SOULLEAD HQ ❤ ( @madu.ajaib.turkey.melaka ) Instagram Profile

madu.ajaib.turkey.melaka

SOULLEAD HQ ❤

  • 1.4k posts
  • 3.1k followers
  • 4.2k following

SOULLEAD HQ ❤ Profile Information

@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Hello baby Soullead 😍😍 Ya Allah seronoknya rasa bila ada kastemer berjaya hamil selepas ikhtiar guna madu ajaib turkey. Walaupun sebelum ni dah cuba macam2 usaha, akhirnya Allah bukakan hati untuk mencuba Madu Ajaib dan disahkan positif hamil.
Alhamdulillah ❤️😍 Nak order ke? Nak tanya dulu?
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #tampin #ipohperak #maduajaibturkeypahang #kuantan

Hello baby Soullead 😍😍 Ya Allah seronoknya rasa bila ada kastemer berjaya hamil selepas ikhtiar guna madu ajaib turkey. Walaupun sebelum ni dah cuba macam2 usaha, akhirnya Allah bukakan hati untuk mencuba Madu Ajaib dan disahkan positif hamil. 
Alhamdulillah ❤️😍 Nak order ke? Nak tanya dulu? 
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #tampin #ipohperak #maduajaibturkeypahang #kuantan
3 0 18 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah, semalam nurul pos hari ni dah sampai ke #KotaBharu #Kelantan. 😍

Terima kasih puan sudi berurusan dengan nurul. Semoga Allah permudahkan segala urusan puan dan suami untuk memiliki cahaya mata.
Selalu juga customer tanya, semasa Period boleh tak makan Madu Ajaib Turkey?
Boleh sayangku.. boleh makan madu semasa period. Madu ni dapat lancarkan lagi period taw. Ada juga yg bagitaw keluar darah berketul-ketul selepas makan madu ni. Selain itu, madu ni juga dapat bagi tenaga sepanjang hari. Maklumlah, bila kita period kita jadi lemauuu kan.. ⛔️ tapi kalau takut period tu terjejas, boleh start makan madu selepas 4 hari period. ⚠️ Madu tak perlu simpan dalam peti ais ye. Letak sahaja diluar. Jauhi semut dan cahaya matahari. 😁

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #maduajaibturkeykelantan #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu

Alhamdulillah, semalam nurul pos hari ni dah sampai ke #KotaBharu #Kelantan. 😍

Terima kasih puan sudi berurusan dengan nurul. Semoga Allah permudahkan segala urusan puan dan suami untuk memiliki cahaya mata. 
Selalu juga customer tanya, semasa Period boleh tak makan Madu Ajaib Turkey? 
Boleh sayangku.. boleh makan madu semasa period. Madu ni dapat lancarkan lagi period taw. Ada juga yg bagitaw keluar darah berketul-ketul selepas makan madu ni. Selain itu, madu ni juga dapat bagi tenaga sepanjang hari. Maklumlah, bila kita period kita jadi lemauuu kan.. ⛔️ tapi kalau takut period tu terjejas, boleh start makan madu selepas 4 hari period. ⚠️ Madu tak perlu simpan dalam peti ais ye. Letak sahaja diluar. Jauhi semut dan cahaya matahari. 😁

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #maduajaibturkeykelantan #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu
0 0 18 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Makin teruk pulak jerebu hari ni kan, korang jangan lupa minum air putih lebih tau. Nurul ada ni, baru je balik amik stock Madu Ajaib Turkey untuk korang semua 😘
Walaupun keadaan berjerebu postage esok tetap berjalan macam biase. Sape nak nurul pos madu dia esok boleh whatsapp nurul k📲

Nak order ke? Nak tanya dulu?
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #tampin #ipohperak #maduajaibturkeypahang #kuantan

Makin teruk pulak jerebu hari ni kan, korang jangan lupa minum air putih lebih tau. Nurul ada ni, baru je balik amik stock Madu Ajaib Turkey untuk korang semua 😘 
Walaupun keadaan berjerebu postage esok tetap berjalan macam biase. Sape nak nurul pos madu dia esok boleh whatsapp nurul k📲

