Luna Maya ( @lunamaya ) Instagram Profile

lunamaya

Luna Maya

  • 3k posts
  • 24m followers
  • 1k following

Luna Maya Profile Information

@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Take time to enjoy simplest thing in life that make you happy! . Contohnya seperti nikmatin pia asli Bali yang currently jadi favorit aku iniii @pia.eiji . Pianya gurih banget diluar dan lembut didalam. Wajib cobain yang rasa coklat, lumerrrrr.... (gila banget sih, sampe ketagihan aku makan pia ini tiap minggu). . . Handled by @iconic_sister

Take time to enjoy simplest thing in life that make you happy! . Contohnya seperti nikmatin pia asli Bali yang currently jadi favorit aku iniii @pia.eiji . Pianya gurih banget diluar dan lembut didalam. Wajib cobain yang rasa coklat, lumerrrrr.... (gila banget sih, sampe ketagihan aku makan pia ini tiap minggu). . . Handled by @iconic_sister
16,000 215 47 minutes ago
Night out in #london #january #2020 #lunamaya ๐Ÿ“ธ @raffinagita1717
183,000 1,232 9 hours ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

When you see the sunrise, you must pose๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Ž #courchevel #courchevel1850 #lunamaya #france๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท #january #2020

When you see the sunrise, you must pose๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Ž #courchevel #courchevel1850 #lunamaya #france๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท #january #2020
152,000 972 1 day ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Bouncing my way to the year of mouse with my oversized sweater! Thats My Mickey, My Style. @awalashaari, whats yours? #sponsored #GucciCruise20 #AlessandroMichele ยฉ๏ธDisney Disney X Gucci

Bouncing my way to the year of mouse with my oversized sweater! Thats My Mickey, My Style. @awalashaari, whats yours? #sponsored #GucciCruise20 #AlessandroMichele ยฉ๏ธDisney Disney X Gucci
138,000 993 1 day ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

I see LUNA ๐ŸŒ“ #ski #frenchalps๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท #january #2020 ๐Ÿ“ธ @ryochin424

I see LUNA ๐ŸŒ“  #ski #frenchalps๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท #january #2020 ๐Ÿ“ธ @ryochin424
170,000 901 2 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Konnichiwa! Strolling around Tokyo with Mickey and my Gucci Gang! @awalashaari @schaalyahya @skywongravee @thanaerngnin @chaubui_ @dec.ao @cherriemun_ @evangelineyan @oonshuan @jascurtissmith @beamarinx โ€“ watch this space for more of our Japan adventures! #GucciCruise20 ยฉ๏ธDisney Disney X Gucci

Konnichiwa! Strolling around Tokyo with Mickey and my Gucci Gang! @awalashaari @schaalyahya @skywongravee @thanaerngnin @chaubui_ @dec.ao @cherriemun_ @evangelineyan @oonshuan @jascurtissmith @beamarinx โ€“ watch this space for more of our Japan adventures!  #GucciCruise20 ยฉ๏ธDisney Disney X Gucci
98,000 872 2 days ago
That smile ๐Ÿ˜Š #geneva #oldtown #lunamaya #january #2020
138,000 750 3 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

XOXO ๐ŸคŽ #newyears #lunamaya ๐Ÿ“ธ. @hajimuuuuuuuu

XOXO ๐ŸคŽ #newyears #lunamaya ๐Ÿ“ธ. @hajimuuuuuuuu
159,000 1,255 4 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

New Year - New You! Happy new year everyone๐ŸŽ‰ Apa saja nih Skin Resolution kalian di tahun 2020? Pastikan untuk selalu konsisten dan menggunakan skincare yang sesuai dengan kebutuhan kulitmu! โค Meet the newest product from MS GLOW, Deep treatment essence and Whitening Gold Serum that made from 24K of gold ๐Ÿ˜ @msglowbeauty mempunyai rangkaian skincare yang dapat membantu kalian mencapai skin goals yang kalian jadikan salah satu resolusi di tahun 2020 โค #lunamayaxmsglow #happynewyear #newyearnewyou #newyearnewyou2020 #skingoals #skinresolutions #msglowbeauty

