jom hamil ( @petua.mudah.hamil ) Instagram Profile

petua.mudah.hamil

jom hamil

  • 324 posts
  • 5.4k followers
  • 1.9k following

jom hamil Profile Information

@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Promo Merdeka .
Diteruskan hingga 30 sept 2019
.
Best la, boleh beli byk2
.
Buat stock 😍😍

Promo Merdeka .
Diteruskan hingga 30 sept 2019
.
Best la, boleh beli byk2
.
Buat stock 😍😍
3 0 17 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

❤️ Sayangi malaysiaku ❤️

❤️ Sayangi malaysiaku ❤️
1 0 16 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Jom siapkan order 😍

Harini customer order #comboset utk #ikhtiarhamil jgk
.

Semalam ke negeri di bawah bayu.Harini ke aloq setar kedah.
.

Matching la gift dgn pek susu #Mymila & kotak #ihamilyes 😘
.

Rm5 tu baki ye, cust transfer lebih 😁

Jom siapkan order 😍

Harini customer order #comboset utk #ikhtiarhamil jgk
.

Semalam ke negeri di bawah bayu.Harini ke aloq setar kedah.
.

Matching la gift dgn pek susu #Mymila & kotak #ihamilyes 😘
.

Rm5 tu baki ye, cust transfer lebih 😁
9 0 15 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Yg nak cod blh terus wasap ye
www.wasap.my/01152777890 💗💗💗

Yg nak cod blh terus wasap ye 
www.wasap.my/01152777890 💗💗💗
1 0 15 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Set combo #ikhtiarhamil❤️ Set combo pilihan ramai ni, nak pos harini.
.

Set ni #Jimat & #Freepostage tautermasuk sabah sarawak.
.
Ada #freegift lagi 😍

Jimat Rm17sm/Rm22ss
Rugi x grab 😉

P/s: esok pun ada postage, payment sblm 10am
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

Set combo #ikhtiarhamil❤️ Set combo pilihan ramai ni, nak pos harini.
.

Set ni #Jimat &  #Freepostage tautermasuk sabah sarawak.
.
 Ada #freegift lagi 😍

Jimat Rm17sm/Rm22ss
Rugi x grab 😉

P/s: esok pun ada postage, payment sblm 10am
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
7 0 14 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Alhamdulillah 😍
.

Lori poslaju yg di nanti dah tiba
Terus capai tudung +cardigan,
Buka pintu siap2.. .

Dah abam poslaju letak menegak kotak tu.Kita snap menegak, baru rare 😂😆
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

Alhamdulillah 😍
.

Lori poslaju yg di nanti dah tiba 
Terus capai tudung +cardigan, 
Buka pintu siap2.. .

Dah abam poslaju letak menegak kotak tu.Kita snap menegak, baru rare 😂😆
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
2 0 13 September, 2019
Available stock 😫

Tinggal byk ni je lagi
Empat² perisa coklat 
InsyaAllah stock #setsubur sampai harini 😍
.
.
Nak jimat kos pos order dkt shopee kami tau
Search : camcung80
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
4 0 11 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Kalau orang tanya, sejak bila pandai senyum comel sangat ni?? Jawab je, sejak lahir... Ini buktinya! 😁😁😁 #ihamilyes
#susukambingmymila
#setsuburmymila

Kalau orang tanya, sejak bila pandai senyum comel sangat ni?? Jawab je, sejak lahir... Ini buktinya! 😁😁😁 #ihamilyes
#susukambingmymila
#setsuburmymila
12 0 10 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

