Motor Kapcai Official πŸ”₯ ( @motorkapcai_1 ) Instagram Profile

motorkapcai_1

Motor Kapcai Official πŸ”₯

  • 5.1k posts
  • 443.5k followers
  • 146 following

Motor Kapcai Official πŸ”₯ Profile Information

@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

Menarik gaiisss... 😍😍
NAK CUSTOM JERSEY CONVOY?
NAK CETAK BAJU CONVOY?
INGIN KAN BAJU CONVOY MENGIKUT CREATIVITY ANDA ?

TAK TAHU DI MANA?

DI SINI TEMPATNYA !

KAMI AKAN MEMBANTU MERIALISASIKAN IMPIAN ANDA !
Create your OWN CUSTOM JERSEY with us.

FULL SUBLIMATION
UNLIMITED DESIGN
UNLIMITED COLOUR

For order and enquiry :

Call or WS : ( 018-319 9396 )

http://www.wasap.my/+60183199396/hai_saya_nak_order_baju

@jerseycustommalaya
@jerseycustommalaya
@jerseycustommalaya

Menarik gaiisss... 😍😍
NAK CUSTOM JERSEY CONVOY?
NAK CETAK BAJU CONVOY?
INGIN KAN BAJU CONVOY MENGIKUT CREATIVITY ANDA ?

TAK TAHU DI MANA?

DI SINI TEMPATNYA !

KAMI AKAN MEMBANTU MERIALISASIKAN IMPIAN ANDA !
Create your OWN CUSTOM JERSEY with us.

FULL SUBLIMATION
UNLIMITED DESIGN
UNLIMITED COLOUR

For order and enquiry :

Call or WS : ( 018-319 9396 )

http://www.wasap.my/+60183199396/hai_saya_nak_order_baju

@jerseycustommalaya
@jerseycustommalaya
@jerseycustommalaya
606 0 17 hours ago
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

PAID Review

AWAS PENANGAN KAMAMAX !! πŸ’ͺ ❀MEMBUAT ISTERI ANDA MERENGEK-RENGEK SEPERTI MALAM PERTAMA..
❀MEMBUAT ISTERI ANDA KLIMAKS BERKALI-KALI..
❀MEMBUAT ISTERI ANDA TERSENYUM KEESOKAN HARI. πŸ”΄ Produk yang tengah VIRAL sekarang ni πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸ”΄ Order tak henti2, repeat order Konpem…fuhhh

Order sekarang untuk dapatkan :
.
❀ harga istimewa
❀ tawaran terhad
.
.
πŸ’― Respon pantas klik link dibawah :)
.
www.wasap.my/60173271832/KamaMax KLIK SINI
www.wasap.my/60173271832/KamaMax KLIK SINI
.
.
@kamamax_hq_official @kamamax_hq_official @kamamax_hq_official
POS SELURUH MALAYSIA
.
#kamamax #kamamaxmalaysia #kamamaxbanting
#kamamaxoriginal #kamamaxtahanlama #malaysia #kamamaxcod #sayajualsayapakai

AWAS PENANGAN KAMAMAX !! πŸ’ͺ ❀MEMBUAT ISTERI ANDA MERENGEK-RENGEK SEPERTI MALAM PERTAMA..
❀MEMBUAT ISTERI ANDA KLIMAKS BERKALI-KALI..
❀MEMBUAT ISTERI ANDA TERSENYUM KEESOKAN HARI. πŸ”΄ Produk yang tengah VIRAL sekarang ni πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸ”΄ Order tak henti2, repeat order Konpem…fuhhh

Order sekarang untuk dapatkan :
.
❀ harga istimewa
❀ tawaran terhad
.
.
πŸ’― Respon pantas klik link dibawah :)
.
www.wasap.my/60173271832/KamaMax  KLIK SINI
www.wasap.my/60173271832/KamaMax KLIK SINI
.
.
@kamamax_hq_official @kamamax_hq_official @kamamax_hq_official
POS SELURUH MALAYSIA
.
#kamamax #kamamaxmalaysia #kamamaxbanting
#kamamaxoriginal  #kamamaxtahanlama #malaysia #kamamaxcod #sayajualsayapakai
93 0 17 hours ago
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

PAID Review

Follow @cikdira.shop.maju
WeChat id : sexshopmalaysia .

