No.1 Trusted Brand Malaysia ( @minyaklintah.berkesan ) Instagram Profile

minyaklintah.berkesan

No.1 Trusted Brand Malaysia

  • 484 posts
  • 21.3k followers
  • 3k following

No.1 Trusted Brand Malaysia Profile Information

Sian amirah ๐Ÿ˜‚ tag dia
47 0 7 hours ago
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Johor Bahru

Betul kan?
.
Rasa nak henjut lagi, tapi boboi taknak bangun juga. Setiap malam pun mcmni. Bro tak stress ke?
.
Percaya atau tak 90% isteri bersetuju yg mereka hny akan puas selepas round ke 3. Tapi bro round ke 2 pun tak lepas. Mcmna?
.
Dm Abe skrg utk rawat masalah ni !

Betul kan?
.
Rasa nak henjut lagi, tapi boboi taknak bangun juga. Setiap malam pun mcmni. Bro tak stress ke?
.
Percaya atau tak 90% isteri bersetuju yg mereka hny akan puas selepas round ke 3. Tapi bro round ke 2 pun tak lepas. Mcmna?
.
Dm Abe skrg utk rawat masalah ni !
11 0 21 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Johor Bahru

Malam JUMAAT nanti, nak 4 round tahu
.
Syarat minimun wife nak puas 1 jam+ taww.. Kurang dari 1 jam tido luar
.
Abang nak selalu tak risau bila wife ajak bersama?
.
Bila dah tahan lama abg nak berasi 3 round pun keras lagi. Semua posisi yg abg tak boleh buat dulu, dah boleh buat ๐Ÿ’• .
.
Dah lebih 5,271 suami di Malaysia telah berjaya memutihkan mata wife ketika bersama selepas menggunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil. Tak percaya? Meh tgk feedback kami .
Abang bila lagiโ“

Malam JUMAAT nanti, nak 4 round tahu
.
Syarat minimun wife nak puas 1 jam+ taww.. Kurang dari 1 jam tido luar
.
Abang nak selalu tak risau bila wife ajak bersama?
.
Bila dah tahan lama abg nak berasi 3 round pun keras lagi. Semua posisi yg abg tak boleh buat dulu, dah boleh buat ๐Ÿ’• .
.
Dah lebih 5,271 suami di Malaysia telah berjaya memutihkan mata wife ketika bersama selepas menggunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil. Tak percaya? Meh tgk feedback kami .
Abang bila lagiโ“
14 0 19 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Kuala Lumpur, Malaysia

Tag dorang ๐Ÿ˜‚ dari guna tangan

Tag dorang ๐Ÿ˜‚ dari guna tangan
77 0 18 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Johor Bahru

Ada ke wife suka hubby cepat "tewas"?
.
Cik somi yg slalu
โœ”๏ธTak tahan lama
โœ”๏ธKecil nonek
โœ”๏ธCepat kendur
โœ”๏ธTak mampu round ke 2
.
Sesuai sgt guna produk ni sebab ia akan buat cik somi mengganas sampai ke subuh ๐Ÿ˜˜

Ada ke wife suka hubby cepat "tewas"?
.
Cik somi yg slalu
โœ”๏ธTak tahan lama
โœ”๏ธKecil nonek
โœ”๏ธCepat kendur
โœ”๏ธTak mampu round ke 2
.
Sesuai sgt guna produk ni sebab ia akan buat cik somi mengganas sampai ke subuh ๐Ÿ˜˜
48 0 17 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Kuantan

SEMALAM ADA ORG BGTHU ABE
.
Katanya terima kasih sgt2.. sebab abe tlg guide dan bantu dia btul2 supaya dapat kesan mcm ๐Ÿ‘†
.
Abe pun senang sgt2 bila tgk customer abe guna & berjaya.. nak abe bantu korang pula jadi mcm customer atas ni? Meh pm abe. Abe nk bantu korg yg btul2 nk berunah je
.
Yg xserius x yh pm

SEMALAM ADA ORG BGTHU ABE
.
Katanya terima kasih sgt2.. sebab abe tlg guide dan bantu dia btul2 supaya dapat kesan mcm ๐Ÿ‘†
.
Abe pun senang sgt2 bila tgk customer abe guna & berjaya.. nak abe bantu korang pula jadi mcm customer atas ni? Meh pm abe. Abe nk bantu korg yg btul2 nk berunah je
.
Yg xserius x yh pm
17 0 16 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Kuantan

Share โ˜บ๏ธ๐Ÿ’•

Share โ˜บ๏ธ๐Ÿ’•
189 0 12 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Paradigm Mall Petaling Jaya

AKHIR TAHUN NI MESTI RAMAI YANG NAK KAHWIN KAN?