SUSU KAMBING MYMILA BUKAN SHJ BAGUS UNTUK WANITA IKHTIAR HAMIL, TAPI SESUAI UNTUK SIAPA LAGI YE???
.
SAYA LISTKAN DIBAWAH YE..
.
1. Yang TAK BOLEH / TAK PERNAH / TAK SUKA minum susu (cuba minum mymila,mostly anda akan jadi suka)
.
2. Tak MAKAN KAMBING atau xbole langsung terima bau daging kambing tu (anda takkan sedar ini susu kambing kecuali kalau anda hamil,hidung anda jd super sensitif )
.
3.Hamil Booster (Mereka yg dah lama kahwin belum dikurniakan Zuriat)
.
4. Wanita yg pernah Hamil tapi asyik keguguran
.
5. Mereka yang Hamil tapi bacaan HB rendah, asyik loya dan pening2
.
6. Mereka yang Hamil tapi tiada masalah kesihatan cuma amal untuk kesihatan ibu dan bayi
.
7. Suami / Isteri yang kurang subur dan hadapi masalah Telur Tak Matang
.
8. Mereka yg Lesu dan Lemah Tenaga Batin
.
9. Mereka yg ingin Turunkan Berat Badan
.
10. Mereka yg hadapi masalah Banyak Angin dalam Badan dan Gastrik yg Teruk
.
11. Milk Booster (Mereka yg menyusukan anak)
.
12. Ibu-bapa, nenek atuk yg hadapi masalah sakit2 sendi Arthiritis dan sakit Lutut
.
13. Mereka yg hadapi masalah Scoliosis ( tulang belakang senget/bongkok)
.
14. Mereka yang punyai masalah ketidakstabilan Hormon. Period xlancar dan senggugut teruk
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

SUSU KAMBING MYMILA BUKAN SHJ BAGUS UNTUK WANITA IKHTIAR HAMIL, TAPI SESUAI UNTUK SIAPA LAGI YE???
.
SAYA LISTKAN DIBAWAH YE..
.
1. Yang TAK BOLEH / TAK PERNAH / TAK SUKA minum susu (cuba minum mymila,mostly anda akan jadi suka)
.
2. Tak MAKAN KAMBING atau xbole langsung terima bau daging kambing tu (anda takkan sedar ini susu kambing kecuali kalau anda hamil,hidung anda jd super sensitif )
.
3.Hamil Booster (Mereka yg dah lama kahwin belum dikurniakan Zuriat)
.
4. Wanita yg pernah Hamil tapi asyik keguguran
.
5. Mereka yang Hamil tapi bacaan HB rendah, asyik loya dan pening2
.
6. Mereka yang Hamil tapi tiada masalah kesihatan cuma amal untuk kesihatan ibu dan bayi
.
7. Suami / Isteri yang kurang subur dan hadapi masalah Telur Tak Matang
.
8. Mereka yg Lesu dan Lemah Tenaga Batin
.
9. Mereka yg ingin Turunkan Berat Badan
.
10. Mereka yg hadapi masalah Banyak Angin dalam Badan dan Gastrik yg Teruk
.
11. Milk Booster (Mereka yg menyusukan anak)
.
12. Ibu-bapa, nenek atuk yg hadapi masalah sakit2 sendi Arthiritis dan sakit Lutut
.
13. Mereka yg hadapi masalah Scoliosis ( tulang belakang senget/bongkok)
.
14. Mereka yang punyai masalah ketidakstabilan Hormon. Period xlancar dan senggugut teruk
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
7 0 10 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Jom siapkan order 😍 💗Nak pos set combo ( #Setsubur mymila + ihamilyes) ke PJ 💗Nak cod 4pek #promomerdeka mymila asli Ke semenyih

#ikhtiarhamil #produkmuslim

Jom siapkan order 😍 💗Nak pos set combo (#Setsubur mymila + ihamilyes) ke PJ 💗Nak cod 4pek #promomerdeka mymila asli  Ke semenyih

