LEGACYKAPCAI_ ( @legacykapcai_ ) Instagram Profile

legacykapcai_

LEGACYKAPCAI_

  • 1k posts
  • 100.4k followers
  • 214 following

LEGACYKAPCAI_ Profile Information

@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Goyang traffic light sekali traffic light jatuh martt πŸ€ͺ _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Goyang traffic light sekali traffic light jatuh martt πŸ€ͺ _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
586 11 12 hours ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Kemalangan melibatkan kereta terbabas dari MRR2 ke Batu Caves pada malam tadi. Tiada maklumat lanjut diperoleh mengenai mangsa yang terlibat

Kemalangan melibatkan kereta terbabas dari MRR2 ke Batu Caves pada malam tadi.  Tiada maklumat lanjut diperoleh mengenai mangsa yang terlibat
132 0 18 hours ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Selamber awek ni belanja barang baek diaπŸ’¦jangan cakap abang tak payung.. Tag yg suka cuci mata tu..Brader2 yang nak aset jadi power korang check ig niπŸ‘‡πŸ½ . Instagram - @mr_belacak Insta story - @mr_belacak Info dan tips - @mr_belacak . Khas utk cik abang2 yang inginkan kesihatan secara natural dengan mengurut..Follow ig @mr_belacak . PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) No KKM = NOT190903393K . Try guys...trusted memang padu guys

Selamber awek ni belanja barang baek diaπŸ’¦jangan cakap abang tak payung.. Tag yg suka cuci mata tu..Brader2 yang nak aset jadi power korang check ig niπŸ‘‡πŸ½ . Instagram - @mr_belacak Insta story - @mr_belacak Info dan tips - @mr_belacak . Khas utk cik abang2 yang inginkan kesihatan secara natural dengan mengurut..Follow ig @mr_belacak . PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) No KKM = NOT190903393K . Try guys...trusted memang padu guys
230 9 1 day ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Abang kiah ronda petang 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Abang kiah ronda petang 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
488 15 1 day ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Pagi anda jangan murung lepas tgok video ni 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Pagi anda jangan murung lepas tgok video ni 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
866 78 2 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Video polis dapat mengejar peragut tapi kenapa polis depan tu jatuh sekali 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Video polis dapat mengejar peragut tapi kenapa polis depan tu jatuh sekali 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
690 26 2 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Alamak terciduk pulak gais 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Alamak terciduk pulak gais 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
492 3 2 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Makin banyak pulak orang mabuk langgar orang yang tak bersalah.. Diorg mabuk tapi kenapa orang tak bersalah jadi mangsa? Masuk still bawak kereta.apa komen anda tentang kes mabuk semakin menjadi2 ni ? _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Makin banyak pulak orang mabuk langgar orang yang tak bersalah.. Diorg mabuk tapi kenapa orang tak bersalah jadi mangsa? Masuk still bawak kereta.apa komen anda tentang kes mabuk semakin menjadi2 ni ?  _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
1,000 25 3 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Rakaman sebuah kereta membuat aksi Drift tular di media sosial. Rakaman tersebut dikatakan berlaku di Stesen Minyak Petronas Jejawi, Perlis. Katanya strategi marketing _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Rakaman sebuah kereta membuat aksi Drift tular di media sosial.  Rakaman tersebut dikatakan berlaku di Stesen Minyak Petronas Jejawi, Perlis.  Katanya strategi marketing _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
1,000 31 3 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Kalau anda dapat kawan macam ni apa yang anda akan lakukan ? . Tag kawan anda yang takut lipas πŸ€ͺ _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Kalau anda dapat kawan macam ni apa yang anda akan lakukan ? . Tag kawan anda yang takut lipas πŸ€ͺ _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
1,000 4 4 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Demi mendapat gambar OOTD yang menarik time hari raya sanggup melanggar PKP πŸ˜” . Sayangilah nyawa anda covid19 ni bukan mainan πŸ™ . cc @discoveryterengganu _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Demi mendapat gambar OOTD yang menarik time hari raya sanggup melanggar PKP πŸ˜” . Sayangilah nyawa anda covid19 ni bukan mainan πŸ™ . cc @discoveryterengganu  _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
956 1 4 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Ayah mengamuk sebab ada tak dapat masuk ke kawasan rumah disebabkan anak tak ada sticker..pengawal mengikut SOP yang ditetapkan..if nak kereta masuk simple kena ada sticker baru boleh masuk..tak perlu gaduh simple je ikut SOP kan.. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Ayah mengamuk sebab ada tak dapat masuk ke kawasan rumah disebabkan anak tak ada sticker..pengawal mengikut SOP yang ditetapkan..if nak kereta masuk simple kena ada sticker baru boleh masuk..tak perlu gaduh simple je ikut SOP kan.. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
2,000 98 4 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Tak dengar cakap..dah cakap jangan redah hang pi redah jugak banjir πŸ˜‚ _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Tak dengar cakap..dah cakap jangan redah hang pi redah jugak banjir πŸ˜‚ _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_  #habaqmari
1,000 20 5 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Berita sukan petang semalam Acara yg sama, Tolakthon Lokasi Roundabout Bunut Sarang Burung. Tumpat, Kelantan. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Berita sukan petang semalam Acara yg sama, Tolakthon Lokasi Roundabout Bunut Sarang Burung. Tumpat, Kelantan. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
1,000 9 5 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Bersahabat bukan berarti harus terus bersama-sama sepanjang waktu, tapi sepanjang waktu memiliki perasaan bagaikan sedang hidup bersama . . . . . . . Tul korang semua yang nak tinggi tapi takut nak beli sebab banyak sangat scam, Saran saya better beli dekat @caltinggi.store 100trusted πŸ‘Œ Kualiti terbaik and harga pun mampu milik. Lagi lagi owner @caltinggi.store BUKA BIG PROMOTION UNTIL 2 HB. DISKAUN 30AND FREE POSTAGE "😍 . Bagi yang serious nak tinggi boleh laju PM sekarang . WhatsApp : +601151234636 . Jangan lupa follow @caltinggi.store Jangan risau, igshop ni bukan scam. Sudah Β±25.745 pkj terjual. Boleh tengok Feedback dkt highlights @caltinggi.store . Diaorang pun OPEN COD 😱 . HATI - HATI SKANG NI RAMAI SCAMMER ONLINE, JGN TERTIPU HARGA MURAH. BE SMART BUYER! . #2020 #newyear2020 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2020 #ramadhan #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia #salamramadhan #selamathariraya #minalaidinwalfaizin2020 #covid19 #lockdown #wuhan #stayhome