Dah bersedia ke malam pertama tu BANG? Cuba bayangkan apabila anda bangun pagi esok selepas malam pertama. Anda tahu anda dah GAGAL untuk berikan MALAM TERISTIMEWA untuk si dia tercinta

Mesti rasa KECEWA SANGAT kan? Sebab MALAM PERTAMA tu berlaku sekali je seumur hidup & sepanjang perkahwinan anda [ LINTAH GUNUNG BELACAK OIL ] ni bukan sesuai utk orang dah berkahwin je taw, tapiii untuk orang yang nak berkahwin pun sesuai sangat2
.
Takkan la wife dah fed-up & tegur baru nak cari rawatan? Meh KLIK LINK DI BIO sekarang, abe nak guide 5 orang yang betul2 serius nak power sebelum kawen

AKHIR TAHUN NI MESTI RAMAI YANG NAK KAHWIN KAN?

Dah bersedia ke malam pertama tu BANG? Cuba bayangkan apabila anda bangun pagi esok selepas malam pertama. Anda tahu anda dah GAGAL untuk berikan MALAM TERISTIMEWA untuk si dia tercinta

Mesti rasa KECEWA SANGAT kan? Sebab MALAM PERTAMA tu berlaku sekali je seumur hidup & sepanjang perkahwinan anda [ LINTAH GUNUNG BELACAK OIL ] ni bukan sesuai utk orang dah berkahwin je taw, tapiii untuk orang yang nak berkahwin pun sesuai sangat2
.
Takkan la wife dah fed-up & tegur baru nak cari rawatan? Meh KLIK LINK DI BIO sekarang, abe nak guide 5 orang yang betul2 serius nak power sebelum kawen
40 0 11 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Tanah Merah, Malaysia

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT. Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! .
Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT. Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! .
Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni
40 0 11 September, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Komfem seri wajah bini akan kembali semula โ—
.
Tak mustahil kalau nak jadikan setiap malam korang bersama isteri malam jumaat yang hanya sekali setiap minggu. Tapi yakin ke korang boleh buat dia puas setiap hari? Sedangkan kebanyakan lelaki di malaysia ni memang ada masalah tak tahan lama dan zakar kecil.
.
Admin nak bagitau korang yang dengan cara ni, setiap malam, bro akan mampu untuk buatkan hari bersama bini yang tersayang, hari istimewa. Kalau sebelum ni malam jumaat je padu, sekarang setiap malam boleh power!
.
LGB Oil membuatkan performance bro,
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Tahan Lama
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Besarkan & Panjangkan zakar
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Berurat
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Bertenaga
.
Dengan penggunaan yang konsisten dan bimbingan dari kami, kesan positive boleh dicapai seawal 2-3 hari! Dulu bro tahan 2 minit je? Lepas pakai boleh tahan lebih dari 30 minit tanpa henti. Jangan risau, kami akan membantu bro sepanjang perjalanan.
.

Komfem seri wajah bini akan kembali semula โ—
.
Tak mustahil kalau nak jadikan setiap malam korang bersama isteri malam jumaat yang hanya sekali setiap minggu. Tapi yakin ke korang boleh buat dia puas setiap hari? Sedangkan kebanyakan lelaki di malaysia ni memang ada masalah tak tahan lama dan zakar kecil.
.
Admin nak bagitau korang yang dengan cara ni, setiap malam, bro akan mampu untuk buatkan hari bersama bini yang tersayang, hari istimewa. Kalau sebelum ni malam jumaat je padu, sekarang setiap malam boleh power!
.
LGB Oil membuatkan performance bro,
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Tahan Lama
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Besarkan & Panjangkan zakar
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Berurat
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Bertenaga
.
Dengan penggunaan yang konsisten dan bimbingan dari kami, kesan positive boleh dicapai seawal 2-3 hari! Dulu bro tahan 2 minit je? Lepas pakai boleh tahan lebih dari 30 minit tanpa henti. Jangan risau, kami akan membantu bro sepanjang perjalanan.
.
25 0 1 August, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Petaling Jaya, Malaysia

Pernah tak beraksi lebih 1 jamโ“
.
Meh min nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh ๐Ÿ‘‡
.
โœ”๏ธTest pelbagai posisi
โœ”๏ธWife meraung kepuasan
โœ”๏ธWife merayu stop
โœ”๏ธ Esok pagi wife konfem melekat
.
Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam dan nak jadi macam bro kat atas ni
.
Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
.
Komen di bawah "Saya nak"

