Muhammad Nazifi ( @muhammad_nazifi ) Instagram Profile

muhammad_nazifi

Muhammad Nazifi

  • 492 posts
  • 4.7k followers
  • 964 following

Muhammad Nazifi Profile Information

@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Seberang Takir

goodbye terengganu 😚

goodbye terengganu 😚
1,555 0 31 August, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

TerengganuDrawbridge

na na na ganu kita 🐒

na na na ganu kita 🐒
790 0 30 August, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Kota Puteri PKNS

are you ready ? LPT calling πŸ’₯

are you ready ? LPT calling πŸ’₯
769 0 25 August, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Sapura Lot 91, Klcc

boleh banjir dgn gambar rxz lagi ke ? πŸ˜‚ cc @ahmadwasfi @azrulfuad

boleh banjir dgn gambar rxz lagi ke ? πŸ˜‚ cc @ahmadwasfi @azrulfuad
556 0 23 August, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Monterez Golf & Country Club

selamat pagi gais πŸ’– mcm nk jual set ni lah , berminat call/wasap 0173519359 😁

selamat pagi gais πŸ’– mcm nk jual set ni lah , berminat call/wasap 0173519359 😁
1,378 0 8 August, 2019
ada larian amal ke mlm ni ? πŸ˜†  #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium
746 0 3 August, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Racing Boy

simpan sini buat kenangan anak cucu πŸ˜‚ thank you special invite @jerremyng and bigboss RCB πŸ’– #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium

simpan sini buat kenangan anak cucu πŸ˜‚ thank you special invite @jerremyng and bigboss RCB πŸ’–  #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium
1,140 0 29 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

SK Puchong Utama 2

cerita pagi tadi .. melayu asal mana ? πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505

cerita pagi tadi .. melayu asal mana ? πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505
2,190 0 27 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Stadium Malawati Shah Alam

assalamualaikum , selamat pagi gaisss πŸ’– mana yg mencari FG510 merah v1 haritu boleh call/wasap 0173519359 πŸ“ž

assalamualaikum , selamat pagi gaisss πŸ’– mana yg mencari FG510 merah v1 haritu boleh call/wasap 0173519359 πŸ“ž
646 0 22 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Kampung Melayu Subang,shah Alam,malaysia

masih ada ke peminat ltd ni ye πŸ‘€

masih ada ke peminat ltd ni ye πŸ‘€
609 0 17 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

LATAR Highway

ride or race ? πŸ”₯

ride or race ? πŸ”₯
790 0 15 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Lokasi Rahsia

Emas itu lebih mahal dari kayu . Tetapi disaat kita hendak tenggelam , maka kayulah yg kita pegang dan emas pun kita buang . Maka jangan anggap remeh sahabat kita seorang pun . Walaupun dia tak mempunyai apa apa ✌🏻☺️ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium #ahmtitanium

Emas itu lebih mahal dari kayu . Tetapi disaat kita hendak tenggelam , maka kayulah yg kita pegang dan emas pun kita buang . Maka jangan anggap remeh sahabat kita seorang pun . Walaupun dia tak mempunyai apa apa ✌🏻☺️ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium #ahmtitanium
780 0 12 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Batu Berendam Coconut Shake

harap tak kena kecam bila pakai rim RAPIDO ni πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»

harap tak kena kecam bila pakai rim RAPIDO ni πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
521 0 8 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Ijok , Kuala Selangor

agak agak ada buyer ke ? tlg kawan baik saya ni nk jual motor , kita permudahkan urusan org , in shaa allah tuhan permudahkan urusan kita 🀲🏻 call/wasap 0173519359 #brembo #kingdrag

agak agak ada buyer ke ? tlg kawan baik saya ni nk jual motor , kita permudahkan urusan org , in shaa allah tuhan permudahkan urusan kita 🀲🏻 call/wasap 0173519359 #brembo #kingdrag
1,051 0 2 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

LATAR Highway

kadang kemahuan lebih dari gaji πŸ˜” harap lepas upload gambar ni , dpt pakai ysuku πŸ€£πŸ˜‚

kadang kemahuan lebih dari gaji πŸ˜” harap lepas upload gambar ni , dpt pakai ysuku πŸ€£πŸ˜‚
880 0 29 June, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Simpang Tiga, Ijok

kena tinggal pergi toilet pun org boleh rindu , takkan kena tinggal 2hari tak rindu kan πŸ˜‚

kena tinggal pergi toilet pun org boleh rindu , takkan kena tinggal 2hari tak rindu kan πŸ˜‚
1,309 0 24 June, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Penang Island

harap tak hitam lah sampai ijok nanti πŸ˜‚

harap tak hitam lah sampai ijok nanti πŸ˜‚
228 0 23 June, 2019
raya dah habis woii πŸ˜‚
218 0 22 June, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Kuala Terengganu Drawbridge

jambatan terengganu saya dah jumpa , jambatan ke hati awak jer belum 🀣🀣 #4syawal #alhamdulillah #raya2019

jambatan terengganu saya dah jumpa , jambatan ke hati awak jer belum 🀣🀣 #4syawal #alhamdulillah #raya2019
220 0 8 June, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Sungai Air Tawar, Sabak Bernam

bergambar dulu dgn anak anak buah ☺️ , tahun depan depan nya lagi in shaa allah bergambar dgn anak anak kita πŸ’• #2syawal #alhamdulillah #raya2019

bergambar dulu dgn anak anak buah ☺️ , tahun depan depan nya lagi in shaa allah bergambar dgn anak anak kita πŸ’•#2syawal #alhamdulillah #raya2019
144 0 6 June, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Concorde Hotel Shah Alam

camera pun saya tak pandang , apatah lagi perempuan lain 😘

camera pun saya tak pandang , apatah lagi perempuan lain 😘
234 0 31 May, 2019
blackpink ke blackdogbone ni πŸ˜‚  #brembo #fg511 #ahmtitanium #kingdrag #ltdmalaysia
974 0 27 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Royale Palace

Awak tau apa persamaan awak dengan gaji ?

dua dua saya tunggu πŸ’• #brembo #fg510 #fg511 #fg505

Awak tau apa persamaan awak dengan gaji ?

dua dua saya tunggu πŸ’•  #brembo #fg510 #fg511 #fg505
876 0 24 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

IJOK Homestay

tak sempat post kt fb kita dah ada buyer tegar fg505 oren 😘 terima kasih buyer langkawi πŸ™ŒπŸ» sape sape nk block uma 65pro dan superhead uma 22/25 complete call/wasap 0173519359 πŸ“ž #brembo #fg510 #fg511 #fg505

tak sempat post kt fb kita dah ada buyer tegar fg505 oren 😘 terima kasih buyer langkawi πŸ™ŒπŸ» sape sape nk block uma 65pro dan superhead uma 22/25 complete call/wasap 0173519359 πŸ“ž  #brembo #fg510 #fg511 #fg505
975 0 22 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

air jagung dgn cincau ngam ke ? 🧐 #brembo #fg511 #fg510

air jagung dgn cincau ngam ke ? 🧐 #brembo #fg511 #fg510
453 0 20 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Taman Cempaka Sari Ijok

bulan puasa ni i tak pernah miss sahur , i cuma miss you 😭

bulan puasa ni i tak pernah miss sahur , i cuma miss you 😭
270 0 17 hours ago