Nak order ke? Nak tanya dulu? 
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #tampin #ipohperak #maduajaibturkeypahang #kuantan
5 0 18 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah, seronoknya bila setiap hari, mesti ada sahaja feedback berjaya hamil yang customer kami kongsikan selepas mereka amalkan Madu Ajaib Turkey ni.
konsisten makan setiap hari, suami dan isteri sama2 amalkan, alhamdulillah Allah kurniakan mereka zuriat. Kita sama2 doakan moga semuanya sihat dan selamat sehingga bersalin nanti. ❤️😍 FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu

Alhamdulillah, seronoknya bila setiap hari, mesti ada sahaja feedback berjaya hamil yang customer kami kongsikan selepas mereka amalkan Madu Ajaib Turkey ni. 
konsisten makan setiap hari, suami dan isteri sama2 amalkan, alhamdulillah Allah kurniakan mereka zuriat. Kita sama2 doakan moga semuanya sihat dan selamat sehingga bersalin nanti. ❤️😍 FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu
4 0 16 September, 2019
Boleh! Sekiranya makan Asid Folik sebelum sarapan, nanti makan madu 4 jam selepas itu

#berjayahamil #maduajaibturkey #soulleadhq #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #maduturkeymelaka #soulleadmelaka
0 0 16 September, 2019
Morninggggg Malaysia!! After breakfast ambil separuh atau satu sudu teh kecil dah cukup bertenaga untuk seharian 💪💪💪 #maduajaibturkey #maduajaib #maduajaibturki #soulleadmelaka #soulleadhq #ikhtiarhamil #suamiisteri #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #maduajaibturkeykualalumpur #maduajaibturkeypahang
4 0 16 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah syukur Fresh feedback lagi!!
Penantian 2 tahun akhirnya Allah bagi juga pasangan ini zuriat 😍

Rezeki itu milik Allah. Bila dia nak bagi, Dia bagi. Kita sebagai hamba kene ikhtiar sahaja. Diberi peluang utk ikhtiar dengan Madu Ajaib Turkey, seronoknya rasa bila disahkan hamil dan bakal menerima cahaya mata👶❤ Semoga dipermudahkan segala urusan sis ni, dan baby sihat sehingga bersalin 😘

Nak order ke? Nak tanya dulu?
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq #maduhamil #suamiisteri #suami #isteri #tipssuamiisteri #ibumengandung #maduajaibturkeymelaka #maduturkeymelaka #melakabandarayabersejarah #alorgajah #kualalumpur #johorbahru #tilljannah #like4likes #followforfollowback #baby #anak #pregnant #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka

Alhamdulillah syukur Fresh feedback lagi!!
Penantian 2 tahun akhirnya Allah bagi juga pasangan ini zuriat 😍

Rezeki itu milik Allah. Bila dia nak bagi, Dia bagi. Kita sebagai hamba kene ikhtiar sahaja. Diberi peluang utk ikhtiar dengan Madu Ajaib Turkey, seronoknya rasa bila disahkan hamil dan bakal menerima cahaya mata👶❤ Semoga dipermudahkan segala urusan sis ni, dan baby sihat sehingga bersalin 😘

Nak order ke? Nak tanya dulu? 
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq #maduhamil #suamiisteri #suami #isteri #tipssuamiisteri #ibumengandung #maduajaibturkeymelaka #maduturkeymelaka #melakabandarayabersejarah #alorgajah #kualalumpur #johorbahru #tilljannah #like4likes #followforfollowback #baby #anak #pregnant #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka
4 0 16 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah, terima kasih cik puan dari #KotaBahru #Kelantan membeli Madu Ajaib Turkey dengan nurul 😊

