lawak hambar ( @lawak_hambar ) Instagram Profile

lawak_hambar

lawak hambar

  • 12.9k posts
  • 1.9m followers
  • 217 following

lawak hambar Profile Information

@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

tag kawan korang yang tengah angauπŸ˜‚

tag kawan korang yang tengah angauπŸ˜‚
13,909 0 6 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

dak2 skang mesti tak tau video ni kanπŸ˜‚πŸ˜‚ lejen bak hang. bukan kelang2
.
Giveaway October dari @vapestoned dah start guys, jom cepat join nak dapat pod free .

dak2 skang mesti tak tau video ni kanπŸ˜‚πŸ˜‚ lejen bak hang. bukan kelang2
.
Giveaway October dari @vapestoned dah start guys, jom cepat join nak dapat pod free .
16,966 0 9 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Alahaii cikgu comeeel ni buat tiktok entah apaaa pulak😍
β€’
Korang nak kenal dak dengan cikgu ni ? Min dah follow @zempirex korang la follow pulak @zempirex

Alahaii cikgu comeeel ni buat tiktok entah apaaa pulak😍
β€’
Korang nak kenal dak dengan cikgu ni ? Min dah follow @zempirex korang la follow pulak @zempirex
5,360 0 11 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Ompompuan bwk kete kalau bole dia nk cium dashboard tu terus πŸ˜…πŸ˜… hahaha.

Siapa nak income RM5,000 dan simpanan digandakan sehingga 600% boleh jana pendapatan sehari RM600 boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info

Ompompuan bwk kete kalau bole dia nk cium dashboard tu terus πŸ˜…πŸ˜… hahaha.

Siapa nak income RM5,000 dan simpanan digandakan sehingga 600% boleh jana pendapatan sehari RM600 boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
23,605 0 11 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

kalo korang pandai ni dari cerita apaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Ni lagi satu kerja giler jual iPhone 11 RM360 jer bulan2.. Mmg kena grab lah citernyaa @zener.official

kalo korang pandai ni dari cerita apaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Ni lagi satu kerja giler jual iPhone 11 RM360 jer bulan2.. Mmg kena grab lah citernyaa @zener.official
23,521 0 13 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Yg lahir bulan 3 bapak kesian honeymoon Kedai RM2 πŸ˜…πŸ˜… hahaha.

Kredit @kisahduniadotcom gais 😚

Yg lahir bulan 3 bapak kesian honeymoon Kedai RM2 πŸ˜…πŸ˜… hahaha.

Kredit @kisahduniadotcom gais 😚
30,209 0 15 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Ompompuan bab stalk mmg terer πŸ˜…πŸ˜… haha.

Awek tlg follow @easybeauty_my plis plis 😒

Ompompuan bab stalk mmg terer πŸ˜…πŸ˜… haha.

Awek tlg follow @easybeauty_my plis plis 😒
25,634 0 17 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Gigih akak tu xnk bg bulu mata dia terbang πŸ˜…πŸ˜… hahaha dah tau nk naik bot laju, yg ko awal2 x gi shave bulu mata tu kenape. .
Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk bagi hadiah apa❓❓
.
Admin recomend korang utk buat surprise teddybear besarrr.
Mesti dia happy giler nantiπŸ₯°
.
Follow je insta bawah ni utk order teddybear yg comel2 buat hadiah awek korangπŸ‘‡πŸ»
@onlineteddybear_store
@onlineteddybear_store
@onlineteddybear_store

Gigih akak tu xnk bg bulu mata dia terbang πŸ˜…πŸ˜… hahaha dah tau nk naik bot laju, yg ko awal2 x gi shave bulu mata tu kenape. .
Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk bagi hadiah apa❓❓
.
Admin recomend korang utk buat surprise teddybear besarrr. 
Mesti dia happy giler nantiπŸ₯°
.
Follow je insta bawah ni utk order teddybear yg comel2 buat hadiah awek korangπŸ‘‡πŸ»
@onlineteddybear_store 
@onlineteddybear_store 
@onlineteddybear_store
13,325 0 19 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Jgn terbalikkan phone kalau nk kahwin πŸ˜…πŸ˜… takut kecewa hahaha.

gais jangan follow gais @lawak_hambar.v2

Jgn terbalikkan phone kalau nk kahwin πŸ˜…πŸ˜… takut kecewa hahaha.

gais jangan follow gais @lawak_hambar.v2
16,009 0 22 hours ago
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Kuala Lumpur

kalau ada sejuta orang macam ni kompom aman dunia uWu
.
woi tanak cakap banyak
πŸ˜€πŸ‘‰@lawak_hambar.v2 πŸ‘ˆπŸ˜€

kalau ada sejuta orang macam ni kompom aman dunia uWu
.
woi tanak cakap banyak
πŸ˜€πŸ‘‰@lawak_hambar.v2 πŸ‘ˆπŸ˜€
13,139 0 13 October, 2019
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

bukan kelang2 brader kita nih
.
Ade plan nak beli kereta, moto, rumah tp duit deposit xckup?? Nak gandakan simpanan hingga 6 kali ganda tp xtau cara?? Nak buat side income RM1000-5000 sebulan??πŸ’°πŸ’°πŸ’° Brader @fadhli_amin_ ni boleh tlg korg!!😍😍 Usha2 lah ig dia.. Nak tahu lebih lanjut terus tekan link dekat bio @fadhli_amin_ ni.. πŸ˜‰πŸ˜‰

bukan kelang2 brader kita nih
.
Ade plan nak beli kereta, moto, rumah tp duit deposit xckup?? Nak gandakan simpanan hingga 6 kali ganda tp xtau cara?? Nak buat side income RM1000-5000 sebulan??πŸ’°πŸ’°πŸ’° Brader @fadhli_amin_ ni boleh tlg korg!!😍😍 Usha2 lah ig dia.. Nak tahu lebih lanjut terus tekan link dekat bio @fadhli_amin_ ni.. πŸ˜‰πŸ˜‰
27,357 0 13 October, 2019
@lawak_hambar Profile picture

@lawak_hambar

Haa yelah @zaffy.co lah kan. Admin mmg approve @zaffy.co jerawat parut lubang semua habis hilang pergi mana tah.
.
Tapi admin nak bg free satu set @zaffy.co ni. Komen β€˜NAK’ nanti admin pilih sorg . πŸ˜†

Haa yelah @zaffy.co lah kan. Admin mmg approve @zaffy.co jerawat parut lubang semua habis hilang pergi mana tah.
.
Tapi admin nak bg free satu set @zaffy.co ni. Komen β€˜NAK’ nanti admin pilih sorg . πŸ˜†
1,935 0 13 October, 2019