GLUTA LACHEL JELLYS ( @mjbeauty_empire ) Instagram Profile

mjbeauty_empire

GLUTA LACHEL JELLYS

  • 4k posts
  • 9k followers
  • 3k following

GLUTA LACHEL JELLYS Profile Information

@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia
205 0 18 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Gluta lachel plus
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia

Gluta lachel plus
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia
204 0 18 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Manufacture gluta lachel plus❤️
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia

Manufacture gluta lachel plus❤️
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia
214 0 18 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia
172 0 17 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia
153 0 17 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia

Gluta lachel plus, consumer yang setia tetap ade, walaupun lama sangat x promote😂
.
.
Supplement mane2, dia x putih kan kulit dlu tau..supplement baiki cell2 kulit kita, parut, pori.. after 1-2 weeks baru whitening happen..sepanjang sis ambil suppelement mmg kesan mcm ni pun.. sebab tu jgn give up.. tapi ade juga yang kulit cerah dengan cepat, rezeki dia la kot😂..mcm biasa la sis consult personal ya😍
.
.
Gluta lachel ni Untuk siapa yang nak whitening, hilangkan jerawat dan parut dengan cepat.. cegah jerawat..hilangkan eye bag,dark circle..menguatkan keratin rambut dan kuku..menjadikan kulit,bibir dan private part pinkish
.
.
. .
✅HALAL
.
✅FDA
.
✅GMP
.
.
RM60
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitaminc #lachelvitamincoriginal #sexyboom #sexyboommalaysia #sexyboommurah #sexyboomoriginal #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia
146 0 17 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Thank you very much buy GLUTA PANCEA walaupun lamaaaa sangat promote😂🤣..
.
Antara product gluta yang dah lama wujud dalam pasaran.. ni geng dan siangan gluta lachel hahah .
Dah lama dalam pasaran x kan xde testimoni kan ...untuk whitening satu badan tau.. yang nak kulit bersih dari jerawat dan parut.. bila dah consume 2-3 bulan kulit jadi glow dan jerawat susah nak tumbuh..good luck❤️
.
.
RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
.
RM80 SABAH/SARAWAK
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutapancea #pancea #glutapanceamurah #glutapanceamalaysia #panceafiber #panceacoffee #panceamalaysia #panceaplusmalaysia #panceaplus #panceacollagen #winkwhitebodylotion #panceafibermalaysia #panceacoffeemalaysia #winkwhite #winkwhitemalaysia #lipbalmwinkwhite #winkwhitesoap #winkwhitesoapmalaysia #lipbalmwinkwhitemalaysia #winkwhitelotion #puresoap #winkwhitecream #whitecream #winkwhitecreammalaysia #jeragat #jerawatpasir #jerawat