Semoga impian puan dan suami untuk dapatkan zuriat dipermudahkan oleh Allah 🤲🏻 Amalkan makan madu ni setiap hari. 30 minit Sebelum bersama, suami isteri makan madu ni dahulu ye ☺️ FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #tampin

Alhamdulillah, terima kasih cik puan dari #KotaBahru #Kelantan membeli Madu Ajaib Turkey dengan nurul 😊

Semoga impian puan dan suami untuk dapatkan zuriat dipermudahkan oleh Allah 🤲🏻 Amalkan makan madu ni setiap hari. 30 minit Sebelum bersama, suami isteri makan madu ni dahulu ye ☺️ FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor #maduajaibturkeynegerisembilan #tampin
0 0 16 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Cara yang betul melakukan UPT ialah menggunakan “midstream urine” di awal pagi iaitu wanita itu harus kencing dahulu sedikit dan kemudian tahan.
Tadahkan air kencing dalam urine container untuk mengumpulkan air kencing.
Kemudian titikkan air kencing ke tempat yang disediakan pada alat UPT.
.
Cara terbaik melakukan ujian itu ialah pada waktu pagi sebelum sarapan bagi mengelakkan kecairan air kencing ini.Kecairan air kencing berlaku apabila wanita itu melakukannya di waktu tengah hari dan petang.
.
Sumber:  Dr Zubaidi Hj Ahmad (131210)
.
#soulleadhq #ikhtiarhamil #maduajaibturkey #maduajaib

Cara yang betul melakukan UPT ialah menggunakan “midstream urine” di awal pagi iaitu wanita itu harus kencing dahulu sedikit dan kemudian tahan.
Tadahkan air kencing dalam urine container untuk mengumpulkan air kencing. 
Kemudian titikkan air kencing ke tempat yang disediakan pada alat UPT.
.
Cara terbaik melakukan ujian itu ialah pada waktu pagi sebelum sarapan bagi mengelakkan kecairan air kencing ini.Kecairan air kencing berlaku apabila wanita itu  melakukannya di waktu tengah hari dan petang.
.
Sumber:  Dr Zubaidi Hj Ahmad (131210)
.
#soulleadhq #ikhtiarhamil #maduajaibturkey #maduajaib
0 0 13 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah syukur.. Asbab amalkan #maduajaibturkey dengan izin Allah cust ni dah berjaya pregnant. Semoga urusan mummy & baby dipermudahkan Allah SWT 💕💕 Akhiri penantian anda. Jom cuba ikhtiar dengan #maduajaibturkey. Mana tau rezeki baby 2020 💖

#maduajaibturkey #madu #berjayahamil #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey

Alhamdulillah syukur.. Asbab amalkan #maduajaibturkey dengan izin Allah cust ni dah berjaya pregnant. Semoga urusan mummy & baby dipermudahkan Allah SWT 💕💕 Akhiri penantian anda. Jom cuba ikhtiar dengan #maduajaibturkey. Mana tau rezeki baby 2020 💖

#maduajaibturkey #madu #berjayahamil #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey
1 0 12 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Madu Ajaib Turkey hanya perlu disimpan dalam suhu bilik. Tidak perlu simpan di dalam peti sejuk, sbb takut madu membeku lambat pulak nak tunggu dia cair. 😊 #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey

Madu Ajaib Turkey hanya perlu disimpan dalam suhu bilik. Tidak perlu simpan di dalam peti sejuk, sbb takut madu membeku lambat pulak nak tunggu dia cair. 😊 #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey
1 0 10 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Sebenarnya, kedua-dua digalakkan makan madu ni. Isteri ajak suami makan madu, si suami pun suaplah isteri makan madu, sama2 sihat, sama2 makin subur, sama2 makin hebat, sama2 makin berkasih sayang. Keluarga makin bahagia. Hubungan pun makin hangat seperti malam pertama.
Tapi, kalau la si isteri sahaja yang nak cuba dan mengalami masalah keperempuanan mcm senggugut ke atau period tak betul ke boleh lah amalkan sorang2.. Tengok pada tujuan utama nak amalkan madu ni untuk apa. Sapa2 pun boleh makan. Tak kisah lah 😍😘 #soaljawabmaduajaib

