NORALBANIAH ( @noralbaniah ) Instagram Profile

noralbaniah

NORALBANIAH

  • 3.1k posts
  • 69.3k followers
  • 757 following

NORALBANIAH Profile Information

@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Aktiviti takde. Tau tido makan jer..
Petang ni jom tengok #enciksuamimatsalihcelup Di tv3 kul 7malam. Sabtu dan ahad..
#tv3
#slotdahlia
#zamriegoldenpictures

Aktiviti takde. Tau tido makan jer..
Petang ni jom tengok #enciksuamimatsalihcelup Di tv3 kul 7malam. Sabtu dan ahad..
#tv3 
#slotdahlia 
#zamriegoldenpictures
216 0 17 hours ago
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Muka kecik. Pakai pulak seksi sungglasses..pastu keluar pakai mask pulak sebab jelebu..habis semua tutup. Tak payah makeup la keluar..
==============================
#dosueyewear
#giantkelanajayamall

Muka kecik. Pakai pulak seksi sungglasses..pastu keluar pakai mask pulak sebab jelebu..habis semua tutup. Tak payah makeup la keluar..
==============================
#dosueyewear 
#giantkelanajayamall
128 0 17 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Selamat Hari Malaysia💕

Selamat Hari Malaysia💕
42 0 16 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Nak tengok artis dulu2 kat majalah. Sekarang tak payah dah....kat mana2 pn boleh tengok. Zaman dah berubah..
#majalahdulu2 #majalahseri #majalah #dulu #akuyangdulu #nostalgia

Nak tengok artis dulu2 kat majalah. Sekarang tak payah dah....kat mana2 pn boleh tengok. Zaman dah berubah..
#majalahdulu2 #majalahseri #majalah #dulu #akuyangdulu #nostalgia
182 0 15 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Tarikh kawin takde lagi. Tengah fikir...sebab kawin ni kan mcm ambik tali letak kat leher sendiri. Setuju tak??
====================================
Tqsm @rezzahassan For this baju...im so sorry if this weeding tak jadi...😐 no words to mention ..sad..😡

Tarikh kawin takde lagi. Tengah fikir...sebab kawin ni kan mcm ambik tali letak kat leher sendiri. Setuju tak??
====================================
Tqsm @rezzahassan For this baju...im so sorry if this weeding tak jadi...😐 no words to mention ..sad..😡
216 0 15 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Syukur masih tersenyum. Pahit, ape yang orang nak cakap, cakap la..tak semestinya diam itu kalah. Kadang kala diam itu tak nak rumitkan keaadaan. Fikir kehadapan yang panjang. Bukan hanya untuk hari esok atau minggu depan. Tua atau muda kena waras. Jaga hati disekeliling itu penting.
#lebaran

Syukur masih tersenyum. Pahit, ape yang orang nak cakap, cakap la..tak semestinya diam itu kalah. Kadang kala diam itu tak nak rumitkan keaadaan. Fikir kehadapan yang panjang. Bukan hanya untuk hari esok atau minggu depan. Tua atau muda kena waras. Jaga hati disekeliling itu penting. 
#lebaran
273 0 15 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Bincang nak pegi holiday yang tempat murah. Ramai yang nak join. Tapi tengah fikir nak naik bas ke keretapi...jom jadi orang yang tak berapa ada...hahahahaha....

Bincang nak pegi holiday yang tempat murah. Ramai yang nak join. Tapi tengah fikir nak naik bas ke keretapi...jom jadi orang yang tak berapa ada...hahahahaha....
137 0 9 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Jangan fikir terlalu banyak. Biarkan berlalu. Kita pun tak tau ape akan jadi hari esok. Yang pasti esok untuk siapa dan sebab ape..pasti atau tidak, kita tunggu esok..
#esok #tunggu #nor #haha #wow

Jangan fikir terlalu banyak. Biarkan berlalu. Kita pun tak tau ape akan jadi hari esok. Yang pasti esok untuk siapa dan sebab ape..pasti atau tidak, kita tunggu esok..
#esok #tunggu #nor #haha #wow
285 0 8 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Anak2 pak Long..
Muka sama jer kan...orang kata macam benggali..haha..
#raffie #adikberadik #bongsu

Anak2 pak Long..
Muka sama jer kan...orang kata macam benggali..haha..
#raffie #adikberadik #bongsu
137 0 8 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Sape yang masih ingat saya, saya cakap..Hai awak...mmuahhh😘

Sape yang masih ingat saya, saya cakap..Hai awak...mmuahhh😘
299 0 1 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Sedap katanya....👴
Ni makanan kesukaan @wansaifulshahrizan. Sebab dia nak tiru mr been...

Sedap katanya....👴
Ni makanan kesukaan @wansaifulshahrizan. Sebab dia nak tiru mr been...
308 0 31 August, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Alhamdulillah, mak engku dah sihat. Doakan kesihatan kami..salam jumaat..
#menguraikabus
#rtmmalaysia

Alhamdulillah, mak engku dah sihat. Doakan kesihatan kami..salam jumaat..
#menguraikabus
#rtmmalaysia
192 0 30 August, 2019