Thank you very much buy GLUTA PANCEA walaupun lamaaaa sangat promote😂🤣..
.
Antara product gluta yang dah lama wujud dalam pasaran.. ni geng dan siangan gluta lachel hahah .
Dah lama dalam pasaran x kan xde testimoni kan ...untuk whitening satu badan tau.. yang nak kulit bersih dari jerawat dan parut.. bila dah consume 2-3 bulan kulit jadi glow dan jerawat susah nak tumbuh..good luck❤️
.
.
RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
.
RM80 SABAH/SARAWAK
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutapancea #pancea #glutapanceamurah #glutapanceamalaysia #panceafiber #panceacoffee #panceamalaysia  #panceaplusmalaysia #panceaplus #panceacollagen #winkwhitebodylotion #panceafibermalaysia #panceacoffeemalaysia #winkwhite #winkwhitemalaysia #lipbalmwinkwhite #winkwhitesoap #winkwhitesoapmalaysia #lipbalmwinkwhitemalaysia #winkwhitelotion #puresoap #winkwhitecream #whitecream #winkwhitecreammalaysia #jeragat #jerawatpasir #jerawat
168 0 14 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Tq so much order with @mjbeauty_empire ..harap suka dengan service sis❤️
.
Frozen collagen ni sesuai untuk orang yang nak kulit cerah pinkish.. nak hilangkan jerawat dan parut.. gluta infinity yang pink tu boleh mencantikkan kuku dan rambut..pinkish bibir jugak tau..of course utk whitening jugak😍..testimoni boleh tengok ig story bahagian: testimoni ye❤️
.
.
Nak tengok feedback lagi?
.
Click hashtag dibawah:
.
#feedbackbymjbeautyempire
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutafrozen #glutafrozenmalaysia #glutainfinity #glutainfinitymalaysia #glutafrozenmurah #glutafrozenoriginal #glutainfinityoriginal #glutainfinitymurah
#purefacemasksoap #glutalachelmalaysia
#snowcapsule #snowcapsulemalaysia #purefacesoapmalaysia #frozensnowmaskmalaysia #eggcrystalsoap #eggcrsystalsoapmalaysia #eggcrystalsoapmurah #frozencollagen #frozencollagenoriginalmalaysia #frozencollagenmalaysia #frozencollagenoriginal

Tq so much order with @mjbeauty_empire ..harap suka dengan service sis❤️
.
Frozen collagen ni sesuai untuk orang yang nak kulit cerah pinkish.. nak hilangkan jerawat dan parut.. gluta infinity yang pink tu boleh mencantikkan kuku dan rambut..pinkish bibir jugak tau..of course utk whitening jugak😍..testimoni boleh tengok ig story bahagian: testimoni ye❤️
.
.
Nak tengok feedback lagi?
.
Click hashtag dibawah:
.
 #feedbackbymjbeautyempire
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutafrozen #glutafrozenmalaysia #glutainfinity #glutainfinitymalaysia #glutafrozenmurah #glutafrozenoriginal #glutainfinityoriginal #glutainfinitymurah 
#purefacemasksoap #glutalachelmalaysia
#snowcapsule #snowcapsulemalaysia #purefacesoapmalaysia  #frozensnowmaskmalaysia #eggcrystalsoap #eggcrsystalsoapmalaysia #eggcrystalsoapmurah #frozencollagen #frozencollagenoriginalmalaysia #frozencollagenmalaysia #frozencollagenoriginal
154 0 14 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Thank you very much buy GLUTA PANCEA walaupun lamaaaa sangat promote😂🤣..
.
Antara product gluta yang dah lama wujud dalam pasaran.. ni geng dan siangan gluta lachel hahah .
Dah lama dalam pasaran x kan xde testimoni kan ...untuk whitening satu badan tau.. yang nak kulit bersih dari jerawat dan parut.. bila dah consume 2-3 bulan kulit jadi glow dan jerawat susah nak tumbuh..good luck❤️
.
.
RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
.
RM80 SABAH/SARAWAK
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutapancea #pancea #glutapanceamurah #glutapanceamalaysia #panceafiber #panceacoffee #panceamalaysia #panceaplusmalaysia #panceaplus #panceacollagen #winkwhitebodylotion #panceafibermalaysia #panceacoffeemalaysia #winkwhite #winkwhitemalaysia #lipbalmwinkwhite #winkwhitesoap #winkwhitesoapmalaysia #lipbalmwinkwhitemalaysia #winkwhitelotion #puresoap #winkwhitecream #whitecream #winkwhitecreammalaysia #jeragat #jerawatpasir #jerawat