#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri #mengandung #ikhtiarmengandung #supplement #hamil #mudahhamil

Sebenarnya, kedua-dua digalakkan makan madu ni. Isteri ajak suami makan madu, si suami pun suaplah isteri makan madu, sama2 sihat, sama2 makin subur, sama2 makin hebat, sama2 makin berkasih sayang. Keluarga makin bahagia. Hubungan pun makin hangat seperti malam pertama. 
Tapi, kalau la si isteri sahaja yang nak cuba dan mengalami masalah keperempuanan mcm senggugut ke atau period tak betul ke boleh lah amalkan sorang2.. Tengok pada tujuan utama nak amalkan madu ni untuk apa. Sapa2 pun boleh makan. Tak kisah lah 😍😘 #soaljawabmaduajaib

#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri #mengandung #ikhtiarmengandung #supplement #hamil #mudahhamil
3 0 10 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah syukur.. Asbab amalkan #maduajaibturkey dengan izin Allah cust ni dah berjaya pregnant. Semoga urusan mummy & baby dipermudahkan Allah SWT 💕💕 Akhiri penantian anda. Jom cuba ikhtiar dengan #maduajaibturkey. Mana tau rezeki baby 2020 💖

#maduajaibturkey #madu #berjayahamil #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey

Alhamdulillah syukur.. Asbab amalkan #maduajaibturkey dengan izin Allah cust ni dah berjaya pregnant. Semoga urusan mummy & baby dipermudahkan Allah SWT 💕💕 Akhiri penantian anda. Jom cuba ikhtiar dengan #maduajaibturkey. Mana tau rezeki baby 2020 💖

#maduajaibturkey #madu #berjayahamil #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey
0 0 10 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah, terima kasih sis from #johorbahru membeli Madu Ajaib Turkey dengan nurul 😊

Semoga impian sis dan suami untuk dapatkan zuriat dipermudahkan oleh Allah 😁

Amalkan makan madu ni setiap hari. 30 minit Sebelum bersama, suami isteri makan madu ni dahulu ye ☺️ FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor

Alhamdulillah, terima kasih sis from #johorbahru membeli Madu Ajaib Turkey dengan nurul 😊

Semoga impian sis dan suami untuk dapatkan zuriat dipermudahkan oleh Allah 😁

Amalkan makan madu ni setiap hari. 30 minit Sebelum bersama, suami isteri makan madu ni dahulu ye ☺️ FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu #maduajaibturkeyjohorbahru #soulleadjb #maduajaibturkeyjohor
2 0 9 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Wawa sarankan bagi setiap pasangan yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin untuk amalkan #maduajaibturkey ni, untuk hubungan yang makin intim walaupun sudah lebih 10 tahun bersama.

Keistimewaan Madu Ajaib dari Turki untuk pasangan suami isteri 💏 ❤️Ikhtiar untuk menimang cahaya mata
❤️Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan suami
❤️Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim isteri
❤️Meningkatkan keupayaan libido
❤️Meningkatkan imuniti badan

Ramai yang tanya Wawa cara pengambilan untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat dan pasangan yang inginkan zuriat amalkan satu sudu teh madu ajaib 30 minit sebelum ‘bersama’. Rasai hubungan suami isteri makin hebat seperti malam pertama!

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq

Wawa sarankan bagi setiap pasangan yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin untuk amalkan #maduajaibturkey ni, untuk hubungan yang makin intim walaupun sudah lebih 10 tahun bersama.

Keistimewaan Madu Ajaib dari Turki untuk pasangan suami isteri 💏 ❤️Ikhtiar untuk menimang cahaya mata
❤️Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan suami
❤️Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim isteri
❤️Meningkatkan keupayaan libido
❤️Meningkatkan imuniti badan

Ramai yang tanya Wawa cara pengambilan untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat dan pasangan yang inginkan zuriat amalkan satu sudu teh madu ajaib 30 minit sebelum ‘bersama’. Rasai hubungan suami isteri makin hebat seperti malam pertama!

