Mimie Ara Azman ❌de Michat ( @mimieliciouss ) Instagram Profile

mimieliciouss

Mimie Ara Azman ❌de Michat

  • 239 posts
  • 231k followers
  • 973 following

Mimie Ara Azman ❌de Michat Profile Information

@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

Hanya dengan ilmu pengetahuan, manusia dapat mencipta kejayaan untuk manfaat diri sendiri. Dgr tu, dengan ilmu ye. 😏 Saya dh terbakar teruk InshaAllah lps ni bersinar 🥰

Hanya dengan ilmu pengetahuan, manusia dapat mencipta kejayaan untuk manfaat diri sendiri. Dgr tu, dengan ilmu ye. 😏 Saya dh terbakar teruk InshaAllah lps ni bersinar 🥰
166 2 7 minutes ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

mimieliciouss

mimieliciouss
90 0 24 minutes ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

Selamat berhujung minggu geng. Sy terbakar sgt minggu ni 🔥

Selamat berhujung minggu geng. Sy terbakar sgt minggu ni 🔥
5,000 48 1 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

ig ni @jawcapsule_whiteninginjection bukan bagi janji manis , kalau korang consume product ni , memang akan bagi korang sama effect macam whitening injections, tak caye ? try dulu siss 😝

ig ni @jawcapsule_whiteninginjection bukan bagi janji manis , kalau korang consume product ni , memang akan bagi korang sama effect macam whitening injections, tak caye ? try dulu siss 😝
1,000 7 2 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

Alhamdulillah , tak sabar nk tunggu esok pulak. Menuntut ilmu dgn mentor @azizanosmanofficial 👍🏻

Alhamdulillah , tak sabar nk tunggu esok pulak. Menuntut ilmu dgn mentor @azizanosmanofficial 👍🏻
1,000 17 2 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

mimieliciouss

mimieliciouss
376 3 3 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

mimieliciouss

mimieliciouss
6,000 210 4 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

Mimie gemok sgt laa, eh mimie asal kau kurus sangat ? Amboi kau sekejap ckp aku gemok sekejap ckp kurus. Bilanya yg aku helok. Dasar eh dengki busuk hati !! Janji aku sihat dh laaa.

Mimie gemok sgt laa, eh mimie asal kau kurus sangat ? Amboi kau sekejap ckp aku gemok sekejap ckp kurus. Bilanya yg aku helok. Dasar eh dengki busuk hati !! Janji aku sihat dh laaa.
4,000 37 4 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

mimieliciouss

mimieliciouss
407 2 5 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

Sebenarnya kita tahan nak *encing laaa. 👻 org lain pulak sibuk nk *encing kita 😜

Sebenarnya kita tahan nak *encing laaa. 👻 org lain pulak sibuk nk *encing kita 😜
7,000 77 6 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

Ada yang tegur eh serious lah boss cat sendiri kedai. Bcz sy menghargai setiap usaha & titik peluh saya. Ini business sy. Hasil kerja & keringat sy sendiri adalah lebih baik dari yg lain. Ini #mimiearahandsome la. Iols multitalented 😜✌🏻

Ada yang tegur eh serious lah boss cat sendiri kedai. Bcz sy menghargai setiap usaha & titik peluh saya. Ini business sy. Hasil kerja & keringat sy sendiri adalah lebih baik dari yg lain. Ini #mimiearahandsome la. Iols multitalented 😜✌🏻
3,000 25 6 days ago
@mimieliciouss Profile picture

@mimieliciouss

mimieliciouss

mimieliciouss
432 1 7 days ago