#ikhtiarhamil #produkmuslim
8 0 8 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Doa untuk KESUBURAN
Doa ini diantara yg baik untuk diamalkan kepada wanita yg kurang subur. InsyaaAllah dengan mengamalkan dan dengan izin-Nya boleh merubahkan segala sesuatu dari yang buruk kepada yang baik untuk wanita yang mempunyai masalah kesuburan. Yang penting keyakinan kekuasaan-Nya dalam menyembuhkan.
.
Cara-caranya:
.
Sebelum memulakan bacaan mesti baca :
.
1. Istighfar 10 kali.
.
2. Shalawat Nabi 10 kali.
.
3. Al-Fatihah 1 kali.
.
4. Ayatul Kursi 1 kali.
.
5. Doa Untuk Mendapat zuriat. (setiap kali selepas solat)
.
6. Doa Kesuburan (Surah Al-Anbiyaa: Ayat 30) - 11 kali
.
P/S : Sediakan botol air yg bersih secukupnya. Setiap kali habis membaca "Doa Kesuburan" maka ditiupkan kepada air tersebut. Minum air bacaan setiap hari. Sapu air pada bahagian bawah pusat ke turun kebawah dengan air ini sebanyak tiga (3) kali sambil membaca "Doa Kesuburan". InsyaaAllah pada bahagian yang bermasalah akan pulih dengan izin-Nya. Jika ada yang tersumbat maka akan terbuka saluran tersebut..
. .
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

Doa untuk KESUBURAN 
Doa ini diantara yg baik untuk diamalkan kepada wanita yg kurang subur. InsyaaAllah dengan mengamalkan dan dengan izin-Nya boleh merubahkan segala sesuatu dari yang buruk kepada yang baik untuk wanita yang mempunyai masalah kesuburan. Yang penting keyakinan kekuasaan-Nya dalam menyembuhkan.
.
Cara-caranya:
.
Sebelum memulakan bacaan mesti baca :
.
1. Istighfar 10 kali.
.
2. Shalawat Nabi 10 kali.
.
3. Al-Fatihah 1 kali.
.
4. Ayatul Kursi 1 kali.
.
5. Doa Untuk Mendapat zuriat. (setiap kali selepas solat)
.
6. Doa Kesuburan (Surah Al-Anbiyaa: Ayat 30) - 11 kali
.
P/S : Sediakan botol air yg bersih secukupnya. Setiap kali habis membaca "Doa Kesuburan" maka ditiupkan kepada air tersebut. Minum air bacaan setiap hari. Sapu air pada bahagian bawah pusat ke turun kebawah dengan air ini sebanyak tiga (3) kali sambil membaca "Doa Kesuburan". InsyaaAllah pada bahagian yang bermasalah akan pulih dengan izin-Nya. Jika ada yang tersumbat maka akan terbuka saluran tersebut..
. .
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
58 0 6 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

UPT SAMAR²❓🤔 Minggu pertama lewat datang haid mungkin ada yang dapat UPT NEGATIVE atau SAMAR². Uols boleh repeat check untuk minggu kedua atau ketiga JIKA MASIH BELUM DATANG HAID.

UPT adalah alat untuk kesan hormon hamil yang terdapat dalam urine atau air kencing. Kalau rendah bacaan hormon tu, maka upt mungkin belum dapat detect uols hamil.

Tapi tidak mustahil ada yang belum lewat haid, upt dah naik double line. Boleh je macam tu. Jangan terkejut pulak.

Jika uols betul² hamil, upt yang samar² akan secara perlahan² menjadi semakin terang double line nya. Sebab semakin hari, hormon hamil tu akan bertambah di dalam air kencing.

#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

UPT SAMAR²❓🤔 Minggu pertama lewat datang haid mungkin ada yang dapat UPT NEGATIVE atau SAMAR². Uols boleh repeat check untuk minggu kedua atau ketiga JIKA MASIH BELUM DATANG HAID.

UPT adalah alat untuk kesan hormon hamil yang terdapat dalam urine atau air kencing. Kalau rendah bacaan hormon tu, maka upt mungkin belum dapat detect uols hamil.

Tapi tidak mustahil ada yang belum lewat haid, upt dah naik double line. Boleh je macam tu. Jangan terkejut pulak.

Jika uols betul² hamil, upt yang samar² akan secara perlahan² menjadi semakin terang double line nya. Sebab semakin hari, hormon hamil tu akan bertambah di dalam air kencing.

#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
25 0 5 September, 2019