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq
7 0 9 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Alhamdulillah syukur.. Asbab amalkan #maduajaibturkey dengan izin Allah cust ni dah berjaya pregnant. Semoga urusan mummy & baby dipermudahkan Allah SWT 💕💕 Akhiri penantian anda. Jom cuba ikhtiar dengan #maduajaibturkey. Mana tau rezeki baby 2020 💖

#maduajaibturkey #madu #berjayahamil #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey

Alhamdulillah syukur.. Asbab amalkan #maduajaibturkey dengan izin Allah cust ni dah berjaya pregnant. Semoga urusan mummy & baby dipermudahkan Allah SWT 💕💕 Akhiri penantian anda. Jom cuba ikhtiar dengan #maduajaibturkey. Mana tau rezeki baby 2020 💖

#maduajaibturkey #madu #berjayahamil #soullead #rahsiasuamiisteribahagia #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey
0 0 8 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Herba utama ‘Madu Ajaib’ rumpai kambing horny adalah suplemen herba yang diperbuat daripada spesies Epimedium.

Apa Kebaikan #Epimedium ni kepada wanita

1. Epimedium kaya dengan bahan antioksidan semula jadi.
Ia mampu bertindak sebagai agen antipenuaan sekali gus memperlahankan proses penuaan kulit anda untuk kulit lebih remaja.

2. Merangsang libido.
Kekurangan libido adalah disebabkan masalah hormon dalam badan. Ia juga menjadi punca keengganan pasangan melakukan hubungan intim. Justeru epimedium membantu menambah libido dan mengimbangi hormon dalam badan. Ia akan membantu pasangan anda lebih berkeyakinan dan selesa ketika bersama.

3.Mengimbangi hormon
Epimedium memiliki kandungan semula jadi membantu mengimbangi hormon. Ia amat membantu dalam tempoh ketidakseimbangan hormon terutama ketika datang haid atau menopaus.

4. Melewatkan fasa menopaus
Epimedium mendorong mengimbangi paras estrogen dan estradiol wanita. Ia amat membantu wanita pertengahan umur sekali gus melewatkan fasa menopaus.

5. Menyokong kesihatan tulang
Epimedium juga mengandungi icariin, salah satu bahan fitokimia yang bagus untuk mengelakkan ‘kelesapan tulang.
.
6. Melegakan masalah sakit sendi
Dalam perubatan semula jadi orang Cina, epimedium digunakan untuk melegakan masalah sakit sendi.

BERTINDAK SEKARANG!
Kembalikan detik indah anda dan pasangan Bersama Madu Ajaib Turki

Nak order ke? Nak tanya dulu?
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710
.
.
#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu

Herba utama ‘Madu Ajaib’ rumpai kambing horny adalah suplemen herba yang diperbuat daripada spesies Epimedium.

Apa Kebaikan #Epimedium ni kepada wanita

1. Epimedium kaya dengan bahan antioksidan semula jadi. 
Ia mampu bertindak sebagai agen antipenuaan sekali gus memperlahankan proses penuaan kulit anda untuk kulit lebih remaja.

2. Merangsang libido. 
Kekurangan libido adalah disebabkan masalah hormon dalam badan. Ia juga menjadi punca keengganan pasangan melakukan hubungan intim. Justeru epimedium membantu menambah libido dan mengimbangi hormon dalam badan. Ia akan membantu pasangan anda lebih berkeyakinan dan selesa ketika bersama.

3.Mengimbangi hormon 
Epimedium memiliki kandungan semula jadi membantu mengimbangi hormon. Ia amat membantu dalam tempoh ketidakseimbangan hormon terutama ketika datang haid atau menopaus.