Pernah tak beraksi lebih 1 jamโ“
.
Meh min nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh ๐Ÿ‘‡
.
โœ”๏ธTest pelbagai posisi
โœ”๏ธWife meraung kepuasan
โœ”๏ธWife merayu stop
โœ”๏ธ Esok pagi wife konfem melekat
.
Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam dan nak jadi macam bro kat atas ni
.
Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
. 
Komen di bawah "Saya nak"
22 0 1 August, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Artikel ringkas ini mungkin akan membantu kehidupan anda sebagai seorang lelaki
.
Ramai yang beranggapan bahawa simptom 2 penyakit ini adalah sama. Sedangkan ia sgt2 berbeza.
.
Ia sangat penting utk anda bezakan ini kerana PENYAKIT MATI PUCUK tidak boleh dirawat, sebab itu ia dipanggil MATI yang dah mati tak boleh hidup balik kanโ“
.
.
Tapi untuk anda yg sudah mengalami tanda awal mati pucuk anda masih boleh rawat & cegah sebelum anda mengalami penyakit ni!
.
========================
3 PERBEZAAN WAJIB DIKETAHUI
========================
.
.
(1) KEBOLEHAN MENEGANGKAN ALAT KELAMIN

TANDA AWAL ๐Ÿ‘‡
Tiada masalah untuk menegangkan cuma ketegangan tidak sempurna

MATI PUCUK ๐Ÿ‘‡
Tidak boleh menegang, jadi menyukar kemasukan ke kemaluan isteri .
.
.
(2) MENGEKALKAN KETEGANGAN

TANDA AWAL ๐Ÿ‘‡
Boleh mengekalkan ketengangan, cuma tidak keras berurat

MATI PUCUK ๐Ÿ‘‡
Layu atau lembik tiba2 sebelum memancutkan air mani .
.
.
(3)- EJAKULASI

TANDA AWAL ๐Ÿ‘‡
Pancut awal, dan tidak boleh menegang kembali selepas bersama first round

MATI PUCUK ๐Ÿ‘‡
Lelaki akan cuba untuk pancut awal, sebelum hilang ketegangan zakar
.
Untuk yang sudah mengalami tanda awal, klik link di bio utk ketahui langkah-langkah pencegahan yang anda boleh lakukan untuk elak masalah ini berlanjutan

Artikel ringkas ini mungkin akan membantu kehidupan anda sebagai seorang lelaki
.
Ramai yang beranggapan bahawa simptom 2 penyakit ini adalah sama. Sedangkan ia sgt2 berbeza.
.
Ia sangat penting utk anda bezakan ini kerana PENYAKIT MATI PUCUK tidak boleh dirawat, sebab itu ia dipanggil MATI yang dah mati tak boleh hidup balik kanโ“
.
.
Tapi untuk anda yg sudah mengalami tanda awal mati pucuk anda masih boleh rawat & cegah sebelum anda mengalami penyakit ni!
.
========================
3 PERBEZAAN WAJIB DIKETAHUI
========================
.
.
(1) KEBOLEHAN MENEGANGKAN ALAT KELAMIN

TANDA AWAL ๐Ÿ‘‡
Tiada masalah untuk menegangkan cuma ketegangan tidak sempurna

MATI PUCUK ๐Ÿ‘‡
Tidak boleh menegang, jadi menyukar kemasukan ke kemaluan isteri .
.
.
(2) MENGEKALKAN KETEGANGAN

TANDA AWAL ๐Ÿ‘‡
Boleh mengekalkan ketengangan, cuma tidak keras berurat

MATI PUCUK ๐Ÿ‘‡
Layu atau lembik tiba2 sebelum memancutkan air mani .
.
.
(3)- EJAKULASI

TANDA AWAL ๐Ÿ‘‡
Pancut awal, dan tidak boleh menegang kembali selepas bersama first round

MATI PUCUK ๐Ÿ‘‡
Lelaki akan cuba untuk pancut awal, sebelum hilang ketegangan zakar
.
Untuk yang sudah mengalami tanda awal, klik link di bio utk ketahui langkah-langkah pencegahan yang anda boleh lakukan untuk elak masalah ini berlanjutan
100 0 1 August, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Kalau dah terlalu lama, bro kena baca ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
Tak ada suami yang tak sayangkan bini dia, min yakin bro sanggup mati untuk bini bro betul? Kalau sayang mestilah nak buat dia happy setiap hari.
.
Tapi kalau nafkah batin bini korang tak cukup, bini akan sentiasa rasa tak puas hati. Lama kelamaan bini akan bosan dengan korang kerana terlalu lama dia tak ghairah.
.
Tak best la kalau dia asyik bosan dgn korang betul?
.
Untuk merawat masalah ni, min syorkan korang pakai produk LGB Oil. Penggunaan secara konsisten boleh bagi kesan positive seperti:
โœ”Tahan Lebih Lama
โœ”Zakar Semakin Panjang
โœ”Zakar Semakin Besar
โœ”Zakar Berurat
.
Bila zakar dah padu, baru boleh buat dia ghairah sampai meraung!