Gaji dah nak masuk ni 🀭
Jom order satu barang dengan sis
Sementara promosi ni
Sis banyak kasi uolls free post + free gift taw❗ .

Uols nak ke tak nak ?
Bukan senang taw sis nak kasi
Cetern² je taw sis kasi free gift .. So sape cepat , dia dapat yee 🀫
Mostly , sis kasi free gift pada yang order barang² dengan sis lebih dari RM200 lar kann .. Yang order bawah RM80 ni , sis kasi uolls free postage saja lah okayy 😍 .

So , sapeΒ² yang berminat nak beli , boleh terus contact sis melalui whatsapp saja yee πŸ“²
Yang call call bagai ni .. Alahai , maaf lar yee .. Sis tak layan .. sis kira backout buyer saja yee 🀣 .

#sextoymalaysia #bazaronline #murahmurah #lingerieseksi #bazarpaknil #pepekbasah #minahrempit

Follow @cikdira.shop.maju 
WeChat id : sexshopmalaysia .

Gaji dah nak masuk ni 🀭
Jom order satu barang dengan sis 
Sementara promosi ni 
Sis banyak kasi uolls free post + free gift taw❗ .

Uols nak ke tak nak ? 
Bukan senang taw sis nak kasi 
Cetern² je taw sis kasi free gift .. So sape cepat , dia dapat yee 🀫
Mostly , sis kasi free gift pada yang order barang² dengan sis lebih dari RM200 lar kann .. Yang order bawah RM80 ni , sis kasi uolls free postage saja lah okayy 😍 .

So , sapeΒ² yang berminat nak beli , boleh terus contact sis melalui whatsapp saja yee πŸ“²
Yang call call bagai ni .. Alahai , maaf lar yee .. Sis tak layan .. sis kira backout buyer saja yee 🀣 .

#sextoymalaysia #bazaronline #murahmurah #lingerieseksi #bazarpaknil #pepekbasah #minahrempit
2,523 0 18 hours ago
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

PAID Review

exclusively by @fbi_accessories
HotGempak!! PROMOSI HARI MALAYSIA!! Shoei Jstream Yamaha Blue Limited Edition πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
βœ” Helmet free size 60cm .
βœ” Ready Stok .
βœ” Helmet Double Padding .
βœ” Sticker Full Tanam .
βœ” Getah belakang ada cop SHOEI .
βœ” Visor color ada jual sekali .
βœ” Boleh pos ke seluruh Malaysia .
βœ” LOWEST PRICE GUARANTEED .
βœ” KUALITI HELMET GERENTI PUAS HATI .
βœ” 100% TRUSTED SELLER .
‼️COD AREA GOMBAK SAHAJA .

Harga ASAL RM390❎
Harga PROMOSI RM350β˜‘οΈ
Berminat pm nombor dibawah .
πŸ“ž 0179693782 (islam) .
πŸ“ž 0179693782 (islam) .
πŸ“ž 0179693782 (islam) .
Atau boleh klik link di bio @fbi_accessories . Jangan lupa untuk follow sekali yaa πŸ‘πŸ»

exclusively by @fbi_accessories
HotGempak!! PROMOSI HARI MALAYSIA!! Shoei Jstream Yamaha Blue Limited Edition πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
βœ” Helmet free size 60cm .
βœ” Ready Stok .
βœ” Helmet Double Padding .
βœ” Sticker Full Tanam .
βœ” Getah belakang ada cop SHOEI .
βœ” Visor color ada jual sekali .
βœ” Boleh pos ke seluruh Malaysia .
βœ” LOWEST PRICE GUARANTEED .
βœ” KUALITI HELMET GERENTI PUAS HATI .
βœ” 100% TRUSTED SELLER .
‼️COD AREA GOMBAK SAHAJA .