Thank you very much buy GLUTA PANCEA walaupun lamaaaa sangat promote😂🤣..
.
Antara product gluta yang dah lama wujud dalam pasaran.. ni geng dan siangan gluta lachel hahah .
Dah lama dalam pasaran x kan xde testimoni kan ...untuk whitening satu badan tau.. yang nak kulit bersih dari jerawat dan parut.. bila dah consume 2-3 bulan kulit jadi glow dan jerawat susah nak tumbuh..good luck❤️
.
.
RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
.
RM80 SABAH/SARAWAK
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutapancea #pancea #glutapanceamurah #glutapanceamalaysia #panceafiber #panceacoffee #panceamalaysia  #panceaplusmalaysia #panceaplus #panceacollagen #winkwhitebodylotion #panceafibermalaysia #panceacoffeemalaysia #winkwhite #winkwhitemalaysia #lipbalmwinkwhite #winkwhitesoap #winkwhitesoapmalaysia #lipbalmwinkwhitemalaysia #winkwhitelotion #puresoap #winkwhitecream #whitecream #winkwhitecreammalaysia #jeragat #jerawatpasir #jerawat
155 0 14 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Tq so much order with @mjbeauty_empire ..harap suka dengan service sis❤️
.
Gluta frozen ni sesuai untuk orang yang nak kulit putih dan flawless..gluta infinity untuk kulit cerah pinkish, hilangkan jerawat dan parut jerawat..boleh pinkishkan private part and bibir tau🙈
.
Nak tengok feedback lagi?
.
Click hashtag dibawah:
.
#feedbackbymjbeautyempire
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutafrozen #glutafrozenmalaysia #glutainfinity #glutainfinitymalaysia #glutafrozenmurah #glutafrozenoriginal #glutainfinityoriginal #glutainfinitymurah
#purefacemasksoap #glutalachelmalaysia
#snowcapsule #snowcapsulemalaysia #purefacesoapmalaysia #frozensnowmaskmalaysia #eggcrystalsoap #eggcrsystalsoapmalaysia #eggcrystalsoapmurah #frozencollagen #frozencollagenoriginalmalaysia #frozencollagenmalaysia #frozencollagenoriginal #frozendetox #frozendetoxmalaysia

Tq so much order with @mjbeauty_empire ..harap suka dengan service sis❤️
.
Gluta frozen ni sesuai untuk orang yang nak kulit putih dan flawless..gluta infinity untuk kulit cerah pinkish, hilangkan jerawat dan parut jerawat..boleh pinkishkan private part and bibir tau🙈
.
Nak tengok feedback lagi?
.
Click hashtag dibawah:
.
 #feedbackbymjbeautyempire
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
.
#glutafrozen #glutafrozenmalaysia #glutainfinity #glutainfinitymalaysia #glutafrozenmurah #glutafrozenoriginal #glutainfinityoriginal #glutainfinitymurah 
#purefacemasksoap #glutalachelmalaysia
#snowcapsule #snowcapsulemalaysia #purefacesoapmalaysia  #frozensnowmaskmalaysia #eggcrystalsoap #eggcrsystalsoapmalaysia #eggcrystalsoapmurah #frozencollagen #frozencollagenoriginalmalaysia #frozencollagenmalaysia #frozencollagenoriginal #frozendetox #frozendetoxmalaysia
146 0 14 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Tq very much dear😘😍.. gluta lachel +❤️..semoga murah rezeki dear juga😭🙏🏻
. .
TESTIMONI Boleh tengok bahagian highlight ig story ye❤️
.
Siapa nak beli kat shoppe: search “mjbeauty_empire”
.
.
✅FDA, GMP APPROVED dan HALAL
.
.
.

Nak tengok feedback lagi?
.
Click hashtag dibawah:
.
#feedbackbymjbeautyempire
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachelvitaminc #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #lachelvitc #jerawat #parut #glutalachelplus #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia #lazelglutapureoriginal #lachelvitamincmalaysia

Tq very much dear😘😍.. gluta lachel +❤️..semoga murah rezeki dear juga😭🙏🏻
. .
TESTIMONI Boleh tengok bahagian highlight ig story ye❤️
.
Siapa nak  beli kat shoppe: search “mjbeauty_empire”
.
.
✅FDA, GMP APPROVED dan HALAL
.
.
.

