KAKY RACING OFFICIAL™ ( @kakyracing_ ) Instagram Profile

kakyracing_

KAKY RACING OFFICIAL™

  • 2k posts
  • 66k followers
  • 4.5k following

KAKY RACING OFFICIAL™ Profile Information

@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Berapa bintang nak bagi untuk gambar ini 😋
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_

Berapa bintang nak bagi untuk gambar ini 😋
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_
428 0 30 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Kulim

Inshaallah ada rezeki Kita jumpa di SantaiAnakUtara 6.0 . Inshaallah admin akan jual sticker. Nampak banner kami boleh terus terjah beli sticker kami . Stock limited yaa takbanyak dikeluarkan .😋 Geng kulim tolong tampilkan diri admin nak usya berapa ramai 😘 Standby @santaianakutara

Inshaallah ada rezeki Kita jumpa di SantaiAnakUtara 6.0 . Inshaallah admin akan jual sticker.  Nampak banner kami boleh terus terjah beli sticker kami . Stock limited yaa takbanyak dikeluarkan .😋 Geng kulim tolong tampilkan diri admin nak usya berapa ramai 😘 Standby @santaianakutara
406 0 29 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Kulim

Hampa semua dah ready kaa @santaianakutara . Kami geng kulim dah sangap throttle 😍
.
Edit by @alipsuper_ .
.
Pelakon @dekpannnn_ @amirul4897._ @mat_toiqq @uzairrrzzzzz_ @matt_lyy

Hampa semua dah ready kaa @santaianakutara . Kami geng kulim dah sangap throttle 😍
.
Edit by @alipsuper_ .
.
Pelakon @dekpannnn_ @amirul4897._ @mat_toiqq @uzairrrzzzzz_ @matt_lyy
1,528 0 29 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Boleh tahan skill luar negara punya matrempit😎
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_ @mat_rambu_moto

Boleh tahan skill luar negara punya matrempit😎
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_ @mat_rambu_moto
2,092 0 27 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Bukit Merah Laketown Resort

Admin dah ready stock sticker untuk @santaianakutara sebanyak 80keping . Standby bossku sekalian 😘 ada yang berminat tak ?

Admin dah ready stock sticker untuk @santaianakutara sebanyak 80keping . Standby bossku sekalian 😘 ada yang berminat tak ?
224 0 27 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

8 Hari lagi geng @santaianakutara . Hampa dah ready kaa ? .
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_

8 Hari lagi geng @santaianakutara . Hampa dah ready kaa ? .
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_
824 0 27 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Berapa ramai yang dah confirm pergi SAU nanti ? Kalau ramai yang on pakcik alejek pun nak on jugak . Boleh ker ? 😘
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_

Berapa ramai yang dah confirm pergi SAU nanti ? Kalau ramai yang on pakcik alejek pun nak on jugak . Boleh ker ? 😘
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_
3,429 0 26 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Ya Allah....malas tahap apa ni? 😂😂
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_

Ya Allah....malas tahap apa ni? 😂😂
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_
1,062 0 24 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Korang dah standby ker nak ke @santaianakutara . Kami dari kulim dah standby , inshaallah belakang sampai 😎
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_

Korang dah standby ker nak ke @santaianakutara . Kami dari kulim dah standby , inshaallah belakang sampai 😎
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_
510 0 22 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Cun cun lawa nye 😊 okey nak habaq Mai nie korang boleh dapat kan baju nie Kat Event SAU 6.0 nanti okey Harga mur mur design pon lawa cun cun muaaahh cikit @jenterapejuang @ridewithstyle.co @budak_video_official

Cun cun lawa nye 😊 okey nak habaq Mai nie korang boleh dapat kan baju nie Kat Event SAU 6.0 nanti okey Harga mur mur design pon lawa cun cun muaaahh cikit @jenterapejuang @ridewithstyle.co @budak_video_official
241 0 20 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Model nim masuk Malaysia dak gih . Kalau dah masuk admin nk pi usya dan nak ejas free sebijik 😂
.
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_ @mat_rambu_moto

Model nim masuk Malaysia dak gih . Kalau dah masuk admin nk pi usya dan nak ejas free sebijik 😂
.
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_  @mat_rambu_moto
960 0 20 September, 2018
@kakyracing_ Profile picture

@kakyracing_

Pelapis mat rempit ? 😁
.
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_

Pelapis mat rempit ? 😁
.
.
.
.
Follow Dan Support @kakyracing_ @rizalmotorsport_
884 0 19 September, 2018