Harga ASAL RM390❎
Harga PROMOSI RM350β˜‘οΈ
Berminat pm nombor dibawah .
πŸ“ž 0179693782 (islam) .
πŸ“ž 0179693782 (islam) .
πŸ“ž 0179693782 (islam) .
Atau boleh klik link di bio @fbi_accessories . Jangan lupa untuk follow sekali yaa πŸ‘πŸ»
326 0 20 hours ago
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

PAID Review

Artikel ringkas ini mungkin akan membantu kehidupan anda sebagai seorang lelaki
.
Ramai yang beranggapan bahawa simptom 2 penyakit ini adalah sama. Sedangkan ia sgt2 berbeza.
.
Ia sangat penting utk anda bezakan ini kerana PENYAKIT MATI PUCUK tidak boleh dirawat, sebab itu ia dipanggil MATI yang dah mati tak boleh hidup balik kan❓
.
========================
3 PERBEZAAN WAJIB DIKETAHUI
========================
.
(1) KEBOLEHAN MENEGANGKAN ALAT KELAMIN

TANDA AWAL πŸ‘‡
Tiada masalah untuk menegangkan cuma ketegangan tidak sempurna

MATI PUCUK πŸ‘‡
Tidak boleh menegang, jadi menyukar kemasukan ke kemaluan isteri .
.
(2) MENGEKALKAN KETEGANGAN

TANDA AWAL πŸ‘‡
Boleh mengekalkan ketengangan, cuma tidak keras berurat

MATI PUCUK πŸ‘‡
Layu atau lembik tiba2 sebelum memancutkan air mani .
.
(3)- EJAKULASI

TANDA AWAL πŸ‘‡
Pancut awal, dan tidak boleh menegang kembali selepas bersama first round

MATI PUCUK πŸ‘‡
Lelaki akan cuba untuk pancut awal, sebelum hilang ketegangan zakar
.
Korang boleh menggunakan Lgb Oil untuk mecegah dan merawat masalah tanda2 mati pucuk. Produk ini diluluskan KKM yang djamin keselamatannya dan tiada kesan sampinganya. Rugi sebab boboi tu ada 1 je nak guna seumur hidup. Betul tak?
.
Ingat! mencegah lebih baik daripada merawat. LGB oil ni akan membaikpulih urat saraf di zakar dan melancarkan aliran darah spy darah mampu mengalir sempurna ke zakar lalu mencegah mati pucuk dan kembali tegang sepenuhnya πŸ’ͺ
.
Apa yang special ?
βœ…Kesan seawal 3 hari ❗️
βœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
βœ…Free cara urut & tips
βœ…Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
.
Nak order sebotol? WS +60196858962 atau tekan terus link di bio @minyaklintahkl_hq berdesupp terus masuk whatsapp. Kami bantu bro sampai padu πŸ€œπŸΌπŸ€›πŸΌ
.
Follow @minyaklintahkl_hq πŸ”₯

Artikel ringkas ini mungkin akan membantu kehidupan anda sebagai seorang lelaki
.
Ramai yang beranggapan bahawa simptom 2 penyakit ini adalah sama. Sedangkan ia sgt2 berbeza.
.
Ia sangat penting utk anda bezakan ini kerana PENYAKIT MATI PUCUK tidak boleh dirawat, sebab itu ia dipanggil MATI yang dah mati tak boleh hidup balik kan❓
.
========================
3 PERBEZAAN WAJIB DIKETAHUI
========================
.
(1) KEBOLEHAN MENEGANGKAN ALAT KELAMIN

TANDA AWAL πŸ‘‡
Tiada masalah untuk menegangkan cuma ketegangan tidak sempurna

MATI PUCUK πŸ‘‡
Tidak boleh menegang, jadi menyukar kemasukan ke kemaluan isteri .
.
(2) MENGEKALKAN KETEGANGAN

TANDA AWAL πŸ‘‡
Boleh mengekalkan ketengangan, cuma tidak keras berurat

MATI PUCUK πŸ‘‡
Layu atau lembik tiba2 sebelum memancutkan air mani .
.
(3)- EJAKULASI

TANDA AWAL πŸ‘‡
Pancut awal, dan tidak boleh menegang kembali selepas bersama first round

