K A K I L A N G G A™️ 🇲🇾 ( @kakilangga ) Instagram Profile

kakilangga

K A K I L A N G G A™️ 🇲🇾

  • 3k posts
  • 124.7k followers
  • 548 following

K A K I L A N G G A™️ 🇲🇾 Profile Information

@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Semoganya segalanya dipermudahkan dan berhati hati dijalan raya bossku @utopia_jb 😢 #ducati #panigale #panigalev4 #panigale959 #panigalev4r #hypermotard
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga

Semoganya segalanya dipermudahkan dan berhati hati dijalan raya bossku @utopia_jb 😢 #ducati #panigale #panigalev4 #panigale959 #panigalev4r #hypermotard
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga
1,790 0 16 hours ago
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Lelaki kalau yang jenis peluk kawan ni seorang sahabat sejati, tak tikam belakang, tak ambil kesempatan atas kesenangan orang lain dan bila jatuh wheelie pun mesti tergelak sama sama 😂 betul tak min kata? Jangan sampai main belakang sudah la 😅 minta jauh lee, dunia akhirat tak terima kita wooo. @ijal46 .
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga

Lelaki kalau yang jenis peluk kawan ni seorang sahabat sejati, tak tikam belakang, tak ambil kesempatan atas kesenangan orang lain dan bila jatuh wheelie pun mesti tergelak sama sama 😂 betul tak min kata? Jangan sampai main belakang sudah la 😅 minta jauh lee, dunia akhirat tak terima kita wooo. @ijal46 .
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga
1,348 0 17 hours ago
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Sedikit tazkirah pagi tentang y15 , tag kawan korang yang pakai y15 !! .
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.

Sedikit tazkirah pagi tentang y15 , tag kawan korang yang pakai y15 !! .
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.
2,782 0 23 hours ago
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Minoriti mencabar majoriti.
Betul juga apa dia kata tu, seller melayu pengguna melayu bangun dan terus maju dalam perniagaan. Melayu sememangnya penyabar sebab tu sering ditindas. Tak dapat dinafikan lagi peniaga melayu sekarang semakin meluas dan semakin maju dalam perniagaan pernotoran. Yang penting jangan putus asa dan kerajaan bantu utamakan peniaga melayu dari aspek direct kilang serta buka satu cawangan khas atau stor pengumpulan barang barang motorsikal untuk peniaga melayu dapatkan harga borong bagi bengkel melayu. Negara kita salah satu negara yang meminati permotoran dalam kelompok besar. Bukan min kata min rasis atau perkauman tapi ini untuk kebaikan anak melayu kita maju dan menaikkan lagi ekonomi negara. Sekian daripada min.
Nak upgrade atau servis motor boleh cari @ybxperformance.
@ybxperformance.
@ybxperformance. .
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga

Minoriti mencabar majoriti.
Betul juga apa dia kata tu, seller melayu pengguna melayu bangun dan terus maju dalam perniagaan. Melayu sememangnya penyabar sebab tu sering ditindas. Tak dapat dinafikan lagi peniaga melayu sekarang semakin meluas dan semakin maju dalam perniagaan pernotoran. Yang penting jangan putus asa dan kerajaan bantu utamakan peniaga melayu dari aspek direct kilang serta buka satu cawangan khas atau stor pengumpulan barang barang motorsikal untuk peniaga melayu dapatkan harga borong bagi bengkel melayu. Negara kita salah satu negara yang meminati permotoran dalam kelompok besar. Bukan min kata min rasis atau perkauman tapi ini untuk kebaikan anak melayu kita maju dan menaikkan lagi ekonomi negara. Sekian daripada min.
Nak upgrade atau servis motor boleh cari @ybxperformance.
@ybxperformance.
@ybxperformance. .
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga
1,329 0 14 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Tak habis lagi kes Y15 ni rupanya 🤣🤣
.
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.

Tak habis lagi kes Y15 ni rupanya 🤣🤣
.
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.
4,795 0 13 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Berapa banyak info daaa. Bukan kaleng kaleng ni 😂😂😂 #Y15ZR #Y15ZRmalaysia .
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga

Berapa banyak info daaa. Bukan kaleng kaleng ni 😂😂😂 #Y15ZR #Y15ZRmalaysia .
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga
4,427 0 12 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Aduh tak leh move on la min bila waisuku tengah hangat ni 😂
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga

Aduh tak leh move on la min bila waisuku tengah hangat ni 😂
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga
842 0 12 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Haa idol min si kaki wheelie 😍
.
🎥: @hafizh_syahrin eh silap @hafizhydent_ 🤣🤣
.
.
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.

Haa idol min si kaki wheelie 😍
.
🎥: @hafizh_syahrin eh silap @hafizhydent_ 🤣🤣
.
.
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.
561 0 11 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Lama min tak post video wheelie 😘 nah min belanja sikit 😝
.
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.

Lama min tak post video wheelie 😘 nah min belanja sikit 😝
.
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.
6,674 0 11 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Kalau awak "cinta" bukan setakat "sayang" yang saya sudi , takungan minyak hitam pun saya sanggup berenang , spocket tajam pun saya sanggup tumpulkan , tapi saya janji kalau ada roadblock jpj atau polis confirm saya uturn , saya ikut jalan kampung 🤣
.
Tolong admin tag owner gambar jap😝
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.

Kalau awak "cinta" bukan setakat "sayang" yang saya sudi , takungan minyak hitam pun saya sanggup berenang , spocket tajam pun saya sanggup tumpulkan , tapi saya janji kalau ada roadblock jpj atau polis confirm saya uturn , saya ikut jalan kampung 🤣
.
Tolong admin tag owner gambar jap😝
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.
550 0 11 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Abang achey punya statement dalam golongan artis sangat memberansangkan dan tak salahkan masyarakat seperti golongan artis yang lain, acah acah buat minat main motor, bila dah jadi tegang, lutut mula goyang, diri sendiri bawa lari wang, lupa siapa yang kasi lu wang, kalau bukan rakyat support lu punya barang☺️ salute @acheykintangkintung
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga

Abang achey punya statement dalam golongan artis sangat memberansangkan dan tak salahkan masyarakat seperti golongan artis yang lain, acah acah buat minat main motor, bila dah jadi tegang, lutut mula goyang, diri sendiri bawa lari wang, lupa siapa yang kasi lu wang, kalau bukan rakyat support lu punya barang☺️ salute @acheykintangkintung
.
.
Follow @kakilangga dan #kakilangga
11,083 0 10 September, 2019
@kakilangga Profile picture

@kakilangga

Ha tag kawan korang yang ysuku standard tapi kecoh macam dia punya dah modified gila babs 🤣 .
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.

Ha tag kawan korang yang ysuku standard tapi kecoh macam dia punya dah modified gila babs 🤣 .
.
.
----------------------------------------
----------------------------------------
----------------------------------------
Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !! .
.
"Berminat nak buat Paid Review paling MURAH DAN BERBALOI ? Swipe up di highlights untuk harga yang TAK MASUK AKAL!!!!!
.
2,213 0 10 September, 2019