Nak tengok feedback lagi?
.
Click hashtag dibawah:
.
 #feedbackbymjbeautyempire
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachelvitaminc #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #lachelvitc #jerawat #parut #glutalachelplus #lazelglutapure #lazelglutapuremalaysia #lazelglutapureoriginal #lachelvitamincmalaysia
148 0 14 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

Before and after
.
NEKO SUNSCREEN by skinest clinic
. 💕 50 SPF +++
.
🔰Untuk penggunaan di wajah, formula cepat menyerap dan bebas minyak
.
🔰 Vitamin E untuk memberi kelembapan kpd kulit
.
🔰Protect UVA / UVB, Bebas wangian, Bebas Paraben, Bebas Minyak, Antioksidan yang Diperkaya
.
🔰 Pelembab ringan dan tahan lama ini dengan perlindungan matahari yang efektif untuk kulit yang lebih lembut, halus dan tampak lebih muda
.
.
☀️ FDA: 10-1-6100004857
.
Berat bersih: 10g
.
.
Korang boleh tengok feedback customer sis yang dah cuba neko sunscreen..berbaloi dengan harga katanya😎...( click hashtag kat bio ig sis ).. atau pun tengok highlight story sis
.
.
RM50 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
.
NAK discount.. free shipping?..
FOLLOW SHOPPE at MJBEAUTY_EMPIRE
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitamincoriginal #lachelvitamincmalaysia #jerawatpasir #sexyboom #sexyboommalaysia #lachelvitamincoriginal

Before and after
.
NEKO SUNSCREEN by skinest clinic
. 💕 50 SPF +++
.
🔰Untuk penggunaan di wajah, formula cepat menyerap dan bebas minyak
.
🔰 Vitamin E untuk memberi kelembapan kpd kulit
.
🔰Protect UVA / UVB, Bebas wangian, Bebas Paraben, Bebas Minyak, Antioksidan yang Diperkaya
.
🔰 Pelembab ringan dan tahan lama ini dengan perlindungan matahari yang efektif untuk kulit yang lebih lembut, halus dan tampak lebih muda
.
.
☀️ FDA: 10-1-6100004857
.
Berat bersih: 10g
.
.
Korang boleh tengok feedback customer sis yang dah cuba neko sunscreen..berbaloi dengan harga katanya😎...( click hashtag kat bio ig sis ).. atau pun tengok highlight story sis
.
.
RM50 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
.
NAK discount.. free shipping?..
FOLLOW SHOPPE at MJBEAUTY_EMPIRE
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitamincoriginal #lachelvitamincmalaysia #jerawatpasir #sexyboom #sexyboommalaysia #lachelvitamincoriginal
191 0 12 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

NEKO SUNSCREEN by skinest clinic
. 💕 50 SPF +++
.
🔰Untuk penggunaan di wajah, formula cepat menyerap dan bebas minyak
.
🔰 Vitamin E untuk memberi kelembapan kpd kulit
.
🔰Protect UVA / UVB, Bebas wangian, Bebas Paraben, Bebas Minyak, Antioksidan yang Diperkaya
.
🔰 Pelembab ringan dan tahan lama ini dengan perlindungan matahari yang efektif untuk kulit yang lebih lembut, halus dan tampak lebih muda
.
.
☀️ FDA: 10-1-6100004857
.
Berat bersih: 10g
.
.
Korang boleh tengok feedback customer sis yang dah cuba neko sunscreen..berbaloi dengan harga katanya😎...( click hashtag kat bio ig sis ).. atau pun tengok highlight story sis
.
.
RM50 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
.
NAK discount.. free shipping?..
FOLLOW SHOPPE at MJBEAUTY_EMPIRE
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitamincoriginal #lachelvitamincmalaysia #jerawatpasir #sexyboom #sexyboommalaysia #lachelvitaminc