MATI PUCUK πŸ‘‡
Lelaki akan cuba untuk pancut awal, sebelum hilang ketegangan zakar
.
Korang boleh menggunakan Lgb Oil untuk mecegah dan merawat masalah tanda2 mati pucuk. Produk ini diluluskan KKM yang djamin keselamatannya dan tiada kesan sampinganya. Rugi sebab boboi tu ada 1 je nak guna seumur hidup. Betul tak?
.
Ingat! mencegah lebih baik daripada merawat. LGB oil ni akan membaikpulih urat saraf di zakar dan melancarkan aliran darah spy darah mampu mengalir sempurna ke zakar lalu mencegah mati pucuk dan kembali tegang sepenuhnya πŸ’ͺ
.
Apa yang special ?
βœ…Kesan seawal 3 hari ❗️
βœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
βœ…Free cara urut & tips
βœ…Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
. 
Nak order sebotol? WS +60196858962 atau tekan terus link di bio @minyaklintahkl_hq berdesupp terus masuk whatsapp. Kami bantu bro sampai padu πŸ€œπŸΌπŸ€›πŸΌ
.
Follow @minyaklintahkl_hq πŸ”₯
145 0 21 hours ago
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

PAID Review

Follow
@sex.toys_malaysia
@sex.toys_malaysia
@cik.shasex.toys
@cik.shasex.toys
.
LORENXO NI KHAS UNTUK LELAKI YG INGIN TAMBAH SIZE, TAHAN LAMA & TEGANGKAN BOBOI ANDA !
.
➳ Adakah anda cepat pancut?
➳ Kurang Rangsangan/Tegang?
➳ Size Kurang Memuaskan?
.
Sejak saya ambil LORENXO ni boboi saya kembali sihat walaupun saya ada kencing manis..isteri pun bertambah sayang...umur dah 45 tp tenaga macam umur 25..tq soloco..amran jb.
.
========================
KESAN (++) LORENXO Kepada Pengguna
========================
πŸ“Œ BOBOI semakin PANJANG & BESAR .
πŸ“Œ Dayungan lebih TAHAN LAMA & LEBIH LAJU
.
πŸ“Œ STAMINA LEBIH LUAR BIASA DRPD BIASA
.
πŸ“Œ ISTERI LEBIH puas. Confirm minta lagi
.
πŸ“Œ HALAL, GMP Produk & SELAMAT
.
==========================
LORENXO tiada Kesan SAMPINGAN !
==========================
❌ Tanpa Rasa Sakit Kepala
❌ Tanpa Rasa Sakit Urat
❌ Tanpa Rasa Sakit Ulu Hati
❌ Tanpa Rasa Panas Badan .
.
BERMINAT ? Boleh klik link ini skrg --
www.wasap.my/60124094250
#sizegenix #sizegenixextreme
#ubatkuat #produklelaki #produkkuat #supplimenlelaki #supplimen
#lakukeras #produkkuat #ubatkuat #candyb #titangel #xstive #rexavar #thor #sizegenix #bazooka #vimax #bluewzard #epm #americansuperman #titancapsules #semenax #gambiremas #hot #panas #perangsang #suamiisteri #topman .

Follow
@sex.toys_malaysia
@sex.toys_malaysia 
@cik.shasex.toys
@cik.shasex.toys
.
LORENXO NI KHAS UNTUK LELAKI YG INGIN TAMBAH SIZE, TAHAN LAMA & TEGANGKAN BOBOI ANDA !
.
➳ Adakah anda cepat pancut?
➳ Kurang Rangsangan/Tegang?
➳ Size Kurang Memuaskan?
.
Sejak saya ambil LORENXO ni boboi saya kembali sihat walaupun saya ada kencing manis..isteri pun bertambah sayang...umur dah 45 tp tenaga macam umur 25..tq soloco..amran jb.
.
========================
KESAN (++) LORENXO Kepada Pengguna
========================
πŸ“Œ BOBOI semakin PANJANG & BESAR .
πŸ“Œ Dayungan lebih TAHAN LAMA & LEBIH LAJU
.
πŸ“Œ STAMINA LEBIH LUAR BIASA DRPD BIASA
.
πŸ“Œ ISTERI LEBIH puas. Confirm minta lagi
.
πŸ“Œ HALAL, GMP Produk & SELAMAT
.
==========================
LORENXO tiada Kesan SAMPINGAN !
==========================
❌ Tanpa Rasa Sakit Kepala
❌ Tanpa Rasa Sakit Urat
❌ Tanpa Rasa Sakit Ulu Hati
❌ Tanpa Rasa Panas Badan .
.
BERMINAT ? Boleh klik link ini skrg --
www.wasap.my/60124094250 
#sizegenix #sizegenixextreme
#ubatkuat #produklelaki #produkkuat #supplimenlelaki #supplimen 
#lakukeras #produkkuat #ubatkuat #candyb #titangel #xstive #rexavar #thor #sizegenix #bazooka #vimax #bluewzard #epm #americansuperman #titancapsules #semenax #gambiremas #hot #panas #perangsang #suamiisteri #topman .
1,549 0 21 hours ago
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

