☆X1R DEGIL☆ ( @kroni_x1r_degil ) Instagram Profile

kroni_x1r_degil

☆X1R DEGIL☆

  • 178 posts
  • 845 followers
  • 181 following

☆X1R DEGIL☆ Profile Information

@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

min tk tau jawapan dia.
saman motor or saman orang?dua² udah di ubahsuai

min tk tau jawapan dia.
saman motor or saman orang?dua² udah di ubahsuai
69 0 13 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @__dekzai
• • • • • •
bagaikan langit disore hari 🔥

#Repost @__dekzai
• • • • • •
bagaikan langit disore hari 🔥
106 0 8 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @aszrulfadhli_2
• • • • • •
Kita hidup tanpa hobi, ibarat tidur tiada mimpi🛵💨

#Repost @aszrulfadhli_2
• • • • • •
Kita hidup tanpa hobi, ibarat tidur tiada mimpi🛵💨
87 0 8 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

hai gais😘

hai gais😘
51 0 8 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @__dekzai
• • • • • •
Life Doesn't Get Easier. You Just Get STRONGER !

MERDEKA ! ❤️

#Repost @__dekzai
• • • • • •
Life Doesn't Get Easier. You Just Get STRONGER !

MERDEKA ! ❤️
112 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @taca.__
• • • • • •
Kejap ada semut lalu HAHAHAHA

#Repost @taca.__
• • • • • •
Kejap ada semut lalu HAHAHAHA
65 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @ciknidaaa_
• • • • • •
Alhamdulillah selamat sampai 😘 InshaAllah ada rezeki kami mai lagi nah 😍❤️

#Repost @ciknidaaa_
• • • • • •
Alhamdulillah selamat sampai 😘 InshaAllah ada rezeki kami mai lagi nah 😍❤️
75 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @muhdfaiz_
• • • • • •
Perlukan modal kelajuan boleh call number tu terus okay😝

#Repost @muhdfaiz_
• • • • • •
Perlukan modal kelajuan boleh call number tu terus okay😝
67 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @ciknidaaa_
• • • • • •
alahai baru dekat sg perak ke 😩 jauhhh jugakk rasaa bilaaa lama tak ride ni 🤣😪

#Repost @ciknidaaa_
• • • • • •
alahai baru dekat sg perak ke 😩 jauhhh jugakk rasaa bilaaa lama tak ride ni 🤣😪
61 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @sham_acoi
• • • • • •
__________Hadir✔

#Repost @sham_acoi
• • • • • •
__________Hadir✔
86 0 2 September, 2019
57 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @manx1r
• • • • • •
🇲🇾🇲🇾Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar YAMAHA X1R kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..... jom

copy, paste ayat dan post gambar YAMAHA X1R korang kat wall masing-masing

#malaysiaku 🇲🇾....

#Repost @manx1r
• • • • • •
🇲🇾🇲🇾Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar  YAMAHA X1R kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..... jom

copy, paste ayat dan post gambar YAMAHA X1R korang kat wall masing-masing

#malaysiaku 🇲🇾....
49 0 2 September, 2019
@kroni_x1r_degil Profile picture

@kroni_x1r_degil

#Repost @naspisang
• • • • • •
Dengar-dengar bulan 10 langkawi betul ke 🤨

#Repost @naspisang
• • • • • •
Dengar-dengar bulan 10 langkawi betul ke 🤨
64 0 2 September, 2019