Kalau dah terlalu lama, bro kena baca ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
Tak ada suami yang tak sayangkan bini dia, min yakin bro sanggup mati untuk bini bro betul? Kalau sayang mestilah nak buat dia happy setiap hari.
.
Tapi kalau nafkah batin bini korang tak cukup, bini akan sentiasa rasa tak puas hati. Lama kelamaan bini akan bosan dengan korang kerana terlalu lama dia tak ghairah.
.
Tak best la kalau dia asyik bosan dgn korang betul?
. 
Untuk merawat masalah ni, min syorkan korang pakai produk LGB Oil. Penggunaan secara konsisten boleh bagi kesan positive seperti:
โœ”Tahan Lebih Lama
โœ”Zakar Semakin Panjang
โœ”Zakar Semakin Besar
โœ”Zakar Berurat
.
Bila zakar dah padu, baru boleh buat dia ghairah sampai meraung!
62 0 1 August, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

KLIA2 International Airport Kuala Lumpur

SIZE MENGECEWAKANโ“
.
Rasa kecewa dengan size boboi yang tak cukup paduย ๐Ÿ‘Ž
.
Bila nak bersama, kadang2 wife dah tak rasa excited sangat sebab takat tu je yang bro mampu kan
.
Nak besarkan boboi secara semulajadi tanpa kesan sampingan dalam masa tiga hari je, macam customer di atas ni โ˜๏ธ
.
Bila nak bersama dengan wife mesti umphhh, bini excited sgt2!
.
Klik link di bio sekarang utk order!

SIZE MENGECEWAKANโ“
.
Rasa kecewa dengan size boboi yang tak cukup paduย ๐Ÿ‘Ž
.
Bila nak bersama, kadang2 wife dah tak rasa excited sangat sebab takat tu je yang bro mampu kan
.
Nak besarkan boboi secara semulajadi tanpa kesan sampingan dalam masa tiga hari je, macam customer di atas ni โ˜๏ธ
.
 Bila nak bersama dengan wife mesti umphhh, bini excited sgt2!
.
Klik link di bio sekarang utk order!
11 0 31 July, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Korang subur ke takโ“
.
Lelaki yang normal dan sihat mempunyai sistem pengaliran sperma yang mantap yang mampu menghasilkan lebih kurang 150 - 250 juta sperma setiap hari.
.
Kalau pancutan korang kurang mantap atau pancutan air mani langsung tidak berlaku walaupun capai klimaks, maknanya korang ada masalah kesuburan.

Bagaimana nak tau korang subur ke tak? Antara ciri-ciri lelaki subur adalah:
1. Zakar dapat tegang sepenuhnya.
2. Dapat menyalur air mani ke dalam faraj wanita
3. Mempunyai size zakar yang normal 5-6 inci
4. Tahan lama ketika diranjang.
.
Korang tiada ciri seperti diatas? Peratusan untuk korang mati pucuk sangat tinggi. Korang kena segera mendapat rawatan sebelum terlambat! .
Jika korang mengalami masalah tak tahan lama, gunalah Lgb Oil yang diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan dan penghasilan sperma yang sihat yang berkualiti. Dm min untuk info lebih lanjut.
.
.
#lgboil #lgboil #lgboil #lgboil #minyaklintahlintah #minyaklintahmurah #minyaklintahasli #minyaklintahoriginal #minyaklintahgunung #kualalumpur #shahalam #seksyen7
#petalingjaya #klcc

Korang subur ke takโ“
.
Lelaki yang normal dan sihat mempunyai sistem pengaliran sperma yang mantap yang mampu menghasilkan lebih kurang 150 - 250 juta sperma setiap hari.
.
Kalau pancutan korang kurang mantap atau pancutan air mani langsung tidak berlaku walaupun capai klimaks, maknanya korang ada masalah kesuburan.

