[#] Kapcai Jahat Kaki Tapau ( @kapcai.jahat ) Instagram Profile

kapcai.jahat

[#] Kapcai Jahat Kaki Tapau

  • 11k posts
  • 469k followers
  • 46 following

[#] Kapcai Jahat Kaki Tapau Profile Information

@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Berhati2 lah di jalan raya... Takde yg pelik kan ? πŸ˜…πŸ˜…

Berhati2 lah di jalan raya... Takde yg pelik kan ? πŸ˜…πŸ˜…
758 22 12 minutes ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Amboi hebat betul cara dia start motor.. Tag member korang yg susah nak start motor tu.. Suruh buat macam ni jgak πŸ˜‚πŸ˜‚

Amboi hebat betul cara dia start motor.. Tag member korang yg susah nak start motor tu.. Suruh buat macam ni jgak πŸ˜‚πŸ˜‚
1,000 7 1 hour ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Budak2 Zaman Sekarang Memang Win πŸ˜‚

Budak2 Zaman Sekarang Memang Win πŸ˜‚
1,000 15 2 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Mana korang yg peminat filem mat rempit Haa.. Kalau korang ingat lagi dilog part ni ??

Mana korang yg peminat filem mat rempit Haa.. Kalau korang ingat lagi dilog part ni ??
4,000 55 3 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Yamaha sport jet8mm πŸ”₯dia punya padu tak boleh bawak bincang boss

Yamaha sport jet8mm πŸ”₯dia punya padu tak boleh bawak bincang boss
2,000 16 5 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Enjoying your work 😁 .

Enjoying your work 😁 .
4,000 22 6 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Gear 2 pon dah outmeter.. Power motor ke atau power meter ni ?? πŸ˜‚

Gear 2 pon dah outmeter.. Power motor ke atau power meter ni ?? πŸ˜‚
2,000 8 17 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Bestnya @onebitetasty 😍 Ada banyak flavour choco stick & cookies yg sangat menyelerakan! Rasa sekali, confirm nak lagi πŸ₯° Tag kawan2 yg suka makan hehe. Jom follow @onebitetasty ❀

Bestnya @onebitetasty 😍 Ada banyak flavour choco stick & cookies yg sangat menyelerakan! Rasa sekali, confirm nak lagi πŸ₯° Tag kawan2 yg suka makan hehe. Jom follow @onebitetasty ❀
689 1 20 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? Hadiah birthday? Hadiah Anniversary? Saje saje bagi hadiah pun boleh. Jom surprise teddy bear besar kt awek. Confirm awek pengsan suka. grab cepat kat Ig ni πŸ˜‰ @kawastrong @kawastrong @kawastrong

Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? Hadiah birthday? Hadiah Anniversary? Saje saje bagi hadiah pun boleh.  Jom surprise teddy bear besar kt awek. Confirm awek pengsan suka.  grab cepat kat Ig ni πŸ˜‰ @kawastrong @kawastrong @kawastrong
588 1 20 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Rempit2 jugak solat jgn tinggal ye gais

Rempit2 jugak solat jgn tinggal ye gais
3,000 11 21 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Harga Sangat Sangat Murah.. Tak Dapat Tempat Lain.. Klik Link Yang Ada Di Bio.. Lpas tu Pilih Paidreview Iklan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» @kapcai.jahat

Harga Sangat Sangat Murah.. Tak Dapat Tempat Lain.. Klik Link Yang Ada Di Bio.. Lpas tu Pilih Paidreview Iklan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» @kapcai.jahat
199 0 22 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Sia sia jadi pilot.. Kalau tak jumpa jalan ke hati awak.. Cia cia πŸ˜‚ ada yg nak tambah jugak tak ?? Kemon gais sporting sikit

Sia sia jadi pilot.. Kalau tak jumpa jalan ke hati awak.. Cia cia πŸ˜‚ ada yg nak tambah jugak tak ?? Kemon gais sporting sikit
5,000 160 22 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Kalau korang terrer.. Cuba la teka spec motor ni..

Kalau korang terrer.. Cuba la teka spec motor ni..
971 25 23 hours ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Ni motor ajak gadoh namanya πŸ˜‚πŸ˜‚ mesti owner selalu kena maki dengan jiran masa nak panaskan enjin pagi2 πŸ˜‚πŸ˜‚

Ni motor ajak gadoh namanya πŸ˜‚πŸ˜‚ mesti owner selalu kena maki dengan jiran masa nak panaskan enjin pagi2 πŸ˜‚πŸ˜‚
2,000 8 1 day ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Standard itu tipu orang kata... Knp dia ex5 tapi bunyi dia tak macam ex5 ?? πŸ€”πŸ€”

Standard itu tipu orang kata... Knp dia ex5 tapi bunyi dia tak macam ex5 ?? πŸ€”πŸ€”
3,000 28 1 day ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Ada ni haa tengah masak, maklumlah gaji bulan ni kurang.. Ot tk bnyak πŸ˜‚πŸ˜‚ korang ada nak order apa2 lg tak ??

Ada ni haa tengah masak, maklumlah gaji bulan ni kurang.. Ot tk bnyak πŸ˜‚πŸ˜‚ korang ada nak order apa2 lg tak ??
2,000 12 1 day ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Orang kata motor mahal ni boleh buat apa2 je.. Jadi kita try la main dekat offroad pulak.. Nampak gayanya mcm payah la pulak πŸ˜…πŸ˜…

Orang kata motor mahal ni boleh buat apa2 je.. Jadi kita try la main dekat offroad pulak.. Nampak gayanya mcm payah la pulak πŸ˜…πŸ˜…
3,000 26 1 day ago
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Kreatif kau dik πŸ˜‚, Meh Bagitahu korang nak motor apa.. Murah2 je

Kreatif kau dik πŸ˜‚, Meh Bagitahu korang nak motor  apa.. Murah2 je
3,000 78 1 day ago