€ผ๏ธ
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat

Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh lihat kesan seawal 7 hari sahaja ๐Ÿ˜˜
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Kudis
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/Melecur
.
.
Whatsapp 011-2725-0415 atau tekan sahaja Link di bio untuk ke Whatsapp โ€œSEKARANGโ€โ€ผ๏ธ
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparutmalaysia #ubatjerawat
3 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Sawah-sempadan, Tg.Karang, Selangor

#Repost @syeramokhtar ใƒปใƒปใƒป
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
๐ŸŒธ Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
๐ŸŒธ Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
๐ŸŒธ Tidak berminyak dan tidak melekit
๐ŸŒธ Mempunyai cooling effect
๐ŸŒธ Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
๐ŸŒธ Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ใƒปใƒปใƒป
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeascargel_malaysia .
๐ŸŒธ Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
๐ŸŒธ Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
๐ŸŒธ Tidak berminyak dan tidak melekit
๐ŸŒธ Mempunyai cooling effect
๐ŸŒธ Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
๐ŸŒธ Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
4 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel ๐Ÿ˜
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL ๐Ÿ’ง
.
Water-Based ? sebab...โ €
.
โœ”๏ธMudah meresap kebawah kulit dengan pantas.โ €
โœ”๏ธSesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. โ €
โœ”๏ธMemberikan kelembapan kepada kulit anda.โ €
โœ”๏ธTidak melekit โ €
โœ”๏ธTidak berminyak.โ €
.โ €
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut ๐Ÿ’ฏ Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? โ €
.โ €
Ya, Jumea scargel ๐Ÿ’ฏWater-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut ๐Ÿค— #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. ๐Ÿ‘Œ
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel ๐Ÿ˜
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL ๐Ÿ’ง
.
Water-Based ? sebab...โ €
.
โœ”๏ธMudah meresap kebawah kulit dengan pantas.โ €
โœ”๏ธSesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. โ €
โœ”๏ธMemberikan kelembapan kepada kulit anda.โ €
โœ”๏ธTidak melekit โ €
โœ”๏ธTidak berminyak.โ €
.โ €
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut ๐Ÿ’ฏ Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? โ €
.โ €
Ya, Jumea scargel ๐Ÿ’ฏWater-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut ๐Ÿค— #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. ๐Ÿ‘Œ
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
6 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Blok J Sawah Sempadan

Guna tangan ke guna macam ni? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . :cc
.
.
Korang ada masalah parut? ๐Ÿ˜ญ
Dah guna macam2 produk still tak hilang? ๐Ÿ˜ญ
Cuba @jumeascargel_malaysia
Dah ada yg cakap guna produk lain parut tak hilang , tapi bila guna @jumeascargel_malaysia hilang ๐Ÿ˜ฑ
.
.
FOLLOW sementara tengah ada PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia
PROMOSI @jumeascargel_malaysia .
.
.
#video #videolawak #videokreatif
#videomalaysia #lawakmalaysia #ubatparut #krimparut #jumeascargel #alvaprofix #kolejinpens #videoviral

Guna tangan ke guna macam ni? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . :cc
.
.
Korang ada masalah parut? ๐Ÿ˜ญ
Dah guna macam2 produk still tak hilang? ๐Ÿ˜ญ
Cuba @jumeascargel_malaysia 
Dah ada yg cakap guna produk lain parut tak hilang , tapi bila guna @jumeascargel_malaysia hilang ๐Ÿ˜ฑ
.
.
FOLLOW sementara tengah ada PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia 
PROMOSI @jumeascargel_malaysia .
.
.
#video #videolawak #videokreatif 
#videomalaysia #lawakmalaysia #ubatparut #krimparut #jumeascargel #alvaprofix #kolejinpens #videoviral
40 0 20 September, 2019