4. Melewatkan fasa menopaus
Epimedium mendorong mengimbangi paras estrogen dan estradiol wanita. Ia amat membantu wanita pertengahan umur sekali gus melewatkan fasa menopaus.

5. Menyokong kesihatan tulang
Epimedium juga mengandungi icariin, salah satu bahan fitokimia yang bagus untuk mengelakkan ‘kelesapan tulang.
.
6. Melegakan masalah sakit sendi
Dalam perubatan semula jadi orang Cina, epimedium digunakan untuk melegakan masalah sakit sendi.

BERTINDAK SEKARANG!
Kembalikan detik indah anda dan pasangan Bersama Madu Ajaib Turki

Nak order ke? Nak tanya dulu? 
FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60136141710
.
.
#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu
1 0 8 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Selamat pagi semuaaa ❤

After breakfast jangan lupa amik 1/2 atau 1 sudu teh #MaduAjaibTurkey 🍯

Ramai yang tanya orang lelaki, anak dara, orang tua boleh makan ke?
Boleh sayanggg.. Madu ni sesuai untuk lelaki dan perempuan berusia 15 tahun keatas. Dan bukan untuk orang berkahwin sahaja tau, orang bujang pun boleh amalkan madu ajaib ni.
Meh baca kelebihan madu ajaib wawa zainal ni. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki

1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita

1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita

1. Meningkatkan keupayaan libido
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan 👴👵 Kebaikan Madu Ajaib Turki untuk orang berusia

1. membantu menguatkan tulang & sendi
2. membantu menguatkan daya ingatan
3. merapatkan hubungan suami isteri
4. mengimbangi paras hormon
5. membantu menurunkan kadar gula darah (diabetes)
6. mengurangkan risiko tekanan darah tinggi
7. awet muda & cantikkan kulit

Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). #madu #turkey #madeinturkey #wawazainal #maduajaibturkey #maduajaib #ikhtiarhamil #khasiatmadu #codareamelaka #pregnant #agentsoulleadmelaka #aerilzafrel #honey #dropshipneeded #agentwanted #maduherbal #maduturkey #skinnydetoxgoatmilk #healthyfood #tipsdietsehat #tipshamil #kosmetik #supplements #honeylovescrub #maduajaibturki #ikhtiarzuriat #maduajaibturki #MaduAjaibTurkey
#maduajaibturkeymelaka #soulleadmelaka #maduajaib

Selamat pagi semuaaa ❤

After breakfast jangan lupa amik 1/2 atau 1 sudu teh #MaduAjaibTurkey 🍯

Ramai yang tanya orang lelaki, anak dara, orang tua boleh makan ke? 
Boleh sayanggg.. Madu ni sesuai untuk lelaki dan perempuan berusia 15 tahun keatas. Dan bukan untuk orang berkahwin sahaja tau, orang bujang pun boleh amalkan madu ajaib ni. 
Meh baca kelebihan madu ajaib wawa zainal ni. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki

1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita

1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita

1. Meningkatkan keupayaan libido 
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan 👴👵 Kebaikan Madu Ajaib Turki untuk orang berusia

1. membantu menguatkan tulang & sendi
2. membantu menguatkan daya ingatan
3. merapatkan hubungan suami isteri
4. mengimbangi paras hormon
5. membantu menurunkan kadar gula darah (diabetes)
6. mengurangkan risiko tekanan darah tinggi
7. awet muda & cantikkan kulit

Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). #madu #turkey #madeinturkey #wawazainal #maduajaibturkey #maduajaib #ikhtiarhamil #khasiatmadu #codareamelaka #pregnant #agentsoulleadmelaka #aerilzafrel #honey #dropshipneeded #agentwanted #maduherbal #maduturkey #skinnydetoxgoatmilk #healthyfood #tipsdietsehat #tipshamil #kosmetik #supplements #honeylovescrub #maduajaibturki #ikhtiarzuriat #maduajaibturki #MaduAjaibTurkey 
#maduajaibturkeymelaka #soulleadmelaka #maduajaib
1 0 8 September, 2019