Bersahabat bukan berarti harus terus bersama-sama sepanjang waktu, tapi sepanjang waktu memiliki perasaan bagaikan sedang hidup bersama . . . . . . . Tul korang semua yang nak tinggi tapi takut nak beli sebab banyak sangat scam, Saran saya better beli dekat @caltinggi.store 100trusted πŸ‘Œ Kualiti terbaik and harga pun mampu milik. Lagi lagi owner @caltinggi.store BUKA BIG PROMOTION UNTIL 2 HB. DISKAUN 30AND FREE POSTAGE "😍 . Bagi yang serious nak tinggi boleh laju PM sekarang . WhatsApp : +601151234636 . Jangan lupa follow @caltinggi.store Jangan risau, igshop ni bukan scam. Sudah Β±25.745 pkj terjual. Boleh tengok Feedback dkt highlights @caltinggi.store . Diaorang pun OPEN COD 😱 .  HATI - HATI SKANG NI RAMAI SCAMMER ONLINE, JGN TERTIPU HARGA MURAH. BE SMART BUYER! .  #2020 #newyear2020 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2020 #ramadhan #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia  #salamramadhan #selamathariraya #minalaidinwalfaizin2020 #covid19 #lockdown #wuhan #stayhome
201 0 6 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

mengamuk betul geng perempuan ni.. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

mengamuk betul geng perempuan ni.. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
1,000 109 6 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Kes pecah rumah lari sampai masuk dalam sungai 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Kes pecah rumah lari sampai masuk dalam sungai 🀣 _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
2,000 9 6 days ago
@legacykapcai_ Profile picture

@legacykapcai_

Kalau nak mati cepat jangan libatkan orang lain. Jangan memandu kalau otak tertinggal dekat rumah.. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_ #legacykapcai_ #habaqmari

Kalau nak mati cepat jangan libatkan orang lain. Jangan memandu kalau otak tertinggal dekat rumah.. _ FOLLOW & TAG @legacykapcai_  #legacykapcai_  #habaqmari
2,000 32 1 week ago