Bagaimana nak tau korang subur ke tak? Antara ciri-ciri lelaki subur adalah:
1. Zakar dapat tegang sepenuhnya.
2. Dapat menyalur air mani ke dalam faraj wanita
3. Mempunyai size zakar yang normal 5-6 inci
4. Tahan lama ketika diranjang.
.
Korang tiada ciri seperti diatas? Peratusan untuk korang mati pucuk sangat tinggi. Korang kena segera mendapat rawatan sebelum terlambat! .
Jika korang mengalami masalah tak tahan lama, gunalah Lgb Oil yang diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan dan penghasilan sperma yang sihat yang berkualiti. Dm min untuk info lebih lanjut.
.
.
#lgboil#lgboil#lgboil#lgboil#minyaklintahlintah #minyaklintahmurah #minyaklintahasli #minyaklintahoriginal #minyaklintahgunung #kualalumpur #shahalam#seksyen7
#petalingjaya#klcc
48 0 31 July, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

KLCC - Kuala Lampur, Malaysia

.
Cara ni boleh buat bini lebih gersang ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
Tahu tak korang bila isteri dalam keadaan ghairah, dia akan lebih rasa lebih nikmat? Lebih dari 90% wanita mengaku betul.
.
Macam2 cara boleh buat bini bro gersang, tapi cara ni lagi power bila korang try.
.
Produk LGB Oil boleh membantu bro naikkan prestasi ketika ranjang dan boleh membuat bini bro capai klimaks dengan lebih awal!
.
Cara LGB Oil membantu bro adalah dengan membuat zakar bro
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Besar & Panjang
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Berurat
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Tahan Lama
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Kelihatan Lebih Gagah.
.
Komfem bila bini tengok je zakar bro pun dah boleh buat dia gersang.
.
Berminat? Lakukan persiapan awal sekarang. Dm admin atau comment sahaja sekarang. .
.
#lgboil #lgboil #lgboil #miyaklintah #minyaklintahmurah #minyaklintahasli #minyaklintahoriginal #minyaklintahgunung #kualalumpur #shahalam

.
Cara ni boleh buat bini lebih gersang ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
Tahu tak korang bila isteri dalam keadaan ghairah, dia akan lebih rasa lebih nikmat? Lebih dari 90% wanita mengaku betul.
.
Macam2 cara boleh buat bini bro gersang, tapi cara ni lagi power bila korang try.
.
Produk LGB Oil boleh membantu bro naikkan prestasi ketika ranjang dan boleh membuat bini bro capai klimaks dengan lebih awal!
.
Cara LGB Oil membantu bro adalah dengan membuat zakar bro
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Besar & Panjang
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Berurat
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lebih Tahan Lama
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Kelihatan Lebih Gagah.
.
Komfem bila bini tengok je zakar bro pun dah boleh buat dia gersang.
. 
Berminat? Lakukan persiapan awal sekarang. Dm admin atau comment sahaja sekarang. .
.
#lgboil#lgboil#lgboil#miyaklintah #minyaklintahmurah #minyaklintahasli #minyaklintahoriginal #minyaklintahgunung #kualalumpur #shahalam
31 0 31 July, 2019
@minyaklintah.berkesan Profile picture

@minyaklintah.berkesan

Bangga sgt bila wife puji kitaโ—๏ธ
.
Especially bila malam jumaat je, konfem wife ternanti2 tiap malam. Admin nk share ni, pernah ad customer ckp wife dia perli, pastu tiap kali ajak bersama mmg payah
.
Admin tny dia balik, tiap kali bersama siapa selalu tewas awal? Ni cerita dia, sbb bini pun dh bosan kalau bersama je bro yg puas. Wife x pyh puas? Mmg naik fedup wife ๐Ÿ˜…
.
Tapi kalau bro guna ni, konfem bini x fedup. Geramm je dgn bro kalau blh tiap mlm nk mlm jumaat

Bangga sgt bila wife puji kitaโ—๏ธ
.
Especially bila malam jumaat je, konfem wife ternanti2 tiap malam. Admin nk share ni, pernah ad customer ckp wife dia perli, pastu tiap kali ajak bersama mmg payah
.
Admin tny dia balik, tiap kali bersama siapa selalu tewas awal? Ni cerita dia, sbb bini pun dh bosan kalau bersama je bro yg puas. Wife x pyh puas? Mmg naik fedup wife ๐Ÿ˜…
.
Tapi kalau bro guna ni, konfem bini x fedup. Geramm je dgn bro kalau blh tiap mlm nk mlm jumaat
8 0 24 July, 2019