NO. 1 RAHSIA LELAKI MALAYA ( @minyaklintah.tradisi ) Instagram Profile

minyaklintah.tradisi

NO. 1 RAHSIA LELAKI MALAYA

  • 28 posts
  • 57.4k followers
  • 2.4k following

NO. 1 RAHSIA LELAKI MALAYA Profile Information

@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Tag dorang 😂

Tag dorang 😂
69 0 7 hours ago
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Shah Alam, Malaysia

ABE MACAM KORANG JUGA
.
Sebelum abe jumpa LGB OIL ni, abe dah cuba pelbagai produk supaya blh RAWAT MASALAH LELAKI, tapi semua macam tak berkesan. Last2 abe jumpa LGB OIL. Abe tengok sendiri keberkesananya memang TERBUKTI !
.
Antara salah satu bukti adalah, dengan PATI LINTAH ASLI je yang boleh sebabkan urat naik kembang bila disapu mcm customer di atas. Ini disebabkan dalam PATI LINTAH ada ZAT ENZIM HIRUDIN berfungsi utk meningkatkan & menguatkan aliran darah. Abe sendiri tengok & jaga pembuatan LGB OIL ni, memang 98% adalah PATI ASLI LINTAH & BELACAK. Kita tak guna benda bukan2 supaya nak nampak PEKAT
.
Jadi abe nasihat sgt dari buang masa cari produk yang TAK KUALITI DENGAN HARGA YG MAHAL. Lebih baik dapatkan produk yang SANGAT BERKUALITI TINGGI dan HARGA LEBIH RENDAH
.
Betul kan?

ABE MACAM KORANG JUGA
.
Sebelum abe jumpa LGB OIL ni, abe dah cuba pelbagai produk supaya blh RAWAT MASALAH LELAKI, tapi semua macam tak berkesan. Last2 abe jumpa LGB OIL. Abe tengok sendiri keberkesananya memang TERBUKTI !
.
Antara salah satu bukti adalah, dengan PATI LINTAH ASLI je yang boleh sebabkan urat naik kembang bila disapu mcm customer di atas. Ini disebabkan dalam PATI LINTAH ada ZAT ENZIM HIRUDIN berfungsi utk meningkatkan & menguatkan aliran darah. Abe sendiri tengok & jaga pembuatan LGB OIL ni, memang 98% adalah PATI ASLI LINTAH & BELACAK. Kita tak guna benda bukan2 supaya nak nampak PEKAT
.
Jadi abe nasihat sgt dari buang masa cari produk yang TAK KUALITI DENGAN HARGA YG MAHAL. Lebih baik dapatkan produk yang SANGAT BERKUALITI TINGGI dan HARGA LEBIH RENDAH
.
Betul kan?
26 0 19 hours ago
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Johor Bahru

Ada ke wife suka hubby cepat "tewas"?
.
Cik somi yg slalu
✔️Tak tahan lama
✔️Kecil nonek
✔️Cepat kendur
✔️Tak mampu round ke 2
.
Sesuai sgt guna produk ni sebab ia akan buat cik somi mengganas sampai ke subuh 😘

Ada ke wife suka hubby cepat "tewas"?
.
Cik somi yg slalu
✔️Tak tahan lama
✔️Kecil nonek
✔️Cepat kendur
✔️Tak mampu round ke 2
.
Sesuai sgt guna produk ni sebab ia akan buat cik somi mengganas sampai ke subuh 😘
217 0 17 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Mana aiman? Awek tengah ghairah tu, ambil balik dia aimann 😂

Mana aiman? Awek tengah ghairah tu, ambil balik dia aimann 😂
101 0 16 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuala Lumpur, Malaysia

SEMALAM ADA ORG BGTHU ABE
.
Katanya terima kasih sgt2.. sebab abe tlg guide dan bantu dia btul2 supaya dapat kesan mcm 👆
.
Abe pun senang sgt2 bila tgk customer abe guna & berjaya.. nak abe bantu korang pula jadi mcm customer atas ni? Meh pm abe. Abe nk bantu korg yg btul2 nk berunah je
.
Yg xserius x yh pm

SEMALAM ADA ORG BGTHU ABE
.
Katanya terima kasih sgt2.. sebab abe tlg guide dan bantu dia btul2 supaya dapat kesan mcm 👆
.
Abe pun senang sgt2 bila tgk customer abe guna & berjaya.. nak abe bantu korang pula jadi mcm customer atas ni? Meh pm abe. Abe nk bantu korg yg btul2 nk berunah je
.
Yg xserius x yh pm
29 0 16 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

[ MOHON HATI2! ]
.
HQ kami dah lama berhentikan pengeluaran kotak yang lama. Sejak 5 bulan lepas

Jadi mohon anda utk berhati2 utk tidak membeli produk LGB OIL FAKE

Kenapa anda perlu risau ?
✔ Produk LGB OIL fake, bahan kandungan tidak diketahui. Kemungkinan menggunakan bahan kimia & tak disahkan selamat. Kemungkin boleh menyebabkan kesan sampingan dan kemudaratan pada zakar anda cth mati pucuk atau patah tandan
.
✔Jualan lebih murah, tapi bahaya. Mengandungi bahan2 tidak diketahui. Boboi ada 1 sahaja, lebih baik beli yg ori dan elakkan pembelian fake. Sebab lepas dh kena "mati pucuk" waktu tu, dah tiada cara utk rawat
.
✔ Pihak HQ takkan bertanggungjawab utk pembeli yg membeli produk FAKE

