PUTIH MULUS MACAM AWEK KOREA ( @junnibeauty_eydazendra ) Instagram Profile

junnibeauty_eydazendra

PUTIH MULUS MACAM AWEK KOREA

  • 202 posts
  • 3.7k followers
  • 5.5k following

PUTIH MULUS MACAM AWEK KOREA Profile Information

@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣

Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣

Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣

Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣

Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣


Jom sama sama PUTIH ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO.
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada Eyda untuk kita suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣
⁣
Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣
⁣
Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣
⁣
Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣
⁣
Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama PUTIH ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO.
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada Eyda untuk kita suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
5 0 22 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 19 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk  suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 14 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk eyda suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk eyda suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 14 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih #junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣

Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣

💰Licen Serum RM52⁣

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO

👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣
⁣
Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣
💰Licen Serum RM52⁣
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
⁣
👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
4 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Jitra

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
4 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link  whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya 
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 7 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

😱😱READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak.
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min !
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

😱😱READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
0 0 1 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

BETUL KE BOLEH PUTIH ? TENGOK SKIN ANGELS TU HELLOK KE IDOK?
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

BETUL KE BOLEH PUTIH ? TENGOK SKIN ANGELS TU HELLOK KE IDOK?
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 1 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 29 September, 2019