PAID Review

Siapa ada masalah ini??
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
βœ…Sesak memanjang. βœ…Dapat duit habis bayar hutang. βœ…Nak simpan Rm200 sebulan pun susah.
βœ…Nak buat apa pun tunggu gaji.
Saya bantu anda untuk dapatkan side income... SEMINGGU 2 kali..selasa dan Jumaat... RM600-RM1000 3HARI.. okey la kn ? Boleh bantu belanja family.. #BUKAN SKIM/SAHAM/TOPUP/LOAN/PERJUDIAN
saya nak share peluang bisnes online hebat ni... BERMINAT,, PM NAK & Follow ⏬⏬ sekarang :
@real_bisnes
@real_bisnes
@real_bisnes

Siapa ada masalah ini??
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
βœ…Sesak memanjang. βœ…Dapat duit habis bayar hutang. βœ…Nak simpan Rm200 sebulan pun susah.
βœ…Nak buat apa pun tunggu gaji. 
Saya bantu anda untuk dapatkan side income... SEMINGGU 2 kali..selasa dan Jumaat... RM600-RM1000 3HARI.. okey la kn ? Boleh bantu belanja family.. #BUKAN SKIM/SAHAM/TOPUP/LOAN/PERJUDIAN 
saya nak share peluang bisnes online hebat ni... BERMINAT,, PM NAK & Follow ⏬⏬ sekarang :
@real_bisnes
@real_bisnes
@real_bisnes
175 0 15 September, 2019
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

Jeti Island Hopping Teluk Baru

Beach boy...πŸŠβ€β™€οΈπŸŠβ€β™‚οΈπŸŠβ€β™€οΈπŸŠβ€β™‚οΈ

Beach boy...πŸŠβ€β™€οΈπŸŠβ€β™‚οΈπŸŠβ€β™€οΈπŸŠβ€β™‚οΈ
506 0 15 September, 2019
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

Teh ais pyorr at Warung Paktam di

Pada sifuu2 yg pergi hatyai tuh hati2 ye... Next time sy join ride sana plak... πŸ˜‚πŸ™
.
#motorkapcai_1
#aisixcrew
#funride
#lajubilaperlu
#respecteachother
#WeRideTogether

Pada sifuu2 yg pergi hatyai tuh hati2 ye... Next time sy join ride sana plak... πŸ˜‚πŸ™
.
#motorkapcai_1
#aisixcrew
#funride
#lajubilaperlu
#respecteachother
#WeRideTogether
497 0 14 September, 2019
Langkawi βœ”οΈ
Muka2 kaki massage .. πŸ˜‚
#motorkapcai_1
#aisixcrew
#funride
#lajubilaperlu
#respecteachother
#WeRideTogether
400 0 14 September, 2019
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

D'Village Cottage Langkawi

Langkawi βœ”οΈ
Pergi penang, nk carik pesemboq..motorpulak mati gaisssss... πŸ˜‚
#motorkapcai_1
#aisixcrew
#funride
#lajubilaperlu
#respecteachother
#WeRideTogether

Langkawi βœ”οΈ
Pergi penang, nk carik pesemboq..motorpulak mati gaisssss... πŸ˜‚
#motorkapcai_1
#aisixcrew
#funride
#lajubilaperlu
#respecteachother
#WeRideTogether
1,032 0 14 September, 2019