Mohon hati2 ya sebelum membeli
#beliygoriginal #lebihselamat

[ MOHON HATI2! ]
.
HQ kami dah lama berhentikan pengeluaran kotak yang lama. Sejak 5 bulan lepas

Jadi mohon anda utk berhati2 utk tidak membeli produk LGB OIL FAKE

Kenapa anda perlu risau ?
✔ Produk LGB OIL fake, bahan kandungan tidak diketahui. Kemungkinan menggunakan bahan kimia & tak disahkan selamat. Kemungkin boleh menyebabkan kesan sampingan dan kemudaratan pada zakar anda cth mati pucuk atau patah tandan
.
✔Jualan lebih murah, tapi bahaya. Mengandungi bahan2 tidak diketahui.  Boboi ada 1 sahaja, lebih baik beli yg ori dan elakkan pembelian fake. Sebab lepas dh kena "mati pucuk" waktu tu, dah tiada cara utk rawat
.
✔ Pihak HQ takkan bertanggungjawab utk pembeli yg membeli produk FAKE

Mohon hati2 ya sebelum membeli
#beliygoriginal #lebihselamat
47 0 14 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuala Lumpur, Malaysia

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT
.
Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT
.
Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni
52 0 12 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuantan

Nak kahwin akhir tahun ni?

Dah bersedia ke malam pertama tu BANG? Cuba bayangkan apabila anda bangun pagi esok selepas malam pertama. Anda tahu anda dah GAGAL untuk berikan MALAM TERISTIMEWA untuk si dia tercinta

Mesti rasa KECEWA SANGAT kan? Sebab MALAM PERTAMA tu berlaku sekali je seumur hidup & sepanjang perkahwinan anda [ LGB OIL ] ni bukan sesuai utk orang dah berkahwin je taw, tapiii untuk orang yang nak berkahwin pun sesuai sangat2. Takkan la wife dah fed-up & tegur baru nak cari rawatan?

Meh KLIK LINK DI BIO sekarang, abe nak guide 5 orang yang betul2 serius nak power sebelum kawen

Nak kahwin akhir tahun ni?

Dah bersedia ke malam pertama tu BANG? Cuba bayangkan apabila anda bangun pagi esok selepas malam pertama. Anda tahu anda dah GAGAL untuk berikan MALAM TERISTIMEWA untuk si dia tercinta

Mesti rasa KECEWA SANGAT kan? Sebab MALAM PERTAMA tu berlaku sekali je seumur hidup & sepanjang perkahwinan anda [ LGB OIL ] ni bukan sesuai utk orang dah berkahwin je taw, tapiii untuk orang yang nak berkahwin pun sesuai sangat2. Takkan la wife dah fed-up & tegur baru nak cari rawatan?

Meh KLIK LINK DI BIO sekarang, abe nak guide 5 orang yang betul2 serius nak power sebelum kawen
107 0 11 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuala Lumpur, Malaysia

“BENDA YANG BAIK PERLU DIKONGSI”
.
Alhamdulillah new feedback dari customer. Barang bru sampai semalam kat tangan customer.
.
Terus guna tak sampai 2-3 jam pakai dah nampak hasil perubahan sampai isteri puas hati. Yang dulunya 5 minit sekarang up ke 20 minit.
.
Nak sy bantu bro mcm customer atas ni? 😄

“BENDA YANG BAIK PERLU DIKONGSI”
.
Alhamdulillah new feedback dari customer. Barang bru sampai semalam kat tangan customer.
.
Terus guna tak sampai 2-3 jam pakai dah nampak hasil perubahan sampai isteri puas hati. Yang dulunya 5 minit sekarang up ke 20 minit.
.
Nak sy bantu bro mcm customer atas ni? 😄
33 0 10 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Shah Alam, Malaysia

KENAPA PRODUK NI?

Produk yg terbaik hanya utk anda. Dicipta khas untuk membantu suami atau bakal suami di luar sana untuk tetap perform ketika bersama. Berfungsi untuk merawat masalah 👇
.
MASALAH LELAKI :
✔Kencing Tak Lawas
✔Tak Tahan Lama
✔Zakar Kecil & Pendek
✔Zakar Bengkok
✔Zakar layu tak bertenaga
.
InsyAllah boleh dirawat kurang dari tiga hari sahaja!

Nak sy bantu anda? Klik link di bio sekarang 😀

KENAPA PRODUK NI?

Produk yg terbaik hanya utk anda. Dicipta khas untuk membantu suami atau bakal suami di luar sana untuk tetap perform ketika bersama. Berfungsi untuk merawat masalah 👇
.
MASALAH LELAKI :
✔Kencing Tak Lawas
✔Tak Tahan Lama
✔Zakar Kecil & Pendek
✔Zakar Bengkok
✔Zakar layu tak bertenaga
.
InsyAllah boleh dirawat kurang dari tiga hari sahaja!

Nak sy bantu anda? Klik link di bio sekarang 😀
82 0 9 September, 2019