New Year - New You!  Happy new year everyone๐ŸŽ‰ Apa saja nih Skin Resolution kalian di tahun 2020? Pastikan untuk selalu konsisten dan menggunakan skincare yang sesuai dengan kebutuhan kulitmu! โค  Meet the newest product from MS GLOW, Deep treatment essence and Whitening Gold Serum that made from 24K of gold ๐Ÿ˜  @msglowbeauty mempunyai rangkaian skincare yang dapat membantu kalian mencapai skin goals yang kalian jadikan salah satu resolusi di tahun 2020 โค  #lunamayaxmsglow #happynewyear #newyearnewyou #newyearnewyou2020 #skingoals #skinresolutions #msglowbeauty
21,000 324 4 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Happy New Year ๐ŸŽŠ #2020

Happy New Year ๐ŸŽŠ #2020
108,000 710 4 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Itโ€™s been nice #2019. Thank you for the lessons and blessings. So ready for #2020 ๐Ÿฅณ happy new year, dear family and friends. โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ–ค๐Ÿค๐ŸคŽ #bestofnine2019 #lunamaya

Itโ€™s been nice #2019. Thank you for the lessons and blessings. So ready for #2020 ๐Ÿฅณ happy new year, dear family and friends. โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ–ค๐Ÿค๐ŸคŽ #bestofnine2019 #lunamaya
154,000 1,133 6 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Congratulations dear @wonjin.seo and Dimitri, โ€˜โ€˜twas a lovely wedding and had so much fun, thank you for having me and be part of your wonderful new journey, many congratulations, blessings and love to come in the future. Love you and see you in Tokyo soon! Happy new year ๐ŸŽˆ #wedding #greece #athens #december #2019

Congratulations dear @wonjin.seo and Dimitri, โ€˜โ€˜twas a lovely wedding and had so much fun, thank you for having me and be part of your wonderful new journey, many congratulations, blessings and love to come in the future. Love you and see you in Tokyo soon! Happy new year ๐ŸŽˆ #wedding #greece #athens #december #2019
204,000 626 6 days ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Another great day ๐Ÿฅฐ #greece #athens #december #2019

Another great day ๐Ÿฅฐ #greece #athens #december #2019
126,000 1,101 1 week ago
Sundays ๐ŸŽˆ #greece #athens #wedding #december #2019
197,000 1,758 1 week ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Mandatory selfie ๐Ÿ˜œ #athens #greece #december #2019

Mandatory selfie ๐Ÿ˜œ #athens #greece #december #2019
177,000 833 1 week ago
Hello ๐Ÿฆ‹ #greece #athens #december #2019
53,000 249 1 week ago
Athens ๐Ÿ’™ #greece #acropolis #december #2019
102,000 382 1 week ago
@lunamaya Profile picture

@lunamaya

Guys kalian tau ga kalo di JOOX sekarang bisa karaoke-an? Dan bukan cuma karaoke tapi ada Live Streamingnya loh! kemarin aku baru aja live di JOOX dan open QnA sama temen-temen disana, yg kepo sama berbagai pertanyaannya yuk langsung aja nonton Video Livenya di akun JOOX aku: Lunamaya dan jangan lupa follow yaa ๐ŸŽค #JooxDecemberWish @jooxid

Guys kalian tau ga kalo di JOOX sekarang bisa karaoke-an? Dan bukan cuma karaoke tapi ada Live Streamingnya loh! kemarin aku baru aja live di JOOX dan open QnA sama temen-temen disana, yg kepo sama berbagai pertanyaannya yuk langsung aja nonton Video Livenya di akun JOOX aku: Lunamaya dan jangan lupa follow yaa ๐ŸŽค #JooxDecemberWish @jooxid
22,000 371 1 week ago