NEKO SUNSCREEN by skinest clinic
. 💕 50 SPF +++
.
🔰Untuk penggunaan di wajah, formula cepat menyerap dan bebas minyak
.
🔰 Vitamin E untuk memberi kelembapan kpd kulit
.
🔰Protect UVA / UVB, Bebas wangian, Bebas Paraben, Bebas Minyak, Antioksidan yang Diperkaya
.
🔰 Pelembab ringan dan tahan lama ini dengan perlindungan matahari yang efektif untuk kulit yang lebih lembut, halus dan tampak lebih muda
.
.
☀️ FDA: 10-1-6100004857
.
Berat bersih: 10g
.
.
Korang boleh tengok feedback customer sis yang dah cuba neko sunscreen..berbaloi dengan harga katanya😎...( click hashtag kat bio ig sis ).. atau pun tengok highlight story sis
.
.
RM50 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
.
NAK discount.. free shipping?..
FOLLOW SHOPPE at MJBEAUTY_EMPIRE
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitamincoriginal #lachelvitamincmalaysia #jerawatpasir #sexyboom #sexyboommalaysia #lachelvitaminc
197 0 11 September, 2019
@mjbeauty_empire Profile picture

@mjbeauty_empire

NEKO SUNSCREEN by skinest clinic
. 💕 50 SPF +++
.
🔰Untuk penggunaan di wajah, formula cepat menyerap dan bebas minyak
.
🔰 Vitamin E untuk memberi kelembapan kpd kulit
.
🔰Protect UVA / UVB, Bebas wangian, Bebas Paraben, Bebas Minyak, Antioksidan yang Diperkaya
.
🔰 Pelembab ringan dan tahan lama ini dengan perlindungan matahari yang efektif untuk kulit yang lebih lembut, halus dan tampak lebih muda
.
.
☀️ FDA: 10-1-6100004857
.
Berat bersih: 10g
.
.
Korang boleh tengok feedback customer sis yang dah cuba neko sunscreen..berbaloi dengan harga katanya😎...( click hashtag kat bio ig sis ).. atau pun tengok highlight story sis
.
.
RM50 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
.
NAK discount.. free shipping?..
FOLLOW SHOPPE at MJBEAUTY_EMPIRE
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitamincoriginal #lachelvitamincmalaysia #jerawatpasir #sexyboom #sexyboommalaysia #lachelvitaminc

NEKO SUNSCREEN by skinest clinic
. 💕 50 SPF +++
.
🔰Untuk penggunaan di wajah, formula cepat menyerap dan bebas minyak
.
🔰 Vitamin E untuk memberi kelembapan kpd kulit
.
🔰Protect UVA / UVB, Bebas wangian, Bebas Paraben, Bebas Minyak, Antioksidan yang Diperkaya
.
🔰 Pelembab ringan dan tahan lama ini dengan perlindungan matahari yang efektif untuk kulit yang lebih lembut, halus dan tampak lebih muda
.
.
☀️ FDA: 10-1-6100004857
.
Berat bersih: 10g
.
.
Korang boleh tengok feedback customer sis yang dah cuba neko sunscreen..berbaloi dengan harga katanya😎...( click hashtag kat bio ig sis ).. atau pun tengok highlight story sis
.
.
RM50 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
.
NAK discount.. free shipping?..
FOLLOW SHOPPE at MJBEAUTY_EMPIRE
.
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#glutalachel #lachel #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #glutalacheloriginal #glutalacheloriginalmalaysia #lachelmalaysia #glutafrosta #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzel #glutalapunzel #diety #dietymalaysia #nekosoap #nekosoapmalaysia #nekosunscreen #nekosunscreenmalaysia #nekoskincare #nekoskincaremalaysia #foundation #lachelvitamincoriginal #lachelvitamincmalaysia #jerawatpasir #sexyboom #sexyboommalaysia #lachelvitaminc
210 0 11 September, 2019